DECOSTAYLE Pro

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 185 ocen.

Opinie o DECOSTAYLE Pro

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro

Pracownik aktywny

Do biura: Dzień dobry i uśmiech chyba bardzo Was boli hm ????

Lelum poleleum

Hehe dobry biurowy troll ;)

Gofu..yourself

To Was tez sie tyczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pati

I ta opinia to cała prawda o jakże zachwalanej wcześniej pracy w Decostayle. Ludzie, którzy pracują przez dłuższy czas najzwyczajniej przyzwyczaili się do takiego traktowania za takie pieniądze. W Biedronce są lepsze zarobki i lepiej jest traktowany pracownik.

były pracownik DECO
@Pati 23.11.2017 22:36

@Pati zgadzam sie z Tobą w 100%!

Kamil

Dobry pracownik zawsze jest zadowolony z pracy w przeciwieństwie do tych z dwoma lewymi rękoma.

kiki
@Kamil 08.01.2018 11:26

pisze się- "dwiema lewymi rękami " :D

Sabina
@Kamil 08.01.2018 11:26

Dobry pracownik jest doceniany w porządnej firmie, a nie wykorzystywany przez pracodawcę. A dobry pracownik wg Decostayle to jaki? Zapewne taki, ktory dostaje najniższą krajową i pracuje za darmo w nadgodzinach i nie upomina się o swoje.

Pracownica

Widzę że się fala hejtu wylewa, Pracownice które zostały zwolnione za nieróbstwo widać są bardzo niezadowolone. Proszę was, pracowałam wcześniej na produkcji, była czterobrygadówka i nikt nie marudził, bo miał za to płacone. A jak się komuś nie podoba to niech sobie szuka innej roboty proste , jak masz kwalifikacje to pracujesz na kierowniczym. Niektórzy mają pretensje ze do pracy przychodzą i jeszcze im ktoś pracować każe.. no naprawdę nienormalne...

Agata

@były pracownik, wiadomo, że każdy pracodawca końcowo chce tego od każdego pracownika, tak samo jak pracownik chce zarobić jak najwięcej i zrobić jak najmniej. W moim pytaniu chodziło o to jak wyglądało to na rozmowie, a jak w praktyce?

Były pracownik
@Agata 01.10.2017 17:46

Rozmowa i praktyka to dwa pojęcia w tej firmie i nie mają nic wspólnego ze sobą. Nie wierzę, że w firmie na produkcji są osoby zadowolone z pracy w Decostayle. Wystarczy poczytać komentarze wcześniejsze, jak obiecany był dlugi weekend, jak ludzie pracowali po 12 godzin. I za śmieszne pensje. A premia półroczna to jakaś pomyłka.

Nick
@Były pracownik 24.10.2017 21:32

Nadgodziny toncos dziwnego? Wszędzie się zdarzają. Jak są zamówienia to się pracuje. Normalka ale widać nie dla wszystkich

Matrix

A co z praca biurowa? Maja oferte na kogos do logistyki. Ciezko? Warto?

Rybka

Praca jest spoko, nie ma co narzekać. Kasa na czas a jak się postarasz to i premia jest.

Agata

@kami czy w takim razie w DECOSTAYLE Pro nie funkcjonuje jasny podział obowiązków? Każde stanowisko powinno być jasno określone, a zakres obowiązków przedstawiony na szkoleniu wdrożeniowym. To jest czas, aby zweryfikować swoje wyobrażenia o danym stanowisku. Czy ktoś Ci go przedstawił?

były pracownik
@Agata 13.09.2017 18:02

ha ha ha, podział obowiązków, najlepiej żeby każdy robił wszystko i jak najwięcej za jak najmniej, to jest polityka deco...

Agata

@Pracownik 3 dlaczego nie polecasz pracy w DECOSTAYLE Pro? Jak długi tu pracowałeś? Możesz opisać konkretnie, co powoduje taką opinie?

Pracownik 3

Nie polecam tam pracy.

Agata

@nell zawsze warto uważać przy zakładaniu czegoś naprawdę, jeśli nie było się świadkiem takich sytuacji. Na forum powinny być dodane tylko informacje potwierdzone w 100%. Dobrze, że zgłosiłaś swoje wątpliwości kierownictwu DECOSTAYLE Pro, oby coś nowego zostało wprowadzone w życie.

Agata

@nell byłaś świadkiem takiej sytuacji? Zgłaszałaś zaistniały fakt kierownictwu firmy? Wiesz może, czy takie sytuacje miały miejsce częściej? Raportowanie kierownictwu takich sytuacji jest ważne z punktu widzenia nowego pracownika - może zapobiec ponownym sytuacjom tego typu.

nell
@Agata 21.07.2017 08:00

Pracowałam tam za krotko, zeby okreslic czy takie sytuacje mialy miejsce wczesniej, ale patrzac na wczesniejsze komentarze to mysle ze tak. Bylam zatrudniona przez agencje, wiec zglosilam im to. Powiedzieli ze zwroca na to uwage, kiedy beda rozmawiac z kierownictwem.

nell

atmosfera ok, praca nie az taka ciezka, ale zwolnili mnie po 7 dniach za nic, w polowie dnia. Powod- za mała wydajnosc, nie wyrabialam normy. Niestety pracownicy ktorzy pracuja tam na stałe, gdy nie wyrobia normy(chodzi mi tutaj o montaz) przypisuja sobie dodatkowe sztuki wypracowane przez osoby tymczasowe, przez co nasza norma jest bardzo zanizana i w skutek czego nas zwalniają. Niektore osoby bardzo mile i pomocne, ale trzeba uwazac, bo niektorzy jednego dnia wydaja sie mili i sa dobrymi kolegami z pracy, a nastepnego lecą do kierownika i na Ciebie gadają i konczy sie zwolnieniem- tak bylo tez w moim przypadku. Na poczatku nie bylo tak zle, ale po tej całej nieprzyjemnej i chorej akcji - NIE POLECAM.

Twój Stary

jedyne na co można narzekać to na niskie wynagrodzenie w stosunku do tak wysokich norm atmosfera jest okey i ogólnie nie jest źle jak ktoś się nie boi ciężkiej pracy to z głodu nie zdechnie

były pracownik

kto ostatnio się zwolnił ?

Obojętna
@były pracownik 06.07.2017 15:56

Wszyscy

były pracownik
@Obojętna 07.07.2017 11:30

no wszyscy to na pewno nie, może jakieś konkrety?

praownik

Obiecali 16 czerwca wolne , a teraz wycofali się. Niesłowna firma.

pracownk

praca to udręka

Pracownik2
@pracownk 11.04.2017 07:12

Hm wszyscy odchodzą,robi się nieciekawie. Niedługo tylko ludzie z Ukrainy zostaną

Krystyna

Mam zamiar iść na operatora maszyny tam, jak oceniacie? będzie masakra czy nie ??

Decobe

Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12h,Stop 12 h ,Stop 12hStop 12 h ,Stop 12h

OM
@Decobe 01.03.2017 19:16

no tak, z roku na rok tych 12 coraz wiecej, zaraz ciągle bedziemy robić po 12, a czemu? bo firma nie szanuje pracowników i wszyscy odchodza a nowych tez nie ma bo wiedzą co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Halina
@OM 03.03.2017 15:37

Te12 to jakaś paranoja dajcie juz spokój.ileż mozna ? rzyg.

goś

Chce iść tam do pracy na produkcje czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy warto, na ile zmian i jakie zarobki bo w czwartek mam rozmowę o prace w firmie

kozioł
@goś 21.02.2017 14:17

praca na dwie zmiany za najniższą krajową (jeśli wyrobisz normę to dostaniesz premię)

Pracownik
@goś 21.02.2017 14:17

Na początek najniższa chyba ze jesteś szwaczką albo idziesz na operatora maszyn. Potem trochę więcej. Do tego ew premia.

Małpa

Cytując klasyka "Jaki cyrk, takie małpy"... nie polecam pracy w tym miejscu nawet wrogowi.

Misery

Najlepsze dziewczyny są na klejeniu

Bw
@Misery 18.01.2017 16:18

Najsympatyczniejsze dziewczyny z całej firmy

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Wypisywanie na forum takich bzdur to już szczyt ch amstwa i przegięcie! Wszyscy wiedzą że za alkohol wylatuje się tu od ręki! Jakaś świnia chce tak leczyć swoje kompleksy żenada!

Tiger

Witam mam zamiar przyjsc m do pracy jakies swieze opinie ten temat? Cos sie polepszylo?

mała

Firma jest tragiczna, szczerze nie polecam. Wiem co piszę dlatego że pracowałam w różnych miejcach, to "coś" jest po prostu żenujące. Niby XXI wiek, a ta manufaktura zatrzymałą się w XIX. Zero jakiegokolwiek zaplecza socjalnego, pensja jest w granicach najniższej krajowej (mimo akordu), fatalna atmosfera, decydenci którzy nie wiedzą jak zaplanować pracę na produkcji ( w razie czego winny jest pracownik) ... jeżeli masz troszkę oleju w głowie i szacunku do samej / samego siebie, proponuję nawet nie zaczynać pracy w tym czymś, naprawdę szkoda czasu i nerwów.Bardzo się cieszę że pożegnałam ten chlewik :) Pozdrawiam

FAT Viola
@mała 29.10.2016 00:12

Znowu będziemy musieli sztucznie pompować na tym forum naszą złą reputację.

Duża :D
@FAT Viola 02.11.2016 07:55

Wiadomo kto hejtuje i podsyca te negatywne emocje. Nie trudno się domyśleć...

nbn

to juz chyba znaleźli tego koordynatora zleceń produkcyjnych bo nie widzę zadnych nowych ofert pracy @prosnek. A powiedzcie jak wyglada sparawa wynagrodzenia?

:)

Skoro tak źle to co tam jeszcze robisz? Pewnie nie ma innej pracy dla ludzi z twoim wykształceniem ;))))

.-- --- .--- - . -.- -

jak ktoś nie pracuje w tym bajzlu, to niech się nie udziela, bo nic nie wie

Pracownik

Atmosfera jest ok

janiemoge

No naprawdę...tak sztuczne i nienaturalne posty, że aż oczy bolą od czytania...Dyrekcjo, troszkę wysil się...

Janek

A jest i nowe ogłoszenie, na Koordynatora Zleceń Produkcyjnych. To nowe stanowisko, czy miejsce się zwolniło? Wysłałem CV i będę czekał na odpowiedź, ale już się zastanawiam czy warto.

Seb

Ciekawe skąd masz takie informacje? To chyba zależy od doświadczenia itp. Dziwne że ktoś tu szuka odpowiedzi. Może łatwiej iść i sprawdzić?

anonim

(usunięte przez administratora)

kik

pracy jest dużo, to są nowe stanowiska

marta

umowy są też na 4 lata. i tak nikt tam nie przejdzie

Peter

Umowy są na 3 miesiące, rok i 10 lat. najniższa krajowa, o podwyżkach nie ma mowy, pracownicy z kilku letnim stażem maja tyle samo co nowo przyjęty pracownik. Oczywiście na rozmowie czarują premiami itp, ale normy są tak zawyżane ze ta premie zobaczysz może 3 razy w roku. Na dłuższą mete nie polecam. Jeżeli chodzi o tą drugą firmę (Packson Poland) to już ok 1/4 pracowników deco deklaruje przejście, jeżeli będzie taka możliwość.

.-- --- .--- - . -.-

w tej posranej firmie nawet kasy na mydło nie chcą dać żeby ludzie mogli umyć ręce po pracy i toalecie, za to kasy na zaklejanie okien nie brakuje żeby ludzie świata nie widzieli tylko zapi..dalali jak chomiki w kołowrotku, gratuluje... co jeszcze głupiego wymyślicie...

hi hi ha

Packson Poland to firma Tijmena;).

Jan Kowalski

Jakiś Packson Poland Sp. na równinnej 31(wykombinowałem na mapie) otwiera zakład ..Czy to jakaś konkurencja czy łysy wynajął dodatkową hale produkcyjną? bo po pierwsze to tuż obok Decostayle a po drugie też podobno praca przy tworzeniu wzorników itd. itp. :-)

nowa ona

Czy ktoś może powiedzieć coś normalnego...dla ludzi którzy szukają pracy i zastanawiają się nad aplikacja do tej firmy na stanowisko pracownik produkcji. Ile się zarabia tak poważnie pytam :/

nick

A kto z Mistrzów jeszcze tam pracuje? JArek i Robert?

Jan Kowalski

Czy ktoś pracuje jeszcze w tej firmie z okresu 2011r do dzisiaj ze zmiany mistrza Roberta? Pewnie nie... mało prawdopodobne chyba, że ktoś po znajomości, rodzinka itd.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Ja tez byłam bardzo zszokowana jak po raz pierwszy zobaczyłam nad sobą "panią" ze stoperem w ręku.Niestety ich tam obchodzi tylko i wyłącznie to żebyś robił normę, zdarzały się nawet sytuacje jak przychodziły osoby pierwszy raz na dodatkowe zlecenia i po 2/3 h były odsyłane do domu bo "za wolno" a moim zdaniem logicznie jest ze jeden uczy się szybciej drugi wolniej. jedna wielka parodia

pracownik

Ja tez byłam bardzo zszokowana jak po raz pierwszy zobaczyłam nad sobą "panią" ze stoperem w ręku.Niestety ich tam obchodzi tylko i wyłącznie to żebyś robił normę, zdarzały się nawet sytuacje jak przychodziły osoby pierwszy raz na dodatkowe zlecenia i po 2/3 h były odsyłane do domu bo "za wolno" a moim zdaniem logicznie jest ze jeden uczy się szybciej drugi wolniej. jedna wielka parodia

pracownik

Firma CHORA, praca sama w sobie nie jest az tak ciezka ale to co wyprawiają przełozeni to szok, ciągłe stanie nad toba ze stoperem i mierzenie czasu, ciagłe przypominanie jaka jest norma, wieczny stres, niepolecam

pracownik

praca jest w 2 zmianach ? 6-14 14-22?

justyn
@pracownik 28.06.2015 08:57

Tak , dwie zmiany i zarobek 1400 netto no max 1500 jak wypracujesz sobie premię za wydajność. Na więcej nie licz. Jak zaczniesz wyrabiać za wysoką premię to podniosą Ci normę albo postawią na stanowisku gdzie nie dasz rady wyrobić normy i masz po premii tak że nastaw się na 1400.

anonim

(usunięte przez administratora)

mężczyzna

Czemu kłamiesz? Nie dość że wprowadzasz ludzi w błąd że niby tutaj się zarabia ponad 2 tys na rękę to jeszcze ukrywasz swoje prawdziwe ja. Skoro masz nick "Justyna" to czemu piszesz "jestem ciekawy". Masz problemy z określeniem swojej płci?

pustak

Skąd ty wziąłes takie wynagrodzenie,taka kwota to zapewne średnie wynagrodzenie ale w administracji. Na produkcji to zarobisz taką kwotę w dwa m-ce.Chyba po pijaku robiłeś te wyliczenia.

.-- --- .--- - . -.-

jedyne co ta firma potrafi to uprzykrzać życie

zadowolony
@.-- --- .--- - . -.- 09.06.2015 11:43

to się zwolnij jak ci źle

-- --- .--- - . -.- -
@zadowolony 10.06.2015 22:17

tylko pustak może być zadowolony z takiej płacy, bo do pracy nic nie mam

pracownica 2

Czy ty widziałaś w życiu przystojnego faceta? Wez się do pracy i interesuj się tym co do ciebie nalezy.

pracownica 2

Czy ty widziałaś w życiu przystojnego faceta? Wez się do pracy i interesuj się tym co do ciebie nalezy.

pracownica

Na pracy się skup to normę wyrobisz a nie za facetami się rozglądasz

ja

W końcu coś zaczyna się dziać. Trzeba mieć tylko nadzieję że na lepsze. Pojawił się na procesie "nowy". Koordynator coś tam coś tam. Podobno ma wprowadzić zmiany które spowodują że będzie nam się pracować lepiej i damy radę wyrabiać normy. Oby. Bo teraz to się nie da przy takim bałaganie i jak trzeba na wszystko czekać lub czegoś szukać zamiast pracować. A swoją drogą to nawet przystojniaczek z niego , szkoda tylko że podobno żonaty.

Zostaw opinię o DECOSTAYLE Pro - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DECOSTAYLE Pro