Z.P.O.i W. MOTYL

• Nowe Chrusty
  • Łaznówek
  • Stare Chrusty

3. Opinie o pracodawcach Rokiciny-Kolonia
  5. Opinie o Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.

Opinie o Z.P.O.i W. MOTYL Rokiciny-Kolonia

Nie przegap nowości o Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.!

@Anonimowo

21.10.2024 21:01

Mam pytanie, poszukuje pracy jako ochrona, portier czy tam jest takowa praca? I czy kobiety też są zatrudniane na takie stanowisko? Bardzo proszę o odpowiedź.

07.08.2024 22:07

W jakich godzinach pracuje laboratorium? Czy jest to praca zmianowa?

Paulina

13.09.2024 23:25

Podpinam pytanie. Szukam pracy jako kontroler jakości z dwu letnim doświadczeniem. Obecnie jestem na wypowiedzeniu do końca listopada. Czy pracujące są weekendy? Jaki zakres zmianowy / godzin obowiązuje w firmie?
    Milan

31.08.2023 19:03

Zainteresowała mnie jedna z ofert, która tu się pojawiła. Mianowicie chodzi o ofertę na stanowisko pracownika w dziale sprzedaży i logistyki. Podali tylko, że oferują dobrą i stabilną pracę. Jak stabilna to mam rozumieć, że na umowę o pracę? Stawka na początek ktoś wie jaka jest? No i godziny pracy muszę zapytać, bo to też istotne. Stałe, czy na zmiany?

Aneta

19.09.2023 18:41

Godziny pracy 8-16, wolne soboty, przyjemna atmosfera, szefostwo bardzo fajne. O zarobkach nie piszę ponieważ to indywidualne zagadnienie. Ja byłam zadowolona. Dwa razy do roku bonusy na święta.
    Somebody

02.04.2022 02:58

Jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? Są jakieś premie, benefity, podwyżki? Jak atmosfera?
    Igo

15.08.2022 09:20

Tak. Ostatnio wszyscy pracownicy otrzymali z tego powodu podwyżki ????

16.08.2022 12:01

TAK JEST, W OSTATNIM MIESIĄCU WSZYSCY PRACOWNICY W FIRMIE DOSTALI PODWYŻKI
    Zainteresowana

28.10.2021 10:01

Jak wygląda obecnie praca w laboratorium ? Może ktoś podpowiedzieć????

09.11.2021 18:45

Znajomość języka angielskiego nie jest wymagana ale z pewnością bardzo mile widziana. Firma eksportuje produkty do kilkunastu krajów w związku z czym język angielski bywa przydatny również na stanowisku Laborantki/ Laboranta (np. specyfikacje techniczne produktów etc.)
    Anonimowy

18.09.2019 20:58

Dobry wieczór, Czy ktoś orientuje się jak wygląda obecnie sytuacja w firmie? W szczególności w laboratorium? Jak z atmosferą pracy, szefostwem?

25.06.2018 10:17

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
    IEI

27.06.2018 20:17

Mnie atmosfera w firmie odpowiada i trzeba przyznać, że tzw. młode szefostwo się do tego bardzo przyczynia - pozytywni ludzie.
    Zuzanna

05.04.2017 11:50

A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.?
    gość

30.07.2017 20:05

dlaczego zniknęło już oznaczenie, że jest Pani pracownicą w gowork ?
    gość

30.07.2017 20:11

a to ciekawe co Ty piszesz... zwłaszcza w kontekście ostatnich podwyżek z inicjatywy pracodawcy.
    mumin

14.02.2017 20:58

gratuluję jeśli ktoś szuka opinii o pracodawcy pośród wylewu frustratów w internecie, to na pewno wiarygodnie źródło
    wystarczy

15.02.2017 11:47

oj mumin uwierz ze wszystko sie zgadza, a to co jest napisane nie jest wyssane z palca

Kontakt - Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.

łódzka 8 97-221 Rokiciny-Kolonia

Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne

15.03.2016 06:14

ag251

10.02.2017 12:19

a jak to teraz wygląda w biurze? Ma ktoś informacje, jaka atmosfera czy pracuje się po godzinach, po ile lat tam pracują?
    wladymir

26.12.2016 18:54

nie znaju etawo kombinata, chacziu rabotać mnogo dieng szto by wodku pakupit i najebatsa
    Tadek

13.05.2016 13:52

No można się dogadać, można, więc spokojnie kolego
    xxxx

19.12.2015 16:32

Pracowałam w tej firmie kiedyś jako laborantka. Uwierzcie mi, ze szefostwo w ogóle się nie czepiało i było miłe. Ale główny technolog a raczej technolożka to kobieta, której nikt tam nie lubi. Kobieta bardzo niemiła, marudząca i traktująca wszystkich z góry, mająca muchy w nosie i uważająca się za najmądrzejszą. Uważa, że ludzie czytają jej w myslach i to co ona sobie ubzdura ma byc zrobione ( chociaż nikogo o tym nie powiadomiła!!) a potem przychodzi i sie czepia. I to też jest jeden z powodów problemu w firmie.
    acidburn

02.10.2014 14:35

Witam a czy może ktoś się wypowiedzieć na temat transportu tzn: jak traktują kierowców ponieważ byłem na rozmowie i zastanawiam się podęciem pracy jako kierowca. Mam bardzo duże doświadczenie w tej branży i poprostu niechciałbym marnować swojego czasu w tej firnmie
    ava

26.09.2014 17:56

Chyba z pracą w laboratorium sytuacja też nie wygląda najlepiej bo regularnie co kilka miesięcy pojawia się oferta pracy - więc rotacja musi być duża, ale może wypowie się ktoś z pracowników?
    CW

03.09.2014 14:30

pracowałam w tej firmie kilka lat i moje opinie są zgoła odmienne. Pensja była równa niezależnie od tego czy się pracowało po 12 godzin, czy przez miesiąc był przestój - to chyba dobrze, prawda? Z urlopami to prawda ale taka jest specyfika tej pracy, że przerabia się surowiec np ogórek jak rośnie i wtedy na urlop nie da rady iść, chyba każdy jest tego świadomy. Podwyżki też były z inicjatywy właścicieli. To fakt, że szefowa czasem przesadzała z zachowaniem ale nie da się ukryć że zna się na tym co robi. Gratuluje tym co chcą strajkować i szkodzić produktom - chyba wiecie że jak zaszkodzicie swojej firmie i ona upadnie to nie zrobicie na złość Motylom tylko sobie, bo zostaniecie na bezrobociu?
    martenka

30.03.2014 22:36

aż tak źle ? a jeżeliu chodzi o wymiar godzin i zarobki możesz napisać coś więcej? będe wdzięczna
    martenka

27.03.2014 15:32

a czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w laboratorium?
    Markozpolski

02.01.2014 20:01

(usunięte przez administratora)Przestrzegaj przed praca za 5,5zl /h .

Zostaw merytoryczną opinię o Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.