Romopol

Frankfurt am main

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 59 ocen.

Opinie o Romopol

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol

Stanisław zenon

Jest to nendza i dno umowa o pracę jest +regulamin do niej z cała masa kruczków, wlasna działalność też lipa praca na godziny liczona nie od przerobu i jeszcze mają czelność zakazywać wspominania o tym. firma romopol ma do tego parę rozgałęzień na inne firmy należące do osób bliskich prezesa sam szef to deb*l oraz typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownik ma mieć wszystko swoje nawet rękawice robocze firma sprzedaje swoim pracownikom aż dziwi że nie trzeba tu przywozić swojego cementu prętów zbrojeniowych bądź jakiegoś blatu szalunkowego minimalna ilość godzin 10 h dziennie dobrego rycia .na szybko obóz koncentracyjny bez perspektyw trzymać się jak najdalej od tej firmy

bananik

Kochani przecież wszystkie złe opinie to prawda, w tym roku chciałem odzyskać odprowadzany podatek a tu dowiaduje się że byłem pracownikiem sezonowym i mam zaległości w płaceniu podatku a przecież pan omański potrącał 200 euro za miesiąc niby podatek,oszust nic nie odprowadza a wszystkie pochlebne opinie piszą jego syn,szwagier i inne przydupasy,najpierw wszystko jest fajnie jak jesteś wydajny a później mają cię w d......pie. A nie dajcie się na brać na kinder gelt bo jest to mało możliwe ja też dałem się nabrać

Okradziony

Bardzo chętnie przyłączę się do zbiorowego pozwu minie też okradli na prawie dwa tysiące euro to nie są małe pieniądze robią to z większością ludzi oszukują na wszystkim na urlopach bo żeby dostać pieniądze za urlop to trzeba połowę z nich oddać Zbyszkowi Romańskiemu na mieszkaniach za które zabierają po 200 euro i nie dają na to rachunków na dojazdach do pracy i na wielu wielu innych rzeczach.Teraz wielki szef Zbyszek z racji tego żeby ludzie przestali się domagać rachunków za mieszkanie wpadł na wspaniałomyślny pomysł że nie będzie pobierał za nie opłat ale w zamian za to obniżył wszystkim stawkę po jednym euro z godziny więc krzywdy sobie nie zrobił.Wszystkie opinie negatywne na ich temat które tutaj przeczytałem są najprawdziwszą prawdą wiem to z autopsji i niech ich nie bronią dupolizusy którzy nic nie robią tylko włażą im w dupę i utrzymują się tam głównie z wymyślania nie stworzonych rzeczy na innych i kablowania. LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ WRESZCIE TO ZŁODZIEJE!!!!!! NIKOMU NIE POLECAM TEJ ZŁODZIEJSKIEJ FIRMY MAM NADZIEJĘ ŻE W KOŃCU ZAPŁACĄ ZA TO ZŁODZIEJSTWO OBY JAK NAJPRĘDZEJ

Szypki

Witam wszystkich byłych pracowników tej śmiesznej firmy....;Szukam ludzi którzy pracowali w tej firmie i zechcieliby zeznawać w sprawie przeciwko tym oszustom,podaję e-maila ; podzial35@op.pl PROSZĘ O SZYBKĄ DECYZJĘ BO SAM NIE DAM RADY NIC ZROBIĆ,

kas
użytkownik zarejestrowany

a skąd masz takie informacje, że tak jest? poki co firma działą i chyba nikt nie zwracał nikomu uwagi, że dochodzi do taich akcji?

Adi

Złodziejska firma wystawiają lewe faktury i robią sztuczne koszta. Niewypłacalni powinien się zająć tą firmą zoll.Nie polecam.

Marcin

Syzyfowa Praca Pracujesz a nic z tego niema..... -pieniedzy......

Czeresnia

Praca jest albo Jej niema! Tak samo z pieniedzmi Szczerze NIE POLECAM

Bartek

Mnie Tez niewyplacili Prosilbym jakies namiary To Tez bym z Wami poszedl do zoll do sodu. (usunięte przez administratora)tak sie nauczyl wykorzystywac ludzi. Kturzy namiego pracujo!!! Powinni zamknoc to firme Raz na zawsze!!!!

Szypki
@Bartek 30.07.2016, 12:39
Mnie Tez niewyplacili Prosilbym jakies namiary To Tez bym z Wami poszedl do zoll do sodu. (usunięte przez administratora)tak...

Panie Bartku,proszę o kontakt,zostałem oszukany podobnie jak pan

Niewyplaceni

Romanski rozlicz ludzi za czerwiec Jestescie OSZUSTAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestescie Podani do sodu !!!!!!!!!!! Skonczcie oszukiwac I okradac ludzi NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!

Okradzeni

Oszusty oszusty oszusty Nigdy sie niezmienio Banda zlodzieji (usunięte przez administratora)

Kolega

Krzysiek masz racje Szuka my inner pracy......., Romopol (usunięte przez administratora)

Krzysztof

To wszystko prawda co Ludzie wypisujo Sam pracuje,ale terz bede sie zwalnial tylko juz wiem ze ostatniej dni do 10 tego nikt mi nie zaplaci Firma oszukujesz lie sie da Nie melduje,Sam placisz ogromne podatki, zabiera twoj urlop Katastrofa!!!!!!!!!!! NIE POLECAM

Andy

Romopol to szaise!!!!!!!!!!

Niewyplaceni

Firma Romopol jest wezwana do sodu, 9 swiadkow zeznawalo przeciwko zbyszkowi Romanskiemu. Bylismy w zoll. U adwokata. W skarbowce Opowiedzialem z kolegami Jaka jest firma Romopol. Zbigniew Romanski to oszust , Radek Romanski,waldemar Zyganowski Ci Ludzie wykorzystujo polakow kturzy przyjezdzako do niemiec zarobic pieniodze. PRECZ Z ROMOPoLEM PRECZ Z OSZUSTAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szypki
@Niewyplaceni 26.07.2016, 19:36
Firma Romopol jest wezwana do sodu, 9 swiadkow zeznawalo przeciwko zbyszkowi Romanskiemu. Bylismy w zoll. U adwokata. W skarbow...

Panie ,proszę o kontakt,zostałem oszukany podobnie jak pan,zakładam sprawę w sądzie.

Szypki
@Niewyplaceni 26.07.2016, 19:36
Firma Romopol jest wezwana do sodu, 9 swiadkow zeznawalo przeciwko zbyszkowi Romanskiemu. Bylismy w zoll. U adwokata. W skarbow...

SZUKAM LUDZI DO ZAŁOŻENIA POZWU PRZECIWKO TEJ FIRMIE I ROMAŃSKIEMU !!!!!!!!!!!!

Majster romanskiego

Romopol-szambo, gnojowka Banda oszustow!!!! Szef tylko wyzywa ludzi od debili I malpoludow. Problem z pieniedzmi NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muminek

Jestem murarzem zalezalo mi na pracy w tej firmie. Ale jak to wszystko przeczytalem. To odechcialo sie wszystkiego....... Romopol-porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zbigniew

Proponuje zmieniajo nazwe z Romopol na RUMPOL to moze jeszcze ktos przyjedzie,a tak po tym jak sie dowiedzialem ze Romanski jest niewyplacalny to Zycze powodzenia

Przyjaciel waldusia

To prawda (usunięte przez administratora) jest niewyplacalny Sam czekam za pieniedzmi, mysli ze jak nieodbiera ,albo sie rozlancza.to moze niewyplacic zarobionych pieniedzy. Z nim to trzeba krutko I na temat, trzeba isc do zoll,do skarbowki. Wzbogaci sie w niemczech na tym ze niewyplaca zarobionych pieniedzy ludziom. Szkoda ze niezyjemy w sredniowieczu, Takich to Zaraz na stos,albo do kata glowe ucioc. Oszustow to oszust nic zero sie nie na uczy. A napewno juz szacunku do swoich ludzi -tylko ich wyzywa od debili,pijakow,I co najlepsze malpoludow. No ale zdrugiej strony na racje..... SWOJ DO SWOJEGO CIOGNIE!!!!! A najlepszy to jeszcze jest w.Zyganowski on to wogle kierowca ciezarowki, wziol go szwagier do biura. Polskie przyslowie muwi ,,WPUSC GBURA DO BIURA,TO CI ATRAMENT WYPIJE."zachowuje sie jak caly Szef a jest tylko od wydawania zaliczek,a I w romopolu zaliczki tylko 50 euro na tydzien. I od wydawania rekawic albo butow.jest jeszcze radek Romanski,ale on to wale niema nic do powiedzenia.miec takie go ok a to juz nakazanie. Dla tego jak wszyscy tu piszo uwazajcie,I nie warts pracowac w Romopol. Albo jak ktos lublina zadarmo.

Arek

Pracuje w tym bagnie no niechce mi sie ciezko pracowac. Jestem zbrojarz a pol roku sprzotam ulice w Romopol. Ale z kaso ciezko,obcina Zbigniew Romanski za wszystko.dzwoni marudzi,za auta.za mieszkania. Brak organizacji!!!!! Ostatniej wyplaty to nikt niewidzi zostawiasz dla synka radusia! Na Jego wynajete mieszkanie,albo na nowe Audi. Niech majo wszystko,ale Ludzio niech zaplaco zarobione pieniodze!!!!!!!!

Jacek

Pracowalem w romopol 0.6 miesiecy. I tylko dla tego no byla zima. Polska dzialalnosc-12euro minus mieszkanie 200euro I minus auto 150 Do tego zus. Wychodzi 7.50euro na reke. Do tego trzeba sie statac zeby otrzymac te pieniodze. Nie POLECAM!!!!!!!!

Szczesciarz

Bylem zainteresowany praco w Romopol albo Albau. To swiecie ruzne firmy prowadzi je jeden czlowiek zbyszek Romanski.tylko zmienila wlascicieli. Byla na radka, naxywala sie radbud, na waldka walbud. Teraz wymyslili sobie Albau, zmieniajo nazwy no nikt niechce unich pracowac. Poniewaz oszukujo na wyplatach,obcinajo olé sie da, a jak sie zwalniasz to ostatniej wyplaty niewidzisz. Jest to jak w serialu KLAN. Cala rodzina stars sie dorobic na obcych ludziach.

.....................

Tragedia jeszcze raz tragedia to nie firma to pośrednictwo pracy które daje ogłoszenia do niemieckich gazet i jak jakimś firmą brakuje ludzi to dzwonią i wynajmują ich, fachowcy chodzą i sprzątają budowy .Dla szefa każdy to debil degenerat recydywista itp o urlopach to wogóle trzeba zapomnieć raz na 3 miesiące na 2 dni i to z pretensjami. I ciągle potrącenia za jakieś rzeczy z kosmosu .kiedyś ludzie przyjechali do pracy i po 3 dniach pojechali do domu bo nie było pracy .....kabaret i kino

wiśnia

wszyscy którzy pracowali w Augsburgu narzekają bo jak zawsze na takich budowach jest orka facet jest wypłacalny robię tu półtora roku a jak większość szefów musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak dalej jest spoko nie wytrzymała większość tempa hihihihihi a co chodzi o kinder geld tak jest jakaś żona pisała no mojego kolegi wszędzie Panowie dobrze gdzie nas nie ma ale jest ok po prostu trzeba się przyzwyczaić siemka

Mirek
@wiśnia 11.09.2015, 17:20
wszyscy którzy pracowali w Augsburgu narzekają bo jak zawsze na takich budowach jest orka facet jest wypłacalny robię tu półto...

Wisniewski bardziej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowi nikt chyba niedal rade wejsc, jak ty. I tak cie zwolni, dokladnie wiesz jak on ludzi traktuje.szefa mozna miec wielu a kolegow????? Piszcie tylko prawde Gdzie macie wszystko? Chyba odtrocone! Za dojazdy, mieszkania! Ile ludzi pracuje miejscowych,na czarno! Miej swoj honor

andriu

O widze, ze tu ktos bardzo niezadowolony sie pare razy wypowiedzial, moze powiesz jeszcze kto Ty jestes, bo to wyglada tak jakbysmy pracowali w dwoch roznych firmach. Bo nic bym nie mowil jakby to sie i mnie nie tyczylo ale widac, ze jestes jednym z tych co wpadaja do firmy siac zamęt tylko a potem jeszcze maja pretensje. I widać, ze masz bardzo ograniczone informacje kto ile pracuje zarabia i co dostaje. Prawda jest taka, ze my jak tu pracujemy juz dłuższy czas to nie możemy narzekać, jest tak jak było umówione. Ale jak i tak sie zawsze ktoś znajdzie co będzie chciał na firmę tylko nap... Ja mam tu ok, pracuje sie cały czas i w rożnych miejscach z kasa jest w porządku wszystkie dodatki ubrania itp. tez sa i jakoś za to nie płace. Także mogę polecić dalej. A z reszta każdy powinien sam zobaczyć, bo opierać sie na tym co kto pisze to może byc rożnie. Pozdrawiam

tata1

jak tak jest dobrze to podaj swój nr telefonu dla wszystkich ludzi którzy wyjeżdżają bo ja wiem, że jest bardzo źle! Pozdrawiam

tata1

ta firma to nie wypał opinie daje kierownik oraz majster, pozytywne, negatywne dają tylko ludzie którzy mieli styczność z tą firmą odradzam tej firmy prezes oszukuje przez telefon obiecuje cuda lecz to są tylko słowa z jego strony a podczas pracy występuje to całkiem inaczej. Zanim przyjedziesz do tej firmy zastanów się 2 razy a atmosfera na budowach jest poniżej 0. Pozdrawiam! Jeżeli ktoś nie wierzy niech sam spróbuje.

Yo

Muszę coś dodać bo nie wytrzymam,najlepszy jest szef ;wie wszystko,robi wszystko i nie lubi jak gamonie się sprzeciwiają małpoludy jedne.

SO Good

Hi,witam i nie wiem kto wypisuje te brednie o dobrym pracodawcy,ok wypłata jest na czas,ale kochani nie piszcie bredni miodku tam nie ma,Ja zwalniając się z tamtej firmy odżyłem ,teraz mam 10euro /h i tak płacę za mieszkanie też 200 euro ale ubrania do pracy dostaję za free ,tu jest spoko a tam to porażka,nie polecam.

Jugo

Witam wszystkich którzy tam pracują i którzy już nie pracują,muszę powiedzieć że te dobre opinie to pisze Radek,Waldek albo inny ........w tej firmie pracują ludzie po parę lat ale na Niemieckiej firmie a nie na Polskiej,tam jest firma w firmie i nikt nikomu nie pomoże,jak pracujesz i dajesz z siebie wszystko to jest ok ,ale niech ci się coś stanie to zostajesz sam sobie,omijajcie tą jirmę,pozdrawiam.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

andriu

jest ok ogolnie. Jak sie chce pracowac to pracy tu do oporu. Na miejscu tez jest to zorganizowane iwszystko i funkcjpnuje. Wiadomo, ze jak sie ma juz doswiadczenie na kontraktach to jest latwiej.

zbrojarz

Powiem tak, jak sie ugadasz tak masz. Mieszkanie w większości przypadków z tego co wiem to sie zgadza ale te inne potrącenia jak sie jest zameldowanych to nie maja miejsca. Heh a szef to tak juz jest, jak sie wszystko dobrze toczy to jest spoko a jak ktoś wywija numery a rożnie bywało to chyba normalne ze sobie nie może na wszystko pozwolić. Ale to juz każdy ma swój punkt widzenia. Ja nie mogę narzekać, jak ma sie problemy to tez czasem pomogą.

edek

Witam, jestem tam zatrudniony juz drugi rok i nie mam większych problemów. To co sie umówiłem to mam. Płaca na czas i im więcej sie godzin pracuje tym więcej sie ma w miesiącu. Ubrania dojazdy itp nie sa potrącane. Ale ktoś pisze ze jest inaczej to ciekawe, ale nie ma sie co dziwić jak jeden z drugim przyjedzie na pare dni narobi bałaganu a potem sie zrywają i maja najwiecej do powiedzenia. Ja tam mam tu cały czas prace i zarobić tez można ale zadymiarza sie napewno tu nie spodoba i może dobrze bo z takimi mieszkać to bym nawet nie chciał. Pozdrawiam

jon

NIE POLECAM NIKOMU TAKIEJ BEZNADZIEJNEJ FIRMY. NAJGORSZY W NIEJ JEST JEJ WLASNY SZEF. KTORY JEST POPROSTU WULGARNY WOBEC PRACOWNIKÓW I WOGOLE NIE MA SZACUNKU DLA NICH> POTRĄCA ZA MIESZKANIA @))EURO ZA DOJAZDY ZA DZIEN PO ^ EURO I ZABIERA ZA NARZ TAKZE JAK NAJDALEJ OD TAKICH ZŁODZIEJI POLSKICH JAK TA FIRMA> KTOS ZE SLABYMI NERWAMI NIE WYTRZYMA ANI DNIA> FIRMA DLA DESPERATOW!!!

zołza

Niepochlebne opinie o tej firmie to prawda.Potrącenia za mieszkanie ok.200 euro co miesiac,za internet,niektórzy nawet za dojazdy na budowę też płacą,za ubrania robocze takze potrącają.Podatek od wypłaty brutto,a później jeszcze od netto też potrącają.WYBÓR NALEŻY JEDNAK DO WAS.Nikt nikogo na siłę tam nie wysyła.Nie polecam....Tylko dla desperatów.

Pytający

Jakie są zarobki w firmie Romopol ? Jest ustalona stawka godzinowa czy w zależności od miesiaca. ?

pawlo

też potwierdzam że jest ok. Tylko jak niektórzy przyjeżdżaja żeby się migać albo chleją do upadłego i rozwalają kabiny itp. to nie ma się co dziwić, że mają potem problemy.

mike

Ja tam pracuje i jest ok. Wyplata jest kolo diesiątego a o rodzinne też można sie starac albo samemu albo zapytac to dadzą na kogoś namiar. A tak to polecam.

ziuta12

Mój mąż tam zaczął pracę ale nie wiemy na jaki dzien miesiąca wypłatę dają ani co z rodzinnym na dziecko.Nic nikt nie wie a mój boi się zapytać żeby go z roboty nie wyrzucili może ktoś cos wie.Prosze o info w tej sprawie.

Janusz
@ziuta12 30.04.2015, 10:28
Mój mąż tam zaczął pracę ale nie wiemy na jaki dzien miesiąca wypłatę dają ani co z rodzinnym na dziecko.Nic nikt nie wie a mój...

jak jest na polskiej firmie to niech zapomni o rodzinnym pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

lolo

nie polecam, to firma zlodziejska, i nie dajcie sie wpakowac w 3 grupe podatkowa bo bedziecie sie musieli rozliczac w niemczech, i jeszcze jedno okradaja z urlopu a tobie wpisuja ze byles na urlopie, daja na umowie 14,20 a placa po 5 do 8 euro, tak jak chca, ale mam nadzieje ze za chwile ta firma wyleci z hukiem z niemiec, tak jak allbau, walbud, budopex i romopol. to ta sama firma tylko pod inna nazwa

edek

odpowiedż na michał dzięki za opinie

edek

witam czy ktos moze mi powiedziec na temat tej firmy czy sa wyplacalni jaka ogolnie panuje atmosfera czy rejestruja

Janusz
@michal 20.04.2015, 22:36
Wiadomo, ze jak sie podpadnie czy cos nabroi to sa potrącenia , ale jak jest sie ok to kasa tez gra. A z tego co wiem to z regu...

Michał jak jest tak OK.to powiedz ile ci potrąca co miesiąc.rzekomo za nadpłacony podatek, a co do picia to nie ładnie wrzucać wszystkich do jednego worka (jakoś trzeba podlizać się szefowi)

michal
@Janusz 22.04.2015, 22:11
Michał jak jest tak OK.to powiedz ile ci potrąca co miesiąc.rzekomo za nadpłacony podatek, a co do picia to nie ładnie wrzucać...

kto na jakiej grupie podatkowej jest to tak mu podatek wychodzi. Ja i wielu innych mamy grupe trzecia i nic nie jest wiecej potracane. Ale to normalne, że zawsze coś komuś nie bedzie pasowac. Zreszta jak się ma jakieś wątpliwości to najlepiej to samemu wyjaśniac. Kupe ludzi jakoś wszystko gra i pasuje.

dari14

ja przyjechalem z polecenia i jest ok. Póki się nie pije i ściemy na budowie nie robi to wszystko gra. Jest dobra organizacja i kasa tez jest placona, a wiadomo że na premie to już trzeba zaslużyć ale i tak są dodatki tak jak na świeta. Narazie polecam

pracownik

ja juz tutaj pracuje ponad dwa lata i to co niektorzy tu pisza to chyba za to ze zjechali dyscyplinarnie, bo normalnie jest stala ekipa i wszystko zawsze gralo. Czasem sie trafialy mieszkania gdzie bylo ciasniej ale w wiekszosci jest ok. Jak ktos chce pracowac i zna sie na rzeczy to polecam, a jak ma przyjechac zeby sie tylko gdzies przylepic a do tego jeszcze pic to lepiej niech zostanie w domu. Mi warunki pasuja, jest ciaglasc a to co przepracowane jest zaplacone.

Mirek

Mam propozycję wyjazdu do pracy z tej firmy - jako majster i po przeczytaniu waszych wpisów waham się. Panowie czy ktoś może napisać prawdę, coś bez emocji?

zofix

Ja pracowałem tam ponad rok czasu sprawy rodzinne zmusiły mnie do tego abym wrócił do Polski, zawsze kasa była wypłacana na czas i bez problemu tak jak się umówiłem były przypadki że jak ktoś przyszedł do pracy w stanie nietrzeźwym to niestety wypad ale to chyba normalne przecież to budowa zresztą z tego co mi wiadomo to chyba w żadnej pracy nie można pracować pod wpływem... Tak firma spoko szef troche impulsywny ale czasem tak to bywa

Adex77

Ten cały szef wydzwania do mnie codziennie i zapytuje kiedy przyjadę do pracy.Ale czytając te opinie wątpię w jego ładne gadanie.

artur72

czytam i nie wierzę Mietek ten gość napisał co chciał skoro byłeś ich pracownikiem czemu tam nie pracujesz nie sądzisz ze skoro ogłoszenia są dawane codziennie to z nimi jest coś nie tak ktoś pisze że pracują tam alkoholicy skoro ktoś to napisał musiał to widzieć popieram bezimiennego

Krzysztof
@artur72 05.03.2015, 19:54
czytam i nie wierzę Mietek ten gość napisał co chciał skoro byłeś ich pracownikiem czemu tam nie pracujesz nie sądzisz ze skoro...

Niewypisujcie bzdur!!!!!!!! Romanski Zbigniew jest niewyplacalny!!!!! Jak ktos chce byc bez pieniedzy? Zapraszam do Romopol

Sosiad z zielonej

Co tu wypisujesz? Radek wszystko pisze podstawia sie pod ludzi. Ta firma to jedna wielkie nieporozumienie. Wykorzystujo ludzi I nieplaco zarobionych pieniedzy......,,,,,,

bezimienny82

TĘPYTURZE!!!!!!!!!!!PROBLEMY Z ALKOHOLEM MA PARĘ MILIONÓW POLAKÓW MÓJ JEDYNY PROBLEM TO TAKIE KSIĘŻNICZKI JAK TY ZA KTÓRE BYŁEM KATRANY 8 RAZY PIERW SIE PRUJĄ POTEM SIE ROZPIE,,,,,,,,,,JĄ NA POLICJI CZYTAŁEM TWOJE POPRZEDNIE WYPOCINY cytuje Mietek Tępytur - 2014-09-23 07:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Firma dobra i płaci dobrze.I nie 5 erło tylko 5 i pół.Potrzeba tu ludzi co lubią pracować i są silne chłopaki.I tępe ,bo nikt normalny tu nie będzie tyrał. PRACUJ DALEJ ZA 5.5 EURO BO NA WJĘCEJ NIE ZASŁUGUJESZ KIEDYŚ PRZYJDZIE TAKI DZIEŃ ZE CIE SPOTKAM I NIE BEDZIE ZMIŁUJ SIE NIE POZDRAWIAM

Mietek Tępytur
@bezimienny82 05.03.2015, 15:28
TĘPYTURZE!!!!!!!!!!!PROBLEMY Z ALKOHOLEM MA PARĘ MILIONÓW POLAKÓW MÓJ JEDYNY PROBLEM TO TAKIE KSIĘŻNICZKI JAK TY ZA KTÓRE BYŁEM...

Bezimienny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Burak z ciebie,że nie czujesz w mojej dygresji ironii i szyderstwa którymi kwituję niektóre firmy.Co do spotkania,to czas pokaże.Takich pieniaczy,i idio... zazwyczaj unikam,no chyba żeby im przypierd....

bezimienny82

,,,,,,,,PYTASZ GDZIE DZWONIŁEM ?,,,,,,,PEWNIE DO POŚREDNIAKA !!!!!!!!nr tel jest dostępny na każdej stronie rozmawiałęm z człowiekiem który werbuje tam ludzi i z jego gadki było wiadomo że mnie sie nie da przekręcić bo za dużo wiem jakie powinny być stawki i co z dietą która jakby nie było ci sie należy ktoś napisał ze tam pracują alkoholicy i panie które wchodzą głęboko w du,,,,,pkę szefowi ogłoszenia dawane są od roku czasu co dziennie wieć jest tam taka selekcja ze nie śwoiadczy to dobrze o tej firmie wydaje mi sie ze jesteś jej pracownikiem i bronisz jej godności ,,,,,,jeżeli jedno ogłoszenie podawane jest półtora roku to nie wierzę ze mają tyle budowlanych projektów tylko tylu ludzi sie na ch,,j nadaje to moje zdanie pozdrawiam

Mietek Tępytur
@bezimienny82 02.03.2015, 09:53
,,,,,,,,PYTASZ GDZIE DZWONIŁEM ?,,,,,,,PEWNIE DO POŚREDNIAKA !!!!!!!!nr tel jest dostępny na każdej stronie rozmawiałęm z człow...

Panie Bezimienny.Mylisz się Pan trochę wrzucając wszystkich do jednego wora.Pracowałem w tej firmie rok czasu i wszystko było ok.A ty Panie Bezimienny sam masz problem pewnie z alkoholem,bo czuć to z wypowiedzi.I głupoty opisujesz.Podejrzewam, że pewnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widziałeś,i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz a pajacujesz.

Zostaw opinię o Romopol - Frankfurt am main

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Romopol