Taxi Red-21 Piotr Suracki

Piła

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

Taxi Red-21 Piotr Suracki
3 44 6 1

Opinie o Taxi Red-21 Piotr Suracki

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w Taxi Red-21 Piotr Suracki? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Administrator

Możecie opisać świeżą sytuację RED TAXI? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Były pracownik
@Administrator 23.02.2018 12:46

To już nie jest Red Taxi tylko WHITE TAXI. Pracowało się tam extra od momentu od kiedy kto inny jest właścicielem i ktoś inny zarządza. Nowy właściciel podchodzi uczciwie i jest wypłacalna. Firma ma osoby odpowiedzialne za swoje zadania. Samochody w końcu sprawne zadbane bez obawy o życie i zdrowie.

Zainteresowany

RED TAXI ma opinię dobrego pracodawcy. Podpowiedzcie czy jest możliwość pracy ?

Pracowałem u Red

Ja również uważam że jest długi czas oczekiwania na taxi. Obiecują klika minut a robi się pół godziny czekania w nocy. Właściciel masakra. LS sprzedał firmę i wynajął co się da magazyny i dom. Stracił duzo. ludzie mowia pieniądze trzeba szanować a nie się nimi obnosić

Obserwator
@Pracowałem u Red 07.10.2017 20:31

I jeszcze sprzedał nerkę :) Bzdury piszesz kolego.

000

a ja tam jeżdżę z nimi i nie narzekam, dobre ceny, fajni kierow3cy

Pilanin

Najgorsza firma przewozowa w Pile nie polecam ich usług a obsługa przyjmująca zlecenia chyba nawet nie jest przeszkolona i do tego chamska .

Janusz z Piły

Wielki bardzo wielki negatyw dla tej firmy . Piekne slogany najlepsza korporacja tania jeżdząca na czas a jak jest naprawdę to wiedzą klijęci tej pozal się boże korporacji . Dzisiaj to jest 1.09.2107 okolo godziny 20, 40 złożyłem zamówienie pani przyjmująca zlecenie informuje mnie że czas oczekiwani9a to około 10-15 minut wiec czekam i czekam mija 35 minut dzwonię i słyszę teraz od bardzo nie miłego pana dyspozytora że on wie że zostało przyjete takie zgłoszenie ale on nie jest w stanie wysłać teraz samochodu bo żekomo nie ma nikogo wolnego . Czekając z dzieckiem na ulicy na przyjazd taksi w między czasie3 przejezdzały ze trzy taryfy z tej korporacji a pan mi mówi że nie ma nikogo wolnego w końcu w chamski sposób stwierdza że jestem bardzo nie miły bo domagam się zrealizowania zamówienia twierdzi że anuluje mi zamówienie i żuca słuchawkę . Pytam się w łaścicieli tej korporacji kogo oni zatrudniają ? Moim zdaniem korporacja która ogłasza się jako rzetelna firma powinna baczniej patrzeć na to kogo zatrudnia i jak wykonuje swoje usługi . Wykreśliłem tą korporację ze swego notatnika i nigdy więcej nie chcę mieć z tą firmą do czynienia . Serdecznie odradzam tą firmę jako tą co może nas szybko gdzieś dowieść .

Adam

number one krzysztof grula to teraz zamiast red taxi -white taxi.

taksówkarz

Teraz to jest WHITE Taxi. Panna D tam robi. Mają nowego właściciela z Zamościa.

Drwal

Wpisowe ponad 2 tyś i inne koszty ZUS podatki ubezpieczenia itp. Własne auto, własna działalność. W Pile jest za duża konkurencja żeby to się opłacało. Poza tym słyszałem że atmosfera w firmie nie jest najlepsza i duża rotacja pracowników. Podobno ciężko się z tą babą z Ludowej dogadać, czy może to ktoś potwierdzić

we

ale to jak... mam z własnym samochodem wejść do tego biznesu jako kierowca i jeszczebędę musiał go ich reklamami obklejać? może ktoś to potwierdzić?

Kierowca echo

Znowu wymiana kierowców na taxi

POLDEK

Nie polecam w ogóle. Robią z ludzi wariatów niby najtańsi a w rzeczywistości najdrożsi. Na dodatek pani z infolinii przy zamawianiu taxówki podaje zupełnie inna cenę niż wychodzi w rzeczywistości. Skorzystałem pierwszy i OSTATNI raz. Nie polecam nikomu

pracownik

5-7 zł/h umowa zlecenie

Skąd wiesz

Pytam się skąd wiesz? Piszesz "wydaje mi się" i "zarobki pewnie ponad 2000". Ale skąd masz taką wiedzę?? Z kapelusza czy z autopsji??

Skąd wiesz

Pytam się skąd wiesz? Piszesz "wydaje mi się" i "zarobki pewnie ponad 2000". Ale skąd masz taką wiedzę?? Z kapelusza czy z autopsji??

anonim

(usunięte przez administratora)

sciema

przeciez to zupełnie inna korporacja jest z gdyni!!

mam z was ubaw

Aru lojalny pracownik z ciebie

anonim

(usunięte przez administratora)

Leszek

Jaki wywiad.... ?

Aru Dorcia

Nie denerwujta się złość piękności szkodzi i szanujta konkurencje

a....

do niedziela: ale jakbys nie widzial jest to stona europejska wiec wszyscy z europy moga pojechac pracowac....przejzalem strone wiec ty tez mozesz jechac gdzie tylko chcesz do pracy - urzad pracy badz inne instytucje pracuja w jakims pewnie porozumieniu to co to takie to dziwne ze ogloszenie jest? uczepiliscie sie reda jak rzep siego ogona - taka jest racja..... a mniewam ze pracujecie dla konkurencji dlatego tak jest :D:D

niedziela

EMPLOYER: "L S A" LESZEK SIERHEJ Ludowa 25 64-920 Piła Polska Contact person: Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl, Arkadiusz Zwoliński, tel.: 501 564 516, email: spedycja@redtaxi.pl

niedziela

Na dowód tego ogloszenie z czeskiej strony Type of job contract: Date of creation: 01.06.2015 Information: Motivačný list + životopis pre zamestnávateľa Required education: Povinná školská dochádzka / Odborné zaškolenie Starting date: 25.06.2015 Offered salary: 7.00 PLN / (hrubý) Number of places: 4ORKING AREA: Car, taxi and van drivers JOB DESCRIPTION: Zakres obowiązków: Kierowca taksówki na terenie Piły i okolic. Stawka godzinowa - 7,00 zł/h. Wymagania: - wykształcenie: podstawowe - konieczne - uprawnienia: prawo jazdy kat B - konieczne - pozostałe: dyspozycyjność, duża kultura osobista, punktualność Sposób aplikowania: - wymagane dokumenty: CV - języki aplikowania: polski ww.ec.europa.eu/euresw.joolist.eu/uk-pl/kierowca-taksowki/sho

aaa
@niedziela 27.07.2015 21:10

do niedziela: zwracam honor.....to niezle musiales szukac haha skoro az tam ogloszenie wyszlo ......

Google prawdę ci powie
@aaa 28.07.2015 13:02

a znasz takie narzędzie jak Google?

melisa

Weź sobie tabletki uspokajające. Jacyś nerwowi ci zwolennicy Reda. Płacą wam za to czy co

andrzej
@melisa 27.07.2015 20:39

do melisa: ja nie potrzebuje tabletek haha ......... ale jak wszyscy opierdzielaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komus to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wtedy jest wielkie wow - a jak juz ktos mowi pozytywnie to jest qwa wielki problem, wiec kto potrzebuje melisy? wszyscy jakos sie spinaja na ten temat az wlos sie jezy - ja napisalem tylko jedna opinie i takim echem sie obilo ze szok haha ale widac ze na bierzaco ogarniacie temat red taxi ....... wiec to chyba ,,wam,, przydalaby sie meliska :D:DD:D:D

Kierowca
@andrzej 28.07.2015 13:05

Z tego co wiem na 100% kierowcą taksówki musi być obywatel Polski, niekarany i mający ukończone 21 lat. Tak więc chyba jakiś portal zamieścił bez wiedzy ich tą informację (nie ma szansy zatrudnić obcokrajowca na taksówkę)

kierowca

Czy oni nadal jeżdżą tymi starymi Dacia Logan? Ile to już lat przecież pod maską to już sam szprot nie mówiąc o zadymionym wnetrzu

gazeta wyborcza

Kierowcy są ściągani z Rosji i Czech. Ciekawe..

luque

RED taxi to dno...... samochody to ruiny, kierowcy to najeieksza patologia,nie znaja miasta, trzeba czekac 20-30 min, ceny wysokie.. ps. polecam Halo Taxi lub Radio Taxi

andrzej
@luque 11.06.2015 18:08

chyba ci sie gosciu w glowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jezdze red taxi od wielu wielu lat - miasto znaja, jezdza najkrotszymi trasami - halo i radio to sciema.....nie raz jechalem ta sama trasa i przeplacalem w porownaniu z red.....ale jak pracujesz dla jednej z tych firm no to nie bd srac do wlasnego gniazda.....tym bardziej ze na taxi nie czekasz 20-30 min i nie wiem skad qwa masz takie informacje.....ale jak powiedzialem - ja jezdze od dobrych paru lat, moje dzieci tez na stalym zleceniu i jest naprawde rewelacja. ceny maja niskie i obsluge naprawde na wysokim poziomie - nic dziwnego ze bzdury piszesz jak ci biznes nie idzie......

andrzej
@luque 11.06.2015 18:08

do: gazeta wyborcza.......... kierowcy sciagani z Rosji i Czech hahaha tym to ,,zabiles,, - dobry zart.....z tego co wiem - a rozmawiam z kierowcami jak jezdze ze nie jest tak hoop jezdzic w red - naprawde trzeba znac topografie, kazdy z kierowcow ja zna i nie ma w cale tak duzej rotacji - a kierowcy jezdza po prawie 10 lat - wiec to tez o czyms swiadczy - wiec te glupoty co Panstwo piszecie to mijaja sie z prawda - ja rozumiem ze boicie sie konkurencji ale w taki sposob - znizacie sie do zera wypisujac takie rzeczy - a ludzie ktorzy w to wierza to nie sa lepsi od was - wystarczy zamowic sobie Taxi Red i przejechac sie i samemu ocenic - Tak !! jezdza Dacia Logan no i ? oszczedne, zwinne i jedziesz jako pasazer - a nie jak inni w radio albo halo - passaty, mercedesy - do miasta ? hahaha na taxi ... hahaha smieszne - tu widac brak profesjonalizmu - niz dziwnego ze maja 3.0 silniki co pala tyle ze wychodza na zero, a samochody sa zadbane - dobrze sie prezentuja i sa w jednym kolorze - tak jak w korporacji - halo i sralo co maja - kazdy z innej parafii - jak to wyglada? stareauta z przebiegiem takim ze szkoda gadac, wiec prosze Panstwa - takie opinnie nie sa na miejscu.....powiecie ooo kolega Pana L... pisze - nie prawda - ale tak jak napisalem wczesniej - jezdze, korzystam i nie tyklko ja, ale i znajomi wiec mowie co wiem - nie opierajac sie na wyssanych z palca obelgach aby tylko napisac cos zlego.... Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

A Ty gdzie pracujesz że takie posty piszesz? Pewnie na bezrobotnym siedzisz? Bo jeżeli pracowałeś dla LSA to wyleciałeś za co ? za kradzież ? Czy przeszedłeś do konkurencji ? A może jesteś taksówkarzem bo wtedy byś wiedział że od dwóch lat nikogo nowego nie przyjmowali, nie licząc ostatniego miesiąca gdzie nowe aura dojdą i potrzebował szef obsady

pioruncho

a ja mam cos do dodania sami wy niewiecie o tym że wasza kultura też swiadczy oczymś a wymagacie odnich kultury widziałem nie raz jak sie ludzie odnosicie do taksówkarzy a potem macie pretęsje wielkie ogarnijcie sie hamy jedne tyle powiem

raper z fasolek

ja też jestem osobą szukają pracy i to nawet bardzo, natomiast w kontekście red taxi mam kilka pytań. mianowiecie jak to rzeczywiście jest z rotacją w państwa firmie? nie będę ukrywał że jest to dla mnie priorytetowy wyznacznik kondycji firmy i samego pracodawcy więc muszę sytuację znać wcześniej. czy ktoś mi opisze rotację w red taxi?

as
@raper z fasolek 29.01.2015 21:43

sledź bieżące ogłoszenia na necie a się przekonasz.

kiedys redzik
@raper z fasolek 29.01.2015 21:43

Nie licz na to że właściciel odpowie ci jaka jest sytuacja w firmie i skąd taka rotacja. Radzę poczytać wypowiedzi na forum lsa leszek sierhej (to ta sama firma). Wypowiedzi właściciela i jego "pani" są niedopuszczalne względem forumowiczów. Trzeba dużo rozwagi aby podjąć z tą firma wspólprace.

Zostaw opinię o Taxi Red-21 Piotr Suracki - Piła

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Taxi Red-21 Piotr Suracki