Witam to co napiszę o tej firmie a szczególnie zachowanie i traktowanie ludzi przez właściciela to brak słów żeby w Kraju który uważany jest za idący do przodu były takie rzeczy. Nic nie będzie napisane tzw. zmyślone, a więc jeżeli chcecie podjąć pracę w tej firmie odradzam naprawdę odradzam ludzie są traktowani nawet nie potrafię tego określić żeby mógł to człowieka by batem poganiał zresztą ludzie którzy tam jeszcze zostali mówią że rzucał nawet w pracowników szpadlami myślę że tym powinna się zająć PIP ,odeszli od niego pracownicy którzy byli coś warci znali się na pracy a jednak mieli go dość. Jeżeli będziecie czytać ten komentarz weźcie sobie to do serca wszystko tu jest napisane z rzeczywistością jak postępuje ten człowiek. Żeby mógł to by zrobił żeby sprzęt stał a ludzie po pas w błocie łopatami czyścili wykopy z gliny po zalaniu przez deszcz, napisał bym więcej rzeczy ale trzeba było by używać słów nie cenzuralnych. Mijajcie tą firmę dalekim łukiem dziwi mnie jedno dlaczego Ludzie się boją i dają sobie tak pluć w twarz.