DECOSTAYLE Pro

Toruń

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 257 ocen.

DECOSTAYLE Pro
4 257 6 1

Opinie o DECOSTAYLE Pro

Agata

@Dejw, każdy taki przypadek jest indywidualny i być może pracodawca miał wobec Ciebie inne plany. Czy, jeśli chodzi o DECOSTAYLE Pro zamierzasz udać się na rozmowę w firmie? Jak rozumiem jesteś zainteresowany oferowanym stanowiskiem? Czekamy na Twoją odpowiedź.

Kamil

Dobry pracownik zawsze jest zadowolony z pracy w przeciwieństwie do tych z dwoma lewymi rękoma.

kiki
@Kamil 08.01.2018 11:26

pisze się- "dwiema lewymi rękami " :D

Dejw
@Kamil 08.01.2018 11:26

Haha tak dobry pracownik jest zawsze zadowolony haha, jakoś w bylej firmie robiłem nad to i co? Podziękowali wypowiedzeniem bo szedłem do kumpla na ślub w sobotę a nie do pracy, więc Twoje stwierdzenie jest mylne. A co do decostyle dostałem zaproszenie na rozmowę jako operator maszyny i myślę czy iść.

Agata

@Denaturath, czy jesteś pracownikiem DECOSTAYLE Pro? Możesz powiedzieć nam jak się pracuje w firmie? Czekamy na Twoją odpowiedź. @Ciakawy, planujesz wysłać swoje CV do DECOSTAYLE Pro? Jeśli tak, co wpłynęło na Twoją decyzje o aplikowaniu właśnie do tej firmy?

Ciakawy

Czy firma decostayle ma jakies powiazania z firma packson ?

Denaturath
@Ciakawy 31.08.2018 09:55

Właściciel firmy packson to były właściciel/ dyrektor decostayle.

Agata

@Xxxxgg, jeśli pewne aspekty pracy odbiegają od normy czy zgłaszałeś ten fakt kierownictwu? Pracownik powinien mieć zapewniony komfort pracy w możliwie sprzyjających warunkach. Jednakże wiele zależy także od wykonywanej pracy i miejsca zatrudnienia. W obu przypadkach jednak warto rozmawiać jeśli mamy jakiś problem. Z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić, że na forum nikt nie będzie w stanie wpłynąć na poprawę sytuacji lub całkowicie rozwiązać problemu, o którym piszesz.

Xxxxgg

Tragedia ... ludzie sie dusza na hali !! Zero klimatyzacji !! Jak tak można w upały ! A biuro dumnie siedzi i nic nie robi

Agata

@Abcd, czy ten zarzut aby na pewno kierowany jest do mnie? Wyłącznie administratorzy mają możliwość usuwania komentarzy jednak dzieje się tak wyłącznie w określonych przypadkach złamania regulaminu forum lub polskiego prawa. Ja jestem wyłącznie moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl i moim zadaniem jest dyskutowanie z użytkownikami na tematy związane z firmą. Jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz i Twój komentarz został usunięty zapoznaj się ponownie z regulaminem forum a znajdziesz przyczynę tego stanu rzeczy: https://www.gowork.pl/regulamin

Agata

Na oficjalnej stronie firmy znalazłam kilka aktualnych ofert pracy. Czy ktoś ostatnimi czasy aplikował do DECOSTAYLE Pro? Dla zainteresowanych podjęciem zatrudnienia wysyłam link: https://decostayle.com/pl/kariera/ @anonymous, dysponujesz informacjami w tym temacie? Może powiesz nam coś więcej na temat obecnej sytuacji w firmie? Każda wartościowa i merytoryczna opinia jest istotna dla użytkowników forum.

Abcd
@Agata 23.07.2018 13:42

Agato! Gdybys nie usuwala komentarzy mialabys nakreslony pelny obraz firmy. Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

coś wtym jest

Agata

@pracownica, nie mogłam znaleźć potwierdzenia tych informacji w Internecie. Może nie warto zakładać czarnego scenariusza i myśleć pozytywnie? Jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu?

Agata

@anonymous, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat możliwości rozwoju w tym miejscu? Jak wygląda kwestia szkoleń i kursów? Czy takowe są organizowane dla pracowników w celu podnoszenia ich kwalifikacji? Podziel się z nami swoją opinią.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Jak najbardziej sama prawda.

Agata

@Knur, usuwane są tylko te komentarze, które łamią regulamin forum: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli komentarz jest negatywny, ale zgodny z regulaminem to zostaje na stronie.

Agata

@JohnDeer, Twój komentarz nie mówi nic o pracy w DECOSTAYLE Pro. Może mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Osoby zainteresowane pracą w tej firmie na pewno są ciekawe jaka atmosfera pracy panuje w firmie.

Agata

@Pozdro, mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w DECOSTAYLE Pro? Jaka atmosfera panuje w tej firmie? Jakie są warunki zatrudnienia? @anonymous, może mógłbyś powiedzieć coś jeszcze na temat pracy w tej firmie? Te informacje będą pomocne dla osób które są zainteresowane pracą w tej firmie.

Gutek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Agata

@Bambi, rozumiem, że pracujesz w DECOSTAYLE Pro. Jak oceniasz tego pracodawcę oraz warunki, które oferuje? @Sam, o co Ci dokładnie chodzi? Mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w DECOSTAYLE Pro? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Bambi

Jak to jest w tej firmie bo zapomniałam czy sama mam zgłosić do urzędu pracy zatrudnienie czy kadrowa sama zgłasza

anonymous
@Bambi 24.04.2018 20:53

pracuj i nie zgłaszaj , urząd pracy sam się do Ciebie zgłosi :)

Sam

Wszyscy odchodzą jaki żal ????

Agata

@anonymous, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w DECOSTAYLE Pro w Toruniu - zdecydowałeś się aplikować? Jeśli tak to napisz proszę coś na temat przebiegu Twojego procesu rekrutacyjnego. @Hala1, jest dokładnie tak, jak pisze @Ziomeczek. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i dbam o to, żeby na forum pojawiały się rzetelne i merytoryczne opinie na temat pracodawców. Czy masz coś do powiedzenia na temat pracy w DECOSTAYLE Pro?

anonymous

pojawilo się ogłoszenie na planistę produkcji? ktoś może coś podpowiedzieć jaka tam atmosfera i warunki

anonymous
@anonymous 28.03.2018 14:40

Proszę spróbować ;) wkrótce wystawisz negatywną opinię na gowork :)

anonymous
@anonymous 28.03.2018 18:36

Jeżeli masz złą opinie o firmie to po co w niej siedzisz? A jeżeli już w niej nie pracujesz to po co obserwujesz?

Po345
@anonymous 31.03.2018 18:58

Bo lubię meeee

Agata

@RITAm, planujesz związać się z DECOSTAYLE Pro na dłużej? Co uważasz za największy plus pracy w tej firmie? @Lolo , jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Zdecydowałeś się aplikować? @Ania, a czy możesz napisać, czy pracownicy mieli szansę na jakieś dodatkowe benefity? Były możliwości awansu?

Hala1
@Agata 18.03.2018 16:16

Nosz k....padne M to Ty? Daj spokój made my day

Ziomeczek
@Hala1 18.03.2018 19:34

Agata jest pracownikiem goworka bystrzacho. Podnoś kwalifikacje a nie smuty walisz.

Hala1
@Ziomeczek 19.03.2018 12:11

Adwokat? Sam podnos "mózgu" zebys do konca zycia na normie nie był lol2

RITA

Jestem zadowolona z pracy w Deco. Na rozmowie miałam ustaloną stawkę która mi odpowiadała i nie była to najniższa jak piszą niektórzy mądrzy. Po pół roku była ocena i również podwyżka, produkcyjni co pół roku mają podwyżki ( wiadomo - zależne od wydajności) do tego co miesiąc mam premię - po to do pracy przychodzę żeby zarobić a nie ględzić. Praca na 2 zmiany, wolne weekendy, są też premie półroczne. Teraz mamy ubezpieczenie zdrowotne nawet. Jeśli ktoś chce pracować to polecam. Bumelantom odradzam - za darmo wypłaty nie ma.

Kiki
@RITA 23.02.2018 08:29

Godzina tego wpisu mówi sama za siebie ;) ciekawe kto z biura napisał ten komentarz :)

Dawid

A sciemniaro tu nie ma rozmowy kwalifikacyjnej.

Aleks
@RITA 23.02.2018 08:29

Wow! Mają ubezpieczenie zdrowotne. To coś nadzwyczaj niezwyczajne? Zamiast ubezpieczenia zdrowotnego wolałbym więcej pieniędzy co miesiąc na koncie mieć. Dobrze, że nie napisałaś, że pączki w Tłusty czwartek były. Kawę i herbatę w biurze też dają.

Jarzab
@Aleks 03.03.2018 07:15

Ludzie zmieniają pracę jak im się warunki nie podobają widocznie się "zasiedziałaś i masz braki w edukacji"

Lolo

Czy ktoś moze napiac prawdę jak jest w firmie? Piszecie ze brak pracy od tygodni a rekrutacja nowych pracownikow trwa. Warto się zatrudnic?

Jan
@Lolo 22.02.2018 11:54

Szukasz odpowiedzi na forum? Może idz na rozmowę i tam się dowiedz

Pracownik
@Lolo 22.02.2018 11:54

Prawda jest taka ze tu odpowiedzi nie znajdziesz. Wszyscy normalni ludzie (a jest ich większość) robią swoje a jak im praca nie odpowiada to ją zmieniają. Reszta.... no cóż, sam wyciągnij wnioski.

Ania
@Lolo 22.02.2018 11:54

Byłam szwaczką, pracowałam w różnych firmach, mniejszych i większych - w Deco nie było ani lepiej, ani gorzej niż w innych miejscach. Fajerwerków nie było - podstawa + premia za normę, ja nie miałam, ale wiem że sporo osób dostawało ale jakoś specjalnie nie narzekałam... Ludzie różni, jedni bardziej inni mniej życzliwi. Generalnie najlepiej sprawdzić na własnej skórze, każdy ma inne oczekiwania

Ano

Jest mniej pracy - źle, jest więcej pracy - źle, płacą za siedzenie w domu - źle. Sami "ęteligęci" na tym forum się wypowiadają co to oprócz krytykowania nic nie potrafią :D. Żal mi was

Realista
@Ano 20.02.2018 11:49

To są jeszcze firmy które płacą postojowe? Z reguły brak produkcji = zwolnienia w firmie...

Gość
@Realista 20.02.2018 21:31

Albo wysyłają na wolne i z urlopu znikają dni

Pracownik aktywny

Do biura: Dzień dobry i uśmiech chyba bardzo Was boli hm ????

Biuro
@Pracownik aktywny 27.01.2018 19:36

Bardzo boli.

Produkcja
@Biuro 28.01.2018 10:29

Brak powitania jest niegrzeczny wobec ludzi. Tym bardziej tych, z którymi się pracuje na co dzień, czyli spędza dużo czasu. To jest złe. Przykre,ze trzeba wychowywac dorosłych..

Produkcja

Wow:O

Lelum poleleum

Hehe dobry biurowy troll ;)

Gofu..yourself

To Was tez sie tyczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Xyz

Dlaczego wszyscy "odważni " którzy piszą na tym forum to byli pracownicy? Moi drodzy! Bylyli pracownicy pilnują nowej pracy i nie są zorientowani co dzieje się w firmie. To tak dla zmylki? I tak nikt nie uwierzy! Zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu. Jak cos pozytywnego ktos napisze to zaraz riposta ze to ktos z biura. A nie pomysleliscie ze w firmie są tez zadowoleni z pracy pracownicy? Wielki wstyd tak s..c we wlasne gniazdo!!!

W

Nudny jesteś

były pracownik DECO

@Pati zgadzam sie z Tobą w 100%!

Pracownica

Widzę że się fala hejtu wylewa, Pracownice które zostały zwolnione za nieróbstwo widać są bardzo niezadowolone. Proszę was, pracowałam wcześniej na produkcji, była czterobrygadówka i nikt nie marudził, bo miał za to płacone. A jak się komuś nie podoba to niech sobie szuka innej roboty proste , jak masz kwalifikacje to pracujesz na kierowniczym. Niektórzy mają pretensje ze do pracy przychodzą i jeszcze im ktoś pracować każe.. no naprawdę nienormalne...

Agata

@były pracownik, wiadomo, że każdy pracodawca końcowo chce tego od każdego pracownika, tak samo jak pracownik chce zarobić jak najwięcej i zrobić jak najmniej. W moim pytaniu chodziło o to jak wyglądało to na rozmowie, a jak w praktyce?

Były pracownik
@Agata 01.10.2017 17:46

Rozmowa i praktyka to dwa pojęcia w tej firmie i nie mają nic wspólnego ze sobą. Nie wierzę, że w firmie na produkcji są osoby zadowolone z pracy w Decostayle. Wystarczy poczytać komentarze wcześniejsze, jak obiecany był dlugi weekend, jak ludzie pracowali po 12 godzin. I za śmieszne pensje. A premia półroczna to jakaś pomyłka.

Nick
@Były pracownik 24.10.2017 21:32

Nadgodziny toncos dziwnego? Wszędzie się zdarzają. Jak są zamówienia to się pracuje. Normalka ale widać nie dla wszystkich

Matrix

A co z praca biurowa? Maja oferte na kogos do logistyki. Ciezko? Warto?

Zostaw opinię o DECOSTAYLE Pro - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro