Leithauser Polska Spółka z o.o.

Leszno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 46 ocen.

Opinie o Leithauser Polska Spółka z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leithauser Polska Spółka z o.o.

Kol

Ta firma to porażka wykorzystają Cię na maksa zarobki na najniższą premię dostaniesz jak 2miechy nie będziesz chorował i przychodził do roboty innych zarażać zielona ci tak normę wyliczy stoperkiem ze prędzej sie zesrasz niz ja zrobisz wyciśnij z pracownika wszystko przymusowe nadgodziny nie masz sztuk musisz siedziec za 5zl na godzinę brygadzista na krojowni to śmierdzące babsko moczem która potrzebuje pieluchy bo popuszcza w gacie i pluje na ludzi jak gada do nich a raczej ryja wydziera jak najdalej od tego zakladu

MM.

Nadgodziny w tej firmie to masakra.5,51 za godz.śmiech.

wacek
@MM. 24.01.2017 18:40
Nadgodziny w tej firmie to masakra.5,51 za godz.śmiech.

zgłoście naruszenie prawa w inspekcji pracy 5,50 za nadgodzziny to łamanie prawa. Można pisać anonimowo i inspekcja pracy musi dochowac tajemny.

ala

szukają jeszcze do pracy?

MM.
@ala 02.11.2016 11:10
szukają jeszcze do pracy?

Szukają.dziś kogoś zatrudnili nowego.

robin hood
@MM. 03.11.2016 19:32
Szukają.dziś kogoś zatrudnili nowego.

na miejsce zielonej ha ha

kk

a ciekawe jakby tak zielona zamienili na ukrainke pewnie by z mnej pracowała ha ha to co by zilona powiedziała ha ha

inka

widzę, że nic się tam nie zmieniło i pewnie się nie zmieni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda słów

zydek z obozu

. Najnizsza krajowa a wymagania ponad sily i tak ciagle malo. A jak chcesz wolne na pozalatwianie swoich spraw to najlepiej przyniesc chorobowe bo inaczej zapomnij ze dostaniesz.......a teraz najlepsze.........mowia ze 8 godz pracy ale zapominaja dodac ze musisz odpracowac 2 przerwy po 15 min i jeszcze do tego z 2 nadgodziny i wychodzi 10..........a i urlop tez trzeba odpracowac bo cala firma ma go w tym samym czasie wiec 2 tyg wczesniej zaczyna sie maraton od 6 do 16.............

ll
@zydek z obozu 26.08.2016 09:10
. Najnizsza krajowa a wymagania ponad sily i tak ciagle malo. A jak chcesz wolne na pozalatwianie swoich spraw to najlepiej prz...

to się nazywa max zysku i minimalizacjaa zarobku, zniszczyli polski przemysl a u niemca sie tak pracuje jak niewolnik no i maja zielona tylko bicz jej dac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna

paw
@zydek z obozu 26.08.2016 09:10
. Najnizsza krajowa a wymagania ponad sily i tak ciagle malo. A jak chcesz wolne na pozalatwianie swoich spraw to najlepiej prz...

Święta racja,tak było jest i będzie.W tej firmie przepracowałam kilka lat więc wiem o czym mówisz

qwe

Nie jestem bordowa ani zieloną . Pracuje jak wy na taśmie , również muszę zrobić swoją norme i również na wypłaty ,warunki narzekam .W kwestii sprostowania moje komentarze nie są profirmowe ani jej negujace . Są raczej neutralne i przykro mi ze w taki sposób je odbieracie być może są momentami zbyt jednostronne ale staram sie sytuacje wyposrodkowac . Dziękuję

robin hood
@qwe 10.07.2016 18:36
Nie jestem bordowa ani zieloną . Pracuje jak wy na taśmie , również muszę zrobić swoją norme i również na wypłaty ,warunki narz...

ha ha to na taśmie ludzie są ciekawie głęboko zorientowani w strategii firmy ha ha

p

Pracowałam w tej firmie od początku i mogę powiedzieć że kiedyś zarobki były większe,i naprawdę chciało się robić .Po kilku latach się zmieniło wyrabiało się coraz więcej bo tego wymagali a wypłaty były mniejsze i z tego co ludzie piszą nic się nie zmieniło.Praca z nadgodzinami.

felicja

dlatego ze mają wygórowane, wyśrubowane normy czy akordy i ludzie nie są w stanie wyrobić norm-akordów

hhh

Paw... Czegoś tutaj nie rozumiem , piszecie wszyscy ze nadgodziny ... Ale z czegoś one wynikać muszą ? Brygadzisci z tego co pamiętam mają stałą pensje (pracowałam tam przez ładnych kilka lat) więc raczej tutaj się nie zgodze .

qwe

Zastanawia mnie czy osoby dające negatywne komentarze pracują w tej firmie ,jeśli tak w jakim celu skoro tak źle tam jest?

robin
@xxx 07.07.2016 18:33
ty nigdy nic nie zrozumiesz, to zwykłe chamskie odpowiadanie możesz wyjść za bramę !!! Nie dziwię się że ludzie cię tak nienawi...

a może zielona powinna wyjść za bramę i powinni zatrudnić kogoś kto potrafi zmotywować pracownika i dobrze nim zarządzać niż osoba strasząca sprowadzeniem Ukraińców albo wyrzuceniem za bramę, to wszystko świadczy o braku kwalifikacji w zarządzaniu ludźmi

Kol
@qwe 06.07.2016 18:05
Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Kilka lat temu pracowałam w firmie gdzie wyplata wpływała raz na kilka miesięcy . Od 8 lat pr...

Ale ktoś tu głupoty wypisuje czynnik ludzki ten zakład to horror tu nie potrzebują ludzi do pracy tylko robotów co nie maja rodziny dzieci bo sztuki trzeba robić atmosfera fatalna z winy bordowych (brygadzistki )one maja czas na wszystko tylko nie prace pogaduszki sobie urządzają gadają o pierdolach zielona hihocze się na cały zakład z głupich ludzi co zapiepszaja za najniższą 530 sztuk

paw

Najgorszą osobą jest brygadzistka na prasowalni( usunięte przez administratora ) przez nią są nadgodziny tak robi żeby więcej kasy miała

koko

Obserwuje wasze wpisy i uważam że niektórym w życiu coś nie wyszło .

koles
@koko 04.07.2016 22:31
Obserwuje wasze wpisy i uważam że niektórym w życiu coś nie wyszło .

tobie pewnie cos nie wyszło jak ludzie napiszą prawdę to coś nie wyszło puknij się w czajnik

goździk

jakby jej prawdę ktoś powiedział to wylatuje a w najlepszym wypadku dostaje naganę bo takie przypadki juz były

karo

Polacy są jednak zaistnieć a może ktoś wie coś więcej lub ma coś więcej i już trzeba pi nim jechać a komantarze karoli bobolin i jeszcze kilku wstyd mi za was niby jeden zakład a jak fałszywi ludzie obrzydzenie bierze a co do kom.sam i rab macie racje lepiej to zakończyć .Mądry takich głupot nie napisze tylko jej powie co myśli ,innym brygadzista też bo nie są lepsi a głupi no cóż będzie szerzył nienawiść może to lubi bo brak mu konkretnego zajecia

rab

Dajcie już spokój tylko się kompromitujecie każdemu da się coś przypiąć więcej ma zwolenników niż przeciwników koniec tematu żal. pl

sam

Ludzie umiecie oddzielić pracę od prywatności takie ma zadanie ale nie dam na nią złego słowa powiedzieć jest tak człowiekiem jak my i może też czasami kogoś ponieść te komentarze to po prostu żal jakiejś osoby żenada Lepiej skończyć te dyskusje jak komuś nie pasuje to niech idzie gdzie będzie miał lepiej

lola

Pisz za siebie a jak jesteś taka bohaterka to się podpisz jakie zachowanie ma więcej kultury niż niejeden nic do niej nie mam po prostu piszesz nieprawdę a może zwróciła ci uwagę i to ci się nie podoba no cóż nikt nie lubi być krytykowany

fan

Narzekać na cały dozór można ale oni taką mają pracę i wcale nie są źli idźcie do innej firmy to się przekonacie

rok

Do komentarza karoli Nikt eli źle nie życzy jest fajna a ze wymaga mój Boże po to idzie do pracy .Ty się lecz bo rozpowiadasz nieprawdę no ta najlepiej narzekać

truskawka
@rok 04.07.2016 11:27
Do komentarza karoli Nikt eli źle nie życzy jest fajna a ze wymaga mój Boże po to idzie do pracy .Ty się lecz bo rozpowiada...

najgorzej boli prawda, sama się lecz, opinia dużej częśi załogi

anonim

(usunięte przez administratora)

monika
@karo 04.07.2016 14:12
Może ty tak dobrze umiesz to czemu tam nadal pracujesz a nie w biurze lub szkole u kogoś się widzi przywary a u siebie..........

super firma 15 lat za najniższą krajową, a co do zyczeń, widziałam jej zachowanie i to jest zwykły cham nic więcej i dobrze ze jej tak życzyły za nic nikt złego nie życzy

ros
@monika 04.07.2016 14:29
super firma 15 lat za najniższą krajową, a co do zyczeń, widziałam jej zachowanie i to jest zwykły cham nic więcej i dobrze ze...

Żal mi ciebie czyjaś reakcja o niczym nie świadczy a może byś tak spojrzała na zachowania niektórych z produkcji tez jestem na akordzie i nie uważam jej za chama .

MUCHA

Potwierdzam.Praca 9 -10 h za najniższą jeden kopie dołki pod drugim.Totalna masakra.

karola

jak miała iśc na operację na kręgosłup to trzymali wszscy kciuki aby z niej nie wróciła albo wróciła na wózku tak ją b. "lubią&quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna

fejk
@karola 30.06.2016 09:21
jak miała iśc na operację na kręgosłup to trzymali wszscy kciuki aby z niej nie wróciła albo wróciła na wózku tak ją b. "l...

Ty chyba jesteś chora nikt jej źle nie życzył no chyba poza Tobą pisz za siebie nic do niej nie mam

anonim

(usunięte przez administratora)

wow

Czytając twoją opinię uważam ze jesteś większą prostaczką niż ona germanistyki nie kończyła ale ile może to się dogada co do produkcji to napewno jak jesteś taka dobra to mogłaś jej pomóc albo poprawić

anonim

(usunięte przez administratora)

rab

Co ma wspólnego pochodzenie ona nie jest patologiczne uważaj nie wiesz co cie czeka i twoja rodzine

anonim

(usunięte przez administratora)

sam

Tak uważasz ja robie 130% i uważam że żeby wszyscy tak robili to byśmy pracowali po 8 godzin a nie 9 ona umie pokazać jak coś zrobić a ty może to przez takich jak ty musimy tyra dłużej a ona jest w porządku

olo
@sam 04.07.2016 12:32
Tak uważasz ja robie 130% i uważam że żeby wszyscy tak robili to byśmy pracowali po 8 godzin a nie 9 ona umie pokazać jak coś...

jedyne co ona umie to pokazać jak robić szybciej, przecież nowi rezygnowali po jednym dniu jak nad nimi z grubą Marią wisiała i aby presje wywoływała i oni mają czelność pisać w ogłoszeniu że praca jest w przyjaznym środowisku? żart

do hjjk

chcesz się przekonać jaka jest atmosfera to przyjdź, popracuj, a się przekonasz.ode mnie dla tej firmy pełen negatyw!!!

666

"...w trybie jednozmianowym, w zgranym i przyjaznym środowisku pracy...' taaa...tryb pracy 6-16, a atmosfera tragiczna.Tam wycisną z ciebie wszystko co się da i jeszcze oszukują na kasie.taka renomowana firma!

ol

ogłoszenie jest na elce szukaja na produkcje i krojczego

ol

Obecnie szukają na stanowisko produkcyjne

ololo
@ol 03.05.2016 09:37
Obecnie szukają na stanowisko produkcyjne

skąd wiesz?

do kinga

zgadam się z twoją opinią.wynagrodzenie to jakaś pomyłka!!!

kinga

ludzie przez 15 lat zarabiaja najniższą krajową,jak tam pracowałam to miałam wrazenie ze przeniosłam sie do Bangladeszu, Indi albo Chin, nimiecki obóż pracy

do igor

skąd ty się urwałeś? byłeś tam? nie, nie byłeś więc się nie wypowiadaj bo nie wiesz jak tam jest.krojczego jak nie było tak nie ma.

do atulaa

to chyba zrobili mnie w balona bo pokazali cały stos cv chętnych na to stanowisko pracy.

atula

Witam. Co do chętnych na krojczego to zupełna nieprawda. Od dawna nie ma chętnych a ci co przychodzą zwalniają się czasem jeszcze tego samego dnia. Zakład totalna porażka.

X

Hela dziękuję za opinię,dobrze że się nie dostałam do tego obozu a widziałam że chętnych jest sporo na krojczego

hela

Ja tam pracowałam,i już nigdy do tego obozu bym nie poszłam.Jest to najgorszy zakład w którym pracowałam,najniższa krajowa przy wyrobieniu 120% normy

x

a jak wygląda wynagrodzenie?

xoxo

jeśli chcesz przyjść do prawdziwego obozu pracy to zapraszamy :) tutaj ludzie boją się odezwać, dlatego nikt nie napisze jak jest. 2 razy zakład był zgłaszany do inspekcji pracy i nic się nie zmieniło, a osoby które zgłosiły zostały zwolnione. Nowi jak przychodzą to wytrzymują miesiąc i się zwalniają, bo nie wytrzymują tego tempa i psychicznie siadają, nie liczni tylko zostają. no rozmowie mówią ci, ze praca od 7 do 15, a rzeczywistość jest inna i jeszcze soboty, dlatego tam pracują ci co muszą dociągnąć do emerytury

pracownik

ja również nie polecam tej firmy. dodam tylko od siebie, ze nadgodziny robisz za darmo.nikt ci za to nie zapłaci.porażka totalna!

nowy

nie polecam pracy w tej firmie. praca na akord, niby trzeba zrobić 530szt, robisz 800szt po 9-10h dziennie,a dla nich to za mało po 9-10h, płacą grosze, jak cię brygadzistka lubi to dostaniesz premię uznaniową,a jak nie umiesz liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to masz gałą pensję, jakby mogli to by podłączyli ludzi pod prąd żeby pracowali jak maszyny, szybciej, szybciej i jeszcze raz szybciej!

admin

Nikt nie pisze w temacie, a na pewno coś dzieje się w firmie. Macie informacje o tym jak aktualnie wygląda zatrudnienie w firmie Leithauser Polska Spółka z o.o.?

Zostaw opinię o Leithauser Polska Spółka z o.o. - Leszno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leithauser Polska Spółka z o.o.