Elektropaks

• Kolonia Góra Puławska
  • Parchatka
Zofiówka - Elektropaks

3. Opinie o pracodawcach Puławy
  5. Opinie o Elektropaks Sp. z o.o.

Opinie o Elektropaks Puławy

Nie przegap nowości o Elektropaks Sp. z o.o.!

Elektropaks Sp. z o.o.

14.07.2025 11:27

Cieszymy się, że tu jesteś!
    Jako firma z wieloletnim doświadczeniem w branży elektroenergetycznej, stawiamy nie tylko na solidne realizacje, ale przede wszystkim na ludzi. Dbamy o rozwój naszych pracowników, dobrą atmosferę i jasną komunikację – dlatego chcemy dzielić się z Wami bieżącymi informacjami z życia firmy.
    Obecnie prowadzimy rekrutacje na stanowiska:
    ✅ Kosztorysant
    ✅ Elektryk
    ✅ Majster elektryk
    ✅ Majster budowlany
    Jeśli szukasz miejsca, gdzie będziesz mieć realny wpływ, stabilne zatrudnienie i możliwość rozwoju – zapraszamy do kontaktu!
    📩 CV wyślij na adres: [email protected]
    📞 Zadzwoń: 883 331 509

Zaglądaj tu regularnie – będziemy dzielić się kolejnymi ogłoszeniami, sukcesami i ważnymi momentami z życia Elektropaks! 💡
    Pani89

31.03.2025 11:01

Zdecydowanie polecam pracodawcę. Umowa o pracę, możliwość długoterminowej współpracy. Bardzo miła atmosfera, Zarząd jest otwarty na rozwój pracowników. Firma ciągle się rozwija i zapewnia nowe miejsca pracy.

31.03.2025 11:02

Potwierdzam. Przeważnie firmy redukują etaty, a tam co chwilę są zatrudnienia. Jeśli komuś zależy na pracy może związać się z firmą na długo.
    Elektropaks Sp. z o.o.

14.07.2025 09:56

Dziękujemy za podzielenie się opinią i za pozytywną ocenę naszej firmy. Staramy się wychodzić na przeciw oczekiwaniom pracowników i dostosowywać warunki do zmieniającego się rynku pracy. Każda merytoryczna opinia ma dla nas duże znaczenie.
    Łysy

14.01.2020 18:29

Firma Elektropaks to nie ta sama firma co parę lat temu. Firma sie dużo zmieniło. Moim zdaniem jest to najbardziej rozwijającą się firma w Puławach i okolicach. Płacą ok i w terminie.

08.04.2025 13:33

co racja to racja, ciągle pojawiają się oferty pracy. Gdyby nie wyjazd za granicę nadal bym tam pracował.
    Franek

20.10.2020 12:32

Firma jest ok. Zarobić można tu naprawdę dobrze,ale zależy od tego co się robi i jak ...
    Gość

16.10.2018 10:24

Firma profesjonalna. Dobre zarobki.

Przemysław Kurzep

23.08.2026 18:37

Firma elektropaks dynamicznie się rozwija i z każdym rokiem umacnia swoją pozycję na rynku. Systematycznie zwiększa liczbę pracowników i swoją branże. Firma godna polecenia

Aneczka78

23.08.2026 18:05

Polecam .....
    #KierownikRestauracji

JerryPax

21.08.2026 15:20

Firma rośnie naprawdę szybko i pracy jest dużo, ale dzięki temu można wejść w bardzo ciekawe projekty i w krótkim czasie nauczyć się więcej niż w innych miejscach. Dużym plusem jest podejście właściciela – konkretne i życiowe, bez zbędnego komplikowania spraw, a jednocześnie daje ludziom przestrzeń do działania i podejmowania decyzji. Nie ma tu typowej korporacyjnej ścieżki pięciu akceptacji, żeby załatwić prostą rzecz. Jeżeli ktoś jest zaangażowany i przynosi efekty, firma to widzi, docenia i potrafi dobrze wynagrodzić.

Łysy man

19.08.2026 20:34

Serdecznie polecam
    #KierowcaCe
    Piotr890522

19.08.2026 19:47

Świetna współpraca, bardzo dobra atmosfera, możliwość rozwoju i szkoleń, a przede wszystkim rzetelność. Gorąco polecam.
    #InzynierProjektu
    Bartek1580

19.08.2026 08:35

Elektropaks — tu prąd ma klasę, a ekipa trzyma fason! ⚡ W Elektropaksie każdy to powie bez żartów: tu się nie plącze po kątach — tu się plącze kable od startu! Przewód do szafy, rozdzielnia do ściany, a elektromonter? Zawsze ogarnięty i z planem! 🔧 Gdy słońce praży albo leje deszcz, ekipa Elektropaks wie, co robić też. Bo prąd sam się przecież nie puści w trasę, trzeba fachowca, narzędzi i dobrej bazy! Tu robota konkretna — żadnego „jakoś będzie”, bo każdy wie, że fach w ręku najlepiej się wszędzie przędzie. Kable połączone, instalacja gra, a po dobrze zrobionej pracy satysfakcja trwa! 😄 I choć czasem drutów jest więcej niż snów, to dobra ekipa robi swoje — bez zbędnych słów. Wypłata na czas, atmosfera też miła, więc człowiek wie, że to porządna firma była! Elektropaks — prąd płynie, robota się kręci, tu fachowcy działają z głową i chęci! Jeśli chcesz mieć fach w ręku i ekipę bez spiny, Elektropaks to kierunek — i to nie są żadne kpiny! ⚡
    MatLPU

19.08.2026 07:29

spuper rozwojowa firma . Polecam
    Qanarek

18.08.2026 08:18

Firma godna polecenia .
    Sz-mski

15.08.2026 21:51

Firma godna polecenia. Umowa o pracę.
    Tomasz S.

15.08.2026 21:41

Profesjonalizm i wysokie standardy współpracy. Polecam
    #Elektromonter
    J-st09

15.08.2026 21:15

Polecam firmę Elektropaks jako rzetelnego pracodawcę, który dba o podnoszenie kwalifikacji pracowników, oferując szkolenia i ciekawe wyzwania projektowe.
    Rafał Zakrzewski

14.08.2026 19:03

Firma z mega potencjałem i możliwościami rozwoju.
    Kris43

14.08.2026 18:08

Polecam ELEKTROPAKS zarówno jako miejsce pracy(uczciwe zarobki oraz możliwość rozwoju) jak również jako ugruntowana i pewna firma.
    Pracownik V

14.08.2026 16:30

Firma godna polecenia. Wynagrodzenie na czas, możliwość rozwoju, ZFSS. Polecam
    Jacek.0085

14.08.2026 15:01

Pracuje tu już blisko 18 lat, więc myślę, że samo to mówi za siebie. Dobre warunki płacowe, wszystko zgodnie z umową i bez żadnych problemów z formalnościami.
    #MajsterBudowy
    Piotr Kalbarczyk

14.08.2026 14:23

Firma z perspektywami
    Jacek.0085

14.08.2026 14:07

Pracuję w tej firmie już blisko 18 lat i myślę, że to mówi samo za siebie. Dobre warunki płacowe, wszystko zgodnie z umową i bez żadnych problemów z formalnościami. Wynagrodzenie wypłacane na czas, warunki pracy w porządku. Jeśli ktoś szuka stabilnego zatrudnienia na lata, mogę polecić.
    #MajsterBudowy
    Anna Węgorek

14.08.2026 14:01

Firma godna polecenia w miłej atmosferze.
    Kamil Idzikowski

14.08.2026 07:59

Polecam!!!
    michalmmn20

13.08.2026 23:59

Firma stawia na rozwój i naprawdę można pochwalić zespół

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Elektropaks?

Kontakt - Elektropaks Sp. z o.o.

Dęblińska 6 24-100 Puławy

Branża główna: Instalacje budowlane

LinkedinIcon
    Chabi60

13.08.2026 21:28

POLECAM pracę w firmie Elektopaks. Możliwość ciągłego rozwoju, każdy dzień to nowe wyzwania zawodowe. Atmosfera również na duży plus.
    RAFIII

13.08.2026 17:37

Elektropaks to super firma - zachęcam do kontaktu i współpracy!!!
    Kamil88

13.08.2026 14:59

Miałem okazję współpracować z Elektropaksem przy okazji projektów magazynów energii. Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Elektropaks jako solidnego i rzetelnego pracodawcę. Atmosfera i zespół: Zespół jest zgrany i pomocny, a atmosfera w pracy sprzyja dobrej współpracy. Od samego początku można liczyć na wsparcie ze strony doświadczonych współpracowników. Bardzo rodzinna atmosfera. Warunki i płatności: Wynagrodzenie zawsze wpływa terminowo na konto, a warunki umowy są jasne i uczciwe od pierwszego dnia. Zarządzanie: Zardząd podchodzi do pracowników z szacunkiem, jest otwarta na dialog i w razie potrzeby potrafi iść na rękę. Podsumowując – stabilne zatrudnienie, uczciwe podejście do człowieka i świetni ludzie. Zdecydowanie polecam!
    #KeyAccountManager
    Mariusz Niewiadomski

13.08.2026 13:44

Pracuje w firmie od 4 miesięcy jestem więcej niż zadowolony bardzo dobra atmosfera firma się szybko rozwija, $ zawsze na czas i jak na region wiodące stawki z czystym sumieniem polecam.
    RafalM

13.08.2026 11:00

Idealna firma dla osób chcących sie ciągle rozwijaću
    Aneczka78

13.08.2026 10:22

Praca w hotelu trzy korony mimo wielu wyzwań daje nam wiele satysfakcji jak i możliwości rozwoju zawodowego co skłania i mobilizuje do działania i ulepszania struktury działającej na obiekcie. Aby nam wszystkim pracowały się lepiej.
    #KierownikRestauracji
    Maciej Chromy

12.08.2026 17:03

Zdecydowanie polecam ELEKTROPAKS Sp. z o.o. jako pracodawcę. Firma zapewnia stabilne warunki zatrudnienia, dobrą organizację pracy oraz możliwość zdobywania doświadczenia przy ciekawych i wymagających projektach. Dużym atutem jest profesjonalne i partnerskie podejście do pracowników, dobra atmosfera w zespole oraz możliwość rozwoju zawodowego. Pracownicy mogą liczyć na wsparcie, jasne zasady współpracy i wzajemny szacunek. To dobre miejsce dla osób, które chcą się rozwijać, zdobywać nowe doświadczenia i pracować w profesjonalnym zespole. Zdecydowanie polecam ELEKTROPAKS jako rzetelnego i godnego zaufania pracodawcę.
    Jakub Suszek

12.08.2026 16:59

Serdecznie polecam W firmie panuje dobra atmosfera warto przyjść spróbować swoich sił
    mt.targonski

12.08.2026 15:49

Pracodawca wiarygodny, uczciwy, oferujący rozwój osobisty i zawodowy. Wsłuchany w potrzeby pracownika, którego nie traktuje przedmiotowo. Zawsze otwarty na sugestie i konstruktywny dialog. Firma innowacyjna, w ciągłym rozwoju - doskonalym przykladem jest rozbudowa i zwiększenie prestiżu Hotelu Trzy Korony w Puławach. Jeśli zależy Ci na stabilnej pracy, rozwoju kompetencji i dobrej atmosferze to serdecznie polecam
    Jola Choroszucha

10.08.2026 18:32

Firma godna polecenia
    Heflik

10.08.2026 12:56

Pracuję w Elektropaks od dwóch lat i oceniam ten czas bardzo pozytywnie. Firma realizuje ciekawe projekty, dzięki czemu można zdobyć naprawdę wartościowe doświadczenie. Dużym plusem jest dobra atmosfera, wsparcie współpracowników i możliwość samodzielnego działania. Jak w każdej firmie zdarzają się bardziej wymagające okresy, ale jeśli ktoś lubi dynamiczną pracę i chce się rozwijać, to zdecydowanie warto spróbować.
    Baku

10.08.2026 10:27

Porządna rozwijająca się firmą-poleca !
    #MechanikSamochodowy
    Jarosław Rakoczy

09.08.2026 12:11

Dobra firma i przyjazna atmosfera. Pensja na konto o czasie, a nawet bywa wcześniej, umowa o pracę i pełen socjal. Szef otwarty na pracowników i ich pomysły. Polecam Elektropaks jako dobre miejsce do pracy.
    SztendurKa

08.08.2026 12:45

Jako pracownik tej firmy mogę powiedzieć, że stawia ona na dobrą organizację pracy i rzetelne podejście do klientów. Współpraca przebiega w profesjonalnej atmosferze.
    dawles29

08.08.2026 08:48

Pracuję już jakiś czas w firmie i to najlepsze miejsce gdzie do tej pory byłem. Nigdy nie było zadnych problemów ani z wypłatą ani ze strony kierownictwa. Firma docenia zaangażowanie pracownika
    Paweleg3

07.08.2026 18:10

Super firma
    Anna Węgorek

07.08.2026 18:03

Firma super, wypłaty na czas świetna atmosfera
    wengi

07.08.2026 17:14

bardzo dobra firma
    Ankakuzma84

06.08.2026 18:33

Firma godna polecenia
    zbyszek67

06.08.2026 11:45

Bardzo pozytywnie oceniam firmę Elektropaks. Widać, że pracują tam osoby z doświadczeniem, które znają się na swojej pracy i podchodzą do klienta z zaangażowaniem. Doceniam profesjonalizm, dobrą komunikację i jakość wykonywanych usług. Firma godna polecenia, oby więcej takich miejsc, gdzie można liczyć na fachową pomoc i uczciwe podejście.

Zostaw merytoryczną opinię o Elektropaks Sp. z o.o.