W salonie Firmy Handlowej WÓJCK kupiłem płytki w gatunku I (pierwszym) GRES POLER SUPER WHITE 60 x 60. Nie minęły 2 lata, a na jednej z płytek podłogowych w jadalni ukazały się półkoliste ciemne smugi, teraz są jeszcze większe i bardziej wyraziste – płytki po prostu ścierają się. Na początku myślałem, że jest to efekt zabrudzenia i że nic złego się nie dzieje (przecież kupiłem wyrób w PIERWSZYM GATUNKU!!!) Jednak smugi powiększają się, a po trzech latach kolejne płytki wykazują tę samą wadę. Złożyłem reklamację ale Firma Handlowa Wójcik po prostu wypięła się na mnie, pisząc że nic nie mogą zrobić.
Nawet nie przyjechali nie zobaczyli jak to wygląda!!! Ja zaś poniosłem wielkie koszty, także robocizna, a FH Wójcik kpi ze mnie. Co mam teraz kuć to wszystko, przy okazji uszkodzeniu ulegną przecież inne elementy?!!! Uważam to za wielkie oszustwo bo żaden towar tego typu w gat. I nie powinien ulegać zużyciu już po dwóch latach. W galeriach widzimy płytki po których chodzą latami tłumy ludzi i jakoś jest wszystko OK. A w jadalni chodzimy w cipkach i mimo to płytki się w zastraszającym tempie ścierają. Gdzie ten PIERWSZY GATUNEK?!!!
Miał być poler a jest tandeta!!!
Odradzam taką firmę, bo narobicie sobie kosztów i stracicie nerwy że Was w balona robią, a to po prostu zwykła tandeta a nie GAT. I