DECOSTAYLE Pro

Toruń

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 257 ocen.

DECOSTAYLE Pro
4 257 6 1

Opinie o DECOSTAYLE Pro

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Xxxxgg

Tragedia ... ludzie sie dusza na hali !! Zero klimatyzacji !! Jak tak można w upały ! A biuro dumnie siedzi i nic nie robi

Agata

@Abcd, czy ten zarzut aby na pewno kierowany jest do mnie? Wyłącznie administratorzy mają możliwość usuwania komentarzy jednak dzieje się tak wyłącznie w określonych przypadkach złamania regulaminu forum lub polskiego prawa. Ja jestem wyłącznie moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl i moim zadaniem jest dyskutowanie z użytkownikami na tematy związane z firmą. Jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz i Twój komentarz został usunięty zapoznaj się ponownie z regulaminem forum a znajdziesz przyczynę tego stanu rzeczy: https://www.gowork.pl/regulamin

Agata

Na oficjalnej stronie firmy znalazłam kilka aktualnych ofert pracy. Czy ktoś ostatnimi czasy aplikował do DECOSTAYLE Pro? Dla zainteresowanych podjęciem zatrudnienia wysyłam link: https://decostayle.com/pl/kariera/ @anonymous, dysponujesz informacjami w tym temacie? Może powiesz nam coś więcej na temat obecnej sytuacji w firmie? Każda wartościowa i merytoryczna opinia jest istotna dla użytkowników forum.

Abcd
@Agata 23.07.2018 13:42

Agato! Gdybys nie usuwala komentarzy mialabys nakreslony pelny obraz firmy. Pozdrawiam.

pracownica

Ciekawe czy firma zostanie zamknieta. Wnioskuje po tym że druga hala zostanie zamknięta, no i biurowi szukają pracy. Chyba czas się zwijać....

anonymous
@pracownica 15.07.2018 22:51

coś wtym jest

Agata

@pracownica, nie mogłam znaleźć potwierdzenia tych informacji w Internecie. Może nie warto zakładać czarnego scenariusza i myśleć pozytywnie? Jak rozumiem, jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu?

Agata

@anonymous, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat możliwości rozwoju w tym miejscu? Jak wygląda kwestia szkoleń i kursów? Czy takowe są organizowane dla pracowników w celu podnoszenia ich kwalifikacji? Podziel się z nami swoją opinią.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Jak najbardziej sama prawda.

Agata

@Knur, usuwane są tylko te komentarze, które łamią regulamin forum: https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli komentarz jest negatywny, ale zgodny z regulaminem to zostaje na stronie.

Agata

@JohnDeer, Twój komentarz nie mówi nic o pracy w DECOSTAYLE Pro. Może mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź? Osoby zainteresowane pracą w tej firmie na pewno są ciekawe jaka atmosfera pracy panuje w firmie.

Agata

@Pozdro, mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w DECOSTAYLE Pro? Jaka atmosfera panuje w tej firmie? Jakie są warunki zatrudnienia? @anonymous, może mógłbyś powiedzieć coś jeszcze na temat pracy w tej firmie? Te informacje będą pomocne dla osób które są zainteresowane pracą w tej firmie.

Gutek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Agata

@Bambi, rozumiem, że pracujesz w DECOSTAYLE Pro. Jak oceniasz tego pracodawcę oraz warunki, które oferuje? @Sam, o co Ci dokładnie chodzi? Mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w DECOSTAYLE Pro? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Bambi

Jak to jest w tej firmie bo zapomniałam czy sama mam zgłosić do urzędu pracy zatrudnienie czy kadrowa sama zgłasza

anonymous
@Bambi 24.04.2018 20:53

pracuj i nie zgłaszaj , urząd pracy sam się do Ciebie zgłosi :)

Sam

Wszyscy odchodzą jaki żal ????

Agata

@anonymous, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w DECOSTAYLE Pro w Toruniu - zdecydowałeś się aplikować? Jeśli tak to napisz proszę coś na temat przebiegu Twojego procesu rekrutacyjnego. @Hala1, jest dokładnie tak, jak pisze @Ziomeczek. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i dbam o to, żeby na forum pojawiały się rzetelne i merytoryczne opinie na temat pracodawców. Czy masz coś do powiedzenia na temat pracy w DECOSTAYLE Pro?

anonymous

pojawilo się ogłoszenie na planistę produkcji? ktoś może coś podpowiedzieć jaka tam atmosfera i warunki

Po345
@anonymous 31.03.2018 18:58

Bo lubię meeee

Agata

@RITAm, planujesz związać się z DECOSTAYLE Pro na dłużej? Co uważasz za największy plus pracy w tej firmie? @Lolo , jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Zdecydowałeś się aplikować? @Ania, a czy możesz napisać, czy pracownicy mieli szansę na jakieś dodatkowe benefity? Były możliwości awansu?

Hala1
@Ziomeczek 19.03.2018 12:11

Adwokat? Sam podnos "mózgu" zebys do konca zycia na normie nie był lol2

RITA

Jestem zadowolona z pracy w Deco. Na rozmowie miałam ustaloną stawkę która mi odpowiadała i nie była to najniższa jak piszą niektórzy mądrzy. Po pół roku była ocena i również podwyżka, produkcyjni co pół roku mają podwyżki ( wiadomo - zależne od wydajności) do tego co miesiąc mam premię - po to do pracy przychodzę żeby zarobić a nie ględzić. Praca na 2 zmiany, wolne weekendy, są też premie półroczne. Teraz mamy ubezpieczenie zdrowotne nawet. Jeśli ktoś chce pracować to polecam. Bumelantom odradzam - za darmo wypłaty nie ma.

Jarzab
@Aleks 03.03.2018 07:15

Ludzie zmieniają pracę jak im się warunki nie podobają widocznie się "zasiedziałaś i masz braki w edukacji"

Lolo

Czy ktoś moze napiac prawdę jak jest w firmie? Piszecie ze brak pracy od tygodni a rekrutacja nowych pracownikow trwa. Warto się zatrudnic?

Ania
@Lolo 22.02.2018 11:54

Byłam szwaczką, pracowałam w różnych firmach, mniejszych i większych - w Deco nie było ani lepiej, ani gorzej niż w innych miejscach. Fajerwerków nie było - podstawa + premia za normę, ja nie miałam, ale wiem że sporo osób dostawało ale jakoś specjalnie nie narzekałam... Ludzie różni, jedni bardziej inni mniej życzliwi. Generalnie najlepiej sprawdzić na własnej skórze, każdy ma inne oczekiwania

Ano

Jest mniej pracy - źle, jest więcej pracy - źle, płacą za siedzenie w domu - źle. Sami "ęteligęci" na tym forum się wypowiadają co to oprócz krytykowania nic nie potrafią :D. Żal mi was

Gość
@Realista 20.02.2018 21:31

Albo wysyłają na wolne i z urlopu znikają dni

Pracownik aktywny

Do biura: Dzień dobry i uśmiech chyba bardzo Was boli hm ????

Gofu..yourself

To Was tez sie tyczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik DECO

@Pati zgadzam sie z Tobą w 100%!

Kamil

Dobry pracownik zawsze jest zadowolony z pracy w przeciwieństwie do tych z dwoma lewymi rękoma.

kiki
@Kamil 08.01.2018 11:26

pisze się- "dwiema lewymi rękami " :D

Pracownica

Widzę że się fala hejtu wylewa, Pracownice które zostały zwolnione za nieróbstwo widać są bardzo niezadowolone. Proszę was, pracowałam wcześniej na produkcji, była czterobrygadówka i nikt nie marudził, bo miał za to płacone. A jak się komuś nie podoba to niech sobie szuka innej roboty proste , jak masz kwalifikacje to pracujesz na kierowniczym. Niektórzy mają pretensje ze do pracy przychodzą i jeszcze im ktoś pracować każe.. no naprawdę nienormalne...

Agata

@były pracownik, wiadomo, że każdy pracodawca końcowo chce tego od każdego pracownika, tak samo jak pracownik chce zarobić jak najwięcej i zrobić jak najmniej. W moim pytaniu chodziło o to jak wyglądało to na rozmowie, a jak w praktyce?

Nick
@Były pracownik 24.10.2017 21:32

Nadgodziny toncos dziwnego? Wszędzie się zdarzają. Jak są zamówienia to się pracuje. Normalka ale widać nie dla wszystkich

Matrix

A co z praca biurowa? Maja oferte na kogos do logistyki. Ciezko? Warto?

Rybka

Praca jest spoko, nie ma co narzekać. Kasa na czas a jak się postarasz to i premia jest.

Agata

@kami czy w takim razie w DECOSTAYLE Pro nie funkcjonuje jasny podział obowiązków? Każde stanowisko powinno być jasno określone, a zakres obowiązków przedstawiony na szkoleniu wdrożeniowym. To jest czas, aby zweryfikować swoje wyobrażenia o danym stanowisku. Czy ktoś Ci go przedstawił?

były pracownik
@Agata 13.09.2017 18:02

ha ha ha, podział obowiązków, najlepiej żeby każdy robił wszystko i jak najwięcej za jak najmniej, to jest polityka deco...

Agata

@Pracownik 3 dlaczego nie polecasz pracy w DECOSTAYLE Pro? Jak długi tu pracowałeś? Możesz opisać konkretnie, co powoduje taką opinie?

Pracownik 3

Nie polecam tam pracy.

Zostaw opinię o DECOSTAYLE Pro - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro