DELTAPLAST POLAND

Piaseczno

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 109 ocen.

Opinie o DELTAPLAST POLAND

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND

Kolo
użytkownik zarejestrowany

Sami sobie stwarzamy w pracy małe piekiełka. Zamiast pomagać szczególnie nowym pracownikom, którzy muszą się wiele nauczyć to jeszcze sobie dokuczamy!! Dlaczego tyle złości jest w ludziach? Przecież miła atmosfera to zupełnie inne chęci do pracy i lepsza kasa!

Kolonista
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że niektóre firmy jeszcze nie zdają sobie sprawy z problemu jaki jest na rynku pracy. Jestem pewna, że niedługo żeby pozyskać fachowca trzeba będzie znacznie podnieść wynagrodzenie. Agencje wysyłające ludzi za granicę do pracy dostana taki sygnał niedługo.

Nela

Prawda jest taka że pracownicy odchodzą ponieważ znajdują pracę za większą kasę. Atmosferę tworzą ludzie a nie pracodawca jeśli natrafisz na porządne osoby to nie ma czego się obawiać. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Adamo
@Nela tydzień temu
Prawda jest taka że pracownicy odchodzą ponieważ znajdują pracę za większą kasę. Atmosferę tworzą ludzie a nie pracodawca jeś...

zgadzam się z Nelą, kokosów nie zarobisz i dlatego pracownicy odchodzą. W Piasecznie jest, w czym wybierać, więc nie wiem, czemu niektórzy są zdziwieni, że ludzie odchodzą, odchodzą tam gdzie lepiej płacą. Jaka jest atmosfera? moim zdanie nie jest źle można się zawsze dogadać, kierownictwo ok, ludzie ze zmiany ok, 8godzin i do domu. Firma zatrudnia 300 osób a negatywnych opinii nie ma dużo, większość opinii piszą osoby, które już nie pracują i nie mają bieżącej wiedzy. Dziwne, że jeszcze pępowiny nie odcięli. Każdy ma swój rozum, więc proponuję osobom, które zastanawiają się nad pracą w Delcie, przyjść i poczuć na własnej skórze jak tu jest, jaka panuje atmosfera itp. Moim zdaniem fabryka jak każda inna.

ED
@Adamo tydzień temu
zgadzam się z Nelą, kokosów nie zarobisz i dlatego pracownicy odchodzą. W Piasecznie jest, w czym wybierać, więc nie wiem, czem...

Ta jest w czym wybierać chyba w supermarketach lub aptekach! Kto nowy przyjdzie to odchodzi bo chodzą podwalają i zamiast pomagac szkolić to zniechęcają.

Agata
użytkownik zarejestrowany

Aktualnie na forum pojawiają się bardzo różne opinie o DELTAPLAST POLAND. To ja nie wiem i pewnie wiele innych osób, które zagląda na forum jak wygląda aktualna sytuacja w firmie. Jak jest z tą atmosferą? Jest rodzinna czy nie? Jest mobbing czy nie? Czy ktoś mógłby to uzgodnić i sprecyzować, bo to ważne da potencjalnych pracowników firmy.

Kolo
użytkownik zarejestrowany

Zamiast pracować to obgadujecie się wzajemnie a później larum bo małe zarobki w firmie. Za co ma firma płacić , za gadanie?. Ludzie jak nie ma wyników to nie ma kasy to proste jak drut. Ustawianiem ludzi w pracy zajmą się właściwe osoby a nie mąciciele!!

moniś

Aż wierzyć się niechce ...

Fan
@moniś 3 tygodnie temu
Aż wierzyć się niechce ...

Napewno piszecie o Deltaplast? Przecież tu taka miła niemal rodzinna atmosfera. Mobbing nigdy w zyciu?

iza
@Fan 3 tygodnie temu
Napewno piszecie o Deltaplast? Przecież tu taka miła niemal rodzinna atmosfera. Mobbing nigdy w zyciu?...

Rodzinna nie bądz śmieszny jeden drugiemu tyłek obrabia i to sie dzieje między ludzmi co po 20 lat pracują razem! Chodza do przełożonych podlizują się i wymyślają bzdury na pracowników.

Agata
użytkownik zarejestrowany

@xxx mobbing to bardzo poważne oskarżenie, ponieważ to przestępstwo. Przypominam, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy własnie to odczułeś w firmie DELTAPLAST POLAND? Na jakim stanowisku odczułeś takie zachowania? Chciałbyś opisać jakąś sytuację? Zainteresuje to zapewne osoby szukające ofert pracy w firmie.

xxx
@Agata 3 tygodnie temu
@xxx mobbing to bardzo poważne oskarżenie, ponieważ to przestępstwo. Przypominam, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje:...

Wiem co to jest mobbing!Jeśli nie zrobią porządku z tym to jeszcze więcej osób odejdzie! Dlaczego nie pomieszają szkolących z mistrzami na poszczególnych zmianach.Nabijanie sie z pracowników na jednej zmianie jest na porządku dziennych nie wspomne o innych sytuacjach!

Nela
@xxx 3 tygodnie temu
Wiem co to jest mobbing!Jeśli nie zrobią porządku z tym to jeszcze więcej osób odejdzie! Dlaczego nie pomieszają szkolących z m...

Wszyscy w Deltaplast Poland wiedzą że pracownicy odchodzą bo znajdują pracę za lepszą kasę, taka jest prawda! Nie słyszałam żeby ktoś mówił ze odchodzi bo jest mobing, odchodzi bo daja mu wiecej za ta sama prace.

xxx

Jedna ze szkolących to wogóle nie powinna pracowac na stanowisku ''szkoląca'' że nikt z tym nic nie zrobi wogóle .Masakra jakaś i dziwią się że ludzie odchodzą.Zwykły mobbing a zakład na to pozwala .

FAN

Dla pracodawcy liczy się tylko kasa aby, sobie wziąć jak najwięcej a pracownicy niech robią ( od tego są )

emil
@FAN 15.09.2017, 10:34
Dla pracodawcy liczy się tylko kasa aby, sobie wziąć jak najwięcej a pracownicy niech robią ( od tego są )...

Dokładnie,zapierdzielaj i dobrego słowa nie usłyszysz

Agata
użytkownik zarejestrowany

@ED a wiesz jaki jest powód ich odejścia? Wszyscy mają taki sam czy każdy może mieć swój indywidualny? Chodzi o atmosferę, warunki pracy? Tak jak pisze @Pracownik może warto spróbować to polepszyć? Może napiszcie swoje rady dla pracodawcy i doradźcie mu co może zmienić. Jest zawsze jakaś możliwość, że to zobaczy.

Fan
@l 15.09.2017, 22:29
Jak by miał zmienic to już dawno by to zrobił po negatywnych opiniach,ale widać że nic z tym nie robi....

Co by nie zmieniać i tak malkontentów paru się znajdzie. Nie pracują od lat ale komentarze wypisują - to się nazywa przywiązanie do firmy.

...
@Fan 19.09.2017, 12:09
Co by nie zmieniać i tak malkontentów paru się znajdzie. Nie pracują od lat ale komentarze wypisują - to się nazywa przywiąza...

ZMIAN NIE MA ŻADNYCH W TRAKTOWANIU PRACOWNIKÓW. A PISZĄ PRAWDE BO WIADOMO KTO SIE OPIERDZIELA I CHOWA ZA MASZYNĘ A KTO PRACUJE UCZCIWIE ...

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Pracując spędzamy w pracy dużo życia to może warto poprawić to co jest złe? Jesteście bohaterami na forum? Może trzeba przekazać to co wiecie dyrekcji i zrobią porządek tam gdzie go nie ma? Takie obmawianie się na forum tylko psuje atmosferę w firmie.

ED

najgorsze jest to że ludzie odchodzą jeden po drugim i jest coraz mniej pracowników :-(

ania

Coraz gorzej jedna zmiana na drugą najeżdża rywalizacja skargi kto lepszy a kto gorszy.Powinni porządek porobic na każdej ze zmian bo jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

mmm

Oj dużo by opowiadać.Tylko przed kierownictwem udają niewiadomo kogo i podlizują się! A prawdziwe oblicza ich są naprawde inne!!!

K

To że Mistrz jednej ze zmian cały czas się obija i nic nierobi to wiadomo. Ale jak do tej pory zmian nie widac!Na nocach siedzą po 3godziny na przerwie kontrol również zamiast sprawdzać zajmują się czymś innym.Dlaczego nikt porządku z tym nie zrobi.Na innych zmianach jest inaczej każdy pracuje. Byłem już na każdej więc wiem coś na ten temat.

Kandydat
użytkownik zarejestrowany

@K Czy możesz napisać coś więcej o problemie jaki ma miejsce w firmie na jednej zmianie? Może warto o tym pisać żeby ktoś zajął się tematem i naprawił to co źle funkcjonuje? Właśnie aplikuję i dlatego mnie to zainteresowało.

Fan
@Kandydat 04.09.2017, 09:14
@K Czy możesz napisać coś więcej o problemie jaki ma miejsce w firmie na jednej zmianie? Może warto o tym pisać żeby ktoś zajął...

Bez przesady tak pisac publicznie.

jan
@Fan 05.09.2017, 13:05
Bez przesady tak pisac publicznie.

widać ktoś ma coś do ukrycia, po to jest strona aby pisać !!

K

Nikomu się nie chce pisać już o tym co się dzieje w tej firmie.A szczególnie na jednej ze zmian.Bo pozostałe zmiany bez zarzutu ????

Agata
użytkownik zarejestrowany

Możliwe, że podczas urlopów użytkownicy nie zaglądają na forum, ale czas odpoczynku dobiega końca, więc mamy nadzieję, że niedługo pojawią się nowe komentarze pracowników na temat DELTAPLAST POLAND, ponieważ jak widać temat ciekawi wiele osób.

Fan
@Agata 24.08.2017, 15:30
Możliwe, że podczas urlopów użytkownicy nie zaglądają na forum, ale czas odpoczynku dobiega końca, więc mamy nadzieję, że niedł...

Właśnie - nie wiem dalej dlaczego (temat ciekawi wiele osób) ale rożnie ludzie mają.

Kolo
użytkownik zarejestrowany

Czyżby w wakacje wymiotło pracowników na urlopy?Pewnie jest w firme dobrze i nie ma chętnych do pisania pochwał bo do hejtu to jest aż za dużo osób? Pochwalcie się co nowego słychać w firmie?Szukam w firmie pracy ale aktualnie nie widać ofert pracy dla mnie.

Zorba
użytkownik zarejestrowany

Chyba wakacje bo tak mało opinii o firmie piszecie.!

FAN

Stronę internetową zmięcie szału niema !!

Fan
@FAN 20.07.2017, 12:05
Stronę internetową zmięcie szału niema !!

Dlatego jest strona Platibell.

Malusi
użytkownik zarejestrowany

DELTAPLAST nie ma w chwili obecnej zapotrzebowania na nowych pracowników ponieważ obecnym jest dobrze.

madziur

pracuje od miesiaca w tej firmie i jest spoko nie wiem skad tyle negatywnych opinii jedynym minusem sa zarobki ...przyjecia nadal sa

Kolo
użytkownik zarejestrowany

Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Firma działa bez jakichś zawirowań . Niestety osoby nie zadowolone zawsze będą narzekały i nikt tego już nie zmieni a nowi muszą pod rozwagę .

FAN

Kto odpowiada za planowanie produkcji? Guziec? Bez pojęcia!!!

Fan
@FAN 01.07.2017, 19:41
Kto odpowiada za planowanie produkcji? Guziec? Bez pojęcia!!!

Planowanie produkcji bez pojęcia? Ciekawe jak Ty byś planował. jakie podejście planistyczne byś zastosował z jakim horyzontem? Łatwo napisać bez pojęcia ale jak jesteś lepszy to zapraszam na rozmowę kwalifikacyjną.

FAN

LUDZI ZATRUDNIJCIE LUDZIE PADAJĄ JAK OSY . CZY TAK TRUDNO JEST DAĆ OGŁOSZENIE DO GAZETY/INTERNETU DO TEGO DODAJCIE DOBRE WYNAGRODZENIE. OGŁOSZENIE O METROLOGA BRAK, TYLE CZASU OD KWIETNIA SAMI SOBIE DOŁEK KOPIECIE, SAMI SOBIE STRZELACIE BRAMKI

joga

Firma nie posiada kompetencji i to żadnych. To nie żart to są fakty.

Fan
@joga 26.06.2017, 15:34
Firma nie posiada kompetencji i to żadnych. To nie żart to są fakty.

Fakt - co cos potwierdzonego. To o czym piszesz to plotka lub pogłoska.

CIEKAWY

Słyszałem od kolegi który tam pracował, żeby iść wszędzie tylko nie na surowcowego. Chłopaki zapierdzielaja a kasa marna. Do tego sami ogarniaja całą hale

Natali
użytkownik zarejestrowany

Co jest powodem, że pracownicy tak mało piszą na forum? Firma nie ma nowych ofert pracy ? Myślę, że jest tak dobrze i dlatego nikomu nie chce się pisać! Ale wasze opinie są potrzebne chętnym do pracy w DELTAPLAST

CIEKAWY

Witam. Może ktoś mi powie na jakie stanowisku najlepiej się przyjąć, a które ominąć. Złożyłem cv wczoraj. Słyszałem że na niektórych jest naprawdę bardzo ciężko więc lepiej je ominąć. Proszę o odpowiedz.

CIEKAWY

Witam. Może ktoś mi powie na jakie stanowisku najlepiej się przyjąć, a które ominąć. Złożyłem cv wczoraj. Słyszałem że na niektórych jest naprawdę bardzo ciężko więc lepiej je ominąć. Proszę o odpowiedz.

Kolo
użytkownik zarejestrowany

Mam pytanie i nadzieję, że ktoś mi pomoże . Chodzi o pracę dla metrologa z ostatniej oferty, czy jest jeszcze aktualna? Lubie dowiedzieć sie trochę o firmie wcześniej zanim złożę cv i dlatego dopytuję. Jak sie pracuje w firmie? Czy poza pensją podstawową są jakieś dodatki?

jaToja
@Kolo 20.06.2017, 08:39
Mam pytanie i nadzieję, że ktoś mi pomoże . Chodzi o pracę dla metrologa z ostatniej oferty, czy jest jeszcze aktualna? Lubie d...

Z tego co wiem cały czas są przyjęcia na produkcję,na surowcowego i metrologa.

jaToja
@Kolo 20.06.2017, 08:39
Mam pytanie i nadzieję, że ktoś mi pomoże . Chodzi o pracę dla metrologa z ostatniej oferty, czy jest jeszcze aktualna? Lubie d...

Z tego co wiem cały czas są przyjęcia na produkcję,na surowcowego i metrologa.

Elcia

Koło chyba w twojej głowie i twoich snach!!

Kolo
użytkownik zarejestrowany

DELTAPLAST POLAND działa i to całkiem dobrze, oby tak dalej.

FAN

Kompletnie nie znają się na produkcji. Zero pojęcia. Poniżej dna.

Fan
@FAN 07.06.2017, 16:10
Kompletnie nie znają się na produkcji. Zero pojęcia. Poniżej dna.

O widzę że mamy mistrza Lean'a ciekawe. To taka nasza polska specjalność każdy zna się na wszystkim. Ale jak dopytasz o szczegóły to wiedzy brak - tylko się mi wydaje. Konkretnie gdzie sa braki capacity, procesy, zasoby.

cola

Jak nie umiecie robić to pączki idźcie wozić

man

Totalny wyzysk, jeszcze więcej wymagają

Kuba
użytkownik zarejestrowany

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Po co pracować w takim kołchozie? Blisko Warszawy to o prace będzie bardzo łatwo, tylko trzeba pamiętać o jednym: DO PRACY IDZIEMY ŻEBY PRACOWAĆ. Mam nadzieję na lepszy czas dla firmy.

Temistokles

@Filantrop. Nie możecie sobie w biurze jakiegoś pożytecznego zajęcia znaleźć? Dawno się o ślusarza nie pytaliście. Wasza kreatywność jest na poziomie tego kołchozu. "Wiele dobrego" pffff koń by się uśmiał.

mani

LUDZIE CZYTAJCIE POSTY PISZE JAK WÓŁ GROSZE PŁACĄ A WY CHCECIE TU PRACOWAĆ

Filantrop
użytkownik zarejestrowany

Szukałem nowych ofert pracy ale niestety nie ma nic. Wiele dobrego o firmie słyszałem i chciałbym dostać sie do pracy. Może ktoś ma wiedzę i mógłby sie podzielić na forum. Jaką rekrutację prowadzi firma? Jakie dodatki socjalne są w firmie? Z góry dziękuję.

Rami

Mój mąż pracuje w tej firmie kilka ładnych lat, za moim zdaniem grosze. Ciekawa jestem czy jakby poprosił o podwyżkę to czy chociażby rozpatrzyli jego prośbę, tak​ to boi się podejść i zapytać bo nieraz mi mówił że za jego sumienną, dokładną pracę należy mu się, ale jeżeli nic się nie zmieni to planuje odejść. Pozdrawiam

Temistokles

@Miki Ta. Poczebuje, przychuć som piniondze

Miki
użytkownik zarejestrowany

Mam pytanie czy DELTAPLAST potrzebuje pracowników? Nigdzie nie mogę znaleźć ich oferty a chętnie bym się zatrudnił.

Ja

Z okazji Świąt Wielkanocnym życzę Wszystkim życzliwym i tym mniej życzliwym, zdrowych i spokojnych Świąt. A osobom które nie świętują kilku dni owocnego wypoczynku.

Kolo
użytkownik zarejestrowany

Czy naprawdę jest aż tak źle? Czy to najzwyklejsza złość przez was przemawia? Niektórzy idą do pracy obijać się a jak się wyda i mają kłopoty wówczas robią larum!!!

J

ŚMIECH NA SALI CO SIĘ TAM DZIEJE WOGÓLE A SZCZEGÓLNIE JAK KIEROWNICTWA NIEMA .NA JEDNEJ ZE ZMIAN TO JUŻ WOGÓLE JEDNA CHODZI Z TELEFONEM PRZEZ OSIEM GODZIN A DRUGA OSOBA MA TAKI ZAPIERDZIEL ŻE NAWET NA PRZERWE WYJŚĆ NIEMOŻE .CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ?RACZEJ CHYBA NIE.KAŻDEGO INACZEJ TAM TRAKTUJĄ.JEDNI MAJĄ LUZY CAŁY CZAS A DRUDZY ZAPIERDZIEL.

Temistokles

@Maniek. Daj ludziom zarobić godnie to sami przyjdą

Maniek

Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak: 10 - operatorów wtryskarek 1 - surowcowy 1 - ustawiacz 1 - konserwator form 1 - metrolog

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Czy DELTAPLAST ma obecnie jakieś oferty pracy? Słyszałam dobre opinie o firmie i chętnie bym aplikowała.

Zostaw opinię o DELTAPLAST POLAND - Piaseczno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELTAPLAST POLAND