Termo-Precyzja

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Termo-Precyzja sp.j.

Opinie o Termo-Precyzja Wrocław

Nie przegap nowości o Termo-Precyzja sp.j.!

01.03.2024 11:00

Jak wygląda każdy z etapów rekrutacji w Termo-Precyzja sp.j.?

Kakaja

03.03.2024 20:30

Rozmowa z szefem, przedstawienie profilu firmy, warunków, kilka ogólnych pytań na temat tego co produkują, jeżeli to stanowisko w laboratorium to jeszcze kilka pytań od kierownika.

11.08.2023 11:09

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Termo-Precyzja sp.j.? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

Gracjan

01.10.2023 07:10

Nie słyszałem, żeby ktoś został zwolniony. Pracownicy sami odchodzą

15.10.2022 10:18

Czy jest możliwość pracy w Termo-Precyzja sp.j. na część etatu?
    Jisa

17.10.2022 14:52

A na jakim stanowisku?
    Fifarafa

18.10.2022 16:37

Jak pogadasz z szefem to może na każdym stanowisku się da
    Konrad

16.03.2022 10:35

Chciałbym sie dowiedzieć jak wygladaja zarobki oraz obowiązki w dziale zakupów? Jakie są ścieżki awansu oraz jaka panuje atmosfera w pracy
    Nik

21.03.2022 11:09

Nie ma awansu bo jest tylko jeden pracownik działu zakupów i nie ma żadnego stanowiska nad nim. Zajmujesz się zamawianiem materiałów do produkcji czujników. Spędzasz całe dnie na szukaniu odpowiednich części, przewodów, rur, rezystorów itp. aby pod koniec dnia dowiedzieć się, że nie pasują one szefowi. A spróbuj zapomnieć czegoś zamówić. Atmosfera jak w typowym Januszexie z PRLu.

24.10.2021 15:01

Wiecie, czy Termo-Precyzja sp.j. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
    Coco

07.01.2022 21:04

A o jaki konkretnie dział Ci chodzi? Bo dział produkcji i laboratorium normalnie działały w czasie lockdownu. Pracownicy działu handlowego przychodzili na zmianę, część dni pracując w domu przez jakiś czas.
    Bro

21.01.2022 13:21

Wiadomo produkcja nie stanie heh
    Jadwiga Lasek

20.07.2021 21:31

Czy ktoś może napisać coś o pracy w laboratorium w Termo-Precyzja? Jak w praktyce wygląda praca metrologa? Widziałam że laboratorium jest certyfikowane państwowo, może ktoś coś więcej o tym napisać?

27.03.2021 11:18

Jak wygląda ścieżka awansu w Termo-Precyzja sp.j.?

31.05.2021 18:21

Nie ma awansów w Termo-Precyzji. Firma jest mała, hierarchia pracownicza płaska. Możesz co najwyżej dostać dodatkowe obowiązki osoby, która nie radzi sobie na swoim stanowisku. Oczywiście za te same pieniądze.
    Tymek

17.05.2021 17:26

Ktoś opisze jak aktualnie pracuje się w firmie? Jak wyglada praca na stanowisku programisty CNC ? Warto składać CV?
    Janek

09.03.2020 22:21

Firma chyba padła. E-mail głuchy, ogłoszenia o prace widnieją, ale to tylko ściema. Nikt nie odpowiada na przesłaną aplikacje.
    Tetra

11.03.2020 18:54

Firma istnieje i ma się dobrze. Po prostu odzew na zamieszczone oferty jest tak duży, że szefostwo nie ma możliwości odpowiadania wszystkim.
    Zosia

06.03.2020 11:36

Witam chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca na produkcji w tej firmie?jakie są realne zarobki I umowa na początek???
    Natt

01.03.2020 22:04

Trzeba mieć jakieś doświadczenie na produkcji? Na jakie wynagrodzenie można liczyć? Widzę że pojawiło się ogłoszenie na produkcję na jedną zmianę. W jakich godzinach?
    Ewelina

14.11.2019 02:26

Witam właśnie będę zaczynać pracę w tej firmie, czy ktoś mi napisze ile się naprawdę zarabia, pierwsza umowa ma być do końca roku zlecenie, czy później jest umowa o pracę???? Jak wygląda proces na produkcji?? Czy jest trudno i ciężko, co wogole trzeba tam robić
    Kubik

26.01.2018 15:16

Czy po okresie próbnym jest podwyżka?
    Marik1234

22.10.2019 08:53

To zależy. Jeżeli wykonujesz swoją pracę poprawnie, ale na umowie wstępnej nie zgodziłeś się pracować za pieniądze jak na kasie w supermarkecie, to nie prawdopodobnie nie dostaniesz podwyżki. Przy ewentualnej podwyżce nie ma też co liczyć na więcej niż 200 złotych.

Kontakt - Termo-Precyzja sp.j.

Danuty Siedzikówny 7 51-214 Wrocław

Branża główna: Automatyka i pomiary

27.01.2018 21:14

Pracownik laboratorium - metrolog
    karol

17.06.2016 17:27

Adari' zezeli chcesz aplikowac na Doradzce technicznego to musisz miec 2letnie doswiadczenie w sprzedaży
    Adari

03.06.2016 20:12

Te czujniki w Termo to jest jakiś high-tech czy taka mechanika z kawałkiem chińskiej płytki? Pytam bo chciałbym wiedzieć czy jest tam praca dla inżyniera i jakieś perspektywy na rozwój? Czy osoba z dobrą znajomością rysunku technicznego i umiejętnościami obsługi narzędzi do projektowania się tam przyda? Zastanawiam się czy warto wysyłać CV jak nie ma akurat naboru na kogoś takiego, tak na przyszłość gdyby potrzebowali?
    Ok

29.03.2016 08:28

Szczerze, to pracuje w chwili obecnej w T-P i tak naprawdę, to złego słowa nie mogę powiedzieć. Czy szefostwo wymaga? - tak. Czy pilnuje, żeby nie było za dużo przerw? - tak. Ale z drugiej strony nie ma problemu jak ktoś się źle czuje wyjść wcześniej z pracy, albo na chwilę wyskoczyć coś załatwić. Płatności w terminie, umowa o pracę, fajna atmosfera. Szefowie skarcą jak jest źle, i pogłaszczą jak jest dobrze. W mojej ocenie nie ma się za bardzo na co skarżyć.
    Luizjana

21.02.2015 14:24

Produkcja wszelkich przemysłowych czujników temperatury jest na pewno bardzo wymagająca - co i rusz mogą pojawiać się nowe projekty, urządzenia o innych parametrach, także sytuacja jest na pewno dynamiczna. Dzięki temu w firmie chyba nie można narzekać na innowacyjność. Ciekawe tylko jakie warunki oferowane są pracownikom.
    stefania

18.11.2014 19:31

również muszę powiedzieć że jakoś produktów i usług mają na najwyższym europejskim poziomie. i to mnie już poniekąd przekonuje żeby starać się o zatrudnienie.pozostaje jednak jeszcze kwestia wynagrodzenia comiesięcznego która zadecyduje ostatecznie czy się do nich zaciągnę. proszę podajcie kwotę dokładną lub bardzo przybliżoną
    anty

03.10.2014 23:34

@limo - głupszej, sztucznej, fałszywej rekomendacji nie dało się już napisać?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Termo-Precyzja?

kaznodzieja

16.07.2014 09:19

Generalnie Jakość produktów uważam za wysoką i tu faktycznie firma się stara. Od strony pracownika problemem jest chaos organizacji czasu pracy.... W firmie kazda osoba decyzyjna chciała by za dużo na raz ogarnąć i powstaje bajzel organizacyjny...co przelewa się nastrój działu handlowego i zarobki. Same produkty naprawdę fajne i jest w nich potencjał do sprzedazy ale nie przy takiej organizacji pracy i podejścia ......... Są tam potrzebne głębokie zmiany.....
    znawca

21.06.2014 22:23

od zawsze ich poszukuja
    arek

21.06.2014 15:17

Poszukuja obecnie specjalisty ds. zakupów oraz doradcy techniczno handlowego, może cos wiecie na temat tych stanowisk?
    arek

31.05.2014 19:28

No własnie, firma ma wykonania profesjonalne, opinie klientów to potwierdzają, ale pytanie jak Termo - precyzja traktuje zatrudnionych u siebie, czy atmosfera jest ok?
    ja

11.05.2014 22:14

Szkoda czasu chyba,że nie ma się nic lepszego na widoku.

02.04.2014 20:38

Od strony kilenta mogę powiedzieć, że firma jest raczej dobrze zorganizowana. Personel świetnie zna sie na temacie, wiedza na poziomie uniwersyteckim. Jak się tam pracuje to nie wiem, ale byle kogo to chyba nie zatrudniają - firma ma charakter zdecydowanie ekspercki.

22.03.2011 13:21

prosze o opinie,mam pracowac jako spawacz firmie termo-precyzja.dzieki

Zostaw merytoryczną opinię o Termo-Precyzja sp.j.