Izotechnik
2 239 6 1

Opinie o Izotechnik

Filtruj opinie po kryteriach:

tolek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Uwaga !!! Baba majster pijak

Pomocna?
Tak6Nie
Bąk
 Opinia
@tolek 15.04.2019 20:04

Tak prawda potwierdzam

Pomocna?
TakNie
Spawacz
 Opinia

Cześć wam co taka cisza poprawiło się w IZO kiero się poprawił A spawacze pracują wszyscy najwięcej narzekali oni

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lik
 Opinia

Spawacze uciekają jakieś pół roku temu zwolnił sie mój kolega poszedl do innej firmy ma teraz już umowe na stałe i prawie 5 tyś w godz oczywiscie do ręki zero delegacji tutaj zawsze mu czegoś zazdroscili a to znajomosci a to samochodu ma chlopak łep tylko pozazdrościć dzwoniłem do niego o przeszłości nie chce za bardzo rozmawiać ma życie bardzo spokojne powiedział ze mni pomoże a więc na mnie niedługo przyjdzie czas jeszcze troche

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kr
 Opinia
@Lik 02.03.2019 21:00

Prawda uciekają jak szczury

Pomocna?
Tak6Nie
Spawacz
 Opinia
@kr 03.03.2019 19:25

Nie uciekają tylko kto ma jaja to zawsze znajdzie lepszą robotę A ci co najwięcej narzekają będą pracować do puki BUDYŃ ich nie wyrzuciy

Pomocna?
Tak1Nie
Ii
 Opinia
@Spawacz 06.03.2019 21:31

Są tacy co nie mają jaj wracali na kolanach i sprawy zakladali ale nigdzie sobie rady nie mogli dac

Pomocna?
Tak2Nie
Bąk
 Opinia
@Ii 07.03.2019 06:01

A więc życie co niektórym uratował

Pomocna?
TakNie
Zenek
 Opinia
@Lik 02.03.2019 21:00

Tak wiem o kogo chodzi dobry spawacz pracował tu ładnych pare lat .Wysyłali go często w delegacje jeździł i pracował po całej Polsce .Teraz ma dobrze prace ma blisko domu za bardzo ładne pieniądze.Dobrze zrobił pozdrawiam go .Teraz moja kolej

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Juziek
 Opinia
@Ii 07.03.2019 06:01

Znam tam dwóch nie jaki łysy i dymek dwa odgrzewane kotlety

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bąk
 Opinia
@Juziek 12.03.2019 05:14

Prawda też ich znam to są 2 bardzo ciepłe kotleciki

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysiek
 Opinia
@Lik 02.03.2019 21:00

Czytam ten post chodzi Ci o kolege napewno Wisienkie tak zewszystkim się zgadzam stracili dobrego kolege i spawacza on sie ma dobrze podobno w nowej firmie sa bardzo z niego zadowoleni znam tam jednego co z nim robi on cwany jest mial umowe na stale w starej firmie cale 3 miesiace podczas wypowiedzenia byl na zwolnieniu musieli mu zaplacic chyba za ponad 30 dni urlopu a wiec niezla wyprawkie dostal ma naprawde chlopak łep wykolowal ich takich trzeba jak najwiecej pozdrawiam rownierz go Krzysiek

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spawacz
 Opinia
@Krzysiek 13.03.2019 12:44

Co ty za bzdury piszesz kolega może dobry ale spawacz jaki z niego spawacz chefciaż A nie spawacz .Pozdrawiam Spawaczy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krzysiek
 Opinia
@Spawacz 13.03.2019 13:58

Nie jest tak 10 lat temu bylismy razem w WIERZCHOWICACH Spawal tam rury pod rtg przetop tigem reszta polautomatem szlo mu swietnie, powiem wiecej byl tam najlepszy .Bylismy w GDAnSKU na stoczni razem kilka razy spawal tam wszystko rury podpory .NA Wloclawku widzialem jak spawal zbiornik w tandemnie .A na orlenie hydrokrakingu jakies szesc lat temu spawalismy razem aloy biala stal na poduszkie .NIE mnial zadnej poprawki ja mnialem kilka pomogl mi tam tez sporo.TAK ze bardzo dobrze znam czlowieka .NOI w nowej firmnie zostal doceniony ,finansowo i wogole .Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rak
 Opinia
@Krzysiek 13.03.2019 12:44

Ale to jest Wiśnia rozgarniety gosc

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Some1
 Opinia

Kolezka narzekał tylko i wyłącznie na jakiegoś kierasa . Nie lubił go facet bo ma fach w ręku zna się na robocie i ogólnie tego pseudokierownika podlapywal w temacie, że niby w firmie nie ma pieniędzy na to i tamto a i tak za godz robocza musieli płacić... Dzięki tak ogólnie za opinie Panowie bo chcialem zmienić klimat na bardziej płocki ale chyba zrezygnuje pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mateusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałem w tej firmie w latach 2011-2013 na stanowisku Monter, dawałem z siebie wszystko . Zostałem zwolniony (usunięte przez administratora)zaraz po tym jak w Głogowie ( montaz wielkiego wmiennika z kwasowki KGHM)nie zostałem kolejny chyba 3 weekend w pracy ,pracowaliśmy wtedy w tygodniu 6 dni po 12h i niedziela chyba 8godzin ! Studiowałem i mialem sesje w weekend w Warszawie ,zjechalem do domu sam a w poniedziałek na bazie w Płocku czekało na mnie wypowiedzenie (oczywiście za porozumieniem stron. Moja głupota za podpisałem ale czlowiek mlody byl i uległ pod presją i krzykiem z strony Budynia) . Teraz z perspektywy czasu mogę podziękować temu Człowiekowi z ilorazem inteligencja poniżej średniej .Pracuje jak biały człowiek 8 godzin dziennie wszystkie soboty wolne ???? dla każdego Młodego człowieka który chce wiązać swoja przyszłość z izotechnikiem .... nie warto ! Może i dobrze zarobisz jak bd pracował jak osioł Pod batem 300 godzin w miesiącu , moim zdaniem nie warto !! Teraz w dobie kryzysu jest dużo innych zakładów pracy, Którzy szanują i doceniają czlowieka oraz najważniejsze dają szansę rozwoju !! PODSUMOWUJAC STANOWCZO NIE POLECAM

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wąski
 Opinia

Budyń Ty cymbale poddaj się i zabierz swojego giermka i podnużka Dymka dymanego ze sobą i weźcie ze także babkę i idzcie obrabiać ziemię w pge-erze bo tylko do tego się nadajecie i nie bój się Budyń że nie dasz sobie rady Dymek stary farmer was poprowadzi szkoda w ogóla na was słów!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lilka
 Opinia

Osoba którą napisała ten post nie jest świadoma konsekwencji jakie poniesie za publikowanie takich obraźliwych słów na temat tej firmy a tym bardziej udzielania danych osobowych pracowników .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kasta
 Opinia
@Lilka 12.11.2018 15:16

a jakie to nibydane osobowe zostały podane ja to czy tam i nie wiem o kogo chodzi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rak
 Opinia
@Lilka 12.11.2018 15:16

Byla tam opisana cała prawda jestem w razie czego swiadkiem a ogólnie nie polecam tam pracy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bąk
 Opinia
@Rak 16.11.2018 21:13

Dlaczego jak zostala napisana prawda ktoś sie zawstydzil i usunął post w całości przez administratora .A ja ze swojej strony nie polecam tej firmy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mateusz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lilka 12.11.2018 15:16

Haha sama prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kkk
 Opinia

Polecam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J
 Opinia
@Kkk 10.01.2019 21:31

A czy sa przyjęcia do firmy na jakie wynagrodzenie może liczyć monter

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rak
 Opinia

Ale co polecasz tam prace tak Ci dobrze napisz troche więcej o atmosferze o wynagrodzeniu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Co wogole teraz dzieje się w firmie nie ma żadnych opinni chyba wszystko wróciło do normy pozdrawiam Stefan

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia
@Stefan 26.12.2018 15:36

A co wogole ma sie dziac praca i wszystko

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bąk
 Opinia
@Stefan 26.12.2018 15:36

Wyslali ludzi na urlopy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hki
 Opinia

NIE polecam tej firmy wyzysk

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wąski
 Opinia
@hki 28.10.2018 06:22

Bo tego bydła nie da się ni jak polecić bo to jest syfff

Pomocna?
Tak1Nie
Stefan
 Opinia

Nie polecam tej firmy najgorszemu wrogowi

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Wwiwmto jesteś pracownikiem Izotechnik lub współpracowałeś z tym przedsiębiorcą w ostatnim czasie? Warto, abyś w swojej opinii przekazał informacje merytoryczne, które pomogą innym zainteresowanym podjąć decyzję o aplikowaniu na wolne stanowiska w Izotechnik. Jak się tu pracuje, jaka jest atmosfera i na jakie udogodnienia pracownicze można tu liczyć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wwiwmto
 Opinia

majster...kłamiesz. Derektor produkcji to nawet nie wie gdzie są hale produkcyjne.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babkasrapka
 Opinia

Pracę w Izotechnik poleciłbym...największemu wrogowi. Dobrze mu tak.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Ernest Twoja opinia na temat pracodawcy Izotechnik nie zawiera merytorycznych faktów. Możesz coś więcej napisać o jej funkcjonowaniu, sposobie zatrudniania oraz dodatkach poza płacą podstawową? Jest możliwość szkoleń? Jak oceniasz pracę w Izotechnik? Komu byś ją polecił?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
majster
 Opinia

Lepszej firmy to ja nie spotkałem i w lepszej nie pracowałem. Już pierwszego dnia pracy, na halę produkcyjną sam dyrektor produkcji mnie wniósł na barana, a ja trzymałem się go za uszy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zenek
 Opinia

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę i dlatego to niezadowolenie!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BUDYŃ
 Opinia

ciągłe przestoję i wysyłanie ludzi na bezpłatne urlopy jest normą. A najśmieszniejszy jest cały kierownik Budyń, który nie zna się ni w ząb na kierowaniu taką firma. Nie polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ernest
 Opinia
@BUDYŃ 12.09.2017 19:21

Znam budynia i co moge powiedziec gosc zna sie nabrobocie i to bardzo dobrze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Stefan, jeśli jesteś wzburzony ze względu na wypłatę i chcesz się tym podzielić z innymi to najlepiej zrobić to podając szczegóły i konkretne przykłady. Porównywanie Izotechniku do rzeczy w ogóle niezwiązanych z czasami teraźniejszymi nie powinno mieć na forum miejsca.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Powiecie coś o swojej pracy w Izotechnik? Na jakie zatrudnienie można liczyć? Jaka jest atmosfera w pracy? Każda kwestia może być ważna przed podjęciem wyboru.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia
@Administrator 19.04.2018 13:01

Tam nie ma atmosfery Izotechnik=wermacht!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Erwin
 Opinia

Czy firma potrzebuje pracowników? Jakie macie dodatki poza podstawą?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuba
 Opinia

Mam wrażenie, że osoby które straciły tu pracę postanowiły obrażać innych pracujących!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
arkos
 Opinia
@Kuba 07.01.2018 16:24

a tak ci dobrze w tym izotechnku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
arkos
 Opinia
@Kuba 07.01.2018 16:24

(usunięte przez administratora) cie nie boli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Izotechnik? Podziel się swoją opinią. Ta informacja może okazać się bardzo istotna!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ad
 Opinia

Pracują tam same palanty

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pol
 Opinia

Izotechnika to dziadostwo baba majster to palant przychodzi do roboty po przechlaniu

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wafel
 Opinia

z tego bagna to chyba wszyscy uciekną i monterzy i spawacze, nawet ci w białych kaskach zaczynają odchodzić.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Amadeus
 Opinia

Izo technik wielkie gówno. Nie polecam nikomu. Oszukują i na koniec robią z czlowieka pijaka po czym zwalnianiają bez podstaw konkretnych. Kierownictwo jeszcze w miarę.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Babka, rozumiem, rzeczywiście takie przestoje nie są najlepsze i też nie świadczą o Izotechniku najlepiej. Zastanawiam się czy chociaż przy zatrudnieniu, pracownicy są o tym poinformowani i czy zawsze gdy jest taki przestój, urlop jest bezpłatny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
monterr
 Opinia

Dzięki kierownikowi ludzie zwalniają się z firmy a atmosfera jest żenująca brawo budyń

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Babka
 Opinia

@Karolina jak wyżej kolega napisał przestoje to norma. Nie ma pracy wysyłają na tygodniowy, dwutygodniowy urlop zanim podłapią jakąś robotę. Potem znowu praca na chwilę i byle szybko zrobić zatrudniają nowych pracowników i znowu przestój, zwolnienia i bezpłatne urlopy. Nie polecam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Izotechnik - Płock

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Izotechnik

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.