Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności
Zofiówka - Elektropaks

3. Opinie o pracodawcach Puławy
  5. Opinie o Elektropaks Sp. z o.o.

Opinie o Elektropaks Puławy

14.07.2025 11:27

Cieszymy się, że tu jesteś!
    Jako firma z wieloletnim doświadczeniem w branży elektroenergetycznej, stawiamy nie tylko na solidne realizacje, ale przede wszystkim na ludzi. Dbamy o rozwój naszych pracowników, dobrą atmosferę i jasną komunikację – dlatego chcemy dzielić się z Wami bieżącymi informacjami z życia firmy.
    Obecnie prowadzimy rekrutacje na stanowiska:
    ✅ Kosztorysant
    ✅ Elektryk
    ✅ Majster elektryk
    ✅ Majster budowlany
    Jeśli szukasz miejsca, gdzie będziesz mieć realny wpływ, stabilne zatrudnienie i możliwość rozwoju – zapraszamy do kontaktu!
    📩 CV wyślij na adres: [email protected]
    📞 Zadzwoń: 883 331 509

Zaglądaj tu regularnie – będziemy dzielić się kolejnymi ogłoszeniami, sukcesami i ważnymi momentami z życia Elektropaks! 💡
    ReviewUserIconPani89

31.03.2025 11:01

Zdecydowanie polecam pracodawcę. Umowa o pracę, możliwość długoterminowej współpracy. Bardzo miła atmosfera, Zarząd jest otwarty na rozwój pracowników. Firma ciągle się rozwija i zapewnia nowe miejsca pracy.

31.03.2025 11:02

Potwierdzam. Przeważnie firmy redukują etaty, a tam co chwilę są zatrudnienia. Jeśli komuś zależy na pracy może związać się z firmą na długo.

14.07.2025 09:56

Dziękujemy za podzielenie się opinią i za pozytywną ocenę naszej firmy. Staramy się wychodzić na przeciw oczekiwaniom pracowników i dostosowywać warunki do zmieniającego się rynku pracy. Każda merytoryczna opinia ma dla nas duże znaczenie.
    ReviewUserIconŁysy

14.01.2020 18:29

Firma Elektropaks to nie ta sama firma co parę lat temu. Firma sie dużo zmieniło. Moim zdaniem jest to najbardziej rozwijającą się firma w Puławach i okolicach. Płacą ok i w terminie.

08.04.2025 13:33

co racja to racja, ciągle pojawiają się oferty pracy. Gdyby nie wyjazd za granicę nadal bym tam pracował.
    ReviewUserIconFranek

20.10.2020 12:32

Firma jest ok. Zarobić można tu naprawdę dobrze,ale zależy od tego co się robi i jak ...
    ReviewUserIconGość

16.10.2018 10:24

Firma profesjonalna. Dobre zarobki.
    ReviewUserIconfachowiec jakich mało

08.04.2025 13:46

Praca jak praca, ale na duży plus na pewno umowa o pracę, która nie jest najniższą krajową. Szukałem pracy w kilku firmach w okolicy i wszędzie proponowali zlecenie. Takie coś można proponować studentom nie doświadczonym pracownikom. Dlatego bardzo polecam tego pracodawcę, bo mam porównanie na rynku puławskim.

14.07.2025 09:58

Dziękujemy za opinię. Staramy się by pracownicy byli zadowoleni i proponowane przez nas warunki były zachęcające do długotrwałej współpracy.
    ReviewUserIconZainteresowany

04.06.2018 19:33

Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

08.04.2025 13:40

Cały czas prowadzone są rekrutacje. Pracownicy budowlani i elektrycy mogą tam liczyć na stałe zatrudnienie.

14.07.2025 10:00

Dzień dobry, na chwilę obecną poszukujemy pracowników fizycznych jak i biurowych. Zachęcamy do odwiedzania naszej strony firmowej oraz profili na SM - LinkedIn oraz Facebook - tam znajdzie Pan aktualne informacje. Do zobaczenia.

14.04.2025 07:55

Wypłata zawsze na czas, można było dorobić w soboty. Atmosfera na budowie ok. Jak na tak dużą firmę, bardzo mała rotacja pracowników. Zazwyczaj to selekcja naturalna, która pokazuje w ciągu kilku dni czy ktoś faktycznie potrafi robić to o czym zapewniał na początku. Na pewno rozważę powrót po przyjeździe z za granicy.

14.07.2025 09:57

Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie do współpracy.

Murarz

14.07.2025 09:51

W Elektropaksie praca jest na podstawie umowy o pracę. Pracujemy od poniedziałku do piątku średnio po 10h - są wypłacane nadgodziny. Praca przeważnie w delagacjach tygodniowych. Jest ok
    ReviewUserIconNowy

01.11.2021 18:43

Firma śmiechu warta, umawiają na rozmowę po czym prezes nie przychodzi, czekasz godzinę i w końcu rekrutację przeprowadzają osoby z HR, na końcu wszystko ok mówią, że jak najbardziej zapraszamy do pracy, ale stawkę musi potwierdzić prezes, oddzwonimy za godzinę do pana, po tygodniu zero kontaktu, śmiech na sali, jakaś kpina z ludzi. A najlepsze są ich castingi, idziesz na rozmowę a tam czeka 20 osób :-D

08.04.2025 13:38

obecnie wygląda to tak, że po kontakcie telefonicznym umawiana jest rozmowa w biurze - oprócz rozmowy z osobami z HR jest też rozmowa z szefem co dla mnie było na plus, bo dostałem 2 propozycje współpracy, 1 zgodna z moim dotychczasowym doświadczeniem i 2 rozwojowa na inne stanowisko.
    ReviewUserIconpracownik

14.04.2025 09:41

to ciekawe, bo płacone są nie tylko nadgodziny, ale też delegacje, obiady i premie.
    ReviewUserIconStefan

04.10.2020 19:29

Generalnie dobry pracodawca ale wiadomo, że nie uda się wszystkich zadowolić

14.04.2025 09:27

Szef i kierownicy OK, najgorsi są pracownicy, którzy przychodzą do pracy jako fachowcy, a później snują się z papierosem i czekają na wypłatę. Wcale się nie dziwię, że takim "fachowcom" kierownictwo dziękuję.

14.04.2025 09:39

mamy 2025 teraz stawki są zupełnie inne, warto zrobić aktualizację.
    ReviewUserIconZenon

04.12.2016 04:52

jak taka firma przyjazna pracownikom to czego tylko 2 gwiazdki na 228 głosów - Pozdrawiam myślących !

08.04.2025 10:46

Zapewne głosy sfrustrowanych ludzi, od których w pracy wymaga się pracy a nie spożywania trunków %% bądź naciąganych L4 Warto przyjść i samemu się przekonać. Większość ludzi zostaje na długo.
    ReviewUserIconBrukarz

01.04.2025 12:23

Praca w delegacjach. Poniedziałek - piątek. Ekipa jest ok

23.02.2023 12:06

ReviewUserIconKamo

24.02.2023 08:24

Kielich to spoko gość, a jak ktoś się nie zna na robocie to nic dziwnego że ciśnienie mu podnosi. Lepiej się pochwal swoimi umiejętnościami, bo my też swoje widzieliśmy.....
    ReviewUserIconPytanie

05.07.2022 11:33

Jak szefostwo w Stanisław Jaroszek P.P.H.U. " ELEKTROPAKS" traktuje ludzi?

24.07.2022 22:37

Według mnie jest ok. Praca w Elektropaks Sp. z o.o. daje duże możliwości rozwoju. Zarząd otwarty na współpracę. Solidne i uczciwe podejście do wykonywanych obowiązków jest zauważane i doceniane.
    ReviewUserIconArczi

19.02.2022 23:56

Co z tego, że idzie zarobić, jak 60% pensji zostaje rozrzucone w bezustannych delegacjach... Dobrze płacą, to fakt. (usunięte przez administratora) Polecam? (usunięte przez administratora)- praca tam, to sprawa indywidualna.
    ReviewUserIconKuba

25.09.2021 09:42

Pracowałem tam ponad 5 lat. Nie lubię zmian ale to co się tam teraz dzieje zmusiło mnie do odejścia. Generalnie nie polecam tam pracować.
    ReviewUserIconNick

02.10.2020 15:46

Byłem na rozmowie, zaproponował mi 3500zł (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconTomasz

22.12.2019 17:02

Firma jest ok, wszędzie trzeba pracować
    ReviewUserIconSTRONG

24.10.2019 15:51

Firma często zatrudnia pracowników ,dlatego bo marnie płaci ,masa godzin (usunięte przez administratora)Cała prawda jest już znana ludziom z okolic Puław i tylko naiwni z dalsza się nabiorą tak jak ja .Ale to tylko krótki epizod ,szkoda czasu i zdrowia dla kilku lichych złotych .

Kontakt - Elektropaks Sp. z o.o.

Dęblińska 6 24-100 Puławy

Branże: Instalacje budowlane

LinkedinIcon

ReviewUserIconStanisław Jaroszek P.P.H.U. " ELEKTROPAKS"

16.10.2018 10:14

Ja mogę powiedzieć od siebie, że firma jest w porządku. Dobre warunki pracy i wypłaty zawsze na czas.
    ReviewUserIconByly pracownik xxx

05.10.2018 17:47

Pracowalem tam 3 lata temu ale w zyciu bym tam niewrocil (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconZenek

15.04.2018 22:03

Czy z powodu dobrej pracy tak rzadko piszecie na forum?
    ReviewUserIconTomasz

10.01.2018 19:29

Tak dobrze się pracuje i nie chętnego do pisania.? Szkoda nowi szukają info o firmie.

06.02.2018 10:17

Widać, że firma mocno się rozwija. Ogólnie na poziomie.
    ReviewUserIconleny

06.02.2018 10:30

Jest w porządku
    ReviewUserIconWładysław 60

10.08.2017 10:15

Jako inspektor Tauron Wrocław współpracowałem z tą firmą,powiem krótko profesjonalizm oraz współpraca Szefa z pracownikami na najwyższym poziomie technicznym polecam Wladyslaw Sikorski specjalista do spraw eksploatacji Tauron Wrocław pozdrawiam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elektropaks?

ReviewUserIconbyły

16.11.2016 22:21

pracowałem tam,to najgorszy okres w moim życiu
    ReviewUserIconAnonim

06.02.2020 18:55

Popieram . U mnie było to podobnie, długo nie pracowałem ale i tak żałuję zmarnowanego czasu . (usunięte przez administratora) . Płacą nawet przyzwoita ale i tak nigdy bym tam nie wrócił
    ReviewUserIconD

12.10.2016 22:08

Powiedzcie mi może jak to jest w Stanisław Jaroszek P.P.H.U. w tym momencie, czy można dostać umowę o pracę jak się jest na stanowisku Elektromontera głowic kablowych czy jest tutaj tylko jakaś umowa o dzieło albo o zlecenie, pytam bo długo nie było ofert i szukam szczegółów
    ReviewUserIconpracownik :P

12.10.2016 21:17

Pewnie firma Bardzo prężna, Szef miał bardzo dobry pomysł na wejscie w sieci elektryczne. Stacje sa budowane i wykanczane przez kazdego odpowiedzialnego ze swojej branzy od budowy po elektryke i rozruch stacji. WSzystko idzie pełna parą , Majstrowie sa ok, wiadomo ze odpowiadaja za powiezone zadanie dlatego musza pilnowac prac wiec dla szefa pełen szacun:)
    ReviewUserIconwhooo

14.07.2016 15:33

Elektromonter muf i głowic kablowych rzeczywiście ma całkiem dobre zarobki, bo przecież stawki są ponad przeciętną krajową, a na pewno premie dorzucają.

04.02.2016 15:04

ReviewUserIconZnawca

05.02.2016 13:57

Staszek a ty już jesteś kierownikiem/majstrem bo jak widzisz firma teraz potrzebuje na kilka budów , byłeś już na rozmowie u szefa, nie zwlekaj - szkoda czasu a i zarobić można bo to wspaniała firma z perspektywami - pozdrawiam
    ReviewUserIconkandydat

03.02.2016 08:38

witam a jak z ilośćią godzin pracy?norma czy do oporu?
    ReviewUserIconjarząbek

24.01.2016 11:04

Firma jest spoko. Ostatnio rozdano nagrody jubileuszowe dla pracowników, którzy przepracowali więcej niż 10 lat. Z tego co wiem to są tacy, którzy pracują dłużej.

01.01.2016 20:31

ReviewUserIconZnawca

20.01.2016 14:11

Hej - żołądź , to bardzo dobra firma , gorąco polecam , będziesz zadowolony , prześlij CV i szybko na rozmowę do szefa, jeśli masz więcej uprawnień z branży budowlanej i elektrycznej to szanse na kierownika masz pewne - życzę powodzenia na rozmowie rekrutacyjnej !
    ReviewUserIconobecny pracownik

24.01.2016 10:57

Tak. Pracownicy otrzymali na święta nagrody pieniężne.

29.12.2015 19:45

Weź ty sie chłopie zastanów dobrze i nie marnuj czasu i zdrowia.
    ReviewUserIconnikt

22.12.2015 23:23

Firma w porządku,szef ok,dobre zarobki,nie trzeba pracować w soboty i niedzielę,praca lekka i przyjemna,człowiek czuje się doceniony i szanowany (usunięte przez administratora)
    ReviewUserIconlaszlo

14.03.2014 18:21

gość miał bardzo dobry pomysł na biznes. Z takimi referencjami jak na stronie to chyba daleko zajdzie

Zostaw merytoryczną opinię o Elektropaks Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Elektropaks Sp. z o.o.!