wallrav koło przylepu

Zielona Góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o wallrav koło przylepu

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wallrav koło przylepu

Gogol

Czy faktycznie firma ma również roboty za granicą czy to tylko plotki? Podpowiedzcie coś jak się tu pracuje?

Julita

@budzioch , to firma działa również poza granicami kraju? Siedzibę mają w Zielonej Górze, więc myślałam, że praca na terenie Polski. Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Prowadzą rekrutację?

budzioch
@Julita 04.08.2017 12:24
@budzioch , to firma działa również poza granicami kraju? Siedzibę mają w Zielonej Górze, więc myślałam, że praca na terenie Po...

dziewczyno jak chcez wyslac swojego zeby zarobil 2000 zlotych i zeby przyjezdzal raz na 3 miesiace prosze bardzo ja tam przerobilem 2 miesiace to przyjechalem pół glupi malo tego to jeszcze mnie nekali telefonami i naganami [jest sie czym przejmowac naganna w papierach,nieprzezyje tego chyba POMOCY] a tak przy okazji dajcie mi nr do dobrego psychiatry bo mój mówi zebym wrócil tam

ten co tam byl [treblinka]

mnie jak przyjmowali to zapomnieli powiedziec ze mozesz do domu jechac raz na 3 miesiace niewiem jakby czeba bylo jechac na slub czyjs albo pogrzeb to nie da rady na dlugi wikkend smiechu warte dobrze ze doczekalem chociarz chorobowego trudno bylo ale dalo rade jak nie wrcilem to wydzwanial jakis pajac za mna czemu nie pojechalem a najlepsze jest to ze mi naganne przyslali mialem sobie tym dupe wytrzec i odeslac ale dalem sobie spokój zlodzieje tez mi mieli wrócic za badania to tez widzialem pieniadze jak swinia niebo napisze jeszcze MNIE SIE W PALE NIE MIESCI JAK MOZNA JECHAC ZA 6,75 ALBO 6.50 NA GODZINE TYRAC JAK WÓŁ JECHAC 1 NA MIESIAC DO DOMU NA 1 DZIEN I W DODATKU KLEPAC NA MASZYNYACH [1 osoba obsluguje 2 maszyny chore] ciekawe jak wujek adi naprzyjmuje kazachów ciekawe co wy zrobicie ale to nie mój problem tylko wspolczuc glupoty ja tez znalem przygłópów co orali a dzisiaj czesc przyglupów lezy pod ziemia drudzy maja raka trzecich pozwalnial nowy kierownik bo nie mogli isc na chorobowe a wszystko to zeby ich lubial niemiecki majster takie zdanie slyszalem jak z jeleniami robilem[rajna foraibarter niemiecki brygadzista] rajna mnie lubi bo mi dal paczke kredek do malowania a dzisiaj gryzie ziemie i tak mu oranie pomoglo 52 lata mial takze pojechalem do czestochowy ze mnie cos oswiecilo hajko i walilko sie tylko dzisiaj smieja ze maja jeleni takze obudzcie sie zeby nie bylo za pózno

alfa i omega
@ten co tam byl [treblinka] 31.03.2017 16:52
mnie jak przyjmowali to zapomnieli powiedziec ze mozesz do domu jechac raz na 3 miesiace niewiem jakby czeba bylo jechac na slu...

jakby poszla cala cholota do innej roboty to rece do ciebie panie albo lezymy i kwicymy ale inteligencji z SHAREEL tego nie wytlumaczy,powodzenia juz niedlugo wasze miejsca zajmia koledzy z ukrainy albo bedziecie robic za 5 euro

Piter

Wylecieli z trzeciego kontraktu .Z dobrych robót jak w Kuttlerze pognani zostali .pamiętam jak ibica przylatywał ,że wypłaty nie ma , ale oni przelali Warllavowi i to oni nie płacą nam.Przyleciał bo do roboty nie poszliśmy po śniadaniu ,a jeden poszedł na mieszkanie piechotą 10 km.Zostały im obozy pracy takie jak Brunks .Podjechaliśmy tam 1 raz , by samochód na zjazd zabrać bo nam 1 padł przy starcie na PL. i przeżegnałem się ,jak to zobaczyłem -chociaż ledwo dało radę bo przepustki itd.Dno i rozpacz.Pieniądze też na każdym miejscu są inne.zależy to od tego jak Niemcy ich trzepią ,bo jeśli firma jest która musi mieć wszystko na 100% ok.bo renoma itd.to dają więcej a jak taka co liczy się przerób tylko i akord to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie z polaków robią , a capo z polaczków pijaczków .Majsterki wieczorki pijackie z zabawą z żonami i dziećmi tu mają integracyjne ,a wy się zastanawiacie czy kolejny miesiąc przetrwacie i ciągle na necie oferty inne przeglądacie.Są kliki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaki myślący o sobie że są mistrzami -a w sumie debile które robią 1 element kilka lat jak roboty i tylko to .Zawsze obgadują i podkładają nogi,jak postawisz porządnie aż się poszczają i pobiją między sobą to masz w miarę spokój od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W Pl kopnąć śmierdziela by ci było szkoda ,ale tam fachowiec itd. bo z kierownikiem kontraktu razem w swoich wzajemnych rzygach leżą w jego pokoju.Był taki bezczelny z pod Gorzowa ,że za oglądanie TV potrącał od każdego 10 , a za internet 5 euro sobie ,chociaż wallraw płacił za mieszkanie z mediami .Kupił sobie TV ,a powiedział że raty spłaca za niego i od 10 osób pobierał 15 e co miesiąc świniak .Podsumowanie ...-praca tylko pod nożem na gardle,aby spłacić kredyty,alimenty,inne długi lub bardzo ciężka sytuacja majątkowa rodzinna-ale tylko do czasu znalezienia innej roboty.,

Andrzej du*a

8 centów dodatek nocny, kusząca propozycja. 35groszy do stawki heh MUSZĘ TAM PRACOWAĆ HEH NAMOWILI MNIE. TEGO SZUKAŁEM

Olbrzym

Przyjmują Ukraińców więc pomyśl sobie... Skoro Polak już nie chce robić to taka jest kolej rzeczy. Ukrainiec nic nie powie, dla niego 6 euro na czysto to jest raj. Do domu pojedzie raz na 3 miesiące bo wize musi przedłużyć heh. Nie wie co podpisuje bo jest wszystko po polsku. Dla nich to jest duży pieniądz. Ale nie dziwie się im. I nic do nich nie mam. Ale denerwuje mnie coś takiego ze ludzie nie dostają tego co im przysługuje. Np. Ekwiwalent za urlop który wszyscy podpisują a nikt go nie otrzymal. 6.50 euro na rękę to też jest nic. Dodatek nocny 8 centow i to jeszcze od 22 godziny. Nie polecam

Mojzesz

Nie polecam!!!Omijać szerokim łukiem!!!Wyzysk niecałe 6 euro na h .Eschenburg .12 h codziennie od 10 do 22 a nie jak ustalone 3zm.Robisz jak Beduin .Ndz wolna.Ludziska Wporządku ale za taką stawke?Dla Desperatów :-)

Były pracownik

Nie polecam. Szkoda wpisów

kris309@wp.pl

omijać z po 10 dniach krętacz co innego obiecują a co innego dajądaleka byłem widziałem i uciekłem

poldei

Dla mnie to jest idealnie, że jest umowa o pracę, o takie zatrudnienie teraz trudno.

H2O

SAMO DNO

anonim

(usunięte przez administratora)

nie major

tam kultury nie ma,kto narzeka chyba ten co nie robi tam chyba jak chcesz zapi......c za 6.75 to jedz droga wolna i byc w domu raz na miesiac 2 dni niecale jak u ciebie przerobic 220 lekcji zarobic 1485 minus jedzenie cos kupic do chalupy przywiesc 900 euro to rób tam a ze gnaja glupki niech robia ja mam dzisiaj 11 brutto plus 45 diety czyli 8.5 na reke czyli 140 godz 1190 plus945 diety=2135- mieszkanie i zycie[350 i 350] na czysto 1435 danke

baor

czolem BARANY a szczególnie baran tapeciarz.hajko przywiezie do domu 2 tysie jurków a wy co za 8 godz jak tam robicie 160 godz=1080 pogratulowac glupoty wy to zyjecie przez caly rok tzn 1 stycznia do konca grudnia jak jest taki jeden dzien 1 kwietnia[prima aprilis] bo was laduja w hu......ja przez caly rok ja to chociarz zarobie 1400 jurków ale nie za 220 godz tylko 140 takze powodzenia a jak wam braknie na lekarstwa w czasie choroby to bruns, hajko, pijak,i walilko to wam pomoga mozecie byc pewni mi pomogli bo sie lecze dzisiaj u psychologa a psychol mi mówi ze lepiej o 12 jak piec min po 12 takze moje glupie szczescie w nieszczesciu tyle w temacie

Jankiel

Szalom jam jest żyd Jankiel,ten kto czytal ksiazke"Pan Tadeusz" to mnie zna ,a ten kto nie czytal to wyjasniam jam jest żydem wirtuozem gry na cymbalach.Moim najwiekszym marzeniem jest zagrac na najwiekszych cymbalach swiata a slyszalem,ze takowe cymbaly sa na zakrecie,wiec ja sie zapytuje panow z zakretu moge do was jutro podjechac i troche pograc,w zamian moge was wszystkoch za darmo obrzezac.

Góral

Jak prezes nie wyrzuci na zbity pysk majstrów, to czarno widzę ten kontrakt u Brunsa.

Byly lokator

witam doszly mnie sluchy,ze moi byli wspollokatorzy z kwatery na zakrecie sa bardzo niekolezenscy i niemili,niechcieli udostepnic hasla do internetu,a przeciez net za granica to podstawa,ciekawe jak by oni sie poczuli gdy by ktos inny potraktowal ich tak jak oni potraktowali nowego.Ja kiedys z nimi mieszkalem i posiadam hasla do ich sieci i za to co zrobili podam je do pubicznej wiadomosci: Haslo:Najwieksze cymbaly sa na placu Pigalle Login:Zuzanna widuje ich tylko jesienia

facchhhowiec

sami fachowcy z hajko na czele zabierajac do domu 1000 euro no i jeszcze jak wracaja obwiesza sie lancuchami na szyi i rekach [niewiem to wracaja chyba mafiozi]

h2o
@facchhhowiec 01.02.2016 11:54
sami fachowcy z hajko na czele zabierajac do domu 1000 euro no i jeszcze jak wracaja obwiesza sie lancuchami na szyi i rekach [...

Bo to kolego wracają do domu wioskowi bogacze-KWIAT PGR-u

malyna

To nie przedszkole ale dom wariatów dla desperatów. Nie polecam co innego obiecują a co innego robią. Mają z gęby zrobione cholewy. IQ poniżej normy totalny imbecylizm. Naprawdę nie polecam. Szkoda się wdawać w szczegóły bo trzeba by napisać trylogię. Clownolandia i błazenada

madry

mam pytanie do niewolnikow z scharell CZY WY MACIE WOGOLE GODNOSC POLAKA dajecie sie gnoic u brunsa

madry 2
@madry 01.01.2016 21:52
mam pytanie do niewolnikow z scharell CZY WY MACIE WOGOLE GODNOSC POLAKA dajecie sie gnoic u brunsa

tam beda mieli godnosc jak przyjada mlodzi gniewni a nie co robia po 15 lat i w kolo macieju to samo dybac np taki klakier niedosc ze slepy to pod kopula kein bisschen Verstand tylko dajcie mu papier skrobache maske i plyn do mycia kominów i hajko w poblizu koniec swiata no ale co taki potrafi jak skonczy 3 klasy powtarza klasy po 2 lata nie widzial wojska [wiem ten co krytykuje to idiota a ten co robi tam pozjadal rozumy]

zastal-wagony
@madry 01.01.2016 21:52
mam pytanie do niewolnikow z scharell CZY WY MACIE WOGOLE GODNOSC POLAKA dajecie sie gnoic u brunsa

Oni nie dość że nie mają godności to jeszcze za grosz honoru i ambicji.Zdaje sobie sprawę że w polsce nie jest dobrze ale ja wolę pracować za złotówki ale z normalnym szefem,kierownikiem i kolegami którzy pomagają a nie podkładają świnię.I jeszcze jeden ich problem to że oni myślą że tylko istnieje ta firma i żadna inna.Jest mnóstwo innych lepszych ofert pracy ale widocznie im tam pasuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

malyna

Ja gdy byłem na rozmowie to pełna kultua , ale to w Polsce. Po dojechaniu na miejsce dostałem załamki a jak popracowałem z tymi ludźmi to zupełnie przestałem wierzyć w cokolwiek.

bez nazwy
@malyna 01.12.2015 10:56
Ja gdy byłem na rozmowie to pełna kultua , ale to w Polsce. Po dojechaniu na miejsce dostałem załamki a jak popracowałem z tymi...

tak jest malyna pełna załamka ja przerobilem tam miesiac to od razu poszlem do psychola po zjezdzie,przyklad mówie jednemu ze sobie zapale na hali to nie uwierzycie doslownie plakal jakby zauwazyl to główny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cała hala by zjechała mówi mi tu nikt nie pali a jak sie wszyscy boja to juz inna historia.PORAZKA NA CAŁEJ LINI OD FACHOWCÓW DO SMIESZNEGO KIEROWNICTWA/nowym zycze powodzenia i cierpliwosci a przedewszystkim zeby nie wpadli w depresje/

anonim

(usunięte przez administratora)

zastal-wagony

A gdzie głąby typu hajkonosa który o spawaniu wie tylko tyle żeby powiedzieć spokojnie,spokojnie trzymaj wymiar pójdą chyba że na ciecia na portiernie i w to wątpię.

anonim

(usunięte przez administratora)

rewe

no tak jakie smieszne kierownictwo tak i robole[jak idzie głuwny gestapowiec to niewiedza gdzie maja rece wlozyc]jakby byl jeden madry to by to zglosil to sie nazywa mobinng ja nie zdazylem ale zadzwonie do arbaizantu kaine problem ja chocbym mial u was 20 nie robilbym w tym kolchozie jeszcze za taka stawke ale sa idioci co beda robic tylko jak dlugo i jak im zdrowie pozwoli ilu bylo co podciagnelo norme gdzie oni sa niech zgadne w kraju lecza sie dzisiaj tylko jak na lekarstwa braknie to im da bruns hajko albo inny zlodziej moja riposta krótko i na temat idioci sie nie sieja idioci sie rodza

zastal-wagony
@rewe 21.10.2015 17:12
no tak jakie smieszne kierownictwo tak i robole[jak idzie głuwny gestapowiec to niewiedza gdzie maja rece wlozyc]jakby byl jede...

Brawo,brawo i jeszcze 100% szacun za tą prawdę co piszesz.Jak by w tym chorym kraju było naprawdę prawo i sprawiedliwość to tych dwóch oszustów z Przylepu,hajkonos i cała reszta powinni zgnić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za te szmacenie i gnębienie ludzi.

malyna

Potwierdzam opinię hajko.

hajko

odradzam pujscia do tej lichwy na liscie wyplat jest inna suma niz pobierasz bo diety co sie naleza pracownikowi kradnie ta lichwa LUDZIE PRZEBUDZCIE SIE

kuba

No to jak w końcu jest jeden narzeka drugi chwali,Niech wypowie się ktoś kto tam pracuje

malyna

Firma okij ale pracownicy fizyczni to dopiero "miszczowie " świata a szczególnie ci u Brunsa

malyna

Jak tam wielkooki pogromca rowerufff?

Były2

No to się coś dzieje wśród tego kwiatu inteligencji z Scharell. Chłopaki wskoczcie do kotła to przynajmniej będzie barszcz czerwony.

PiotrekZG

Witam.Takich pierdół dawno nie czytałem.Więc tak? Zatrudniony jesteś w PL,a w DE masz kontrakt.ZUS itd.płacą minimum od 3500 zł.bo tak ustawa mówi.Są kontrakty dobre jak w Kutller gmbh w Niedereshah ,a jest syf jak w Brunks.Zawsze dają dobre mieszkanie i pieniądze na czas.Przez 10 lat 2 razy się spóznili o ok.2-3 dni i juz były dymy pracowników i tłumaczenia firmy.Na rękę 7 euro -1 miesiąc 6.80.Przejazdy oni płacą minim.1 raz w miesiącu tak by był dzień roboczy na załatwienie swoich spraw.Minusem jest praca z Polakami-knucia,obgadywanie,donoszenie ,awantury itd.Im wiecej godzin zrobisz tym wiecej zarobisz.Dieta jest wliczona w przejazdy i mieszkanie.Kierownik który był ze mną na konkrakcie ,jak wszędzie .Miał swoich ulubieńców i takich co się czepiał,jednak zawsze wszystkich starał się kryć w miarę jak mógł.Byłem 7 miesięcy i dobrze wspominam ,wypłacili mi tu wszystko bez problemu.Jeśli chodzi o sadowe sprawy ,to tak były i ludzie wygrali ,a dostały po gaciach nawet Niemieckie firmy i pozmieniali zapisy w umowach na swoje .Pracowałem jako spawacz na nierdzewce i aluminium i liczyła się dokładność a nie tempo.Kierownik Skrzypacz sam ze mną wielokrotnie zasówał jak koń na szlifierce aby było idealnie wszystko ,gdyż były robione detale i zawsze coś innego.Mimo doświadczenia w PL,nauczyłem się tam naprawdę jak powinna wyglądać idealna robota.Mam do dzisiaj znajomości z tamtąd i utrzymuję je ,oraz cenię sobie je.Teraz mam własną firmę i zatrudniam ludzi ,a doświadczenie wyniesione pomogło mi tutaj.Polecam jechać i przekonać się osobiście.Może inni dają więcej,ale czy potem nie walczysz o te więcej z nimi ?

pipa
@PiotrekZG 16.02.2015 13:06
Witam.Takich pierdół dawno nie czytałem.Więc tak? Zatrudniony jesteś w PL,a w DE masz kontrakt.ZUS itd.płacą minimum od 3500 zł...

gdy pisałeś te głupotyto chyba byłeś pijany albo naćpany

ktoś

Nie jest to opinia konkurencji ale byłego pracownika.Ostrzegam wszystkich operatorów maszyn numerycznych!!!Omijajcie tą firmę z daleka a szczególnie kontrakt w Sharell.

megaman

oszukam was wszystkich w moich modrzykowicach hahahahah

Robak

Pracowałem kiedys w tej firmie jako frezer ustawiacz, później kontrakt przejęła inna firma i mogę tylko powiedzieć, że w Walravie było wszystko płacone na czas, mieliśmy 8 euro na rękę a niektórzy mieli i wiecej. Dzisiaj siedzimy wszyscy w domu, ponieważ Niemcy roboty nie mają. Mam z walrafem bardzo dobre doświadczenie. Dziwią mnie też złe opinie....Ale jak już ktoś napisał, pewnie to zależy od kontraktu.

hajko

glodny bede chodzil a nie wruce do tych ( usunięte przez administratora )

migmagspaw
@hajko 17.10.2014 19:39
glodny bede chodzil a nie wruce do tych ( usunięte przez administratora )

A ty nie mogłeś sobie wymyśleć innego pseudo tylko tego essesmana i poganiacza.

dekiel

jak tam parobki z obozu brunsa sie czujecie hehe.

byku
@dekiel 03.10.2014 21:04
jak tam parobki z obozu brunsa sie czujecie hehe.

sowa kojarzy sie z madroscia dlatego zmien nick a wracajac do twoich wypocin na temat pracy to patrz na siebie a nie na innych bo widze ze skaczyles 8 klas a masz 12 swiadectw

Sowa

He, to pewnie ty to ten, co na kantówce miał robić i po tygodniu uciek z roboty, bo nic nie umiał. Chłopie ogarnij się i roboty naucz. Skąd oni was biorą, szok . Ja bym ci dał pieniądze... Za co, człowieku? Ze maszyny nie umiales włączyć nawet. Nie moja sprawa w sumie ale tych bzdur nie idzie czytać normalnie. Nauczycie się, że Niemiec wam prezentów robił nie będzie. Tu się pracuje a nie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali, to nie kraj! Chcesz zarobić 6 koła, to pracuj, jak cos umiesz. Przez takich przygłupów wszyscy na dziale maja teraz syf.

byly

Witam. Bylem tam jako operator CNC, i powiem wam szczerze ze takiego syfu dawno nie widzialem jak zyje. Na dodatek musze walczyc o swoje pieniadze, ktorych pewnie nie dostane. Szkoda slów.

Stary

Ale dobre te wpisy - chyba konkurencja sie uaktywniła - bez produkcji w Polsce nie pociągnięcie za długo. Co do urlopu i sadów, zapraszam do wyroków Sadu w Zielonej Gorze lub protokołów PIP. Ciekawe ile to będzie jeszce tolerowane przez Wallrav aby tak jechać na ta firmę - ja bym zrobił cos Panowie i z tymi tzw. Pracownikami i tym chorym portalem... Moja opinia Panowie - przynajmniej dla operatorów CNC w Niemczech - robota warta zachodu, kasa może nie najwyższa ale 8 EUR na rękę i do tego mieszkania i zjazdy na koszt firmy co miesiąc. Kasa co miesiąc, czasami godzin mało bo norma, w sierpniu co roku urlop, ekwiwalent co miesiąc. Zanim zacząłem, sprawdziłem dosadnie i jak na razie jest ok, a jestem tu juz ponad 24m. Nie jest to mój pierwszy eksport - dodam.

ter
@Stary 21.07.2014 22:26
Ale dobre te wpisy - chyba konkurencja sie uaktywniła - bez produkcji w Polsce nie pociągnięcie za długo. Co do urlopu i sadów,...

ty j.....ty i tyle ci powiem

migmagspaw

Witam! Czy ktoś z byłych pracowników wallrav składał do sądu pozew o ekwiwalent za urlop,proszę o wpis na forum jak ta sprawa wygląda.

operator
@migmagspaw 20.07.2014 07:49
Witam! Czy ktoś z byłych pracowników wallrav składał do sądu pozew o ekwiwalent za urlop,proszę o wpis na forum jak ta sprawa w...

nie

migmagspaw

Witam!Wszystko co pisze Stachu to prawda robiłem w tym obozie pracy u BRUNSA za 6,50 na 3 etatach monter,spawacz i szlifierz.Praca oczywiście po 12h.Majstrowie szkoda gadać,nie liczy się człowiek tylko godziny dla firmy.

Stachu

nie radze nikomu tu przyjezdzac... najwyzsza stawka 6.70 EURO na reke dla spawacza. Ciezka praca, majstrowie polscy[usunięte przez admina] . Na zwolnienie lekarskie nie pojdziesz bo ,, Mozesz jechac ale nie wracac'' urlopu zero, najwyzej bezplatny ale tez im sie nie podoba bo godzin dla firmy nie robisz i ta sama gadka ,, mozesz jechac ale w jedna strone'' pierwsze trzy dni robisz za darmo ( nazywaja to szkoleniem) nie dostajesz diety ale musisz podpisac ze ja otrzymales. Jezeli nie podpiszesz to tez lecisz z pracy. Robilem w tej firmie calkiem niedawno wiec pewnie sie nic nie zmienilo i nie zmieni sie. Kiedys bylyu stawki po 7.20 ale nie za moich czasow. firma pozniej obnizyla stawke do 6.70 i tak zostalo.

jojo

witam mam pytanko, ile mozna zarobic jako operator cnc? i jak jest z tym zakwaterowaniem dla pracowników z odleglejszych miast? z góry dzieki za odpowiedz pozdrawiam

dell

hgz a sluchaj a mozewsz powiedziec jaka stawka? ja na maszyny cnc nerwy bo jest norma duza?U mnie nie ma pracy bede jechal z 600 km daja podobno mieszkanie

dell

Wyslalem do nich swoje cv prosze o aktualna informacje dotyczaca pracy w tej firmie

hgz
@dell 26.03.2014 13:04
Wyslalem do nich swoje cv prosze o aktualna informacje dotyczaca pracy w tej firmie

dell daj sobie spokoj z ta firma chcesz miec nerwy zszarpane nacharojesz sie jak wól za szmatlawe pieniadze tam jest glodowa stawka wstyd za te pieniadze robic

anonim

(usunięte przez administratora)

hajko

(usunięte przez administratora) w tej firmie to juz przegiecie totalne nie polecam tam pracy

hajko

nie polecam pracy (usunięte przez administratora)

anonimus

Jak zarobki? Mają tam jakis magazyn? Dużo pracownikow biurowych? Bylbym wdzieczny za odp.

anonim

ja tam tesz nie mam problemów. Szukałem kiedyś lepszej roboty ale wszedzie jeden ( usunięte przez administratora ). Tu przynajmniej za mieszkania nie płace i warunki dobre nawet. A kto dzisiaj jeszcze auto na zjazdy daje. A z resztą, jak sie któremu nie podoba, to teraz można w u Niemca normalnie pracować.

anonim

ale bzdury tu piszesz, pewnie roboty nie nauczony jesteś. Robić trzeba jak wszędzie w Niemczech. Idź se gdzie indziej, to zobaczysz jaki tam miodzio. Ja tam na prezerwie jestem teraz i na pewno do nich wrócę. Osiem lat już tam na eksporcie robię i jest ok.

anonim

pracował ktos w eschenburgu

Zostaw opinię o wallrav koło przylepu - Zielona Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie wallrav koło przylepu