tradiro

Vlaardingen

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 255 ocen.

Opinie o tradiro

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro

Wiki

Jakie jeszcze prace dla kobiet ma firma ?

Mika

Proszę o informację o Prominent w De Lider.. Pracuje ktoś? Pracował? Jacy ludzie, jaka atmosfera? Proszę o odpowiedź..

pakownia
@Mika 27.03.2018 12:52

Pakowania bardzo fajna praca, dobre zarobki, atmosfera ok. Dużo pracy na sezon. polecam

Julita

@robert&ania w czasie martwego sezonu firma tradiro zamyka pracę i wszyscy wyjeżdżają na urlop? Czy po prostu potrzeba mniej pracowników i pracę trwają z nieliczną liczbą osób, które zostały? @renata czy osoba nieznająca języka angielskiego nie poradziłaby sobie czy w ogóle nie zostałaby zatrudniona?

Majka
@renata 22.02.2018 09:07

Renata przestań opowiadać głupoty nie wszedzie potzrebna jest znajomość jezyka na pakowni Prominenta nie musisz znać jezyka na sadzonkach tez nie musisz znać i nikt tu nie ma pretensji tylko sie pyta ale widze Pani zna jezyk i chce sie uważać za lepszą wiadomo jedziesz do obcego kraju i musisz mieć świadomość ze bedą od Ciebie wymagali znajomośći jezyka ale nie w TRADIRO bynajmniej narazie

ankaka

hej wam. pracowałam pod beligijska granica w terneuzen i nie mogę powiedzieć zlego słowa. praca oki, mieszkania fajne nie ma zadnych bungalow, ze niby po 8 osobw pokojach to nieprawda, pokoje max 3 osobowe, samochody firmowe, super koordynatorka . firma fajna, praca lekka , ja polecam osobom które się zastanawiają nad wyjazdem.

Radek
@ankaka 12.01.2018 09:59

super koordynatorka? ahh tak renata stary pasztet

Julita

@Majka, @pracownik tradiro czyli jest szansa dla osób, które nie znają języka. @Paula czy wchodząc we współpracę z firmą tradiro jest się informowanym o tym, że jest kara za wcześniejsze rozwiązanie umowy? Często zdarzały się takie sytuacje, że ktoś wcześniej rezygnował?

Majka
@Julita 21.03.2018 16:04

tak jest szansa na pakownie Prominent co roku przyjmuja bardzo duzo osób a czy tam zostaniesz to juz zalezy od Ciebie po pierwsze czy dasz rade a po drugie czy bedziesz chciala . Praca jest od kwietnia do listopada potem jak dla mnie to cienko jest i zjezdzam do pl ale jak chcesz zarobic to proponuje 2 zmiane mozesz w kazdej chwili zrezygnowac ale musisz dac im 2-wu tygodniowe wypowiedzenie i napewno zadnej kary nie dostaniesz co roku ludzie rezygnuja jak masz jeszcze jakies pytania to pytaj a nie sluchaj niektórych ludzi co pracowali 2 tygodnie

Paula

Czy orientuje sie ktos jakie kary naklada tradiro za odejscie z pracy bez wczesniejszego ich powiadomienia??

Iw
@Paola 06.03.2018 17:28

Jeżeli podpisalo się umowę, a w niej są informacje o karach, to są niestety legalne.

Mala

witam ja po 2 tygodniach nie mam dobrego zdania ,coż to za biuro które podpisuje umowe z tobą bo wszystko jest ok,a po tygodniu nie masz pracy i dojazdu?Na dokładkę dostajesz sugestie by zmienić biuro...żenada

Magda

Śmieszą mnie opinie na temat firmy Tradiro.Ja pracuje w tej firmie 4 lata....Dlaczego opisujecie jak tu jest źle , jakie sa warunki mieszkaniowe fatalne , jakie panie w biurze nie uprzejme????????? A dlaczego nikt nie napisze że przyjechał jeden z drugim ćpun,alkoholik , brudas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bandyta ktory co zarobił to przepił i przećpał,że dewastował te niby nory,że nie zarobił bo mu sie nie chciało chodzić do pracy ....Prawdsa jest taka że biuro powinno reagować na patologie i z miejsca pozbywać sie patologii a zostawiać ludzi którzy chcą uczciwie pracowac.....Biuro Tradiro jes wypłacalne ,wypłaty na czas,mieszkania sa różne ,sa lepsze i gorsze ale klimat i atmosferę tworzymy sobie sami....Polecam biuro Tradiro bo moim zdaniem nie jest tu złe jak sie jest normalnym pracownikiem i lokatorem.....

Renata
@Magda 12.12.2016 09:08

na twojej szklarnii nie ma pracy zreszta z siostra (usunięte przez administratora) dajesz

pracownik tradiro

są prace przy których nie jest wymagany jezyk szklarnie z pomidorami. niestety coraz więcej firm wymaga znajomość jezyka angielskiego.

Majka

Julita ja pracuje w Tradiro od 6 lat i mówię tylko w jezyku polskim . Nie musisz znać języka na pakowni pracuje 90% polaków na niektórych szklarniach wymagany jest język i na tych orchideach tez jest potrzebny

Julita

@renata oczywiście, że wydaje się to logiczne jednak też dużo osób wyjeżdża, która nie ma znajomości języka i chciałam wiedzieć czy w firmie tradiro również jest to możliwe. Na przykład niektórzy uczą się dopiero na miejscu, może taka jest możliwość?

renata

Pracowałam w zeszłym roku na orchideach. pracy dużo, wypłaty dobre, praca jak praca, tempo pracy jak wszędzie. angielski wymagany do tej pracy. ja bylam zadowolona. teraz studiuje w Polsce, na wakacje wyjade na pewno. Polecam tradiro.

Julita

@robert& ania Wasz przykład może być przykładem dla innych par, że warto wyjechać do pracy razem? A firma tradiro w tym wszystkim pomoże? Na jaki okres czasu wyjechaliście do pracy? Czy traktujecie to jako wyjazd sezonowy? Będziecie tam wracać?

robert&ania
@Julita 14.02.2018 12:29

pracujemy cały rok. jak jest martwy sezon czyli styczeń, luty jedziemy na urlop. planujemy jeszcze trochę z nimi popracować. jak dla mnie wszystko ok. to już nie pierwszy rok z tradiro. jak się pracuje w 2 osoby to można fajnie zarobić.

robert& ania

jestem zadowolona z chłopakiem z biura tradiro. praca i wyplaty ok. polecam

Julita

@ankaka czy wszystko to co wymieniłaś agencja zapewniła, że będzie? Czyli wszystko to co miało być na miejscu było i nie czułaś się w żaden sposób rozczarowana? Dobrze, że opisujesz warunki mieszkalne i zatrudnienia w tradiro, bo na pewno takie informacje ciekawią uczestników zaglądających na ten wątek.

Julita

@kasia widzę, że jesteś zadowolona z pracy. A możesz powiedzieć co wpłynęło na Twoją opinię? Co dokładnie zadowala Cię u pracodawcy? Myślę, że @Kinia chętnie pozna więcej szczegółów.

Kinia

A kto pracuje u Maarel orchids w Maasdijku? Jakie opinie?

Kinia
@kasia 28.12.2017 11:12

A ile jest godzin dziennie? Tygodniowo?

Julita

@szczery myślę, że Twój komentarz może uświadomić wiele osób, że żeby utrzymać prace trzeba ciężko pracować. Bo w końcu wyjeżdża się do pracy, a nie na wakacje. Dobrze, że jest kontakt z biurem i wypłaty są na czas w firmie tradiro, bo to co wydaje się standardem nie zawsze nim jest, dlatego dobrze, że o tym wspominasz.

szczery

Jeżeli wziąść pod uwage wszystkie za i przeciw....to zdecydowanie polecam . Mieszkania na minus ...pchają ludzi jak najwięcej na m2.. Ale inne biura też tak robią...i zmiana biura ze względu na mieszkanie nie ma sensu(z deszczu pod rynne). Cena pokoju min 2-u osobowego wynosi tyle co wynajem mieszkania na własną ręke.....no prawie bo na prywatnym oprócz czynszu jeszcze media. I zależy w jaki region cie wyślą jak okolice vlaardingen to spoko.....ale jak pod granice belgijską no to wpadłeś ja g...w kompot tam to wciskają ludzi jak bydło nawet po 8 osób na pokój....bo tam gmina sie jeszcze za nich nie wzieła ....nawet kiedyś wynajeli bar po kebabie i wcisneli ludzi ....bo tanio.....wiec jak teadiro to tylko na prywatne.....prace dają....nie ma wałków ...że przyjeżdżasz i pracy nie ma ....wysyłają cie do pracy,a jak ty sobie poradzisz tak będziesz mieć...jak ktoś jest ciapa to i w tyłku palec złamie...więc nie ma co biura obwiniać jak ktoś jest leń,fajtułapa i go szef ze szklarni pogonił... Wypłaty zawsze na czas... Czasem trzeba dzwonić klka razy do biura żeby coś załatwić...panie odbierające tel w biurze mogą wydawać sie nierozgarnięte ale przy kilkuset pracownikach zawsze sie jakaś pomyłka lub zapomnienie trafi....ZAWSZE DO BIURA MOŻNA SIE DODZWONIĆ .....w innych firmach czasem tydzień tel nie odbierają....jeżeli ktoś liczy na pięcio gwiazdkowy hotel ze spa osobistą niańką do załatwiania wszystkiego to sie grubo pomyli.. Mieszkam w nl ponad 10 lat i porównując to biuro z innymi to jest to jedno z lepszych

Becia

w zasadzie nie pisze nigdy nic na necie o biurach, ale postanowiłam ze tym razem napiszę ku przestrodze dla innych. wiec tak: pare razy jezdzilam do nich przez biuro w Pl i bylo znosnie dobry kontakt z biurem w PL, wszystko szlo ogarnac,zalatwic bo tam na miejscu pracownicy biura musza sie wiele nauczyc, siedzi i ch tam masa i nikt nic nie wie,sami koordynatorzy o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roztrzaskac z nimi.ale o co chodzi juz w zeszlym roku gdy na Pakowni pojawila sie słynna Marta zaczęły sie akcje,laska tak tepa ze brak słow( posade wiadomoe dlaczego i az sie dziwie zonie tego wlasciciela ze jej jeszcze tych blond klakow nie wyrwala a wszyscy o tych gadaja) ale jakos wytrzymalam w zeszlym roku bo bylo biuro w Pl, no ale w tym roku juz nie dalam rady, nic sie nie zgadzalo, wypalty godziny, na domach masakra rumunii, wegrzy totalny bajzel no i gwiazda z guma w ryju wygladajaca jak z pod latarni, zero szacunku do drugiej osoby, nienawidzi Polakow sama jest Polka, no ale coz sprzedajac sie Holendrom mysli ze jest lepsza.Chcecie normalnie pracować NIE W TRADIRO, ewentualnie szklarnie u Łukasaa ale tam róznie z godzianmi

Drejk
@racio 27.09.2017 15:03

Fajny ? Jesli to Ci wystarcza to ok. Prywatnie chyba na prawdę fajny... szkoda tylko że jest aż tak nie ogarnięty.

Maria

hej wam, biuro tradiro jest ok. pracowałam przez inne i dopiero w tym zatrzymałam się na dluzej a to chyba o czyms swiadczy. pani w biurze mila, koordynatorzy tez ok. polecam

Julita

@grraa czyli z perspektywy czasu polecasz wyjazd za granicę z agencją tradiro? Czujesz się zadbany przez koordynatorów tej firmy w obcym kraju i masz takie samo podejście jak użytkownicy @majk i @katarzyna?

majk

czesc wam wszystkim. czytam te opinie i dziwie się, ze ludzi pisza takie głupoty. w Holandii przez tradiro pracuje już 3 rok. z pracy jestem bardzo zadwowlony. pracuje bez przerw. praca jest dla chętnych caly rok. jak się chce pracować i jest się wporzadku do koordynatorow i firmy w której się pracuje to pracy jest dużo i można fajnie zarobić. jak jesteś leniem który chce jechać sobie na wakacje to nigdy nie będziesz zadowolony. tak w Holandii sa normy które trzeba wyrabiać i po kilku tygodniach bez problemu się je wyrabia. dla osob które chcą jechać przez biuro mogę powiedzieć, ze polecam

katarzyna

Ja tam jestem zadowolona, pracuje już 2 rok przez tradiro. holenderskie biuro nigdy mnie nie oszukalo, zawsze wszystko płacili na czas. także ja osobiście polcam prace na szklarniach.

Julita

@grraa daj znać jak dojedziesz i jakie będą Twoje wrażenia z pracy. Powiedz nam potem na jakie warunki mieszkaniowe trafiłeś i czy wszystko zgadza się z ustaleniami z tradiro. Każdy tutaj na pewno chciałby się tego dowiedzieć.

grraa
@Julita 02.10.2017 13:07

na mieszkanie trafiliśmy fajne oraz na bardzo fajnych ludzi, 5 osob w mieszkaniu. do pracy 15 km, w sobote byliśmy, w poniedziałek do pracy. na razie wszystko dobrze.

grraa

jutro wyjezdzam do pracy z tradiro. mam nadzieje, ze będziemy zadowoleni.

mia

wiem, ze maja biuro w Polsce w opolu. nazywają się rpp polska, kiedyś kolezanka przez biuro jechala.

luk

pracuje na pakowni i jest dobrze, pracy az za dużo. mi biuro odpowiada. mieszkanie tez jest ok.

anna

przez przypadek natknelam sie na opinie o biurze, widomo ze wszystkim sie nie dogodzi. w holandi trzeba szybko i dobrze pracowac, nie ma czasu na gadanie. robilam na orchideach, tempo pracy niezłe ale dobrze zarabialam. ja ogolnie polecam. nie musalam miec swojego samochodu i do tego tankowali, gdzie w polsce tak maja pracownicy? o naprawy martwic sie nie trzeba, i do sklepu pojechac mozna.

Kuba

Ja oracuje z dziewczyna I jestem zadowolony, mamy mieszkanie, prace , wszystko na bierzaco zalatwiamy w agencji jak trzeba, wystarczy wyslac maila jak cos sie nie zgadza. A jak ktos szuka oroblemu to wszedzie znajdzie. Wlasnie koncze prace I na sezon znow wroce. Placa waKacyjne, urlopowe, nie oszukuja jak inne tureckie biura. Zawsze mozna trafic na gorsze mieszkanie, prEciez to holandia, standard mieszkania o wiele nizszy niz w polsce.

Zostaw opinię o tradiro - Vlaardingen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro