Dajano

• Trojanów
  • Szulec
  • Tłokinia Mała

3. Opinie o pracodawcach Opatówek
  5. Opinie o Dajano Sp. z o.o.

Opinie o Dajano Opatówek

Nie przegap nowości o Dajano Sp. z o.o.!

02.03.2024 00:04

Polacy narod niewolniczy

15.01.2026 11:47

Nie, chodzi o to ze premia nie powinna byc uzalezniona od losowej sytuacji. Przeziebisz sie i masz chodzic chory do pracy by zarazic kolejnych? Bo tak dziala na psychike premia frekwencyjna, ludzie na sile ida do pracy i szkodza firmie ale w Polsce jest dalej komunistyczna mentalnosc. Z kolei jak pojdziesz na l4 to z wyplaty ucieka 20% i premia, co dodatkowo stresuje pracownika bo wszyscy mamy koszty zycia do regulowania co miesiac. Wiec no....tez nie jestem zwolennikiem takiego typu działań. Premia uznaniowa bo sie nie obijasz - ok, ale frekwencyjna... Jak ktos bedzie chciał siedziec na l4 i naciagac firme a potem panstwo to oleje premie wiec tego typu dzialanie nie chroni przed niczym w firmie a tylko szkodzi bo ludzie zle sie czuja ale pojda do oracy, zaraza kolejnych i zamiast 1 osoby na l4 bedzie 10

OLA

28.05.2026 15:28

TY NIE PRACOWNIK TYLKO PRZYDUPAS

B..ł.. P..a..o..n..k

06.05.2026 17:07

Chciałem się zapytać o warunki i zarobki i czy jest możliwy system pracy na 2 zamiany
    Młody

08.12.2025 18:10

Witam Pytanie do firmy Jest możliwość pracy 2 zmianowej Dokumenty udt wózek suwnica k.spawacza 141/135/136/111 ( Brak doświadczenia) Obsługa robotów Fanuc. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

09.12.2025 06:20

Dzień dobry, proszę wysłać swoje CV do firmy na adres [email protected] lub zostawić je na portierni w siedzibie firmy. Postaramy się znaleźć jakieś stanowisko.
    operator

22.10.2025 20:10

pracuje od 4 miesięcy wypłata na czas, firma duża brak problemów na plus

16.10.2025 20:43

Pracuje w firmie Automotive zawód zgrzewacz, od kilku miesięcy na automacie spawalniczym . Są przyjęcia na w/w stanowiska. Pozdrawiam.

26.09.2025 16:21

Chciałbym poinformować że wózkowy na zmianię kierownika T. To chyba największy nygus jakiego znałem, na nockach potrafi puł zamiany w telefonię posiedzieć a jak już ma coś przywieść to z wielką łaską i na godzinę ma tyle co spawacze, porażka straszna. Co niektórzy sobię popijają ale oczywiście nikt tego nie widzi bo nie chce widzieć bo nie miał by kto robić jeśli kilku ludzi poszło by do domu ci co pili, więc lepiej nie widzieć.

29.09.2025 10:41

Dziękujemy za zgłoszenie problemu, przy takiej ilości osób pracujących w Naszym zakładzie nie jesteśmy w stanie skontrolować każdego. W przypadku kiedy problem nadal będzie występował, proszę o zgłoszenie. Zależy Nam, żeby każdy pracownik w Naszej firmie był zadowolony z pracy i atmosfery w Niej panującej.

02.08.2025 12:11

jedyna spawalnia na kturej spawalem i jest chlodno. ogolnie czysto jak na spawalnie
    Lakiernik

25.04.2025 09:13

Czy w Dajano dalej pracuje spedytorka Iwona która stwierdziła że dzięki niej zwolnią się wszyscy kierowcy?bo z tego co widać na drodze to starej kadry nie ma

25.04.2025 09:22

Pani Iwona już u Nas nie pracuję od około roku.
    Obcy

17.04.2025 11:51

Witam czy to prawda że teraz w dajano jeden pracownik pracuje na kilku stanowiskach , chodzi mi o Spawaczy. A wypłata taka sama jak kilka lat wstecz na jednym stanowisku.

17.04.2025 12:10

Dzień dobry, ciężko sobie wyobrazić żeby jeden pracownik mógł jednocześnie pracować na kilku stanowiskach. Spawacze w danym dniu pracują na danym stanowisku, ale ich czynności często się zmieniają. Jeśli nie jest Pan naszym pracownikiem, to proszę nie siać dezinformacji odnośnie wynagrodzeń. Wynagrodzenia pracowników są sukcesywnie z roku na rok podnoszone, a jako nie liczne firmy w regionie utrzymujemy stałe zatrudnienie.
    Majkel

10.12.2024 23:13

Na jakie wynagrodzenia może liczyć obecnie operator maszyn?

23.02.2025 11:59

To zależy na jakiej maszynie pracuję operator i jakie ma doświadczenie. Najlepiej wysłać do Nas swoje CV na [email protected] żebyśmy mogli ocenić doświadczenie pracownika. Następnie umówimy się na rozmowę kwalifikacyjną i przedstawimy wysokość wynagrodzenia. Obecnie wynagrodzenie jest na dobrym poziomie, porównując stawki w okolicznych firmach.
    stefcia

23.08.2024 13:24

Co aktualnie można powiedzieć o atmosferze i podejściu do was? niektórzy wcześniej narzekali ale do teraz już nie widzę żeby ktokolwiek sie skarżył więc zakładam ze mogło sie poprawić

26.08.2024 09:09

Firma inwestuje w halę oraz maszyny ale podejście niektórych ludzi do tematu oraz sposób zarządzania sprawia że jeśli ktoś umiał coś więcej ucieka z firmy bo nie ma ochoty tam pracować
    LaLo

23.08.2024 13:20

Czy w Dajano pracuje się w weekendy? A jeśli tak to czy każda sobota/niedziela w miesiącu jest "pracująca"?
    pawel

05.05.2024 06:55

Pracuje w dajano od kilku lat miałem doświadczenie z wieloma pracodawcami. Praca polega głownie na przygotowaniu elementów stalowych. Wypłata zawsze na czas, przerwa w pracy 30 minut, praca głównie przy obsłudze maszyn ogólnie na plus
    Jacek driver

30.04.2024 21:36

Witam czy są przyjęcia na stanowisko kierowcy, jakie warunki pracy i dokąd wyjazdy?
    Renata

07.11.2022 15:27

Witam mam pytanie czy do firmy Dajano na produkcję przyjmowane są także kobiety? Praca jest na ile zmian? Jakie są wynagrodzenia na rękę.... Pozdrawiam Renata .
    Chętny spawacz

13.07.2022 11:27

Witam, czy aktualnie jest zapotrzebowanie na spawaczy w firmie PHUP DAJANO? Chciałbym poznać konkrety współpracy o ile ona jest dostępna.
    Chętny spawacz

14.07.2022 11:31

5lat w spawaniu MAGiem przy pojemnikach na części samochodowe i zdarzylo się przez krótki czas obslugiwac robota spawalniczego.
    kandydat

25.07.2022 08:47

Ja mig/mag. Przyjmują teraz?
    Zainteresowany

08.03.2022 11:14

Jakie są zarobki na stanowisku operator robota spawalniczego ? Czy istnieje możliwość przyuczenia i daleszego rozwoju w stronę programowania ich ?

07.03.2022 11:06

Dzień dobry, widzę na waszej firmowej stronie że jest napisane kogo chętnie zatrudniacie ale w żadnym portalu nie ma ogłoszeń o pracę tzn chwilowo nie przyjmujecie nikogo czy macie ciągły nabór a wrzucacie ogłoszenia jak jest mocny deficyt pracowników?
    Driver

28.02.2022 20:28

A jak praca kierowców wygląda? Jaki system jaka stawka itd
    Mig

03.02.2022 18:27

Czy podwyżki płacy są co roku ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dajano?

Kontakt - Dajano Sp. z o.o.

Ogrodowa 71 62-860 Opatówek

Branża główna: Wyroby metalowe
    Szukający pracy

05.01.2022 21:24

Witam, jestem zainteresowany pracą w tym zakładzie, ale chciałem spytać o trudność samej pracy, czy jest jakoś ciężka i czy potrzeba dużo siły fizycznej? Wiem, że są różne stanowiska pracy, dlatego chciałem tak spytać

06.01.2022 09:03

Dzień Dobry, do pracy nie potrzeba dużej siły fizycznej. Potwierdzić to może fakt że zatrudniamy do pracy również kobiety. Praca to głównie obsługa maszyn.
    Dominik

23.12.2021 19:29

Witam, czy sa przyjecia na stanowisku kierowca międzynarodowy
    Dominik

23.12.2021 19:24

Witam, czy sa przyjecia na stanowisku kierowca
    Potencjalny pracownik

25.08.2021 13:48

Witam, widzę że pracodawca odpowiada tu na pytania więc chciałbym zapytać dlaczego w ogłoszeniu jest taki rozstrzał odnośnie wynagrodzenia, tzn od 18 do 30zl, rozumiem że stanowiska pracy się różnią ale aż tak? Czekam na odpowiedź może się zgłoszę do pracy
    Młody

29.10.2021 06:56

Pytanko... Są przyjęcia u was w firmie... Jeśli tak to na jakie stanowiska .. Posiadam UDT wózki/suwnice oraz 5 lat na fanucu...
    Dajano

10.12.2021 23:27

Dzień dobry, tak są przyjęcia. Rozwijamy się cały czas. Proszę wysłać cv na [email protected]
    Kierowca

07.11.2021 07:23

Witam, jak wygląda praca w firmie jako kierowca międzynarodowy? Zarobki ? Normy paliwowe? Ogólnie czy firma godna polecenia do pracy

01.09.2021 21:40

Praca w Dajano na plus. Robię pół roku, idzie dobrze zarobić i warunki pracy tez dobre. Czasami kierownicy duzo wymagajom ale ogolnie robota na plus

20.08.2021 10:03

Witam, szukam pracy jako spawacz, ile w Dajano da się zarobić, jak płacą za soboty i czy dalej jest ten idiota kierownik co wszyscy na niego narzekają od sprzataczki po kierowców?

20.08.2021 22:51

Dzień dobry, jeśli chce Pan się dowiedzieć warunków pracy zapraszamy na rozmowę, poinformujemy wtedy o wszystkich szczegółach. Proszę uważać na słowa, i usunąć ten głupi wpis.
    daniel

13.04.2021 10:16

pracuje w dajano dwa lata na godzinówce praca na plus
    Błyskotliwy

16.08.2021 10:25

Czy ciężka jest tam praca fizyczna? Czy trzeba tam dużo dźwigać? Możesz opisać na jakich maszynach tam się pracuje?

20.08.2021 22:48

Obecnie poszukujemy operatorów robotów spawalniczych, są na nich spawane elementy od kilku kg do około 20 kg wagi. Są stanowiska pracy lżejsze i cięższe co wpływa na różnice w wynagrodzeniu.Zapraszamy na rozmowę, możemy pokazać co byłoby do pracy.
    Maciej

17.07.2021 10:10

Chcieli mnie zatrudnić, ale przez miesiąc nie bylina stanie przygotować umowy, wiec miesiąc bez pracy, bez pieniędzy za to z jakimiś śliskimi tłumaczeniami. Kiepski żart, a nie pracodawca.
    Pracodawaca

04.08.2021 20:13

Dzień dobry, nie przypominamy sobie takiej sytuacji. Sprawy kadrowe są zawsze załatwiane na bieżąco i pracownik czeka maksymalnie dwa dni na zatrudnienie i podpisaną umowę. Proszę przybliżyć w jakim okresie czasu miała miejsce ta sytuacja?

27.03.2021 09:58

Ile jest zmian w PHUP DAJANO?

08.04.2021 11:32

W firmie praca odbywa się na 3 zmiany.
    emilek

18.04.2018 21:02

nie wiem czy taka przyjemna atmosfera ale nie mozna narzekac szukaja ciagle ludzi co nie wrozy dobrze bo albo ludzie uciekaja albo poprostu nikt nie chce pracowac bylem wiem jak jest...
    kadry

26.06.2020 22:09

Twoje zarzuty są nie uczciwe i mówisz nie prawdę. Firma nie zwolniła żadnego pracownika, został obniżony czas pracy żeby zapewnić zatrudnienie pracownikom i utrzymanie miejsc pracy co w obecnym czasie jest bardzo dużym wyzwaniem.

08.04.2021 11:31

Dzień Dobry, dziękujemy za Pana opinie, czy mógłby Pan napisać do nas email co nie odpowiadało Panu w miejscu pracy ? [email protected] Firma zatrudnia około 100 osób. Normalnym zjawiskiem jest więc rotacja pracowników. Pracownicy mogą zmieniać pracę z różnych względów. np. ktoś wyjechał pracować za granicę, zmienił miejsce zamieszkania, nie odpowiadała mu system pracy zmianowej, oczywiście również ze względów znalezienia lepszego wynagrodzenia itd. Wtedy na miejsce pracownika który odszedł z firmy potrzebny jest nowy. Dodatkowo firma stale się rozrasta i tworzy nowe stanowiska pracy, więc musi prowadzić rekrutacje nowych pracowników. Na zakończenie chciałbym dodać że firma Dajano posiada pracowników którzy pracują w firmie od początku powstania a jest to już okres 18 lat. Co dowodzi że tworzy miejsca pracy z których ludzie są zadowoleni.
    Kolega

23.02.2021 22:47

Siemka ogłoszenie o zatrudnieniu do tej firmy widzę od kilku chyba nawet miesięcy. Domyślam się co to znaczy ale prosiłbym o jakieś szczegóły tzn. czy jest ciężko fizycznie, ile jest zmian, czy da się zarobić, jak z weekendami i umową? .

24.11.2020 09:48

Czy w PHUP DAJANO panuje luźna atmosfera?

25.01.2021 20:58

Nie

28.12.2019 09:26

Jak długo trwa proces awansu w PHUP DAJANO?

04.05.2020 14:07

jakiego awansu ludzie spawacz zarabia o 1000 zł wiecej co godzinówka
    Buła

23.01.2021 15:41

Witam to ile jest wstanie zarobić spawacz bez nadgodzin na rękę . Pozdrawiam

05.05.2020 10:17

Czy zdarzają się nadgodziny w PHUP DAJANO?

13.05.2020 15:21

firma wzieła prawie 100 tys z uzedu pracy na tarcze i jeszcze zabieraja z wypłat -20% taka firma
    DAJ

04.01.2020 22:30

Wszystko prawda

04.05.2020 14:12

nie robia sobie nic z ludzi wieksze powarzanie maja Ukraina i zarabiaja wiecej nisz my taka jest prawda
    Pat

21.05.2017 12:50

Witam planuje zatrudnić sie w Dajano jako spawacz ktoś coś na temat zarobkow pracy w sobote itd??? z góry dziekuje

18.09.2019 09:30

Potrzeba spawaczy?
    Rob

25.04.2019 12:45

Przyjmują spawaczy?

25.10.2018 16:29

Przyjmują spawaczy ? Zarobki i robota jak wygladaja

Zostaw merytoryczną opinię o Dajano Sp. z o.o.