tradiro

Vlaardingen

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 240 ocen.

Opinie o tradiro

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro

ankaka

hej wam. pracowałam pod beligijska granica w terneuzen i nie mogę powiedzieć zlego słowa. praca oki, mieszkania fajne nie ma zadnych bungalow, ze niby po 8 osobw pokojach to nieprawda, pokoje max 3 osobowe, samochody firmowe, super koordynatorka . firma fajna, praca lekka , ja polecam osobom które się zastanawiają nad wyjazdem.

Julita

@kasia widzę, że jesteś zadowolona z pracy. A możesz powiedzieć co wpłynęło na Twoją opinię? Co dokładnie zadowala Cię u pracodawcy? Myślę, że @Kinia chętnie pozna więcej szczegółów.

Kinia

A kto pracuje u Maarel orchids w Maasdijku? Jakie opinie?

kasia
@Kinia 27.12.2017 15:46

ja tam pracuje. jestem zadowolona z roboty. praca jest.

Kinia
@kasia 28.12.2017 11:12

A ile jest godzin dziennie? Tygodniowo?

Julita

@szczery myślę, że Twój komentarz może uświadomić wiele osób, że żeby utrzymać prace trzeba ciężko pracować. Bo w końcu wyjeżdża się do pracy, a nie na wakacje. Dobrze, że jest kontakt z biurem i wypłaty są na czas w firmie tradiro, bo to co wydaje się standardem nie zawsze nim jest, dlatego dobrze, że o tym wspominasz.

szczery

Jeżeli wziąść pod uwage wszystkie za i przeciw....to zdecydowanie polecam . Mieszkania na minus ...pchają ludzi jak najwięcej na m2.. Ale inne biura też tak robią...i zmiana biura ze względu na mieszkanie nie ma sensu(z deszczu pod rynne). Cena pokoju min 2-u osobowego wynosi tyle co wynajem mieszkania na własną ręke.....no prawie bo na prywatnym oprócz czynszu jeszcze media. I zależy w jaki region cie wyślą jak okolice vlaardingen to spoko.....ale jak pod granice belgijską no to wpadłeś ja g...w kompot tam to wciskają ludzi jak bydło nawet po 8 osób na pokój....bo tam gmina sie jeszcze za nich nie wzieła ....nawet kiedyś wynajeli bar po kebabie i wcisneli ludzi ....bo tanio.....wiec jak teadiro to tylko na prywatne.....prace dają....nie ma wałków ...że przyjeżdżasz i pracy nie ma ....wysyłają cie do pracy,a jak ty sobie poradzisz tak będziesz mieć...jak ktoś jest ciapa to i w tyłku palec złamie...więc nie ma co biura obwiniać jak ktoś jest leń,fajtułapa i go szef ze szklarni pogonił... Wypłaty zawsze na czas... Czasem trzeba dzwonić klka razy do biura żeby coś załatwić...panie odbierające tel w biurze mogą wydawać sie nierozgarnięte ale przy kilkuset pracownikach zawsze sie jakaś pomyłka lub zapomnienie trafi....ZAWSZE DO BIURA MOŻNA SIE DODZWONIĆ .....w innych firmach czasem tydzień tel nie odbierają....jeżeli ktoś liczy na pięcio gwiazdkowy hotel ze spa osobistą niańką do załatwiania wszystkiego to sie grubo pomyli.. Mieszkam w nl ponad 10 lat i porównując to biuro z innymi to jest to jedno z lepszych

Becia

w zasadzie nie pisze nigdy nic na necie o biurach, ale postanowiłam ze tym razem napiszę ku przestrodze dla innych. wiec tak: pare razy jezdzilam do nich przez biuro w Pl i bylo znosnie dobry kontakt z biurem w PL, wszystko szlo ogarnac,zalatwic bo tam na miejscu pracownicy biura musza sie wiele nauczyc, siedzi i ch tam masa i nikt nic nie wie,sami koordynatorzy o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roztrzaskac z nimi.ale o co chodzi juz w zeszlym roku gdy na Pakowni pojawila sie słynna Marta zaczęły sie akcje,laska tak tepa ze brak słow( posade wiadomoe dlaczego i az sie dziwie zonie tego wlasciciela ze jej jeszcze tych blond klakow nie wyrwala a wszyscy o tych gadaja) ale jakos wytrzymalam w zeszlym roku bo bylo biuro w Pl, no ale w tym roku juz nie dalam rady, nic sie nie zgadzalo, wypalty godziny, na domach masakra rumunii, wegrzy totalny bajzel no i gwiazda z guma w ryju wygladajaca jak z pod latarni, zero szacunku do drugiej osoby, nienawidzi Polakow sama jest Polka, no ale coz sprzedajac sie Holendrom mysli ze jest lepsza.Chcecie normalnie pracować NIE W TRADIRO, ewentualnie szklarnie u Łukasaa ale tam róznie z godzianmi

racio
@Becia 26.06.2017 13:35

Z tego co wiem to pakownia zajmuje się już ktoś inny, jakiś mlody fajny chłopak. także może w końcu ja zwolnili.

Drejk
@racio 27.09.2017 15:03

Fajny ? Jesli to Ci wystarcza to ok. Prywatnie chyba na prawdę fajny... szkoda tylko że jest aż tak nie ogarnięty.

Maria

hej wam, biuro tradiro jest ok. pracowałam przez inne i dopiero w tym zatrzymałam się na dluzej a to chyba o czyms swiadczy. pani w biurze mila, koordynatorzy tez ok. polecam

Julita

@grraa czyli z perspektywy czasu polecasz wyjazd za granicę z agencją tradiro? Czujesz się zadbany przez koordynatorów tej firmy w obcym kraju i masz takie samo podejście jak użytkownicy @majk i @katarzyna?

majk

czesc wam wszystkim. czytam te opinie i dziwie się, ze ludzi pisza takie głupoty. w Holandii przez tradiro pracuje już 3 rok. z pracy jestem bardzo zadwowlony. pracuje bez przerw. praca jest dla chętnych caly rok. jak się chce pracować i jest się wporzadku do koordynatorow i firmy w której się pracuje to pracy jest dużo i można fajnie zarobić. jak jesteś leniem który chce jechać sobie na wakacje to nigdy nie będziesz zadowolony. tak w Holandii sa normy które trzeba wyrabiać i po kilku tygodniach bez problemu się je wyrabia. dla osob które chcą jechać przez biuro mogę powiedzieć, ze polecam

katarzyna

Ja tam jestem zadowolona, pracuje już 2 rok przez tradiro. holenderskie biuro nigdy mnie nie oszukalo, zawsze wszystko płacili na czas. także ja osobiście polcam prace na szklarniach.

Paula

Czy orientuje sie ktos jakie kary naklada tradiro za odejscie z pracy bez wczesniejszego ich powiadomienia??

Iw
@Paula 10.10.2017 15:22

W umowie powinno być. Coś slyszalam o 300 euro.

Julita

@grraa daj znać jak dojedziesz i jakie będą Twoje wrażenia z pracy. Powiedz nam potem na jakie warunki mieszkaniowe trafiłeś i czy wszystko zgadza się z ustaleniami z tradiro. Każdy tutaj na pewno chciałby się tego dowiedzieć.

grraa
@Julita 02.10.2017 13:07

na mieszkanie trafiliśmy fajne oraz na bardzo fajnych ludzi, 5 osob w mieszkaniu. do pracy 15 km, w sobote byliśmy, w poniedziałek do pracy. na razie wszystko dobrze.

grraa

jutro wyjezdzam do pracy z tradiro. mam nadzieje, ze będziemy zadowoleni.

mia

wiem, ze maja biuro w Polsce w opolu. nazywają się rpp polska, kiedyś kolezanka przez biuro jechala.

luk

pracuje na pakowni i jest dobrze, pracy az za dużo. mi biuro odpowiada. mieszkanie tez jest ok.

anna

przez przypadek natknelam sie na opinie o biurze, widomo ze wszystkim sie nie dogodzi. w holandi trzeba szybko i dobrze pracowac, nie ma czasu na gadanie. robilam na orchideach, tempo pracy niezłe ale dobrze zarabialam. ja ogolnie polecam. nie musalam miec swojego samochodu i do tego tankowali, gdzie w polsce tak maja pracownicy? o naprawy martwic sie nie trzeba, i do sklepu pojechac mozna.

Kuba

Ja oracuje z dziewczyna I jestem zadowolony, mamy mieszkanie, prace , wszystko na bierzaco zalatwiamy w agencji jak trzeba, wystarczy wyslac maila jak cos sie nie zgadza. A jak ktos szuka oroblemu to wszedzie znajdzie. Wlasnie koncze prace I na sezon znow wroce. Placa waKacyjne, urlopowe, nie oszukuja jak inne tureckie biura. Zawsze mozna trafic na gorsze mieszkanie, prEciez to holandia, standard mieszkania o wiele nizszy niz w polsce.

Ania

A ja jestem zadowowolona zw tradiro, dają samochody nowe, taknkuja, zappewniaja mieszkanoa, zawsze mozna mieszkac na swoim. Praca hak siea chce, to jest duzo godzi, a jak sie przyjezdza imprezowac, to widomo, ze wszystko przeszkadza.

Julita

Przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracowników.

Pawel

Wszystko dobrze tylko niech (usunięte przez administratora) z biura w koncu odejdzie!!!!

Damian

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fuck tylko tyle jestem w stanie napisac na temat tego pseudo biura.Jestem bogaty stać Cie na wczasy to tylko w Tradiro bo raczej nic nie zarobisz albo jeszce sie zadłużysz

Kasia W

Wezma byle kogo zeby tylko byl nie ma juz biur w Pl ponoc obie Panie sie zwolnily wszystko zamknięte.Maja Bułgarię i Węgry znając ich zagrywki wszyscy mieszkaja razem, mnie umiescili w pokoju z facetem nawet nie zareagowali na prośby przeniesienia, Pani z Pl probowala i nic olewali ja tak samo jak mnie w koncu po 4dniach zjechalam oczywiscie o kase musialam sie prosic bo ucieklam ale to ze z obcym facetem na pokoju musialam byc to ok bylo.Sa żałosne, a jak se przypomne te blad farbowane wlosy tej dziewuchy i ten ryj mielacy gumę to az mnie boerze i ten tekst"jak cie sie nie podoba to mozesz zjechać jak bedzie wolne miejsce to ciw przeniesiemy ciesz sie ze masz gdzie spac a nie na dworcu, bo masakra.Ciekawe czy w tym roku maja te campingi tam to juz w ogole masakra.Ktos sie wybiera to życzę wytrwałości

Admin

Mam pytanie co do samej pracy, czy warunki pracy są dobre? Czy wypłaty są uczciwie wypłacane ?

Tony
@Admin 18.06.2017 12:52

Daj spokój, szkoda czasu, placic placa ale malo godzin nie oplaca sie maja tylko pomidory, na te cale orchidee to tylko modelki 175, cycki c najlepiwk 18-20,znajacs jezyk i umiaca sie nim poslugiwac.acw biurze jak ktoś wyzej pisal dama raczej pseudo dama ktora myśli ze jak sypia z szefem to wszystko jej wolno.szkoda czasu

Anonim

Pracowalam przez to biuro okolo dwoch miesiecy. Nikomu nie polecam. W biurze marta ktora wiadomo dlaczego ma to stanowisko do ktorego KOMPLETNIE sie nie nadaje, glowe.nosi wysoko a sloma z tych jej szpilek wychodzi( zreszta na ktorych nie potrafi chodzic) . jezeli chcesz wpasc w depresje to ta praca jest idealna. Czerwoni i czarni sa wredni, caly czas tylko sie drą i miętosza gume. WArunki w mieszkaniach ok, ale znam osobiscie lepsze biura w ktorych w domu jest internet i szafa ! Nie polecam.

S

Pracowałam w tradiro kiedys i szczerze mówiąc jak ktoś chce pracować to tą pracebedzie miał. Mieszkań nie mieli złych tylko ludzie to patologia, ćpali ,chlali lepiej jak ma sie mieszkanie prywatne ale w sumie zalezy jak sie trafi. Wypłaty zawsze na czas jak nie masz Sofii no to musisz poczekać az wyrobią ale lepiej samemu to zrobic bo szybciej :) teraz po kilku latach wracam tam spowrotem ale ze szklarni na pakownie, robisz swoje to prace bedziesz miec :) na każdej szklarni jest ciezkodlatego lepiej nie iść na szklarnie tylko pakownie i na prawde nie ma zle .

Dario

No bez jaj, potrzebuję swoj jarograaf w tym zjebanym biurze w Nl wciskaja kit ze niby wyslali, tak jak i solarisy wysylali a tu teraz czytam ze biura w Pl nie funkcjonuja i szukaj wiatru w polu.Ktoś ma jakies namiary na te panie z polski?z nimi zawsze szlo wszystko zalatwic, tel nie odpowiadaja żadne, albo ktos pamieta nazwisko chociaz jeden z nich to znajde na fb bo nie mam juz cierpliwpsci zeby dzwonic i prpsic sie o swoje.

Bohdan

Amba fatima i tradiro w polsce ni ma. haha ale jaja wszystko zamkniete i szukaj wiatru w polu, zwialy dziewczyny i firma padla. a tak serio to ktos wie czy otworza bo cos bym potzerebowal a do Nl to jak do prezydenta zeby sie dodzwonic

Krzysiek

W K Koźlu tez Pani odeszła a biura nie ma. Bylem zapytac o rozliczenie I tak mi powiedziano.

Tomasz

Ktoś wie wiecej na temat biura w Opolu, caly czas zamkniete, bylem 3x i nic z ciekawosci poszedłem zapytać do sklepu obok i Pani mówiła ze zamkniete bo Pani Agnieszka sie zwolnila, ale jaja jedyna ogarnieta w calym biurze i juz jej nie ma.Ktos ma jakies namiary na ta pania?gdzie pracuje teraz chcialem dac czekolade za bezinteresowną pomoc.

MasakraNieBiuro

kontakt z kordynatorami bardzo ciężki . w sytuacji nie wypłacenia wszystkich godzin z firmy biuro tradiro ma na Ciebie wywalone i nic nie pomoże, olewka na ludzi całkowita pozdro

Takijeden

Pracuje kilka lat i jest w porzo. Jak ludzie przyjezdzaja i mysla ze biuro bedzie matkowalo komus to niech siedzi u mamusi pod cycusiem. Uwarzam ze biuro jest okej, wyplacalne i uczciwe. Ogolnie na plus i nie czytajcie tych glupot

Rekrutant

Czekamy na pracę z Tradiro od października. Wielka olewka. Mają gdzieś ludzi. Inne biura odpowiadają po paru dniach. Biuro niby takie dobre. Napewno hahhaha. Niby mają trzy oddziały w trzech miastach a tak naprawdę mają jedno w Opolu. Pani Agnieszka taka miła i wgl a olewa ludzi i ma wyjebane.

Koks
@Rekrutant 08.01.2017 16:56

A może to znaczy że jest prowadzona selekcja i Pani Agnieszka nie bierze kogo popadnie. skoro inne biura dzwonią z ofertami to czemu nie jedziecie tylko czekacie. język znasz, prawo jazdy masz, na pomidorach pracowaliście? Zadzw i zapytaj jeszcze raz ja od 3tyg pracuje na koktajlaówkach a Wy biedi czekacie od pazdzierniaka.To czekajcie jak sami sie nie odezwiecie to posiedzicie jeszcze dlugo bo praca sama nie przyjdzie trzeba dzwonic i sie przypominac

Rekrutant

Czekamy na pracę z Tradiro od października. Wielka olewka. Mają gdzieś ludzi. Inne biura odpowiadają po paru dniach. Biuro niby takie dobre. Napewno hahhaha. Niby mają trzy oddziały w trzech miastach a tak naprawdę mają jedno w Opolu. Pani Agnieszka taka miła i wgl a olewa ludzi i ma wyjebane.

Magda

Śmieszą mnie opinie na temat firmy Tradiro.Ja pracuje w tej firmie 4 lata....Dlaczego opisujecie jak tu jest źle , jakie sa warunki mieszkaniowe fatalne , jakie panie w biurze nie uprzejme????????? A dlaczego nikt nie napisze że przyjechał jeden z drugim ćpun,alkoholik , brudas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bandyta ktory co zarobił to przepił i przećpał,że dewastował te niby nory,że nie zarobił bo mu sie nie chciało chodzić do pracy ....Prawdsa jest taka że biuro powinno reagować na patologie i z miejsca pozbywać sie patologii a zostawiać ludzi którzy chcą uczciwie pracowac.....Biuro Tradiro jes wypłacalne ,wypłaty na czas,mieszkania sa różne ,sa lepsze i gorsze ale klimat i atmosferę tworzymy sobie sami....Polecam biuro Tradiro bo moim zdaniem nie jest tu złe jak sie jest normalnym pracownikiem i lokatorem.....

w-09

@władek jakaś ta podejrzana jest nieco ta twoja opinia - możesz w takim razie przyjacielu dokładniej opisac tę atmosferę w firmie i co w njiej jest takiego konkretnie przyjacielskiego? no to jak jest z tym zakwaterowaniem w Naalwijku w takim razie?

anonim

(usunięte przez administratora)

ewa

Nie ma w Naalwijku :-)

wrozka

przepracowalam w tradiro tydz . znalezlismy oferte wraz z chlopakiem moim i okazalo sie wszystko fajnie spoko dali mam adres do mieszkania by sie tam wprowadzic mieszkanie jest w maasdijku i co lepsze wiedzieli ze jestesmy para a zakwaterowali nas do pokoji metr na mertz jednym malym lozkiem przemeczylismy to jedna noc co lepsze mieszka tam 3 osoby i kazdy ma swoj pokoj 2 osobowy ... hmm dobra w pracy dzwoilam do biura i mowie ze to jest smieszne para ma spac na sobie w malym pierdolniku!!!!! przeniesli nas do naaldwijku tammmmm ok domek no willa mieszka tam naprawde poje...ny stary typ co chce wszystkich ustawiac co lepsze to kiedys byl psem 10 lat w holandii ani angielski ani holenderski mieszka 10 lat na firmowce i wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z biura co jest smieszne dla mnie soe go boja typ musi niezle galy robic ze tak jest. nie kwaterujcie sie w naaldwijku bo tam jest naprawde typ stary specjalnie klucz mojemu chlopakowi zajebal by zaplacil kare wogole jeszcze jak miwlismy tam prawo mieszkac to nam drzwi przed nosem na klucz zamykal dzwoilam do biura ale kazdy wyje...ane bo typ przeciez dobrze ciagnie sorry ale nie polecam ani biura oooo wlasnie dzis solarisy i twraz moj chlopak dostal za20godz a mial przepracowane 40 oszuci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyjeba... maja na wszystkich i wiecznie jak jest jakis problem to albo wylacza tel albo nie odbieraja a jak juz odbiora to twierdza ze nie maja czasu .smieszne biuro naprawde jaaa noe polecam tego biura i tego tam zakwaterowania raz byla taka sytuacja ze siedzialam w salonie i wola mnie ten oblesny typ i gadka szmatka aaa do mnie z tekstem musze isc w niedziele do pracy bo co bede robic kochal sie z tb ? aaaa uwierzcie typ moglby byc moim dziadkiem. ta aluzja raczej nie byla na miejscu on ma szczescie ze moj chlopak tego nie slyszal . NIE POLECAM . aaaaa i jeszcze jedna ja to wogole nie dostalam wyplaty a pracowalam caly tydzien !!!!

Joanna
@wrozka 12.10.2016 13:23

buhahaha padłam mieszkanie w Naaldwijku, TRADIRO NIE MA MIESZKAŃ W NAALDWIJKU buuu nie udało się koleżance pojechać, jakie to uczucie wyjść na kłamce?

Adam

Witam, mam pytanie: czy ktoś pracował na akord w Tradiro? Otrzymałem od nich taką propozycję i chciałbym się dowiedzieć jakie są stawki (obkręcanie plantów z pomidorami) i czy rzetelnie jest wszystko wypłacone. Z góry dziękuję za odpowiedz.

Kris
@Adam 05.10.2016 14:12

A od kogo dostales taka prppozycje?Skoro nie wiesz co to jest okrecanie.na,draaien jest placone na akord i jak masz,doswiadczenie to idzie fajnie wyjsc.jesli masz sie uczyc dopiero to nie na akord i raczej nie teraz.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bury

Teraz jest gwarancja godzin nadgodziny odrazu do wyplaty.moim zdaniem jest ok.

Adam

Ludzie ,ile ludzi tyle opinii jak w każdym biurze ale oni to przynajmniej w Opolu maja świetną kobietę. Pani z Opola jak potrzebowalem pomocy z,chorobowym bez problemu ogarnela temat bedac w pl a Ta blond nieogarnieta Marta ktora kompletnie na niczym sie nie zna nawet nie kiwnela palcem tylko szczeka,geba jakby byla bogiem ciekawy jestem w jaki sposob se wydeptala sciezke.....to bęben przynajmniej jest wypelniony w srodku powietrzem wiec nawet nie moge napisac ze pusta jak beben.wyplaty na,czas mieszkania zalezy.zmienic pracownikw w Nl szczegolnie blond i nie bedzie zle

Robert

TRADIRO hmmm co tu napisac, nie wiem od,czego zaczac.Opole Pani w biurze bez sciemniania powiedziala ze godz nie gwarantuje ze praca przy pomidorach bla bla bla.....mieszkania,ubezp wszystko co mowila okazalo sie prawda ale na miejscu taki bajzel ze jakas k....masakra w biurze same plastiki z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzej niz cycki, jedna to taki rryj miala jakby byla alfa calego swiata kiedys sie ta guma udlawi,koordynatorem mial byc Marek a kazali sie kontaktowac z ta pusta blond Marta,na recepcji jakby wiecznie na haju byla.Wyplaty na czas to na duzy +ale godz srednio. Ludzie jak sie,trafi nawet na tych bungalo da sie przezyc.Biuro na miejscu do wymiany jak oni dostali ta robote.

Blondi
@Adam 28.08.2016 23:47

Ta Marta to jakaś porażka. Nie zna się na rzeczy a jeśli ktoś się czegoś domaga to nie raczy jak odebrać telefonu tak i odpisywać. Jak komuś coś nie odpowiada to jej odpowiedzia jest ze masz się spakować i wrócić do Polski. Obiecują dobre zarobki na po południowkach ale co z tego jak przepracujesz tylko z 5 dni i wysylaja każdego na szklarnie gdzie mało godzin Ogólnie nie polecam Tradiro

Pracowniczka
@Adam 28.08.2016 23:47

Ta Marta to jakaś porażka za bardzo się wywyższa, myśli że jest 8 cudem świata.. Nie zna się na rzeczy a jeśli ktoś się czegoś domaga to nie raczy jak odebrać telefonu tak i odpisywać. Jak komuś coś nie odpowiada jej tekst za każdym razem taki sam '' jak się nie podoba to masz się spakować i wrócić do Polski''. Obiecują dobre zarobki na pakowni ale co z tego jak przepracujesz tylko z 5 dni i wysylaja każdego na szklarnie gdzie mało godzin Nie polecam przyjechać z partnerem lub partnerką bo tak czy siak nie będziecie razem pracować. Ta **** blond włosach każdemu daje du** Kobieta za kobieta stanie, ale facet to musi ją dobrze poru***ć żeby został. Ogólnie nie polecam Tradiro, same dno

Prawda

Jakby zmienili pracownikow w biurze to może podejście do ludzi by się zmieniło. Marta bardzo wredna księżniczka, która się chwali swoim facetam i straszy tym, ze jak zjedziesz bez wypowiedzenia to w całej Holandii nie znajdziesz pracy Hahahaha . Simona wredna baba. Łukasz super koleś, ale nie pomógł. Marek pomoze tylko jak kogoś lubi

RM

Internet na bungalach wykupuje się samemu 2€ za 1 GB. 10€ -3 prania. Parodia kochani. A domki w bardzo kiepskim stanie. Szkoda, ze nie da się umieścić zdjeć z domku. Ludzi traktują bardzo zle. Przyjeżdza masę ludzi i większość wraca do Polski. W takich warunkach watpię żeby te baby z biura wytrzymały

RM

Internet na bungalach wykupuje się samemu 2€ za 1 GB. 10€ -3 prania. Parodia kochani. A domki w bardzo kiepskim stanie. Szkoda, ze nie da się umieścić zdjeć z domku. Ludzi traktują bardzo zle. Przyjeżdza masę ludzi i większość wraca do Polski. W takich warunkach watpię żeby te baby z biura wytrzymały

Pozdrawiam

Nie radzę :) odciągnęli mi po tygodniu pracy 200€ za brak nr sofi. Oczywiście nie mówiąc wcześniej, że tak robią. Po 3 tygodniach dopiero wyrobili mi nr sofi. Domek dostałam okropny !!!! Śmierdziało starocia, prysznic żółty, fugi czarne. Kuchenka na gaz - butla z gazem za oknem hahha, ciśnienie wody bardzo słabe, co najlepsze za domek 80€ Hahahaha . Gdzie ludzie mieszkają na hotelu i fajnych domach z tej firmy i tez płaca 80€. odciągnięcie za kluczyk 25€ ubezpieczenie 21€, jeszcze za transport z 10 € . Ludzie z biura bardzo chamscy, jeżeli cos Ci się nie spodoba to Mówią, ze masz się pakować i jechać do domu. A sami mieszkają w willach pewnie i nie widzieli takiego syfu na oczy jak na tych bungalach. Praca bardzo dajna, ludzie płotkarzy straszni, ale jak wszędzie za granica.

Asia

Byłam tam w ubiegłym roku. Zależy na jakich ludzi traficie.... Ja akurat w domku miałam spoko ludzi więc na to nie narzekam ale przyznam, że niektórzy nie mieli tego szczęścia bo zaświadczenie o niekaralności w tej firmie to jakiś żart i fikcja... Są ludzie po wyrokach, którzy potrafią grozić innym. Ogólnie banda ćpunów (i nie mówię tutaj o zielsku) był chłopak, którego pobił jeden z mieszkańców, był chłopak, który uciekł do Niemiec bo był przez tego samego gościa zastraszany i bity. Para wyjechała po jednym dniu bo współlokator szmacił ich i groził nożem. Mi osobiście również grożono. Firma oczywiście nic z tym nie robi, potrafi nawet wyśmiać. Co do warunków na bungalach to prawdą jest to, że pokój 2 osobowy jest wielkości klatki ale to da się przeżyć. Na domek składają się 2 pokoje (w tym jeden dla pary) i jeden 2osobowy z piętrowym łóżkiem, do tego jest "salon" połączony z kuchnią + niewielka łazienka. Co do warunków da się przeżyć, bo wiadomo, przyjeżdżamy tam do pracy a nie na wakacje. Faktycznie, zgodnie z tym co mówi pani w polskim biurze jest to kilka kroków od morza. Za pralki oczywiście trzeba zapłacić, do sklepów jest dość daleko około 2km, a co do internetu to można u nich w recepcji wykupić ale podobno nie w każdym domku łapie zasięg, nie próbowałam bo mi to odradzano. Ogólnie co do firmy to jak dla mnie to oszuści. Wysłano mnie tam rzekomo z 2 koleżankami a ostatecznie trafiłam w zupełnie inne miejsce oddalone o kilkadziesiąt km od pozostałych. Początkowo tydzień czekałam na pracę bo okazało się, że nic dla mnie nie mają. Po tygodniu przepracowałam 2 dni na szklarni (pomidory) (jakieś 16h z czego ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zapłacili mi tylko za 2h :o) dalej czekałam tydzień na pracę i znaleźli mi miejsce na pakowni pomidorów. 2 tygodnie pracowałam na pakowni, gdzie dopraszałam się o zaliczkę, którą za każdym razem mi obiecano, ale jej nie dostałam. Z braku pieniędzy byłam zmuszona zrezygnować z dalszej pracy. Wtedy Anka z pakowni poinformowała mnie, że nie wyrobią mi nr sofi skoro zrezygnowałam a tym samym nie dostanę od nich grosza. (ton jej wypowiedzi był dosadny) Wróciłam do Polski i przy kolejnym wyjeździe zorganizowałam nr sofi (wtedy dopiero odzyskałam swoje pieniądze) WSZYSTKIM ODRADZAM !!

ada

Witam. Mógłby ktoś coś więcej napisać o warunkach mieszkaniowych na bungolach i o samej pracy ? Ile można zarobić

hewi

a jak jest u nich na pomidorach,mieszkania daja na bungolach ,jak tam na prawde jest ,czy da sie tam wytrzymac jacy ludzie i warunki,podobno za wszystko sie płaci na tych bungolach?prosze o opinie kogos kto tam mieszka

Były niewolnik

Ja na pomidorach tańczę jak Mario Bross w rytmie lambady. Kieszonkowe raczej na czas, częściej na czas niż spóźnione.

fgf

jak u nich jest na pomidorach,jakie sa warunki mieszkaniowe na bungolach ,czy wypłacaja pieniadze na czas?????

Zostaw opinię o tradiro - Vlaardingen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro