DECOSTAYLE Pro

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 247 ocen.

DECOSTAYLE Pro
3247

Opinie o DECOSTAYLE Pro

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro

Agata

@Bambi, rozumiem, że pracujesz w DECOSTAYLE Pro. Jak oceniasz tego pracodawcę oraz warunki, które oferuje? @Sam, o co Ci dokładnie chodzi? Mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w DECOSTAYLE Pro? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

Bambi

Jak to jest w tej firmie bo zapomniałam czy sama mam zgłosić do urzędu pracy zatrudnienie czy kadrowa sama zgłasza

anonymous
@Bambi 24.04.2018 20:53

pracuj i nie zgłaszaj , urząd pracy sam się do Ciebie zgłosi :)

Sam

Wszyscy odchodzą jaki żal ????

Agata

@anonymous, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w DECOSTAYLE Pro w Toruniu - zdecydowałeś się aplikować? Jeśli tak to napisz proszę coś na temat przebiegu Twojego procesu rekrutacyjnego. @Hala1, jest dokładnie tak, jak pisze @Ziomeczek. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i dbam o to, żeby na forum pojawiały się rzetelne i merytoryczne opinie na temat pracodawców. Czy masz coś do powiedzenia na temat pracy w DECOSTAYLE Pro?

anonymous

pojawilo się ogłoszenie na planistę produkcji? ktoś może coś podpowiedzieć jaka tam atmosfera i warunki

Agata

@RITAm, planujesz związać się z DECOSTAYLE Pro na dłużej? Co uważasz za największy plus pracy w tej firmie? @Lolo , jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? Zdecydowałeś się aplikować? @Ania, a czy możesz napisać, czy pracownicy mieli szansę na jakieś dodatkowe benefity? Były możliwości awansu?

Hala1
@Ziomeczek 19.03.2018 12:11

Adwokat? Sam podnos "mózgu" zebys do konca zycia na normie nie był lol2

RITA

Jestem zadowolona z pracy w Deco. Na rozmowie miałam ustaloną stawkę która mi odpowiadała i nie była to najniższa jak piszą niektórzy mądrzy. Po pół roku była ocena i również podwyżka, produkcyjni co pół roku mają podwyżki ( wiadomo - zależne od wydajności) do tego co miesiąc mam premię - po to do pracy przychodzę żeby zarobić a nie ględzić. Praca na 2 zmiany, wolne weekendy, są też premie półroczne. Teraz mamy ubezpieczenie zdrowotne nawet. Jeśli ktoś chce pracować to polecam. Bumelantom odradzam - za darmo wypłaty nie ma.

Jarzab
@Aleks 03.03.2018 07:15

Ludzie zmieniają pracę jak im się warunki nie podobają widocznie się "zasiedziałaś i masz braki w edukacji"

Lolo

Czy ktoś moze napiac prawdę jak jest w firmie? Piszecie ze brak pracy od tygodni a rekrutacja nowych pracownikow trwa. Warto się zatrudnic?

Ania
@Lolo 22.02.2018 11:54

Byłam szwaczką, pracowałam w różnych firmach, mniejszych i większych - w Deco nie było ani lepiej, ani gorzej niż w innych miejscach. Fajerwerków nie było - podstawa + premia za normę, ja nie miałam, ale wiem że sporo osób dostawało ale jakoś specjalnie nie narzekałam... Ludzie różni, jedni bardziej inni mniej życzliwi. Generalnie najlepiej sprawdzić na własnej skórze, każdy ma inne oczekiwania

Ano

Jest mniej pracy - źle, jest więcej pracy - źle, płacą za siedzenie w domu - źle. Sami "ęteligęci" na tym forum się wypowiadają co to oprócz krytykowania nic nie potrafią :D. Żal mi was

Gość
@Realista 20.02.2018 21:31

Albo wysyłają na wolne i z urlopu znikają dni

Pracownik aktywny

Do biura: Dzień dobry i uśmiech chyba bardzo Was boli hm ????

Gofu..yourself

To Was tez sie tyczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik DECO

@Pati zgadzam sie z Tobą w 100%!

Kamil

Dobry pracownik zawsze jest zadowolony z pracy w przeciwieństwie do tych z dwoma lewymi rękoma.

kiki
@Kamil 08.01.2018 11:26

pisze się- "dwiema lewymi rękami " :D

Pracownica

Widzę że się fala hejtu wylewa, Pracownice które zostały zwolnione za nieróbstwo widać są bardzo niezadowolone. Proszę was, pracowałam wcześniej na produkcji, była czterobrygadówka i nikt nie marudził, bo miał za to płacone. A jak się komuś nie podoba to niech sobie szuka innej roboty proste , jak masz kwalifikacje to pracujesz na kierowniczym. Niektórzy mają pretensje ze do pracy przychodzą i jeszcze im ktoś pracować każe.. no naprawdę nienormalne...

Agata

@były pracownik, wiadomo, że każdy pracodawca końcowo chce tego od każdego pracownika, tak samo jak pracownik chce zarobić jak najwięcej i zrobić jak najmniej. W moim pytaniu chodziło o to jak wyglądało to na rozmowie, a jak w praktyce?

Nick
@Były pracownik 24.10.2017 21:32

Nadgodziny toncos dziwnego? Wszędzie się zdarzają. Jak są zamówienia to się pracuje. Normalka ale widać nie dla wszystkich

Matrix

A co z praca biurowa? Maja oferte na kogos do logistyki. Ciezko? Warto?

Rybka

Praca jest spoko, nie ma co narzekać. Kasa na czas a jak się postarasz to i premia jest.

Agata

@kami czy w takim razie w DECOSTAYLE Pro nie funkcjonuje jasny podział obowiązków? Każde stanowisko powinno być jasno określone, a zakres obowiązków przedstawiony na szkoleniu wdrożeniowym. To jest czas, aby zweryfikować swoje wyobrażenia o danym stanowisku. Czy ktoś Ci go przedstawił?

były pracownik
@Agata 13.09.2017 18:02

ha ha ha, podział obowiązków, najlepiej żeby każdy robił wszystko i jak najwięcej za jak najmniej, to jest polityka deco...

Agata

@Pracownik 3 dlaczego nie polecasz pracy w DECOSTAYLE Pro? Jak długi tu pracowałeś? Możesz opisać konkretnie, co powoduje taką opinie?

Pracownik 3

Nie polecam tam pracy.

Agata

@nell zawsze warto uważać przy zakładaniu czegoś naprawdę, jeśli nie było się świadkiem takich sytuacji. Na forum powinny być dodane tylko informacje potwierdzone w 100%. Dobrze, że zgłosiłaś swoje wątpliwości kierownictwu DECOSTAYLE Pro, oby coś nowego zostało wprowadzone w życie.

Agata

@nell byłaś świadkiem takiej sytuacji? Zgłaszałaś zaistniały fakt kierownictwu firmy? Wiesz może, czy takie sytuacje miały miejsce częściej? Raportowanie kierownictwu takich sytuacji jest ważne z punktu widzenia nowego pracownika - może zapobiec ponownym sytuacjom tego typu.

nell
@Agata 21.07.2017 08:00

Pracowałam tam za krotko, zeby okreslic czy takie sytuacje mialy miejsce wczesniej, ale patrzac na wczesniejsze komentarze to mysle ze tak. Bylam zatrudniona przez agencje, wiec zglosilam im to. Powiedzieli ze zwroca na to uwage, kiedy beda rozmawiac z kierownictwem.

nell

atmosfera ok, praca nie az taka ciezka, ale zwolnili mnie po 7 dniach za nic, w polowie dnia. Powod- za mała wydajnosc, nie wyrabialam normy. Niestety pracownicy ktorzy pracuja tam na stałe, gdy nie wyrobia normy(chodzi mi tutaj o montaz) przypisuja sobie dodatkowe sztuki wypracowane przez osoby tymczasowe, przez co nasza norma jest bardzo zanizana i w skutek czego nas zwalniają. Niektore osoby bardzo mile i pomocne, ale trzeba uwazac, bo niektorzy jednego dnia wydaja sie mili i sa dobrymi kolegami z pracy, a nastepnego lecą do kierownika i na Ciebie gadają i konczy sie zwolnieniem- tak bylo tez w moim przypadku. Na poczatku nie bylo tak zle, ale po tej całej nieprzyjemnej i chorej akcji - NIE POLECAM.

Twój Stary

jedyne na co można narzekać to na niskie wynagrodzenie w stosunku do tak wysokich norm atmosfera jest okey i ogólnie nie jest źle jak ktoś się nie boi ciężkiej pracy to z głodu nie zdechnie

były pracownik

kto ostatnio się zwolnił ?

były pracownik
@Obojętna 07.07.2017 11:30

no wszyscy to na pewno nie, może jakieś konkrety?

praownik

Obiecali 16 czerwca wolne , a teraz wycofali się. Niesłowna firma.

pracownk

praca to udręka

Pracownik2
@pracownk 11.04.2017 07:12

Hm wszyscy odchodzą,robi się nieciekawie. Niedługo tylko ludzie z Ukrainy zostaną

Krystyna

Mam zamiar iść na operatora maszyny tam, jak oceniacie? będzie masakra czy nie ??

Decobe

Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12hStop 12 h ,Stop 12h

Halina
@OM 03.03.2017 15:37

Te12 to jakaś paranoja dajcie juz spokój.ileż mozna ? rzyg.

goś

Chce iść tam do pracy na produkcje czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy warto, na ile zmian i jakie zarobki bo w czwartek mam rozmowę o prace w firmie

Pracownik
@goś 21.02.2017 14:17

Na początek najniższa chyba ze jesteś szwaczką albo idziesz na operatora maszyn. Potem trochę więcej. Do tego ew premia.

Małpa

Cytując klasyka "Jaki cyrk, takie małpy"... nie polecam pracy w tym miejscu nawet wrogowi.

Zostaw opinię o DECOSTAYLE Pro - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro