tradiro

Vlaardingen

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 280 ocen.

tradiro
4 280

Opinie o tradiro

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro

Kruk

Opinia na temat jednego z pracownikow, osoba wywarzyla drzwi do mieszkania w którym mieszkalem, zabrała bez prawnie moje rzeczy w tym pościel, poduszki, koce, itp. Mam świadków. Biura nie obchodzi że tam jesteś czy was tam nie ma, wywarzają drzwi i ruszają prywatne rzeczy podczas gdy ty jesteś nieobecny, pewnie swoich rzeczy już nie odzyskam, albo nowy pracownik je otrzyma . Jak potrzebujecie jakiś rzeczy to kupcie skoro tacy bogaci jesteście a nie kradniecie!! Odradzam to biuro ponieważ na początku jest miło lecz później jesteś ich największym wrogiem, dramat. Uwaga biuro kradnie rzeczy.

Mala

Witam. Czy jest możliwość przez agencję Tradiro aby para pracowała na jednej firmie?

Artur
@Mala 09.07.2018 19:38

Jest ale dobrze jest wczesniej to ustalic

Luzi

Wystawiam opinie o biurze Tradiro, najpierw sprowadzają ludzi do pracy, później siedzą na domku po 2 tygodnie, i odsylaja ludzi do domu, obiecują, namawiają,nie, bo tak naprawdę kłamią i oszukują, odwracają kota ogonem, miałem sutyacje gdy chciałem sprowadzić tu swoją kobietę, informowałem biuro miesiąc wcześniej, gdy do mnie przyjechała, siedziała bez pracy ponad 2 tyg, poczym zadzwoniło biuro i powiedziało że może wracać do Polski, ponieważ jedna z pracownic biura została wprowadzona w błąd i nikt nikogo nie informował o nowej osobie, poczym ucierpielismy my, dali nam czas dwa dni na opuszczenie domku, dramat, wszystko co robią to, z korzyścią dla siebie, okradaja cię z godzin gdy jedziesz na urlop, lepiej podpisz że rezerwujesz mieszkanie, bo gdy tego nie zrobisz i tak Ci te pieniądze zabiorą, (usunięte przez administratora) miałem tak, nie robiłem rezerwacji a i tak mi za to zabrali prawie 100€, i czekam na zwrot już 4 tygodni i chyba ich nie odzyskam,bez pośrednio do tradiro 'lubicie oszukiwać ludzi? Ważne są dla was tylko pieniądze, nie dobra opinia,zerujecie na bez wiedzy innych ludzi, kłamiecie i wciskacie ludziom bzdury, ludzie czekają z nadzieją że będzie dobrze a tak naprawdę mogą się pakować. DNO!!!

Julita

@Ewa z mieszkaniami ostatnio trudniej w jakim sensie? Czy zdarzają się przypadki, że pracownik musi sam szukać mieszkania czy bardziej chodzi o warunki lub ilość osób zakwaterowanych w jednym miejscu? @misia czy w przypadku takich jak Twojej koleżanki, jeśli nie jest się do końca zadowolonym ze współpracowników czy atmosfery w pracy, jest możliwość poproszenia agencji o przeniesienie w inne miejsce?

Ewa
@Julita 12.07.2018 11:35

Trudniej dlatego, ze co raz wiecej osob zatrudnia firma, a w tym rejonie jest duzo pracy, a mało mieszkań. Jeżeli umowisz się z biurem przed wyjazdem, na mieszkanie firmowe, to takie dostaniesz. Mieszkania i ludzie tam zamieszkujacy są różni. Jesli będziesz rozrabiac????, mogą cię z takiego mieszkania usunąć ☺

Julita

@adas wspominasz o mieszkaniach. Czy pracownicy sami szukają dla siebie zakwaterowania czy można liczyć na pomoc firmy w tym zakresie? Ile średnio osób mieszka razem? Jak z dojazdami do pracy? @al3ksis a na czym dokładnie polegała Twoja praca w tradiro? Jakie zlecenia byś poleciła? Takie informacje mogą być pomocne dla osób, chcących podjąć tam zatrudnienie.

misia
@Julita 06.07.2018 13:21

firma zapewnia dojazd do pracy. mieszkania również zapewniają, sa rozne mozena traqfic naprawdę na fajne. ja akyrat pracuje na pakowni i polecam dużo godzin, może kolezanka akurat trafila na jakiś nie fajnych ludzi ale mi się dobrze tfafilo. ja mieszkam w 4 osoby na mieszkaniu,.

al3ksis

atmosfera okropna, Ci którzy pracują od lat i grzeją Sobie miejsce uprzykszaja życie podniecają maszyny. czekają tylko na zly ruch zeby sie wyżyć. albo robiły to specjalnie tylko mnie. praca nie jest Ciężka moze za duzo godzin . ale psychika siada przy takich ludziach ...

Klaudia

Pracuje na pakowni. Wyplaty bardzo dobre. Pracy duzo. Oby jak najdluzej bylo tyle pracy.

adas

dobra firma, dobre wyplaty, mieszkania rozne, pracuje na pomidorach. osobiście polecam tradiro. nigdy nie miałem problemów, ale jua nie pije, nie pale, nie cpam, może dlatego.

Julita

Przypominam, że na forum obowiązuje regulamin ( https://www.gowork.pl/regulamin ), który zabrania używania wulgaryzmów oraz obrażania i opisywania pracowników lub przełożonych. Komentarze, które łamią regulamin zostaną usunięte.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

(usunięte przez administratora) nie da pies nie wezmie

Ania

Tradiro to dobra firma ale renomę jej psuje ten Węgier Adam nie dość ze chleje to jeszcze jezdzi po pijaku on upatruje sobie pracownice ale tylko zeby je przelecieć i następna...my tu cieżko pracujemy a on udaje dumnego koordynatora gdzie szef ma oczy przeciez to jest patol i nic wiecej...

Gohan
@Ja 22.06.2018 23:41

To chyba jedynie przeleciała świat 5 kordynatorów ...

Dzasta129

Nie kasia tylko roksana .. Pracowalam krotko ,bo bodajze 2 miesiace u niej ale mysle ze nie tylko ja nie mam jej nic do zarzucenia;)

Robus

Cześć. Jest z was ktoś może na pakowaniu pomidorów w de lier? Chciałabym się dowiedzieć jak jest z wypłatami czy praca na nockach opłacalna ?

Nowa
@Robus 09.05.2018 12:41

Mam pytanie jak się chce wyjechać do tego pakowania pomidorów to trzeba to zaznaczyć wysyłając wiadomość o pracę?

Julita

@Majka, @pracownik tradiro czyli jest szansa dla osób, które nie znają języka. @Paula czy wchodząc we współpracę z firmą tradiro jest się informowanym o tym, że jest kara za wcześniejsze rozwiązanie umowy? Często zdarzały się takie sytuacje, że ktoś wcześniej rezygnował?

anonymous
@Majka 21.03.2018 18:21

Hej. Moglabys się odezwać na gg 24893889 mam pytanko

Julita

@Ja, Twój komentarz nie mówi zbyt wiele na temat współpracy z tradiro. Rozwiń proszę swoją wypowiedź. Mógłbyś podzielić się z innymi informacją jak wyglądają warunki zatrudnienia w tej pracy?

aniik
@Ja 20.06.2018 13:04

również pracuje w tradiro na pakowni. jestem zadowolony z pracy pod każdym względem. dobre wypłasty dużo godzin, koordynatorzy fajni. wypłaty na czas. mieszkanie mi się trafilo fajne, mieszkamy tylko w 4 osoby na mieszkaniu. tez tak uważam, ze ludzie którzy sa aferzystami nigdzie nie będą zadowoleni.

Anonim

Powiedzcie mi coś o pakowni na prominencie? Jak ludzie? Atmosfera? Jak z godzinami?

Ja
@Anonim 17.06.2018 20:21

Anonim ludzie jak ludzie wiadomo rózni ale godzin w ciul po 10 dziennie

prom1

pracuje na pomidorkach. polecam. pracy dużo, wypłaty dobre, zawsze w czwartek, nigdy się nie spóźnili z wyplata . mieszkam we vlaardingen na normalnym mieszkaniu ze znajomymi.

Piotr

Byłem w wielu agencjach, ale ta była jedną z najgorszych z jaką udało mi się współpracować. Pracownicy pracują bez umów na długi czas a gdy już jest moment podpisywania umowy, to koordynator Łukasz mówi, że nie ma czasu i nakazuje aby szybko podpisać papierek i dowidzenia. Zero jakiegokolwiek kontaktu z nim, nie odbiera od nikogo telefonu.. Całe biuro to jednym słowem porażka i jedna wielka pomyłka. Na początku mili a gdy już jest się pod firmą to nagle stajesz się największym wrogiem i wszystko co zrobisz w dobrej intencji jest właśnie twoja winą nie to ty jesteś tym najgorszym. Wspomnę jeszcze o mieszkaniach jakie biuro ma do zaoferowania i stanowczo odradzam - same meliny, upychają najwięcej osób na m2 i dziwią sie, że ludzie stamtąd uciekają lub dzwonią w sprawie lepszego mieszkania.Wyplaty nie adekwatne do wykonywanej pracy, jeszcze zabierają za transport za mieszkanie i niewiadomo co jeszcze. Ogólnie firma w ogóle nie zorganizowana, jest wiele innych agencji które są o niebo lepsze.

Dona
@Piotr 13.06.2018 09:41

Pracuje przez tradiro i za transport nie zabieraja. Chyba dawno temu pracowales. Do tego ja mam fajne mieszkanie. Wiadomo ze roznie mozna trafic. Ale nie slyszalam o pokoju wiekszym niz 3 osoby. Zwykle 2 dla par. A jak Polacy dbaja tak wygladaja pozniej te mieszkania. Niestety nadal do Holandi pzyjezdza duzo parologi. Zamiast pravowac to pija i cpaja. Jak ktos jest niezadowolony z biura mozna poszukac innej pracy a nie narzekac jak zle jest. Ja jestem zadowolona z mojej pracy i z mojego koordynatora tez.

Julita

@Piotr, @Manolo, przypominam, że według regulaminu na forum nie wolno opisywać konkretnych pracowników: https://www.gowork.pl/regulamin @Robert, skąd masz takie informacje? Może mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w tradiro? Jakie są warunki zatrudnienia w tej firmie?

Raper

Pracuje dosyć długo w tej firmie i jedno mnie zastanawia, dlaczego koordynator Łukasz jeszcze tutaj pracuje - tylu ludzi oszukał. Tradiro jest dobre dla pracownika jak nie ma żadnego problemu jak problem się pojawi to już stajesz się największym wrogiem tej agencji. Co do koordynatora Łukasza, zero jakiego kolwiek kontaktu trzeba dzwonić dopiero przez holendra, aby on łaskawie odebrał telefon nie raz byłem świadkiem jak dzwonił do młodej osoby z jedyną informacja od niego żeby wracali do Polski , to jest szczyt chamstwa.. czasami nie dzwoni, lecz wysyła SMS, po czym nie daje odpowiedzi na zadawane pytania w sms no i co więcej traktuje człowieka z pogardą, nie wiem dlaczego on tu jeszcze pracuję moim zdaniem wiele ludzi nie potrzebnie traci robotę przez niego, ale też agencja pracy ma taką a nie inną opinie właśnie przez niego.

kamila
@Raper 13.06.2018 09:48

oczywiście, że wiem bo pracowałam dla tradiro to wiem.

Manolo

Łukasz koordynator niedlugo (usunięte przez administratora) pewny

Slawek

Pracuje na pakowni pomidorow. Polecam prace. Dobre wyplaty, duzo godzin , czasem za duzo godzin. Mieszkanie trafilo mi sie fajne.

Gigyv

Witam chce ostrzec kazda kobiete co bedzie pracowala w Tradiro , koordynator Łukasz to jest babiarz za duzo sobie pozwala , targa umowy o prace i nie daje ich do biura , pracowalam w tej firmie przez 2 miesiace i z tygodnia na tydzien bylo mowione ze wyplate bede miala wyrownana i tak nie bylo ... Numeru sofi nie wyrobili mi ... Po 2 miesiacach powiedzial ze mam zjechac do polski , nie wyplacili mi piniedzy po prostu kazda osoba co chce rospaczac prace w tej firmie to odradzam koordynatorzy wszystko maja w (usunięte przez administratora) nie da sie z nimi nic zalatwic ... Wyplat nie ma na koncie ....

magdalena nowakowska
@Gigyv 07.06.2018 23:02

zastanawiam się jak można przez tyle czasu nie wyrobilas sofi? przecież firma to nie tylko 1 koordynator. w biurze pracują osoby, które nr sofi wyrabiają. wygląda to tak, ze osoby które wyjezdzaj chciałyby wszystko dostać na tacy, czasami wystarczy zadzwonić do firmy i poprosić o rozmowe z osoba odpowiedzialna za wyplaty. tak ciężko? albo z osoba od sofi? a ludzie z polski chcieliby aby wszystko za nich zalatwic. coz ja polecam firme, nigdy nie miałam zadnych problemów z nikim z firmy. wyplaty zawsze na czas. ale widze, ze ktoś się uwzial na lukasza i tak wypisuje na niego.

Hsud

Ta firma jest porazka , oszukuja na piniadze ... Koordynator pan Łukasz dzwoni do ludzi mowi ze nie ma pracy i trzeba zjechac do pl , a zajsc do firmy powiedzial ze sie sama z chlopakiem zwalniam dotej pory nie dostalismy piniedzy .... Pracownicy pracuja bez numeru Sofi nie spieszy sie im do tego zbytnio ludzi lubia oszukiwac ... Mieszkalam w mieszkaniu z jedna para ktora okrada ludzi to jest po prostu masakra z ta firma .... Nie polecam tam pracowac ...

pracownik
@Hsud 07.06.2018 21:34

Ja pracuje 7 lat i ani razu nie oszukało mnie tradiro na kase zawsze wszystko na czas i nie tylko ja mam taka opinie kasy nie dostales na konto bo nie masz numeru sofi chciales zeby ci zabrali 52% podatku? a ze meszkasz ze zlodziejami to nie wina tradiro skad oni moga o tym wiedziec? to loteria na kogo trafisz dzwon do biura i zglaszaj ewentualnie zamek zamontuj a numer sofi sam sobie mozesz wyrobic

Robert

Słyszałem, że firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca.

czarus

hej wszystkim. pracuję w tradiro 2 rok. jestem zadowolony, znam koordynatorów w firmie i sa naprawdę ok. pracowałem w innych i wiem jak źle traktują ludzi. tutaj nie mogę tego powiedzieć. łukasz w firmie jest bardzo długo i dlatego, że dobrze pracuje. a jak ktoś jest w firmie na chwilę to znaczy, że się nie nadawał lub był problemowy. Pozdrawiam pracowników tradiro o ile ktoś to czyta.

Holender

Jedzie ktoś w najbliższym czasie na zrywanie pomidorów ?

Dziewczyna
@Husarz 23.05.2018 12:15

Hahaha babiarz? To chyba mówimy o kimś innym. Łukasz fajny normalny chłopak. Jak ktoś jest w porządku to on również. Nigdy nie widziałam żeby podrywal jakieś dziewczyny

Polak

Tragedia, obiecywali wiele, a nic z tego się nie spelnilo. Brak jakiegokolwiek kontaktu z Panem Koordynatorem Łukaszem, który po spytaniu o nie przelaną wypłatę na konto rozłącza się a po chwili dzwoni z informacją że mam sie pakować i wracać do Polski. Już nie wspomnę o mieszkaniach jakie mają do zaoferowania - cena opłaty nie równa się z warunkami ( grzyb na ścianach, prysznice zardzewiałe ). Koordynator wmawia mi jakieś nieprawdziwe rzeczy, że mi nie pasowała szklarnia a to on dzwonił z informacją że już tam nie pracuje. Normy (usunięte przez administratora) w kosmos a oczekują, że w dwa dni nowa osoba je wyrobi. Wspomnę jeszcze o naszym Wielkim Koordynatorze Łukaszu, że strasznie cwaniakuje przez telefon, nie wypłacał pieniędzy a jak już się o nie dopominam to słyszę, że mam się pakować i wracać do Polski. Na numer Sofi czekałam dwa tygodnie.

Kamila
@Polak 30.05.2018 10:08

Dziwne rzeczy tutaj czytam. Pracuje u Lukasz juz dlugi czas i nigdy zadnego problemu z nim nie miala. Przeciez w sprawie wyplaty dzwoni sie do biura a nie do niego. Tak ciezko konus zadzwonic i dowiedziec sie. Przeciez nie bedzie odbieral kazdych telefonow bo jest w pracy i jak jest wazna sprawa to sie pisze smsa i zawsze oddzwania. A jak przyjezdzaja nieudacznicy co pi tygodniu zmieniaj prace lub nie sa w stanie wyrobic norm. To jest holandia nie Polska. A warunki w zaleznosci na co sie trafi w koncu to Holandia. A ta opinia tylko smieszy. Przeciez nie Lukasz nie wyplaca pieniedzy. I zawsze wyplacaja. Jedno z nielicznych biur ktore placa co tydzien zawsze. Nie radze sluchac nieprawdziwych opinii.

Dag

Witam czy pracuje ktos na zrywie.pomidorów?

Grażyna

Może podpowiecie na jakim poziomie trzeba znać język obcy?

Majka
@Grażyna 18.05.2018 17:26

na pakowni nie musisz znać języka 90 % to Polacy

Zostaw opinię o tradiro - Vlaardingen

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie tradiro