BRENEN POLSKA
3 127 6 1

Opinie o BRENEN POLSKA

Filtruj opinie po kryteriach:

Bolesław Chrobry
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia

Wypisujecie bzdury ! Zarówno pracownicy , jak i z strony pracodawcy oraz jak sądzę kolegi siedzącego przy pierwszym biurku od wejścia do biura . Chcę przedstawić z swojego punktu widzenia sytuacje w Visto . Osobiście uważam ,że wypisywanie bzdur o firmie jakiejkolwiek , w której się pracowało jest żenujące - nawet jeśli ktoś nie zagrzał tam długo miejsca . Otóż pracowałem w dziale lab - tech, a z firmy zwolniłem się na własną prośbę - w zasadzie z 2 powodów. Pierwszy to Pan H.... odliczał z pensji bezpodstawne potrącenia - zapewne myśląc ,że jeśli gość nic się nie odzywa to można go walić w rogi..? Drugi powód to dwóch gości ( cieniasów) , którzy od lat działali na niekorzyść tej firmy , jednocześnie liżąc (usunięte przez administratora) pracodawcy . Baa... ! Przez lata jeden pajac krył (usunięte przez administratora) drugiego , aby pracodawca wiedział tylko to , co powinien wiedzieć , jednocześnie podpier..... innych. Na szczęście Pan Henryk poszedł po rozum i wyp.. na zbity pysk .Prawdą jest to ,że od handlowców oczekuje się wykonania planu w przedziale trzech miesięcy. Prawdą jest też to ,że handlowcy w tej firmie zarabiają stosunkowo niewielkie pieniądze , jak na firmę , która trudni się produkcją , sprzedażą farb i lakierów . Prawdą jest też to ,że oferowane samochody to nędza na kółkach( a to jest wizytówka firmy na zewnątrz) . I bodaj najważniejsze pracodawca nie ma zaufania do nikogo ,a pracownik jest tyle wart , na ile przynosi zyski .To tyle o pracodawcy " A teraz o handlowcach , kompetencjach , wiedzy ,doświadczeniu na rynku farb i lakierów . Siedząc w tym zawodzie od 25 lat widziałem w lakiernictwie wiele i jednocześnie niewiele jest mnie w stanie zaskoczyć , jeśli chodzi o lakiery , jednakże to ,co mnie nadal zaskakuje to brak wiedzy tech. praktycznej handlowców , jeśli chodzi o farby i lakiery i to nie dot, tylko firmy Visto ! Chodzi o to ,że dzisiejsi handlowcy to tzw. ,,skoczki" tzn, pół roku tu , rok tam itd. - to ci , którym brakuje wiedzy ,zapału do pracy , podejścia do klienta . Następni to tzw. handlowcy z innej branży np. sprzedawcy cukierków itp. Ci to karierowicze , ponieważ w spożywce taki handlowiec zarabia 2,500 /3,500 tyś. zł podstawy ,a handlowcy w sprzedaży lakierów u konkurencji zarabiają 5,000 do 10.000 tyś. zł . Ci właśnie to największy problem w tej branży . Oczywiście to nie tyczy się wszystkich , jednak odsetek tych , co się nadają jest niewielki. Natomiast ci z wiedzą tech/praktyczną i ugruntowaną pozycją pracują za fajne pieniądze i ani myślą o zmianie pracy i zaczynaniu od nowa w nowej firmie - zresztą niejednokrotnie nowego pracodawcę nie stać dać takiej osobie przyzwoite pieniądze oraz przyzwoity samochód . Reasumując ; Gdyby nie syt. , przez które się zwolniłem to zapewne pracowałbym dalej i zapewne jeszcze kilka osób , tym bardziej , że generalnie byłem zadowolony z samej pracy , warunków tech. itp. Choć dziś zarabiam sporo więcej , jednocześnie mam dużo więcej obowiązków, robię samochodem ponad 100tyś km. rocznie , mam wolną rękę , samochód do prywatnej dyspozycji , to czasami wracam myślami do czasów , kiedy pracowałem w Visto . Szkoda , ponieważ uważam ,że swego czasu Visto miało bardzo duży potencjał lab.- tech. i handlowy, aby osiągnąć dużo większy sukces. Jednocześnie uważam ,że w tak ciasnym rynku , jak farby i lakiery czas działa na niekorzyść Visto - tym bardziej , że w rynku farbiarskim brakuje specjalistów ,a niestety stado stażystów mimo swych wysiłków nie jest w stanie zaspokoić zapotrzebowania w tym dziale .Innymi słowy zastanówcie się , jeśli już macie coś do napisania o jakimkolwiek pracodawcy , jednocześnie pamiętając o tym , czy aby sami w jakimś stopniu nie przyczyniliście się do syt. , w której się znależliście . I taka mała rada od starej wygi do nowych i niedoświadczonych w tej branży , którzy wypisują bzdury . Uczcie się od tych doświadczonych , ponieważ specjalistów w tej branży jest coraz mniej , jednocześnie pamiętając ,że jeśli zdobędziecie wysoki poziom to możecie śmiało szukać pracy w korp. za duże pieniądze. Sam miałem propozycje od korp. jednakże osobiście uważam ,że mniejsze firmy są bardziej przyjazne ,ale to już Wasz wybór , który szybo weryfikuje słabeuszy i pyskaczy .

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolega z pracy
 Opinia
@Bolesław Chrobry 09.04.2019 19:19

Przecież ty byłeś takim słabym handlowcem..... Ale wypisujesz wywody.......

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolesław Chrobry
 Opinia
@Kolega z pracy 09.04.2019 22:16

Nie interesuje mnie tywoja opinia - tym bardziej,że jest całkowicie nie trafiona !!!

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szczęsny
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bolesław Chrobry 10.04.2019 17:59

A mnie Twoje wywody i wymysły.... Po co piszesz jak wszyscy zainteresowani wiedzą jak było na prawdę... Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolesław Chrobry
 Opinia
@Szczęsny 10.04.2019 20:56

A jak było? Gwoli informacji to wypowiedź była napisana tak, aby osoby zainteresowane domyśliły się kim jestem ,a nigdy nie byłem i nie jestem przedstawicielem handlowym , więc przestań wypisywać cały czas tą samą zdartą płytę , w stosunku do wszystkich . Poza tym kontekst mojej wyp . był raczej neutralny - w przeciwieństwie do innych . Ps. Taka mała rada ; Przestań wypisywać do wszystkich ten sam gówniarski tekst .

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szpieg z krainy deszczowców
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bolesław Chrobry 12.04.2019 10:09

Teraz to już nic nie rozumiem, tak to napisałeś że będąc zainteresowany nie domyśliłem się. Moja opinia o visto słaba, firma bez perspektyw na laboratorium, słabe warunki w handlu, a produkcja wykorzystywana raczej do koszenia trawy a teraz rwania kostki na parkingach. Ot cały brenen. Nie polecam.

Pomocna?
Tak1Nie2
Gumi
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Miło wspominam pracę w tej firmie, chociaż teraz jest jeszcze lepiej. A z ciekawości pracuję jeszcze ten mądrala wszechwiedzący z biura z Warty? To jest przewrotowiec. Pozdrawiam wszystkich.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spodnie Liche
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gumi 10.04.2019 21:23

Robi, robi i a gdzie mu będzie lepiej. Blisko i ploty z regionu na bieżąco! On kocha Brenen. Ja krótko pracowałem, ale miałem chociaż ubaw.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bierut
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mnie robota pasuje. Nie narobię się a zarobię. Za nic nie odpowiadam, na wszystko mam papier i to nie moja wina przecież jak się pomyle. To inni są winni. Jem jabłuszko i mam się dobrze. Na innych działach się opieprzaja przecież. Za taką robotę kasa wyśmienita!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bejrut
 Opinia
@Bierut 12.03.2019 21:49

O jakich działach piszesz? przecież nas jest 10 osób w sumie:)

Pomocna?
Tak2Nie
Multiche
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia
@Bierut 12.03.2019 21:49

Też z łezką wspominam te robote nie robiło się nic sensownego ani ciężkiego a kasę odbierało sié rewelacyjną, naprawde nie można było narzekać. Nie wiem czy tak wszędzie było

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adamo
 Opinia
@Bierut 12.03.2019 21:49

to ty lepiej zmien robote bo budzetowka wszedzie szuka ludzi a tam do podstawy dochodzi 13 i 14 wczasy pod grusza dodatek stazowy nagrody talony itp na start wychodzi cos ok 2700 na reke sama przerwa na kawe trwa 30min tam to dopiero jest opiepszanie sie co pol godziny potrzysz na zegarek z braku roboty a do 15.30 czas tak sie dluzy ze szok, zero odpowiedzialnosci bo zaden pracownik jeszcze w Polsce nie byl skazany jakims wyrokiem:) zasada prosta czy sie siedzi czy lezy to sie nalezy, a z tego co wiem to w Visto to juz tak nie jest gola wyplata ledwo co ponad 2000 tys przerwa sniadaniowa 15 min a jak dluzej jestes to odciagaja od wyplaty itd. chlopie czym predzej zmieniaj bo zero roboty siedzisz tylko i przegladasz strony internetowe zalatwiasz bierzace sprawy osobiste i nawet wyjsc mozesz z roboty a tego nie odciagaja na wygodnym fotelu za 500 zl. Wlasnie takie sa standardy w bydzetowce wiem cos o tym :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adamo
 Opinia
@Multiche 13.03.2019 23:42

hmmm Multiche przeciez zawsze mozesz wrocic szukaja pracownikow:)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolesław Chrobry
 Opinia
@Adamo 15.03.2019 01:28

Marcin pisał ten tekst ? Myślę ,że tak . Pozdrowionka kolego . niedługo cie odwiedzę . ponieważ będę przelatywał koło twojej chat .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czytelnik
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia

Firma na wszelkich portalach z pracą od 3 mc szuka PH i zero efektu, to coś jest tu nie tak. Jak byłoby tak słodko biorąc pod uwagę opinie lizusów to byliby zasypanie CV-kami i po 1 tygodniu mieliby fachowców w zespole. analiza dla wszystkich co mają rozum, bo ci bez rozumu będą słodzić w nieskończoność. pozdrawiam serdecznie czytelnik

Pomocna?
Tak2Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były
 Opinia
@czytelnik 24.03.2019 12:39

To fakt, handlowców to firma przerobiła kilkudziesięciu w krótkim czasie. Niektórzy byli naprawdę dobrzy, ale jak nie masz dobrej ceny i produktu to nic nie zrobisz niestety. Omijać!

Pomocna?
Tak2Nie6

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obsluga86
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@czytelnik 24.03.2019 12:39

Zbysiu nie oczerniaj bezpodstawnie, jeden klient przez półtora roku - to jest osiągnięcie, czy coś z "rozumem", po prostu nie daleś rady

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gowniaz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@obsluga86 28.03.2019 19:58

To sam prawda, Jak się nie znasz bo doświadczeniaee 0 w handlu i wszystko podane na tacy przez tatusie to nie wypowiadaj się wcala. Wszyscy nie dali rady co handlowali tych 20 handlowc z całego kraju, Rozumiesz to.. A zostało teraz tylka 2 co hamdluje na całą Polskę a uciekło tylu przez rok. Przerosło stanowisko kogoś. No na Tyle.

Pomocna?
Tak2Nie8

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niedoświadczony w handlu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gowniaz 28.03.2019 21:58

Ci "niedoświadczeni w handlu" mają po kilkudziesięciu klientów i kilkaset tys. obrotu, po tobie został jeden klient i długi -naucz się rachunków do 9 o nie tylko do 2 i nie hejtuj bez podstaw, może zrezygnuj z handlu, pozdrawiam

Pomocna?
Tak9Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Belfer
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@niedoświadczony w handlu 30.03.2019 07:01

Potwierdzam zostało może 2_3 co handlują... Reszta zwiała i maja osiaga sukcesy w sprzedarzy. Mają dobraa kasę i dobre auta i komp. Tu nawet tego nie masz. Graty! Coś tu nie gra młody?!?! Może kursik by zrobić z marketingiem.

Pomocna?
Tak3Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Visito
 Opinia
@czytelnik 24.03.2019 12:39

Nie od 3 miesięcy tylko 3 lat szukają

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
office
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia
@Visito 31.03.2019 10:13

Handlowcy się zmieniają, bo słabo handlują a którą firmę stać, aby co miesiąc dokładać do interesu. Jest okres na wdrożenie i to dlugi. Jasno określone kryteria. Jak ktoś nie może ogarnąć kilku klientów i ma problem z podstawową organizacją pracy to słabo to wygląda...

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
office1
 Opinia
@office 31.03.2019 18:38

Jak handlować za to doskonale wie Junior, rekin biznesu. Wracając do meritum: okres na wdrożenie żaden, chcą żeby już w pierwszym miesiącu były konkretne wyniki, do planu doliczają obroty firm które stracili kilka lat wcześniej i traktują jak aktywnych klientów, mówisz jasno określone kryteria - masz na myśli 20 stronicową umowę z zapisami chroniącymi tylko pracodawcę i 20 zdjęć zdezelowanego auta do podpisu, które sa tylko po to żeby wyremontować sobie je po rozstaniu z kandydatem. Piszesz o słabej organizacji pracy chłopaków, podzwoń po konkurencji i zapytaj jak radzą sobie ludzie po odejściu z tego bagienka:) Słabo to wiesz co wgląda.

Pomocna?
Tak1Nie5

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Delfin
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@office1 31.03.2019 19:59

Słabiutki byłeś to wyleciałeś...Nie pisz bzdur. Zero to twoje drugie imię!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Belfer 30.03.2019 12:43

Hejtujesz kolego a z tego co się dowiedziałem stary ci podziekował bo handlowaleś lewym towarem ..........................., a firma ci wszystkie koszty płacila, taki masz marketing

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gowniaz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gowniaz 28.03.2019 21:58

Sam sobie odpowiadam.... To taki żart z tym postem poprz. na pryma a prillis. Firma super! Cytowałem niektórych co tak gadają a mało robią, ale ogólnie b. dobra firma dla tych co działają!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gowniaz
 Opinia
@Belfer 30.03.2019 12:43

Firma super. Jestem zadowolony a pracuje dlugo. Samochód dobry, może nie nowy, ale śmiga. Zarządzanie firmą na wysokim poziomie.

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Belfer
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia
@klient 01.04.2019 12:15

Nie znasz się na żartach. Wszystko elegancko. Super.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Duda
 Opinia
@czytelnik 24.03.2019 12:39

Oni cały czas szukają. Tacy z nich poszukiwacze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ksiadz William
 Opinia
@czytelnik 24.03.2019 12:39

Kolego, firma szuka pracownikow od co najmniej roku !!! Szuka, szuka i szuka. Bez godnosci, opinie o firmie BRENEN VISTO to jedne z najgorzszych na rynku w Polsce.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gdzies tam
 Opinia

Rozwój? Dobra płaca? Warunki? Chyba tylko żeby mózg ci wyzarlo. Po kilku latach pracy (usunięte przez administratora) to możesz szukać miejsca na cmentarzu. BHP leży i kwiczy. Kontrolę to oni mają ale chyba biura. Wszystko dobrze posmarowane to można przymknąć oko na wszystko. Maski które powinny być używane leżą w szafkach. Głupi ludzie na to idą ;) ale za jakiś czas odczują na sobie skutki.

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Belfer 2
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gdzies tam 05.04.2019 07:11

Piszesz głupoty. Coś ci nie wyszło w pracy i teraz piszesz swoje wymysły wyssane z palca. BHP jest przestrzegane restrykcyjnie. Jak ktoś nie zakłada maski to tylko jego wina... Każdy ma wydane odpowiednie ubrania oraz specjalne maski! Zakład w 100% spełnia wszelkie wymogi BHP!

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony 777
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Belfer 2 06.04.2019 17:10

Opinia prosto z produkcji. Wszystko ok. Zakład nowy to i wszystko na najwyższym poziomie, zarówno szatnie, jadalnia, ubiory itd. kontrolę były nie raz i to wnikliwe i nie wykazały żadnych uchybień. I to na hali produkcyjnej a w biurze sprawdzanie dokumentów....

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
skalt
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Gdzies tam 05.04.2019 07:11

Znowu ten Zbysiu, był słaby nie dał rady ..............

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znowu
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@skalt 07.04.2019 21:16

Taki słaby a robił drugi wynik, sam jesteś słaby! nie że nie dał rady, po prostu mu się odechciało z wami użerać. Pozdro dla Zbyszka!

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Byłem klientem firmy, uważajcie na zmiany cen towaru, z każdą fakturą drożej. Handlowiec co chwilę inny i nie ma winnego. Nie polecam.

Pomocna?
Tak2Nie7

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obecny klient
 Opinia
@klient 01.04.2019 22:06

Długo z nimi współpracuję w końcu polska firma, mnie cen nie zmieniają, a jak to robią to wcześniej informują, zresztą kontroluję ceny nie tylko w lakierach

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@obecny klient 02.04.2019 12:28

Dziwne że długo, nie znam takich firm które z nimi długo pracują. Tak czy inaczej apeluję do visto - szanujcie tego klienta, już tylko paru ich wam zostało!

Pomocna?
TakNie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Trzeźwy
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@klient 02.04.2019 18:30

Przecież odrazu widać, że te posty piszę zarówno wkurzony handlowiec a z drugiej strony syn szefa. Szkoda czasu. Akurat na tym portalu pisaliby klienci,.,...........

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jeremy
 Opinia
@klient 01.04.2019 22:06

Co ty chłopie opowiadasz jak ceny są ok. Coś chyba mijasz się z faktami. Wszystko zawsze konsultowane i wcześniej ustalane.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Belfer 2
 Opinia
@klient 02.04.2019 18:30

Nie pisz bzdur. Visto ma kilkudziesięciu stałych długoletnich klientów a nie paru... Cały czas pozyskujemy nowych zadowolonych klientów. Firma właśnie jest w kolejnej dużej rozbudowie.

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony 777
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@klient 01.04.2019 22:06

Zbig..ew przestań! Miałeś 1 czyt. Jednego klienta a teraz piszesz posty nieprawdziwe i podajesz się za klientów.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
The best
 Opinia

Firma właśnie zaczyna dużą rozbudowę. Zatrudnienie znacznie wzrośnie. Już teraz rozpoczyna się rekrutacja na laboratorium. A wszystkich bylych pracowników i zazdrośników pozdrawiamy. Visto ponad wszystko!

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Irek
Nazwa działu: Dział handlowy
 Opinia

Osobiście polecam pracę w tej firmie. Jako młody pracownik zdobyłem tam duże doświadczenie oraz poznałem wielu wspaniałych znajomych. Zarobki jak na pierwszą pracę były zaskakująco dobre. Atmosfera fantastyczna, praca w młodym dynamicznym zespole. Z łezką w oku wspominam tam pracę...

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Słoma
 Opinia
@Irek 01.02.2019 12:27

Ja też jestem zadowolona. Pracuję na lab. i jest super. Wypłata dobra, atmosfera ok. Laboratorium full wyposażone a niedługo rusza rozbudowa. Polecam wszystkim!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krupa J.
 Opinia
@Słoma 03.02.2019 07:58

Ja również jestem bardzo zadowolona. Nawet jak za długo prowadzę konsumpcję to zaraz doprowadzam się do pionu, bo gdzie ja lepszą pracę znajdę... Nawet nie marzyłam o takiej ekstra pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
labek
 Opinia
@Słoma 03.02.2019 07:58

Czy możesz napisać coś więcej o pracy w laboratorium (atmosfera, zadania, szanse rozwoju)? Piszesz również o rozbudowie, czy to znaczy, że będą poszukiwani nowi laboranci?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pigmenciki
 Opinia
@labek 13.02.2019 13:05

W laboratorium praca ekstra. Wyposażenie na światowym poziomie. Atmosfera super. Kierownik bardzo fajny. Można dużo się nauczyć i rozwijać. Cały czas zwiekszane jest zatrudnienie. Niedługo ma ruszyć rozbudowa.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Super labo
 Opinia
@Pigmenciki 14.02.2019 07:02

I już się próbki do malowania nie boimy zanieść ze wpierdziel od rumuna dostaniemy, jupi, aż chce się żyć!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
extra
 Opinia
@Pigmenciki 14.02.2019 07:02

A to wyposażenie światowe wyciągneliście już z szafy i nauczyliście się obsługiwać czy jeszcze nie? :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Duda
 Opinia
@labek 13.02.2019 13:05

Pewnie bęzdą jak obecni odejdą, albo heniek przyjanuszuje i im podziękuje

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adamo
 Opinia
@Irek 01.02.2019 12:27

irek prosimy cie wracaj i to jak najszybciej bo potrzebujemy ludzi plis:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Koledzy czarnemu
 Opinia

Wreszcie zwolnili Cygana, bajeranta, całą robotę psuł nam w firmie. Tyle co on zepsuł to nikt nie popsuł w terenie. A ostatnio to juz przeginał. Jakby specjalnie. Myślał, że jest nie do ruszenia. Brawo szefie !!!

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XD
 Opinia
@Koledzy czarnemu 08.02.2019 21:53

Taktyk, uciekł jak szczur z tonącego okrętu...

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Na bruk...
 Opinia
@Koledzy czarnemu 08.02.2019 21:53

To i tak długo robił. Za długo! Nikt, na prawdę nikt go nie lubił w firmie i poza !!!!!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Na bruk...
 Opinia
@Koledzy czarnemu 08.02.2019 21:53

To i tak długo robił. Za długo! Nikt, na prawdę nikt go nie lubił w firmie i poza !!!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lepsza fucha
 Opinia
@Koledzy czarnemu 08.02.2019 21:53

Podobno ma teraz sprzątać na fabrycznym. Ciekawe czy da radę?

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierownik disolwera
 Opinia
@Koledzy czarnemu 08.02.2019 21:53

O 3 lata za późno panie Henjuu... Ale jeszcze szukajcie dalej. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan kracy
 Opinia

Firemka 10 osób a opini 300?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
stażystka monica
 Opinia
@Pan kracy 21.01.2019 21:27

noo ze 100 osób to się jeszcze przewineło - no ale jak widać nikt się nadawał - sami leserzy się kurde trafiali, straszny pech właściciela

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witold
 Opinia
@Pan kracy 21.01.2019 21:27

Z Twojej wypowiedzi mam rozumieć, że w firmie BRENEN POLSKA pracuje obecnie tylko 10 osób? Będziesz tak uprzejmy i napiszesz coś więcej na temat warunków zatrudnienia, które oferuje pracodawca? Chciałbym dowiedzieć się, czy poza podstawową stawką miesięczną firma oferuje dodatki w postaci benefitów bądź motywacyjnych premii? Proszę o odpowiedź.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brenen the best
 Opinia
@Witold 28.01.2019 08:31

W Visto pracuję ponad 30 osób. Wszystko ok. Podstawa + duża premia. Wszyscy co mają chęci do roboty są mile widziani.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prl-owiec
 Opinia
@Brenen the best 31.01.2019 20:23

Do roboty są traktory i młoty!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witold
 Opinia
@Brenen the best 31.01.2019 20:23

Zachęcające jest to, co napisałeś na temat dużych premii możliwych do osiągnięcia pracując w firmie BRENEN POLSKA. Mógłbyś napisać, od czego uzależniona jest wysokość premii, którą możemy otrzymać? Na stronie znalazłem informację, że firma realizowała również projekty unijne, więc mogę przypuszczać, iż jest to stabilne i pewne miejsce zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JJDD
 Opinia

My na lab. jesteśmy zadowoleni. Jesteśmy najważniejszym działem. Takie serce firmy. Reszta jest do nas tylko dodatkiem.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brenenik
 Opinia

Jestem zadowolony z pracy w Brenen-Visto. Super atmosfera. Szef super. Kto chce pracować i nie ściemnia nie narzeka.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasyl
 Opinia
@Brenenik 14.12.2018 21:20

Sory ale kto normalny pisze ze szef super? Na kilometr pachnie lokowaniem produktu! Wszyscy znamy Pana H. - wiecznego (usunięte przez administratora). Pozdrawiam. Poza brenen tez jest życie - lepsze. Polecam.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brenenik
 Opinia
@Wasyl 15.12.2018 00:49

Każdy może mieć swoje zdanie. Ja mam takie. Co wy z tym, że jak ktoś piszę pozytywnie to od razu, że to pracodawca piszę? Jakieś kompleksy? Nie jestem właścicielem a piszę, że szef super.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasyl
 Opinia
@Brenenik 15.12.2018 16:30

Możesz mieć swoje zdanie, tylko dziwne że jest bardzo różne od rzeczywistości.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
arras
 Opinia
@Brenenik 15.12.2018 16:30

Wlascicielem moze i nie ale.........? synem wlasciciela;-)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J
 Opinia
@Wasyl 17.12.2018 22:57

Jak bardzo?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasyl
 Opinia
@J 21.01.2019 20:34

95%

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
40 %
 Opinia

Dlaczego ten gość z biura P. gada takie głupoty i obrabia d. kolegom i paniom. Cała okolica aż huczy od jego opowieścint. Visto. Nikt nie traktuje już go poważnie. Kłamczuszek. O fuj!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miał
 Opinia

Już nie niałaś kogo hehe nie Kevin odpisz dziewczynie!!!! Heeheheheh

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan Tadeusz
 Opinia

Dobrze, że są takie firmy jak Visto w których można się rozwijać i nieźle zarobić. Dużo dobrego robi syn szefa i dobry z niego zarządca. Jestem zadowolony.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Małgorzata
 Opinia
@Pan Tadeusz 19.01.2019 22:04

Czy rozwój w firmie wynika z tego, że kadra nią zarządzająca daje Wam możliwość udziału w szkoleniach lub kursach podnoszących kwalifikacje? Czy może dzieje się tak, gdyż istnieje szansa na awans pracownika w BRENEN POLSKA? Wyjaśnij użytkownikom, co miałeś konkretnie na myśli.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Visto ponad wszystko
 Opinia

Podsumowując większość wpisów na tym forum trzeba jasno powiedzieć, że 90 % z nich to totalne banialuki i głupoty. Piszą ludzie z nudów i dla jaj. Taka prawda.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Visto ponad wszystko 14.01.2019 21:19

Co jest głupotą w tych wpisach? Mogę podać konkretne informacje. Tak wiec śmiało, który negatywny wpis był nieprawdziwy? Śmiało pisz kolego.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
buba huba
 Opinia
@Heniek i huba buba 15.01.2019 21:48

Już kolega ci mówił, Filipku nie gwiazdorz, PS Czy znów po 3 miesiącach handlu twoj dorobek to 0, czymoze już tam nie pracujesz

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przystojny alkid
 Opinia

Bardzo fajna firma. Dobrze się pracuję. Niedługo znowu rusza duża rozbudowa i będzie zwiększane znacznie zatrudnienie. Firma cały czas się rozwija. Wypłaty coraz wieksze. Jedna zasada panuję w firmie: musisz się przykładać do pracy i wykazywać a nie zlewać.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Przystojny alkid 12.01.2019 20:50

Zakład produkuję może na 10 procent możliwości to co wy tam budujecie??? Zwiększacie zatrudnienie ? To od 4 lat słyszę. Najwyższy czas, bo to tych deklarowanych liczb że zatrudnicie 100 osób z powiatu to wam dużo brakuje. No i nie będzie łatwo jak tam nikt nie chce pracować. Ps. Pozdrowionka dla całej rodzinki państwa H. - Widzimy się na mszy w niedziele. buahahahaha

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wikary
 Opinia
@Heniek i huba buba 13.01.2019 00:54

Jesteś w dużym błędzie. Zobaczysz za rok jak się Visto rozbuduje. Zatrudnienie wzrasta. Jak chodzisz do kościoła to idź szybko do spowiedzi, bo kłamiesz aż ci się z(usunięte przez administratora) kurzy! buhahaha

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Całe zatrzymanie rucu
 Opinia
@Przystojny alkid 12.01.2019 20:50

tak polecam 50 zł za godzine zwolnienia i 1 zł za każdą minute na śniadaniu dłużej nie w spomnę o wyjściu o 15 59 zabierane zarobki są z uni europejskiej ale zarabiamy 2200 lub co nie którzy 2500 nigdy nikt po podwyżce nie dostał takiej sumy nikt nie wiedział czemu teraz wiemy za długo śniadanie zwolniłeś się wcześniej i braki w wypłacie są ciekawe kto to wylicza jak żadnego paska nikt nie dostanie to mamy stałą pensje czy wyliczaną z czytnika proszę o odpowiedz panie M bo pan H nie odpisze

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Solidny pracownik od lat
 Opinia
@Całe zatrzymanie rucu 14.01.2019 21:29

Trzeba się trzymać po prostu reguł zakładowych ustalonych przez właściciela i rzetelnie wykonywać swoją pracę i wszystko będzie ok. Tak to na prawdę wygląda......

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gra i buczy
 Opinia
@Całe zatrzymanie rucu 14.01.2019 21:29

Do pracy rodacy! Mnie i kumplom zawsze kasa gra! Ktoś coś pomylił albo słabo mu idzie w robocie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Wikary 13.01.2019 16:04

Ciesze się że się firma Visto czy też Brenen rozbuduje, tylko pytam co firma chciałaby rozbudować, jak możliwości zakładu są wykorzystane na 10% ?? Bo nie bardzo rozumiem.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Gra i buczy 15.01.2019 20:51

A ten tekst - gra i buczy - to się już pojawił ze setny raz - tak więc kolego weź się chociaż wysil żeby te komentarze chociaż sprawiały wrażenie różnych.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Solidny pracownik od lat 15.01.2019 20:34

Nooo od lat to może ze 3 osoby w tej chwili pracują i to też z przerwami!! Mogę podać kto w razie czego. To który z Was koledzy jest taki zadowolony? Czyżby kolejny wpis typu jak super jest w visto.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Całe zatrzymanie rucu 14.01.2019 21:29

No wiedziałem że jak już musiał dać te podwyżki bo wszyscy chłopacy rzucili zwolnieniami na biurko :) to i znajdzie sposób żeby troche tych pieniążków uczknąć spowrotem. Ale nikogo kto tu pracował to na pewno to nie dziwi. Ot taki styl.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roger
 Opinia

Pasuję mi ta robota. Trochę połażę, pośmieje się, coś tam naprawię, poskrecam, śrubkę dokręce, nie za szybko oczywiście, trochę pojeżdżę, byle do fajrantu. Kasa dobra! Taki jestem super pracownik i nawet kierownik! Polecam!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Visto ponad wszystko
 Opinia
@Roger 12.01.2019 21:06

Nie róbcie sobie żartów. Proszę. Roger to dobry fachura a jaki przystojny!!! Oj Roger!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasyl
 Opinia

Robotę to mogę nawet i polecić na jakiś czas bo można zobaczyć czego należy unikać w przyszłości. Panie H. a do Zapola to pchacie jeszcze towary spod lady czy już na legalu wszystko? Pytam bo i mnie pytają urzędasy- pewnie na 500+ szukają piniendzy. Pozdrawiam młodego szefa M. - tak trzymaj byku, wzniesiesz tą firmę na szczyty!

Pomocna?
Tak17Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cała prawda
 Opinia
@Wasyl 17.12.2018 23:12

Bzdury !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bazylik
 Opinia
@cała prawda 18.12.2018 19:24

Pewnie, że głupoty ktoś straszne pisze. Jakiś pewnie były pracownik.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
arras
 Opinia
@Bazylik 18.12.2018 22:10

Były? moze i tak ale chyba wie co pisze bo to sa informacje ktore byle kto nie wie. A dlaczego byly ? pewnie firma nie umie zatrzymac dobrych pracownikow i to sa skutki

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@arras 11.01.2019 02:14

To typowe dla te j firmy, że były pracownik to śmieć. Fakty są takie że zdecydowana większość się zwolniła i odeszła z firmy bo miała dość tego burd..lu. I świetnie sobie dają radę! Nawet mi się już nie chce pisać jakim słabym zakładam jest firma Brenen. Ps. A do pana H. - Miałeś cham...e złoty róg.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wikary
 Opinia
@Heniek i huba buba 13.01.2019 00:44

Sam pracujesz chyba jako (usunięte przez administratora)mama !!! Nie pisz fantazji ze szpitala psych.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

Również polecam tego Pracodawce.Bardzo fajna atmosfera. Wynagrodzenie dobre i co najważniejsze zawsze na czas!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek i huba buba
 Opinia
@Marcin 12.01.2019 16:28

No to faktycznie jest super sytuacja, że pracodawca płaci wynagrodzenie ustalonym terminie co jest jego zasra...m obowiązkiem.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomasz
 Opinia

Jedna z lepszych firm w regionie. Cały czas w rozwoju. Zarobki dobre, atmosfera dobra. Jestem bardzo zadowolony.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony binder
 Opinia

Firma b. dobra. Zarobki niezłe. Może w niektórych firmach zarobi się więcej, ale trzeba pamiętać, że praca na jedną zmianę a nie po nocach i to nie akord, nie ma też norm. At atmosfera super. Polecam !!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ten z kitą
 Opinia
@Zadowolony binder 05.01.2019 16:42

Jestem tego samego zdania. Fajnie się pracuję w Visto. Tylko maruder na produkcji wiecznie niezadowolony z pracy i ogólnie najlepiej, żeby nic nie robić, brać kasę i zero odpowiedzialności. To nie ja. Tak L.? Prawda?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Handel na 100%
 Opinia

Pracowałem u nich jako przedstawiciel. Słabo to wygląda. Brak marketingu i strategii handlu. Wszystko na łapy capu. Kasa się co miesiąc nie zgadza. Syn szefa bez żadnego doświadczenia w handlu farbami ustala strategię a nie zna się na tym w ogóle. Ceny mają drogie a z jakością różnie. Samochód stary, opony liche, za km prywatne odciągają kasę. (teraz mam jak prawie w każdej lepszej firmie auto do pełnej dyspozycji) Zero gratisów dla firm. Marka Visto prawie nie znana na rynku. Handlowcy zmieniają się u nich jak rękawiczki. Dewizą tej firmy jest sprzedać jak najdrożej jak najgorszą farbę. NIE POLECAM !!!

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brenen Ł&C
 Opinia
@Handel na 100% 05.12.2018 20:57

My w biurze widzimy zaangażowanie handlowców. Niektórym zależy i pracują po kilka lat a niektórzy się nie starają i przez to wylatują. Wymagane pełne zaangażowanie i dobra gadka....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
od dawna
 Opinia
@Brenen Ł&C 07.12.2018 21:47

Do bycia handlowcem tez trzeba mieć smykałkę, w tej firmie jeśli się ją ma można dobrze zarobić, wiem z doświadczenia ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karmnik
 Opinia
@Brenen Ł&C 07.12.2018 21:47

Plus heniowe 8 h w rynku. A dewiza taka, że zrobią wszystko a jak chcesz produkt po specjalne wymagania klienta to rozkładają ręce i jest brak zaangażowania na końcu usłyszysz, że trzeba sprzedać to co już jest a jest brak wiedzy lab i produkcja za dotacje wyposażone ale polowy sprzętu nie wykorzystują bo albo nie potrafią albo z racji oszczędności. Chcą walczyć ze znanymi markami ale tak jak mówisz nie mają ani ceny ani marki. Po prostu pipidówa i amatorka lepiej niech sprzedadzą tę hale i wrócą do kontenerów w Łodzi. A biuro to tylko potrafi się ekspresem zajmować i tym żeby henia na mleko dmuchnąć:) tak panowie?

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Plan 100%
 Opinia
@Karmnik 10.12.2018 16:24

Filipku nie gwiazdorz. Jesteś słabiutkim handlowcem to odpadleś. Słabo to wyglądało. Dużo gadania mało efektów... Byli koledzy handlowcy pozdrawiamy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mede in italy
 Opinia
@Brenen Ł&C 07.12.2018 21:47

Dobra gadka w dzisiejszych czasach to nawet nie 30% sukcesu to nie te czasy Kolego, lata 90 skończyły sie już dawno na wiejski podryw też nie złapiesz panienki.... Teraz trzeba być "treściwym" a na kwadrata to się kiedyś na wsi wyrywało:) teraz jak nie masz zaplecza technologi i wiedzy to ci klient powie "bujaj się (usunięte przez administratora) Ale jak ekspres jest już sztytem technologi a klient to jakieś coś i sam prosi to nie wymagajmy. Brenen to komuna w nowszym wydani za kase z uni bo dawali. Teraz kontrol powinien zdefiniować wykorzystanie środków i innowacyjność która jest wdrażana. Proste Dzięki i pozdro????

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szczera opinia
 Opinia
@Mede in italy 12.12.2018 22:57

Nie zgodzę się, trzeba mieć gadane. Może dla Ciebie to zbyt oczywiste, albo mało ważne i dlatego nie osiągałeś wyników. Trzeba umieć rozmawiać z klientem i być przekonującym, jak dla mnie właśnie na tym polega praca handlowca. Przebojowość, pewność siebie i odwaga, a można osiągnąć naprawdę wiele. Uwierz ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Twój idol
 Opinia
@Mede in italy 12.12.2018 22:57

Jak jesteś ze wsi to wiesz najlepiej... Jak byś był taki dobry to byś nie wyleciał z tylu firm.... U nas wszyscy mieli niezły ubaw z twoich wywodów a wyników zero... Jesteś niezłym ściemniaczem.... Niektórzy nie nadają się na przedstawiciela po prostu. Rozważ zmianę zawodu, może praca na roli czy coś takiego!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Owczar
 Opinia
@Handel na 100% 05.12.2018 20:57

Kolego ceny mogą mieć wysokie np. Drogi to może być np. produkt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasyl
 Opinia
@Owczar 14.12.2018 06:26

Twój wpis to dużo wniósł do tematu, powaga.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kornel
 Opinia
@szczera opinia 13.12.2018 11:39

Można wiele osiągnąć nie pracując w visi to. Ja jako klient oceniam produkt, cene warunki sprzedaży, dostawy i zaangażowanie, ale jak ty kupujesz na gadkę handlowca to powodzenia w życiu i takich klientów każdemu życzę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wasyl
 Opinia
@Handel na 100% 05.12.2018 20:57

Sami widzicie na czym tu polega praca jako handlowca. Liczy sie dobra gadka. NIe obsluga klienta, dobre produkty i strategia sprzedaży. Gadka!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tobiasz
 Opinia
@szczera opinia 13.12.2018 11:39

No i dlatego nie jesteś handlowcem bo twoje wyobrażenie o tej pracy jest zerowe. Duża rotacja wśród ph świadczy o ty że biuro w visito nie nadaje się do rekrutowania robi to nie udolnie bo nie wie jakie cechy musi mieć kandydat, jaki jest rzeczywiście rynek.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Opłacalność biznesu
 Opinia
@Handel na 100% 05.12.2018 20:57

Każdy handlowiec chciał by mieć super produkt i niską cenę, ale tak się nie da. Nie da się zrobić BMW i sprzedać w cenie Fiata. Koszty produkcji są nieugięte. Każdy przedstawiciel chce sprzedać jak najwięcej, bo wiadomo ma plany sprzedaży i musi je wykonać, żeby zarobić, nawet jak najtaniej byle do przodu. Nadzór nad hsndlowcami najważniejszy. Taka prawda....

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Setallux 1000
 Opinia

Pracuję w Visto od kilku lat. Jestem zadowolony. Cała firma znacznie przyśpieszyła i zaczęła się szybciej rozwijać jak zaczął też rządzić syn szefa. Gość ma wizję i wykształcenie. Jest dobry. Super firma.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michaś - na dobre i na złe
 Opinia
@Setallux 1000 28.12.2018 21:30

Dlaczego kłamiesz kolego? Jest bardzo źle w firmie. Większość odeszła. Taka sytuacja.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Visto handel
 Opinia
@Michaś - na dobre i na złe 29.12.2018 00:41

1. Nie myl pojęcia odeszła z wyleciała. 2. Wiekszosc? Nie zauważyłem tego a pracuje cały czas i nie widzę zwolnienia tempa. Chyba ze siebie nazywasz większością to rozumiem - ego. Sytuacja jest taka ze masz ból d@py bo nic do firmy nie wniosłeś poza wpisami na tym portalu. Sam siebie pogrążasz. Mimo wszystko Cię pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Setallux 1000
 Opinia
@Michaś - na dobre i na złe 29.12.2018 00:41

Nie kłamię Michaś. Kto odszedł w ostatnim czasie? Przybyło za to kilku pracowników a ci pracują od dawna nie żałują, bo dostali duże podwyżki. Kiedyś faktycznie trzeba było pozbyć się ściemniaczy. Firma kwitnie i cię to boli, bo byłeś za lichy!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zielony Pigment
 Opinia
@Setallux 1000 29.12.2018 13:44

Faktycznie było kilka osób, które nie nadawały się do swoich zadań. Chodzi mi o kilka osób z produkcji i np. byłego szefa sprzedaży. Słabo to wyglądało.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Merytoryczny
 Opinia

Widzę, że niektórzy zamienili ten portal na wzajemne sobie dogryzanie. Jak to w każdej społeczności nie każdy musi się lubić. Tak samo jednemu praca pasuję a drugiemu nie. Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię tak jak i może pracować gdzie mu pasuję. Jednak niektóre opinie są wypisywane jakby przez przedszkolaków. Niski poziom i mało merytorycznie. Taka komedia. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mareczek handel
 Opinia
@Merytoryczny 27.12.2018 10:45

Ja natomiast mam inne zdanie. Oprócz kilku głupich komentarzy, zdecydowana większość była właśnie merytoryczna i konkretna. Padały konkretne przykłady i argumenty. A ze w większości negatywne - to sory ale taki mamy w Brenen klimat.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kantor
 Opinia

Dziękujemy szefowi za ekstra spotkanie wigilijne. Trochę się sponiewieralismy. Produkcja.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Was. M. - Król Poliuretan
 Opinia

Ja za to maluję w Visto co popadnie. Raz lepiej raz gorzej, ale szef mnie lubi, bo ładnie gadam chociaż nie raz farba się łuszczy. Jestem szefem lakiernii. Taki ze mnie super gość spod miasta Łodzi... Brenen to mój cały świat!!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były A.
 Opinia
@Was. M. - Król Poliuretan 15.12.2018 22:12

Kiedyś z nim robiłem na jednym dziale. Strasznie zadufany gość. Maluję, może nie tak źle, ale znam znacznie lepszych lakierników.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolega po fachu
 Opinia
@Was. M. - Król Poliuretan 15.12.2018 22:12

Nie piszcie złośliwie bzdur. Znam człowieka dobrze i super gość. Fachowiec najlepszy jakiego znam. Zna się na robocie jak nikt inny. Taka prawda. A zazdrośnicy piszcie sobie pamiętniki. Widzę, że to forum zaczyna przypominać wzajemne obgadywanie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cała prawda
 Opinia
@Was. M. - Król Poliuretan 15.12.2018 22:12

Nie Ładnie podszywać się pod kogoś kim się nie jest. Ten człowiek robi 50% roboty całej firmy. Odczepcie się....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bazylik
 Opinia
@Was. M. - Król Poliuretan 15.12.2018 22:12

Ten Pan nie maluje co popadnie a najwyżej co potrzeba i robi to naprawdę dobrze!!!! Kto to pisze to nie ma pojęcia o niczym chyba.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bazylik
 Opinia
@Były A. 16.12.2018 21:33

Nie prawda !!! Zaangażowany i super gość /

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cieply darek
 Opinia
@Was. M. - Król Poliuretan 15.12.2018 22:12

To ten Cygan jeszcze tam robi???Prawda jest taka ze nikt z nim nie chciał pracować. Agresywny (usunięte przez administratora) i idiota. Po kilku miesiącach dałem sobie spokój z ta firma i tym człowiekiem. Specjalnie psuł wymalowania ale nie wiem czemu. No i lepkie raczki wiec uwazajcie ( sam opowiadał żeby nie było). Natomiast lakiernik dobry.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zadowolony produkcyjny
 Opinia

Muszę przyznać, że ta praca to dla mnie coś wspaniałego. Tutaj wreszcie odbiłem się od dna. Niektórzy ciągle narzekają na produkcji, że mało i mało kasy, ale nie biorą pod uwagę, że robota nie taka ciężka. Nieraz pół dnia się pośmieje i połazi po hali. Kierownik też nie gania, bo ma ładną ponoć kasę to co ma się wtrącać. Ważne, że się kasa zgadza i na czas. Kawa, herbata, cukier wszystko kupuję firma. Niedługo Wigilia firmowa. Żyć i nie umierać. Dobrze, że są tacy pracodawcy jak Visto.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alcea was zje
 Opinia
@Zadowolony produkcyjny 16.12.2018 21:18

Hahaha ten cukier mnie przekonał! Zgadzam się z tobą ze jest całkiem dobrze i dlatego taka ogromna rotacja pracowników! Od moich czasów to może kilka osób pracuje. Ale to pewnie normalne w takich super firmach jak Brenen. Polecam! Super firma! Super partia kulson!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Brenenik
 Opinia

Pracuję jako przedstawiciel w Visto. Warunki super jak się wykazujesz i masz obroty, jak to w każdej firmie. Jakość farb wysoka a ceny przystępne. Przejrzyste warunki zatrudnienia. Wszystko git. Samochód, telefon, laptop wszystkie niezbędne potrzebne narzędzia pracy. Ekstra się pracuję i zarabia! Polecam!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
;)
 Opinia

Każdy wie co ma robić, dobra organizacja pracy , jak tak myślę to nie mam się do czego przyczepić. Fajni ludzie ;D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zimny jak lód
 Opinia
@;) 11.12.2018 12:04

też polecam, warto spróbować swoich sił

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o BRENEN POLSKA - Sieradz

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BRENEN POLSKA

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.