Ilpea Sp. z o. o.

Twardogóra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 239 ocen.

Opinie o Ilpea Sp. z o. o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ilpea Sp. z o. o.

arr

Napisane tu było o autobusach dla pracowników. Jeśli to prawda, to z jakich kierunków wożą? Milicz?

BUBA
@arr 25.10.2017 12:31
Napisane tu było o autobusach dla pracowników. Jeśli to prawda, to z jakich kierunków wożą? Milicz?

Mają autobus z Milicza oraz od strony Odolanowa

arr

Napisane tu było o autobusach dla pracowników. Jeśli to prawda, to z jakich kierunków wożą? Milicz?

arr

Napisane tu było o autobusach dla pracowników. Jeśli to prawda, to z jakich kierunków wożą? Milicz?

Szukasz pracy?

arr

Napisane tu było o autobusach dla pracowników. Jeśli to prawda, to z jakich kierunków wożą? Milicz?

Łysy

Teraz potrzebują dużo ludzi. Jak jesteś zainteresowany to najlepiej idź do firmy sie spytaj lub zadzwoń.

Kandydat

Czy ktoś się orientuje jakich ludzi firma potrzebuje aktualnie do pracy? Słyszałem o Ilpea sporo dobrych opinii, szczególnie teraz ludzie mówią, że się bardzo poprawiło. Na forum czytam również dużo dobrego.

Babcia

Niektóre rzeczy zaczynają się powoli zmieniać na lepsze w firmie i to się ceni. Sytuacja sprawiła że firma coraz bardziej liczy się z pracownikami

Marlena
@Babcia 12.10.2017 15:17
Niektóre rzeczy zaczynają się powoli zmieniać na lepsze w firmie i to się ceni. Sytuacja sprawiła że firma coraz bardziej liczy...

Piszesz że nie które sprawy wobec pracowników się poprawiają i pracodawca liczy się z pracownikami?.Może dlatego że brakuje ludzi do pracy .Czy nie można było wczesniej interweniowac

Babcia

Niektóre rzeczy zaczynają się powoli zmieniać na lepsze w firmie i to się ceni. Sytuacja sprawiła że firma coraz bardziej liczy się z pracownikami

Kontrolerka

Obecnie większość firm zatrudnia Ukraińców i nie widzę w tym problemu. Pracują jak Polacy nie robią problemów ludzie jak ludzie a i widać ze forma się rozwija

Agnieszka

@Pracownik a jak myślisz, dlaczego innym przeszkadza to, że Ilpea zatrudnia obcokrajowców? Czy ze wschodu przyjeżdżają dobrzy specjaliści i obawiają się o swoje stanowiska pracy? A na jakie warunki Ukraińcy mogą liczyć? Myślisz, że mają oferowane lepsze warunki niż Polacy? To wtedy by tłumaczyło te zachowania anty.

Pracownik

Pracuję tu i zupełnie nie przeszkadza mi fakt, że firma zatrudnia ludzi z Ukrainy. Może niektórzy przed pisaniem na forum lepiej się zastanowią!!!!

Marlena
@Pracownik 02.10.2017 11:47
Pracuję tu i zupełnie nie przeszkadza mi fakt, że firma zatrudnia ludzi z Ukrainy. Może niektórzy przed pisaniem na forum lepie...

Tak czytam posty i nie widzę słowa negatywnego ,na temat Ukraińców. To fakt że brakuje rąk do pracy.Nie widzę tu nic do zostanawiania przed pisaniem posta.Bezsesu Twoja wypowiedz

Nwm

Z tego co wiem to 20 ludzi z Ukrainy mieli przyjąć

Agnieszka

@Misiek dzięki za sprecyzowanie. Jeżeli chodzi o zatrudnianie obcokrajowców to jest to teraz bardzo popularne, bo tak jak piszesz pracodawcom brakuje rąk do pracy. Czy ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć na temat pracy w Ilpea?

Misiek

Miałem tu na mysli kierownictwo ,nic nie wspominałem o ludziach na niższych szeblach.Zresztą i tak juz nie istotne to jest ponieważ firma z braku pracowników zaczeła zatrudniać Ukraińców

Pracownik
@Misiek 25.09.2017 12:31
Miałem tu na mysli kierownictwo ,nic nie wspominałem o ludziach na niższych szeblach.Zresztą i tak juz nie istotne to jest poni...

Ukrainców ???

Agnieszka

@Misiek co masz na myśli? Mówisz teraz o kierownictwie, że jest niewykształcone czy o niższym szczeblu pracowników? Ważne, żeby na forum formułować tak wypowiedzi, żeby dla każdego były zrozumiałe.

Kuba

Może nie wszystko w firmie podoba się pracownikom. Od prowadzenia firmy jest kierownictwo a pracownicy od wykonywania poleceń. Może firma miała jakieś kłopoty i sytuacja była gorsza? Ważne , że się coś poprawia

Misiek
@Kuba 07.09.2017 22:05
Może nie wszystko w firmie podoba się pracownikom. Od prowadzenia firmy jest kierownictwo a pracownicy od wykonywania poleceń....

No wlasnie od prowadzenia firmy jest kierownictwo to zgadza się.Tylko że przez nieudolne kierownictwo masę ludzi poszło w siną dal.Pracowałem kilka lat w Ilpei to mogę piwiedziec i sypnac nazwiskami ile osob się zwolniło i przez kogo.?Ja na miejscu Luki zrobiłbym z takimi ludzmi hamowatymi ,niewyksztalconymi porządek.

Misio

Powiem tak jest lepiej niż było jakiś czas temu. Kasa się polepszyła troche dużo osób jeździ busami do pracy przez co nie tracą pieniędzy na paliwo . Od jakiegoś czasu widać że firma zaczęła się liczyć z ludźmi i jest całkiem inne podejście do pracownika . Tylko socjalu brak ale u innych prywaciarzy też go nie ma, może Firma coś o tym pomyśli bo widać po ogłoszeniach że szukają ludzi .

Misio

Powiem tak jest lepiej niż było jakiś czas temu. Kasa się polepszyła troche dużo osób jeździ busami do pracy przez co nie tracą pieniędzy na paliwo . Od jakiegoś czasu widać że firma zaczęła się liczyć z ludźmi i jest całkiem inne podejście do pracownika . Tylko socjalu brak ale u innych prywaciarzy też go nie ma, może Firma coś o tym pomyśli bo widać po ogłoszeniach że szukają ludzi .

Agnieszka

@Pracownik a Ty jesteś pracownikiem i uważasz inaczej? To powiesz innym, co Ci się podoba w firmie i czemu jesteś zadowolony z pracy? Na jakim stanowisku pracujesz w Ilpea? Opowiedz o swojej pracy? Ciężko przejść tą rekrutacje? To może zainteresować osoby szukające pracy.

Pracownik

Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś pozytywnego o firmie? Aż trudno uwierzyć w pewne sytuacje mające miejsce w firmie. Może ktoś ma złość do firmy i chce w ten sposób sie odegrać? To szkodzi miejscu pracy ludzi!

Kandydat

Słyszałam, że Ilpea to dobra firma, trochę zmartwiły mnie opinie na forum. Zdaję sobie sprawę, że każdy ma inne odczucia z pracy w firmie. Mam zamiar aplikować do pracy w jako kontroler jakości. Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o atmosferze w firmie?

Pracownik

Myślę, że praca na stanowisku BHP to jest dla mnie super propozycja. Lubię wyzwania w pracy i myślę, że mam dar przekonywania .

Kici
@Pracownik 20.06.2017 09:50
Myślę, że praca na stanowisku BHP to jest dla mnie super propozycja. Lubię wyzwania w pracy i myślę, że mam dar przekonywania ....

To idz i spróbuj :)myślisz że uda Ci się przekonać prezesa jesli chodzi o bezpieczenstwo i higienę w pracy ?W Ilpei był pożar, pomimo to ludzie nadal tam pracowali.Wszystko groziło zawaleniem a i tak produkcja szła .Nie masz bladego pojęcia: )tam liczy się tylko ilosc i kasa ;(

Kici
@Pracownik 20.06.2017 09:50
Myślę, że praca na stanowisku BHP to jest dla mnie super propozycja. Lubię wyzwania w pracy i myślę, że mam dar przekonywania ....

To idz i spróbuj :)myślisz że uda Ci się przekonać prezesa jesli chodzi o bezpieczenstwo i higienę w pracy ?W Ilpei był pożar, pomimo to ludzie nadal tam pracowali.Wszystko groziło zawaleniem a i tak produkcja szła .Nie masz bladego pojęcia: )tam liczy się tylko ilosc i kasa ;(

Menio

Co takiego się dzieje w firmie, że tak dużo osób poszukują na etat operatora maszyn oraz inspektora BHP i ochrony środowiska? Przymierzam się do pracy w firmie ale szukam informacji i mam nadzieję, że tu sie dowiem.

Kici
@Menio 13.06.2017 22:33
Co takiego się dzieje w firmie, że tak dużo osób poszukują na etat operatora maszyn oraz inspektora BHP i ochrony środowiska? P...

Jak to co ?Bhp na stanowisko ,wiadomo bedzie się czepial to nie tak .Szef tego nie lubi ,zatrzymywać produkcję. Zyski są ważniejsze od bezpieczenstwa .Jesli aplikujesz na stanowisko Bhp to lepiej nic nie widzieć, ani słyszeć, bo inaczej długo tam nie popracujesz.Stanowiska operatorów ,ciągle ktoś się zwalnia,albo ucieka na chorobowe.Raczej mlodym nie odpowiada praca w swiatek piatek i niedziela.O smrodzie nie wspomnę.

Kici
@Menio 13.06.2017 22:33
Co takiego się dzieje w firmie, że tak dużo osób poszukują na etat operatora maszyn oraz inspektora BHP i ochrony środowiska? P...

Jak to co ?Bhp na stanowisko ,wiadomo bedzie się czepial to nie tak .Szef tego nie lubi ,zatrzymywać produkcję. Zyski są ważniejsze od bezpieczenstwa .Jesli aplikujesz na stanowisko Bhp to lepiej nic nie widzieć, ani słyszeć, bo inaczej długo tam nie popracujesz.Stanowiska operatorów ,ciągle ktoś się zwalnia,albo ucieka na chorobowe.Raczej mlodym nie odpowiada praca w swiatek piatek i niedziela.O smrodzie nie wspomnę.

Marek

Pani Agnieszko .Każdy kto dluzej pracuje ,to wie o co chodzi.Od samego początku awanse były rozdawane za ładna buzię i ładne ciałko. To są sprawy bardzo delikatne.Poniewaz prosze zrozumieć dlaczego ?bo to są wlosi działający w Polsce.Ta sytuacja od tamtej pory uległa zmianie ,ponieważ nie ma Włochów w fabryce (zostalo moze 4-5)niestety stanowiska rozdysponowane za ladne oczy utrzymują się ciagle .Te osoby mają umowy na czas nieokreslony (chodzi tu o panie )Dlatego zaklad ma tak naganną opinię, to są konsekwencje kilku pierwszych lat.Co się tam działo.Afere lozkowe itp

Agnieszka

@darek, @Były pracownik dziękujemy za Wasze opinie. Nie współpracuję z Ilpea Sp. z o. o. Jestem pracownikiem Serwisu GoWork.pl Chętnie dowiaduję się od Was więcej na temat pracy w powyższej firmie. @Były pracownik proszę nie pisać o szczególnych pracownikach. Na końcu komentarza wspominasz o tym, że według Ciebie w Ilpea Sp. z o. o. ceni się inne wartości niż dobra praca. Co masz na myśli?

Były pracownik

Droga Agnieszko odpowie tak : -pensje na produkcji 1300-1800 na rękę -umowa na niepełny etat tylko na papierze -brak podwyżek od 10 lat -brak socjanego -brak życzen lub bonów na święta -brak awansu dobrych pracowników -brak premi uznaniowych dla ludzi którzy się starają -poziom szacunku można określić zachowaniem pani Kasi, pana Marco, pani Renaty którzy mają wysokie stanowiska i powinni być wzorcem a czy są wzorem to lepiej nie pytać na produkcji -stwierdzenie że każdy tam pracował a wciąż brakuje ludzi mówi samo za siebie W tej firmie ceni się inne wartości niż dobra praca przykładem jest pani Ania Sz

Obecny pracownik
@Były pracownik 07.06.2017 15:12
Droga Agnieszko odpowie tak : -pensje na produkcji 1300-1800 na rękę -umowa na niepełny etat tylko na papierze -brak podwyż...

- pensja pracownika prod. - 2500 na rekę (tyle dziś dostałem) - umowa o pracę na cały etat, nowi z tego co wiem tez dostaja cały etat od razy. - wynagrodzenien wyraźnie wyzsze niż jeszcze 6 miesiecy temu - co do socjalu to sa paczki na święta a obcenie darmowe autobusy; na nowym zakładzioe bardzo dobre warunki socjlane; Uwazam większość opini na niesprawiedliwe

Beny
@Obecny pracownik 09.06.2017 16:50
- pensja pracownika prod. - 2500 na rekę (tyle dziś dostałem) - umowa o pracę na cały etat, nowi z tego co wiem tez dostaja c...

Haha jestes prawą ręką szefa albo kimś wysoko postawionym.Rozmawiałem ze znajomym niby są stopnie na maszynach i powinno być wiecej kasy .Tymczasem jeden miesiac kiedy ludzie zrobią awanturę, ida na chorobowe albo się zwalniają to wtedy dajecie zarobic .No i juz ludzie zadowoleni ,a tu trach na kolejny miesiac pensja obcięte. Bo już chyba za duże straty by były dla firmy ,trzeba troszkę ukrocic.Jak było po pożarze? ??każdy kto został w firmie dobre pieniadze zarobił. Jak już wszystko stanęło na nogi to trach .Skończyły sie dobre czasy ,nadgodziny itp.Paczki na swieta owszem są w wysokosci 100zl albo wczesniej babki wloskie były. nic po za tym.Umowy może i na czas letni pozmieniane bo wiadomo wieksze zapotrzebowanie.No a w zimie na plastikach chocby to jest masakra ,wiadomo kto lodowki w zimie kupuje.Ilpea to dobra praca na sezon od kwietnia do listopada takie sa realia.Potem są kobinacje -poletaty i exmisja na inne działy

darek

Na taką gminę to każdy już pracował w Ilpei !!! . Fajnie że, po tylu latach ktoś wkoncu ruszyl głową i chce ruszyć problemy zamiatane pod dywan przez tyle lat , bo aż od 2003 r firma działa w Twardogorze . Szkoda Pani Agnieszko że , tak póżno . Masę wykwalifikowanych pracowników odeszło samowolnie z firmy . Jak na plastiku działał Alberto to aż , wszystkim gorąco się robiło na sercu i chciało się przychodzić wted do pracy . To samo na gumie Komar , być może to jest błędem to, że na wysokich stanowiskach są usadzane kobiety ????!!!! ktore nie mają bladego pojęcia o kierowaniu firmą . Moim zdaniem żadna z tych pan nie powinna być na owych stołkach. Moim zdaniem jest to robienie dobrej miny do złej gry. , Faceci lepiej funkcjonują w tej firmie i nie są tacy zawistni jak kobiety które lubią rządzic :) Proszę zrobic ankietę w firmie na temat kobiet zajmujących stanowiska kier , a męższczyzn to wszystko będzie jasne ..pozdrawiam

Agnieszka

@Były pracownik według Ciebie w Ilpea Sp. z o. o. nie ma odpowiedniego szacunku do pracowników. Co masz konkretnie na myśli? Czy piszesz tutaj o jakiejś konkretnej sytuacji? Czekamy na Twoją opinię.

Były pracownik

Pracowałem w tej firmie trochę lat i powiem jedno. Sytuacja jaka jest i była i będzie się nie zmieni. Myślałem, ze po pożarze pójdzie to wkoncu w dobra stronę ale się myliłem. Zakład stawia tylko i wyłącznie na brak logiki, brak szacunku do zespołu, którzy stanowią serce tego zakładu. Podwyższki pensji brak, socjalnego brak, perspektyw brak, normalnej płacy brak. Jak ktoś szuka praca na przezimowanie albo sezon wakacyjny to Ok ale na dłużej to brak jakichkolwiek perspektyw. Szkoda tylko ludzi którzy musza tam pracować na produkcji. Ale można podziękować tylko jednej osobie za ta cała sytuacje i nie kierownikowi produkcji, kj, wydziałów bo oni pracują i robią co mogą z tego co maja. A kto to jest to każdy wie kto tam pracuje lub pracował. Ogólnie firmę odradzam i nie polecam. Jeszcze jak był Anglik lub Łysy to było widać jakieś inwestycje a teraz jest tylko brać....

Agnieszka

@Pracownik jesteś pracownikiem Ilpea Sp. z o. o.? Co więcej możesz napisać o panujących warunkach w firmie? Jakie pozytywy dostrzegasz w pracy w tym miejscu? Napisz nam więcej na ten temat.

Hmmm

Operator wytłaczarki: zatrudnienie na 1/2 etatu, praca 3 zmianowa przez caly miesiac za 1200 zl!! Toz to skandal!! Poszedlem na 2 miesiace na chorobowe przez wypadek w pracy i otrzymalem 2600 za kazdy miesiac chorobowego. Wniosek jest jeden - warto siedziec na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Ja
@Hmmm 24.05.2017 15:38
Operator wytłaczarki: zatrudnienie na 1/2 etatu, praca 3 zmianowa przez caly miesiac za 1200 zl!! Toz to skandal!! Poszedlem na...

To źle na pół etatu 1200 ja mam na pełny etet 4 lata stażu pracy w mojej firmie 1500 nie całe.

Hmmm

Operator wytłaczarki: zatrudnienie na 1/2 etatu, praca 3 zmianowa przez caly miesiac za 1200 zl!! Toz to skandal!! Poszedlem na 2 miesiace na chorobowe przez wypadek w pracy i otrzymalem 2600 za kazdy miesiac chorobowego. Wniosek jest jeden - warto siedziec na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pracownik

Firma normalnie funkcjonuje i radzi sobie dobrze. Niestety ludzi pesymistycznie nastawionych do życie nie brakuje

Derek

@Marlena Jakoś nie mogę się zgodzić z tym, że firma sie nie rozwija. W jakim celu zatrudniałaby tyle osób a oferta jest duża!

Marlena
@Derek 09.05.2017 18:05
@Marlena Jakoś nie mogę się zgodzić z tym, że firma sie nie rozwija. W jakim celu zatrudniałaby tyle osób a oferta jest duża!...

Zatrudniają bo ludzie się zwalniają sami .Z tad te zatrudnienia ,kogos trzeba zastapic no nie .W ciagu 5 ostanich lat jak bylo okolo 600 osob to i nadal tyle jest.Ja rozumiem ja by w przeciagu z około 600 osób zrobiło się 900 no to wtedy pogratulowal bym .Na magnez mialy byc nowe stanowiska pracy ??bo to nowy dział. Tymczasem padł dział Skin i z tamtąd wszystkich przenosza .Garstke ludzi .Tak jest zapotrzebowanie na miesca ludzi którzy się zwolnili np mechanik ,operator ,do biura ,do Bhp .Nie przyjmujecie odrazu 50 operatorów wtedy by to świadczyło o rozkwicie firmy

Marlena

Plusy tej firmy :) - to wyplata na czas. -ubezpieczenie grupowe -Łatwa praca jesli chodzi o fizyczną , ......powtarzalność -pracownik może chorowac ,nie jest automatycznie zwalniany. -odzież, obuwie jest przyznawana. -3 m srednia zarobków na początek MINUSY : -Szef prezes nie rozmawia z. .. ... ...pracownikami nawet z Okazji Swiat nie ma zyczen,a co dopiero o problemach firmy.Ma od tego Kierownictwo. -Wszystkie problemy zakanczane są na etapie kierownika ,albo kadr ,gdzie inf dalej nie docierają. -System 3 zmianowy albo 4 na 1 -Osoby na stanowiskach kierowniczych nie sa degradowane ,ani zwalniane .Mają umowy na stałe i wszystko im wolno robic z pracownikiem. -Z plastkiki przez kier zwolniono lub samo sie zwolnilo moze z 200 osób albo i lepiej. Nie chodziło tylko o kasę tak samo na Gumie .(reputacja ilpei przez te osoby kuleje). -Kasa na danym stanowisku od 10 lat ta sama za wypracowane godz. -Zaklad stoi w miejscu ,mam wrazenie że problemy ciagle te same i nikt tego nie zmienia. -Slaby rozwój firmy wzgledem pracownikow,brak socialu . -Awanse juz

Nikos
@Marlena 07.05.2017 12:59
Plusy tej firmy :) - to wyplata na czas. -ubezpieczenie grupowe...

Ni rację napisałeś. Dla szukajacych opini to dobre podsumowanie

Agnieszka

@Lodzka, a o jakie stanowisko się ubiegałeś? Tak jak wspominałam, przebieg rozmowy, zadawane pytania są zależne od docelowego stanowiska. Powiesz nam więcej na temat przebiegu Twojej rozmowy? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów?

Lodzka

Rozmowa kwalifikacyjna była przeprowadzona w bardzo profesjonalny sposób. Gdy nie odpowiadał mi termin rozmowy nie było problemu z ustaleniem innego odpowiadającego mi terminu. Ogólnie rozmowa przebiegła w miłej atmosferze.

Pracownica

Ilpea ma sporo nowych ofert pracy, myślę, że po oddaniu tej nowej hali zwiększyli zasięg działania i potrzebują ludzi. To mnie cieszy bo wiem, że firma ma dobre perspektywy przed sobą a ja będę miała pracę.

Agnieszka

@anick, a na jakie stanowisko aplikowałeś? Musimy pamiętać, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej jest zależny od stanowiska, na które kandydat aplikuje. Może powiesz również kilka słów więcej o przebiegu rekrutacji? Jakie pytania usłyszałeś?

Felu23
@Agnieszka 19.04.2017 09:28
@anick, a na jakie stanowisko aplikowałeś? Musimy pamiętać, że przebieg rozmowy kwalifikacyjnej jest zależny od stanowiska, na...

W takiej firmie KAŻDA rozmowa powinna być dobrze przeprowadzona niezależnie od stanowiska.Traktujecie inaczej ludzi z niższymi kwalifikacjami czy jak ? Druga sprawa jeśli ten szanowny "Pan" z działu kadr raczy poinformować o wynikach rekrutacji to niech to faktycznie zrobi, a nie ze człowiek czeka na odzew. Dzwoniąc po jakimś czasie do firmy w ogóle nie można było sie dodzwonić. Nie polecam jeszcze raz !

anick

Rozmowa kwalifikacyjna przeprowadzona dramatycznie,byłem umówiony na dana godzinę ,a został przyjęty grubo po czasie ,rozmowa trwała moze 2 minuty.Ten koleś z działu kadr nie wie co tam ma robić,jedna wieka porażka. Po przeprowadzeniu rekrutacji mieli się odezwać,oczywiście ani oznaki życia. Jednym słowem dramat. Nie polecam!! Szkoda czasu!!

Agnieszka

Pojawiły się nowe oferty pracy. Znajdziecie je na naszym portalu GoWork.pl http://www.gowork.pl/praca/ilpea-sp.-z-o.-o.;pr - Zainteresowało Was któreś stanowisko?

Agnieszka

Ilpea Sp. z o. o. dzieli się z nami informacjami na temat przebiegu rekrutacji - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,33213,0,0,rekrutacja Byliście już na rozmowie kwalifikacyjnej? ;)

Poldek

Ile moze zarobić operator maszyn? Jakie warunki muszę spełnić żeby dostać się do pracy? Czy są jakieś dodatki do zasadniczej , może coś z socjalu? Chciałbym dowiedzieć się coś więcej zanim złożę cv. W sumie mam o firmie dobra opinię i dlatego chciałbym się zatrudnić.

XXX

Wymaganie są opisane w ogłoszeniu. Podstawowym kryterium jest znajomość języka angielskiego lub innych języków obcych.

Młodzież

Mam pytanie jakie warunki trzeba spełniać, żeby dostać sie na stanowisko młodszego specjalisty obsługi klienta? Słyszałem, że to jest fajna firma, szanują ludzi, zarobki są spoko. Dziwię się wpisom na forum.

ser

Wieci ejednak jaka aktualnie panuje u nich teraz atmosfera? Chętnie bym się załapał, bo dbają o niezłe warunki.

anonim

(usunięte przez administratora)

olo

Nie opłaca sie robić tam gdzie dają grosze, w wrocku operator maszyn ma 2 tys na rękę, a znajdą sie i firmy które dają 2,5. I brak chętnych. zebrać się w paru ludzi i dojeżdżać

Juzek

Umowa o prace, szkolenia i mozliwosc awansu to atuty, dzieki ktorym mozecie konkurowac z BODZIEM, ale w GKNnie, jelczu czy wroclawskich fabrykach standard to multisport, dofinansowania do posilkow, wczasy pod grusza, premie swiateczne, imprezy integracyjne.

Lukasz
@Juzek 25.08.2016 15:12
Umowa o prace, szkolenia i mozliwosc awansu to atuty, dzieki ktorym mozecie konkurowac z BODZIEM, ale w GKNnie, jelczu czy wro...

To idz tam gdzie lepiej!

kaowiec

jest tyle rekrutacji na na pewno wielu chętnych się znajdzie, chociażby na produkcję bo umowę o pracę i szkolenia, możliwość awansu każdy chciałbym mieć

Juzek

Niedługo nie będzie miał kto pracować, czy to na produkcji czy w biurach

XXXX
@Juzek 24.08.2016 14:19
Niedługo nie będzie miał kto pracować, czy to na produkcji czy w biurach

Już nie ma kto pracować . Na taką małą Twardogórę to juz chyba wszyscy tam pracowali :(

Pracownik
@XXXX 19.01.2017 19:24
Już nie ma kto pracować . Na taką małą Twardogórę to juz chyba wszyscy tam pracowali :(

Z pewnością znajdą się chętni do pracy, tym bardziej, że firma dba o ludzi. Narzekanie to nasza podstawowa domena, nie sprawdzimy informacji a już szybko piszemy na forum jak to jest źle. Ludzie lepiej zajmijcie się pracą.

Zostaw opinię o Ilpea Sp. z o. o. - Twardogóra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ilpea Sp. z o. o.