Agencja Pracy Koncepcja

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 174 ocen.

Agencja Pracy Koncepcja
4 174 6 1

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Joanna

@gość proszę Cię o rozwinięcie Twojej wypowiedzi. Co konkretnie sprawiło, że uważasz Agencję Pracy Koncepcja za bardzo dobrą? W tej chwili z Twojego komentarza niewiele możemy wywnioskować, a każda rzetelna i wyczerpująca opinia bazująca na osobistym doświadczeniu jest na wagę złota dla potencjalnych pracowników.

Dorota

O Agencji Pracy Koncepcja mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach. Firma charakteryzuje się profesjonalnym i pełnym szacunku podejściem do pracownika. Posiada ciekawe oferty pracy oraz bardzo dobre warunki płacowe. Szefowa firmy Pani (usunięte przez administratora), to zawsze uśmiechnięta, uczciwa i przede wszystkim ludzka osoba, na której można polegać! Dzięki niej w biurze panuje mila atmosfera, która zachęca do odwiedzin i współpracy. Z czystym sumieniem polecam pracę w tej agencji :) !!

gość

bardzo dobra

anonim

(usunięte przez administratora)

Koncepcja

Nasza firma nie zajmuje się wyjazdami aupair ( praca połączona z nauką ) już od ponad 4 lat. Powyższa opinia jest zatem nieprawdziwa i powinna zostać usunięta w trybie natychmiastowym przez administratora portalu, gdyż wprowadza użytkowników w błąd.

pracownik

Ta agencja jest najlepsza z tych które mi załatwiały prace a już od dobrych kilulat pracuje w Niemczech

Zainteresowany

Czy tak dobrze pracuje się z agencją, że nie chce się pisać?

Joanna

@Gowin jeśli masz zastrzeżenia do pracy, jak rozumiem osoby, która jest przez firmę zatrudniona lub z nią współpracuje, to warto z taką informacją zgłosić się bezpośrednio do firmy. Kontakt znajdziesz stronie internetowej http://koncepcja.eu/Kontakt/Kontakt.html Przypominam również o tym, że wszystkich użytkowników wątku obowiązuje stosowanie się do regulaminu portalu. Nie są dopuszczalne wpisy, które naruszają dobra osobiste. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z treścią regulaminu. http://www.gowork.pl/regulamin

Gowin
@Joanna 31.08.2017 09:34

Szanowna pani Joanno nie rozumiem dla czego usunela pani post. Tak jak pisalem do koncepcji nie moge powiedzieć zlego słowa wręcz przeciwnie moi koledzy zatrudnieni chwalą sobie mam tylko zastrzeżenia do pani która działa na terenie Norymbergi i okolic zajmuje się kierowcami autobusów jej działania to skandal często powołuje się na koncepcję wiec przypuszczam że współpracuje z wami sprawy mają sie dość poważnie jest przygotowany nie jeden wniosek do sądu o zapłatę zaległych wynagrodzeń i ostatnio dojdzie jeszcze jeden proba wyłudzenia pieniędzy od pracodawcy w ktorej pracuje mój kolega nie dosc ze go oklamala to żąda od niego pieniędzy za co tego nie rozumiem nie przepracował u niej ani jednej godziny a wręcz przeciwnie po obietnicach tej pani zwolnił się z pracy oby pracować bliżej Polski to nie jedyny przypadek

marcin.-
@Gowin 15.09.2017 09:25

Jak można napisać tyle słów i nie postawić żadnej kropki i przecinka. To jest jeden bełkot.

Iga

Szkoda, że osoby które już pracują dzięki agencji nic nie piszą. Liczyłam na jakieś info.

Kinia1985

Witam,czy pracuje ktoś przez tą agencję albo pracował koło Berlina przy pakowaniu słodyczy? Proszę o jakieś informacje na temat pracy i jak wygląda zakwaterowanie.Dziękuję.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w Agencja Pracy Koncepcja?

Zainteresowana

Czy agencja w dalszym ciągu posiada w ofercie pracę opiekunki?

anonim

(usunięte przez administratora)

Koncepcja

Szanowny Panie, trudno nam prowadzić dialog z anonimem. Zapraszamy do osobistego kontaktu z naszą firmą. Na bieżąco rozwiązujemy ewentualne sytuacje problematyczne pracowników, którzy podjęli zatrudnienie za pośrednictwem naszego biura i wkładamy w to wiele zaangażowania i serca. Jeżeli ma Pan jakieś negatywne spostrzeżenia dotyczące zatrudnienia prosimy o ich zgłoszenie u nas. Dzisiaj kontaktowaliśmy się telefonicznie z kilkoma Panami zatrudnionymi w firmie i osoby te są zadowolone z zatrudnienia. W najbliższych dniach nawiążemy kontakt z innymi osobami pracującymi w tej firmie osobami. Jeżeli ktoś zgłosi nam jakieś uwagi, to będziemy je omawiać z naszym niemieckim partnerem.

Damian
@Koncepcja 28.03.2018 18:15

Damian

Koncepcja
@Koncepcja 28.03.2018 18:15

Niestety żaden Damian nie wyjechał do tej firmy za pośrednictwem naszej agencji.

Peter

Faktycznie w ofercie było ok. 1800 euro netto. Czyli kolejna agencja która mija się z prawdą. Może jest ktoś kto pracuje bądź pracował i opisze jak jest naprawdę. Albo potwierdzą się słowa kolegi Damiana i Koncepcja urealni zarobki w ogłoszeniu. Chociaż zauważyłem ostatnio, że w swoich ogłoszeniach rekrutacyjnych już nie podają zarobków. Możliwe więc, że kolega Damian pisze prawdę.

Koncepcja
@Peter 02.04.2018 10:37

Zweryfikowaliśmy zadowolenie umieszczonych przez nas pracowników ( w firmie o której mowa) i nikt nie zgłosił nam żadnych reklamacji. Dodatkowo firma ( po naszej reakcji) zwiększyła możliwość wypracowania większej ilości godzin i każda z zatrudnionych osób może zarobić więcej. Wszystkie osoby zainteresowane wyjazdem, które mają nadal wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszą firmą www.koncepcja.eu

Życzliwy
@Peter 02.04.2018 10:37

Ja pracowałem to mogę powiedzieć

Życzliwy
@Koncepcja 28.03.2018 18:15

To proszę zapytać Pani Moniki która werbuje Polaków Ja mam kontak zwieloma Polakami tam pracującymi przez Państwa i inna firme

Jerzy

Podpowiedzcie jak pracuje się z agencją za granicą?

Administrator

Czy ktoś powie jakie są plusy pracy w Agencja Pracy Koncepcja? Taka informacja będzie pomocna.

pracownik
@Administrator 03.03.2018 16:41

same plusy -rzetelni i pomocni.

Koncepcja to zielony kontener

4 lata na stolarni to niewielkie doświadczenie , (jeszcze montowanie jakiegos duperela tam przy oknach A tu człowiek się nie nadaje)(usunięte przez administratora). rozmowa przez telefon żenada,ciekawi mnie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna (usunięte przez administratora). Nie pozdrawiam

Krzychu
@Koncepcja to zielony kontener 10.01.2018 17:12

Moze byłeś za dobry dla nich ,A oni szukają pijakow albo osób z 40letnim doświadczeniem by ich (usunięte przez administratora) Przez telefon to m9zna konto w banku odblokować A nie rozmowe kwalifikacyjna przeprowadzac(idioci) moze to i lepiej ze ci sie nie udalo przynajmniwj nie jestes smieciem

pracownik
@Koncepcja to zielony kontener 10.01.2018 17:12

Ja jeżdżę tylko przez nich. Jak slaby jesteś to Cię pewnie nie przyjeli.

kandydat

Bardzo profesjonalne podejście. Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej - dostałem umowę i wyjeżdżam w styczniu jako stolarz. Myślę, że można polecać agencję.

elektryk
@kandydat 09.12.2017 00:10

Też potwierdzam, że dobra agencja- od dwóch lat pracuję w de i cały czas mam z nimi dobry kontakt.

Szukajcy
@kandydat 09.12.2017 00:10

Poproszę o jakieś informacje zupa1821@wp.pl

ślusarz pracownik
@Szukajcy 20.12.2017 20:02

potwierdzam

Domino
@kandydat 09.12.2017 00:10

Też jadę 01.02 daj info.jak tam jest darekchel24@wp.pl

sllaw
@kandydat 09.12.2017 00:10

Czy pracujesz może w firmie (usunięte przez administratora)koło Zwickau przy oknach? Jak się tam pracuje bo też jestem zainteresowany wyjazdem do nich. Napisz coś bliżej, jeśli możesz.

Szukajcy
@ślusarz pracownik 29.12.2017 17:37

Ty mi napisz A nie potwierdzaj....

pracownik stanowisko stolarz

Myślę, że to bardzo dobra agencja. Rzetelna i kompetentna.

Aaa

To nie są szykalujące wpisy tylko prawda o waszej pracy na Bawarii a ile mailów i zażaleń żeście mieli to i tak na forum się nie przyzncie, także że forum jest od tego by opisywać pracodawcę i dobre i złe strony

Cyrograf
@Aaa 26.04.2016 15:37

Taka agencja jak ta i wiele innych im zalezy na tym ze bys sie zfodzil przez nich wyjechac a jak juz podpiszesz cyrograf z djablem i zajedziesz na miejsce radz sobie sam oni tylko dostaja kase od glowy obiecuja gruszki na wierzbie a jak przekarza cie do kolejnej agencji w niemczech umywaja rece a pracujesz u trzeciego niemca wiec trzech musi zarobic na tobie a tobie dadza ochlapy i nikt toba sie nie przejmuje

Gosc
@Cyrograf 23.11.2017 09:17

Co masz konkretnie na mysli? Dostalem oferte pracy i szczeze mowiac po tych opiniach troche sie wacham czy pojechac

anonim

(usunięte przez administratora)

Koncepcja

Zwracamy uwagę, że do reklamowania konkurencyjnych ofert pracy przeznaczone są portale z ogłoszeniami o pracę. Mamy prawo sądzić, że autor posta podszywa się pod naszego klienta.

Joanna

@Gowin Nie mam możliwości usuwania komentarzy. Decyzję o archiwizacji wpisów oraz tego, czy są one zgodne z regulaminem podejmuje administrator portalu. W razie jakichkolwiek wątpliwości co do jego decyzji, prosimy o kontakt pod adresem admin@gowork.pl

Miłosz86

Czy przez agencję można zdobyć certyfikat "RZETELNY KANDYDAT"? proszę o informacje, jeżeli ktoś je ma!

Joanna

Obecnie firma poszukuje między innymi Kierowca - kat.ddo pracy w Norymberga czy też Monachium. Zamierzacie aplikować? Jeśli już korzystałeś z usług tej agencji również chętnie usłyszymy coś więcej na temat Twoich doświadczeń.

Mercedes

Jestem obecnie pracownikiem imfeld bus w neustadt. Skierowany zostalem przez koncepcje i personal Connect z Nuernberg. Jesli chodzi o moja przygode z agencja: do momentu wyjazdu bylo wszystko w porzadku. Schody zaczely sie pojawiać zaraz po wyjezdzie. Pierwsze to roznica w kosztach znalezionego mieszkania. Umawialismy sie na znalezienie mi kwatery i koszty ok 300-400 €. Na miejscu okazalo sie ze za 1zimmer wohnung zaplacilem 570€ na okres TYLKO JEDENEGO MIESIACA, gdzie normalnie w tej kwocie mozna otrzymac nawet 4 pok mieszkanie. Oczywiście po rozeznaniu się w jakiej sytuacji sie znalazlem probowalem zrezygnować. Probowalem tez wycofac pieniadze i poszukać czegos tanszego. Prosilem o pomoc Pana Lukasza. Skończyło sie na 2 telefonach. To jeszcze moge przeżyć, ale to ze nie uzyskalem pomocy przy znalezieniu mieszkania i po zakonczeniu wynajmu ponad tydzień spalem w aucie. Tylko dzieki zyczliwosci wspolpracownika mialem dach nad glowa do 1 wyplaty ktora umozliwila mi wynajęcie mieszkania. Jesli chodzi o sama firme Imfeld nie polecam jej nikomu. Praca od 4-5 do 20-21. Pelen zajazd. Dziwnie ulokowane przerwy.max Jeden dzien wolny w tygodniu. W dodatku Grecka mafia na której czele stoi stary Grek wraz z synkiem. Faworyzowanie Greków lepsze plany dla nich (zapomnij ze w lepiej platne niedziele czy dni swiateczne dostaniesz prace). Place? Jesli jestes kawaler daj se na luz. Podpiszesz cos kolo2100 na 1 steuer wychodzi max1700 chyba ze cie przekreca jak nie przypilnujesz.

Walderk

Mechanik maszyn budowlanych, rolniczych, przemysłowych jest potrzebny i to pilnie, praca w niemczech, więc nie tak znów źle, bardzo fajni ludzie, fajna umowa i co naważniejsze naprawdę okej pieniądze. Polecam jesli macie trochę czasu i chęć wyjazdyu.

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

kto musi?

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Drodzy Państwo- kompletnie nie rozumiemy jakiej sprawy dotyczy ten komentarz. Wydaje nam się, że takie pytania, jeżeli dotyczą naszej firmy, powinny być skierowane telefonicznie lub mailowo do nas, a nie zadawane na forum publicznym. Gowork nie jest kanałem kontaktowym pomiędzy klientem a naszą firmą, ale miejscem na rzetelne opinie, a jak na razie to staje się miejscem wprowadzającym użytkowników w błąd. Nic z tych komentarzy nie wynika. Dla przypomnienia numer telefonu do nas to 71 343 80 73 a główny mail to koncepcja@koncepcja.eu pozdrawiamy i czekamy na kontakt

Traunreut

Dlaczego kordynator Paweł nie zna języka niemieckiego brat mój leży w szpitalu kordynator nic nie rozumiał co mówi lekarz ,kolega rozmawiał z lekarzem po angielsku chyba od czegoś jest do cholery....

AGENCJA PRACY KONCEPCJA
@Traunreut 29.04.2016 13:37

Witam, Uprzejmie informuję, że w firmie Koncepcja nie pracował i nie pracuje koordynator "Paweł". Nie otrzymaliśmy ani ze strony rodziny ani żadnego pracodawcy informacji o tym, że jakiś pracownik znalazł się w szpitalu! Proszę sprawdzić czy Agencja Pracy Koncepcja jest właściwym pośrednikiem, mniemam że nie, i dokonać korekty w zamieszczonym wpisie gdyż sugeruje on brak pomocy ze strony naszej Firmy w nagłych przypadkach. Nie odpowiada to jednak prawdzie!

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Prosimy miłego Pana o przesłanie kopii maili wysyłanych do nas na potwierdzenie argumentów,które Pan przytacza. Bardzo chętnie zajmiemy się sprawą i zwrócimy się do firmy, która Pana zatrudniła o rzetelne wyjaśnienie sprawy. W innym przypadku należy uznać , że zarzuty są bezpodstawne.

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Miłego Pana prosimy zatem o przesłanie nam na dowód maili z reklamacjami. Tutaj możemy rozmawiać bazując na merytorycznych argumentach a nie posługiwać się takimi metodami. Jeżeli czuje się Pan oszukany, a nasza firma w czymkolwiek tutaj zawiniła, to bardzo chętnie udzielimy pomocy i poczynimy odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia tego konfliktu. Proszę jednak o rozwagę w tym co Pan tutaj na forum upublicznia.

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Bardzo prosimy, aby osoba dokonująca szkalujących nas wpisów ujawniła się oficjalnie -tutaj na forum lub pisząc do nas bezpośredniego maila. Żadnej reklamacji dotyczącej niewypłacenia wynagrodzenia nie otrzymaliśmy, a wszystkie reklamacje rozpatrywane są i załatwiane rzetelnie. Mamy prawo domniemywać, że osoba, która wyraża swoje pretensje na tym ( o zgrozo) zupełnie anonimowym forum unika podania namiarów na swoją osobę gdyż nadużywała alkoholu, nie dopełniła obowiązków pracowniczych lub w inny sposób naruszyła zapisy umowy o pracę. Tylko w takich przypadkach pracodawca może skorzystać z możliwości zastosowania kary wobec pracownika w postaci potrąceń z wynagrodzenia lub wpłaconej kaucji za mieszkanie. Nasza firma może zareagować i zażądać wyjaśnienia w takim przypadku, ale PODSTAWĄ JEST RZETELNA INFORMACJA PRZESŁANA DO NAS NA PIŚMIE.Skoro pan dokonujący powyższych wpisów czuje się oszukany, dlaczego nie skierował do nas żadnego maila lub pisma informującego o takim zdarzeniu??? Najwięcej odwagi na portalu mają jak widać anonimowi "pisacze", bo najprościej jest swoją złość wylać właśnie w takim miejscu.

Pracownik

A ten co pisze same dobre rzeczy o tej firmie to jest Kuzyn i pracowik (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Zostaw opinię o Agencja Pracy Koncepcja - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja