NILS Polska

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 7 ocen.

Opinie o NILS Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NILS Polska

gana
użytkownik zarejestrowany

@kammy ja pracowałam w firmie zaopatrującej się w NILS. Nigdy nie było problemów.

kammy
użytkownik zarejestrowany

NILS zajmuje się głównie sprzedażą środków smarnych i systemów smarowania, firma jest dosyć znana w branży i współpracuje w wielu sektorach przemysłowych. Widze jednak, że pracownicy dość opornie piszą o warunkach pracy, zastanawia mnie czemu. Czy nie macie nawet najmniejszych powodów do narzekania, czy jak?

kapitan bóbr
użytkownik zarejestrowany

również bardzo mnie interesuje jak dokładnie wygląda u nich proces rekrutacji w firmie NILS Polska i według jakiego schematu przebiega rozmowa rekrutacyjna? najbardzien jednakże interesuje mnie praca na jakimś stanowisku związany strice z hr gdyż to moje wykształcenie i pasja, czy taka praca jest tam teraz wolna?

Janko
użytkownik zarejestrowany

A czy ktoś ostatnio aplikował do Nilsa? Chciałbym wiedzieć jak u nich wygląda rozmowa rekrutacyjna i kto ją przeprowadza? HR czy szef?

Koparki.pl

Z tego co wiem były 2 firmy które dostarczały te produkty, wcześniejsza Servo Cool Wrocław gdzie ciągle i zawsze był problem ze wszystkim i nowa Prooil w której obecnie jest tak jak należy.

anonim

firma bardzo ok i bardzo dobre smary.

anonim

widzę, że poszukują agentów, ale z kim tu rozmawiać??? co to za dziwna organizacja??? nie bardzo rozumiem jak działa ta firma - ile jest tych \\\\\\\'NILSÓW\\\\\\\' w Polsce??? to jest jedna firma czy to są jakieś odłamy??? czy ktoś się orientuje o co w tym chodzi??? (www.nils.com.pl / www,nils-polska.pl) dziwne...

Znawca

anonim - 2010-11-29 20:46:13 Klient - 2010-11-29 20:27:40anonim - 2010-11-29 20:24:18Mylisz się. To,że szefowa jest Polką nic nie zmienia. Chciałem od nich ostatnio ofertę na produkty i totalnie mnie olali. Pan ( usunięte przez administratora ) chyba już zarobił swoje,bo ma totalnie klientów głęboko w powarzaniu. Odradzam współpracy z nimi.widać jaki pan taki kram i firmy lepiej unikać, dystrybutorów petrochemii jest dużo więcej na rynku, więc coś na bank się znajdzie. Polecam np. Oilcenter lub Oilcars, obie z Wrocławia i bardzo dobrze się z nimi współpracuje. Nie radzę z nimi robić interesów. Są niezorganizowani,a jak zamówiłem towar to przysłali co innego i dobrze,że mi maszyny( usunięte przez administratora ) Dzięki Bogu na czas zobaczyłem pomyłkę.

anonim

Klient - 2010-11-29 20:27:40anonim - 2010-11-29 20:24:18Mylisz się. To,że szefowa jest Polką nic nie zmienia. Chciałem od nich ostatnio ofertę na produkty i totalnie mnie olali. Pan ( usunięte przez administratora ) chyba już zarobił swoje,bo ma totalnie klientów głęboko w powarzaniu. Odradzam współpracy z nimi.widać jaki pan taki kram i firmy lepiej unikać, dystrybutorów petrochemii jest dużo więcej na rynku, więc coś na bank się znajdzie. Polecam np. Oilcenter lub Oilcars, obie z Wrocławia i bardzo dobrze się z nimi współpracuje.

Klient

anonim - 2010-11-29 20:24:18Mylisz się. To,że szefowa jest Polką nic nie zmienia. Chciałem od nich ostatnio ofertę na produkty i totalnie mnie olali. Pan ( usunięte przez administratora ) chyba już zarobił swoje,bo ma totalnie klientów głęboko w powarzaniu. Odradzam współpracy z nimi.

Marek

z branży - 2010-11-28 00:26:36 Roman - 2010-11-27 21:01:02 znawca - 2010-11-25 00:37:58 mała, młoda i niepewna firemka, praktycznie garażowiec, bez zaplecza i dobrego zarządzania, lepiej uważać, choć spróbować zawsze można Nie polecam. Kompletnie niezorganizowani i nierzetelni. Jak wszystko co ma korzenie włoskie. w tym przypadku to akurat nie wina Włochów tylko niepoważnego polskiego zarządu tej firmy, ale co fakt to fakt, jako pracodawca to nic ciekawego. firma nie ma nic wspólnego z Włochami poza produktem który oferuje, właścicielka firmy jest Polką i ma jedynie wyłączność tej włoskiej firmy na polskę, firma mocno rodzina i niewielka, bo dopiero w trakcie rozwoju.

z branży

Roman - 2010-11-27 21:01:02 znawca - 2010-11-25 00:37:58 mała, młoda i niepewna firemka, praktycznie garażowiec, bez zaplecza i dobrego zarządzania, lepiej uważać, choć spróbować zawsze można Nie polecam. Kompletnie niezorganizowani i nierzetelni. Jak wszystko co ma korzenie włoskie. w tym przypadku to akurat nie wina Włochów tylko niepoważnego polskiego zarządu tej firmy, ale co fakt to fakt, jako pracodawca to nic ciekawego.

Roman

znawca - 2010-11-25 00:37:58 mała, młoda i niepewna firemka, praktycznie garażowiec, bez zaplecza i dobrego zarządzania, lepiej uważać, choć spróbować zawsze można Nie polecam. Kompletnie niezorganizowani i nierzetelni. Jak wszystko co ma korzenie włoskie.

znawca

mała, młoda i niepewna firemka, praktycznie garażowiec, bez zaplecza i dobrego zarządzania, lepiej uważać, choć spróbować zawsze można

wrocławiak

Andrzej - 2010-11-24 22:56:08 Czy ktoś wie co to za firma,bo podobno szukają do pracy przedstawiciela czy doradcy. Proszę o rzetelną opinię. Podobno mają dobre produkty,ale ja we To mała i młoda wrocławska firma wywodząca się z firmy Servo-cool na Olszewskiego, która jest centrum motocyklowym i serwisem motocykli. Firma mocno rodzinna i niewielka, bo całość to chyba servo-cool i nils polska to jakieś 10 osób pewnie. Mają przedstawicielstwo na Polskę włoskiej rafinerii NILS i specjalizują sie głównie w olejach motocyklowym i innych specjalistycznych, więc oferta dość wąska. Co do samej firmy to więcej nic nie wiem, mają kilku agentów w Polsce, którzy sprzedają ich produkty i szukają następnych.

Andrzej

Czy ktoś wie co to za firma,bo podobno szukają do pracy przedstawiciela czy doradcy. Proszę o rzetelną opinię. Podobno mają dobre produkty,ale ja we "włoszczyznę" nie wierzę!

Zostaw opinię o NILS Polska - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NILS Polska