Agencja Pracy Koncepcja

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 171 ocen.

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja

anonim

(usunięte przez administratora)

Życzliwy
@Koncepcja 28.03.2018 18:15

To proszę zapytać Pani Moniki która werbuje Polaków Ja mam kontak zwieloma Polakami tam pracującymi przez Państwa i inna firme

Jerzy

Podpowiedzcie jak pracuje się z agencją za granicą?

Administrator

Czy ktoś powie jakie są plusy pracy w Agencja Pracy Koncepcja? Taka informacja będzie pomocna.

pracownik
@Administrator 03.03.2018 16:41

same plusy -rzetelni i pomocni.

Koncepcja to zielony kontener

4 lata na stolarni to niewielkie doświadczenie , (jeszcze montowanie jakiegos duperela tam przy oknach A tu człowiek się nie nadaje)(usunięte przez administratora). rozmowa przez telefon żenada,ciekawi mnie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna (usunięte przez administratora). Nie pozdrawiam

pracownik
@Koncepcja to zielony kontener 10.01.2018 17:12

Ja jeżdżę tylko przez nich. Jak slaby jesteś to Cię pewnie nie przyjeli.

kandydat

Bardzo profesjonalne podejście. Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej - dostałem umowę i wyjeżdżam w styczniu jako stolarz. Myślę, że można polecać agencję.

Szukajcy
@ślusarz pracownik 29.12.2017 17:37

Ty mi napisz A nie potwierdzaj....

pracownik stanowisko stolarz

Myślę, że to bardzo dobra agencja. Rzetelna i kompetentna.

Aaa

To nie są szykalujące wpisy tylko prawda o waszej pracy na Bawarii a ile mailów i zażaleń żeście mieli to i tak na forum się nie przyzncie, także że forum jest od tego by opisywać pracodawcę i dobre i złe strony

Gosc
@Cyrograf 23.11.2017 09:17

Co masz konkretnie na mysli? Dostalem oferte pracy i szczeze mowiac po tych opiniach troche sie wacham czy pojechac

anonim

(usunięte przez administratora)

Koncepcja

Zwracamy uwagę, że do reklamowania konkurencyjnych ofert pracy przeznaczone są portale z ogłoszeniami o pracę. Mamy prawo sądzić, że autor posta podszywa się pod naszego klienta.

Joanna

@Gowin Nie mam możliwości usuwania komentarzy. Decyzję o archiwizacji wpisów oraz tego, czy są one zgodne z regulaminem podejmuje administrator portalu. W razie jakichkolwiek wątpliwości co do jego decyzji, prosimy o kontakt pod adresem admin@gowork.pl

Joanna

@Gowin jeśli masz zastrzeżenia do pracy, jak rozumiem osoby, która jest przez firmę zatrudniona lub z nią współpracuje, to warto z taką informacją zgłosić się bezpośrednio do firmy. Kontakt znajdziesz stronie internetowej http://koncepcja.eu/Kontakt/Kontakt.html Przypominam również o tym, że wszystkich użytkowników wątku obowiązuje stosowanie się do regulaminu portalu. Nie są dopuszczalne wpisy, które naruszają dobra osobiste. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z treścią regulaminu. http://www.gowork.pl/regulamin

Gowin
@Joanna 31.08.2017 09:34

Szanowna pani Joanno nie rozumiem dla czego usunela pani post. Tak jak pisalem do koncepcji nie moge powiedzieć zlego słowa wręcz przeciwnie moi koledzy zatrudnieni chwalą sobie mam tylko zastrzeżenia do pani która działa na terenie Norymbergi i okolic zajmuje się kierowcami autobusów jej działania to skandal często powołuje się na koncepcję wiec przypuszczam że współpracuje z wami sprawy mają sie dość poważnie jest przygotowany nie jeden wniosek do sądu o zapłatę zaległych wynagrodzeń i ostatnio dojdzie jeszcze jeden proba wyłudzenia pieniędzy od pracodawcy w ktorej pracuje mój kolega nie dosc ze go oklamala to żąda od niego pieniędzy za co tego nie rozumiem nie przepracował u niej ani jednej godziny a wręcz przeciwnie po obietnicach tej pani zwolnił się z pracy oby pracować bliżej Polski to nie jedyny przypadek

Miłosz86

Czy przez agencję można zdobyć certyfikat "RZETELNY KANDYDAT"? proszę o informacje, jeżeli ktoś je ma!

Joanna

Obecnie firma poszukuje między innymi Kierowca - kat.ddo pracy w Norymberga czy też Monachium. Zamierzacie aplikować? Jeśli już korzystałeś z usług tej agencji również chętnie usłyszymy coś więcej na temat Twoich doświadczeń.

Mercedes

Jestem obecnie pracownikiem imfeld bus w neustadt. Skierowany zostalem przez koncepcje i personal Connect z Nuernberg. Jesli chodzi o moja przygode z agencja: do momentu wyjazdu bylo wszystko w porzadku. Schody zaczely sie pojawiać zaraz po wyjezdzie. Pierwsze to roznica w kosztach znalezionego mieszkania. Umawialismy sie na znalezienie mi kwatery i koszty ok 300-400 €. Na miejscu okazalo sie ze za 1zimmer wohnung zaplacilem 570€ na okres TYLKO JEDENEGO MIESIACA, gdzie normalnie w tej kwocie mozna otrzymac nawet 4 pok mieszkanie. Oczywiście po rozeznaniu się w jakiej sytuacji sie znalazlem probowalem zrezygnować. Probowalem tez wycofac pieniadze i poszukać czegos tanszego. Prosilem o pomoc Pana Lukasza. Skończyło sie na 2 telefonach. To jeszcze moge przeżyć, ale to ze nie uzyskalem pomocy przy znalezieniu mieszkania i po zakonczeniu wynajmu ponad tydzień spalem w aucie. Tylko dzieki zyczliwosci wspolpracownika mialem dach nad glowa do 1 wyplaty ktora umozliwila mi wynajęcie mieszkania. Jesli chodzi o sama firme Imfeld nie polecam jej nikomu. Praca od 4-5 do 20-21. Pelen zajazd. Dziwnie ulokowane przerwy.max Jeden dzien wolny w tygodniu. W dodatku Grecka mafia na której czele stoi stary Grek wraz z synkiem. Faworyzowanie Greków lepsze plany dla nich (zapomnij ze w lepiej platne niedziele czy dni swiateczne dostaniesz prace). Place? Jesli jestes kawaler daj se na luz. Podpiszesz cos kolo2100 na 1 steuer wychodzi max1700 chyba ze cie przekreca jak nie przypilnujesz.

Walderk

Mechanik maszyn budowlanych, rolniczych, przemysłowych jest potrzebny i to pilnie, praca w niemczech, więc nie tak znów źle, bardzo fajni ludzie, fajna umowa i co naważniejsze naprawdę okej pieniądze. Polecam jesli macie trochę czasu i chęć wyjazdyu.

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

kto musi?

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Drodzy Państwo- kompletnie nie rozumiemy jakiej sprawy dotyczy ten komentarz. Wydaje nam się, że takie pytania, jeżeli dotyczą naszej firmy, powinny być skierowane telefonicznie lub mailowo do nas, a nie zadawane na forum publicznym. Gowork nie jest kanałem kontaktowym pomiędzy klientem a naszą firmą, ale miejscem na rzetelne opinie, a jak na razie to staje się miejscem wprowadzającym użytkowników w błąd. Nic z tych komentarzy nie wynika. Dla przypomnienia numer telefonu do nas to 71 343 80 73 a główny mail to koncepcja@koncepcja.eu pozdrawiamy i czekamy na kontakt

Traunreut

Dlaczego kordynator Paweł nie zna języka niemieckiego brat mój leży w szpitalu kordynator nic nie rozumiał co mówi lekarz ,kolega rozmawiał z lekarzem po angielsku chyba od czegoś jest do cholery....

AGENCJA PRACY KONCEPCJA
@Traunreut 29.04.2016 13:37

Witam, Uprzejmie informuję, że w firmie Koncepcja nie pracował i nie pracuje koordynator "Paweł". Nie otrzymaliśmy ani ze strony rodziny ani żadnego pracodawcy informacji o tym, że jakiś pracownik znalazł się w szpitalu! Proszę sprawdzić czy Agencja Pracy Koncepcja jest właściwym pośrednikiem, mniemam że nie, i dokonać korekty w zamieszczonym wpisie gdyż sugeruje on brak pomocy ze strony naszej Firmy w nagłych przypadkach. Nie odpowiada to jednak prawdzie!

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Prosimy miłego Pana o przesłanie kopii maili wysyłanych do nas na potwierdzenie argumentów,które Pan przytacza. Bardzo chętnie zajmiemy się sprawą i zwrócimy się do firmy, która Pana zatrudniła o rzetelne wyjaśnienie sprawy. W innym przypadku należy uznać , że zarzuty są bezpodstawne.

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Miłego Pana prosimy zatem o przesłanie nam na dowód maili z reklamacjami. Tutaj możemy rozmawiać bazując na merytorycznych argumentach a nie posługiwać się takimi metodami. Jeżeli czuje się Pan oszukany, a nasza firma w czymkolwiek tutaj zawiniła, to bardzo chętnie udzielimy pomocy i poczynimy odpowiednie kroki w celu wyjaśnienia tego konfliktu. Proszę jednak o rozwagę w tym co Pan tutaj na forum upublicznia.

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Bardzo prosimy, aby osoba dokonująca szkalujących nas wpisów ujawniła się oficjalnie -tutaj na forum lub pisząc do nas bezpośredniego maila. Żadnej reklamacji dotyczącej niewypłacenia wynagrodzenia nie otrzymaliśmy, a wszystkie reklamacje rozpatrywane są i załatwiane rzetelnie. Mamy prawo domniemywać, że osoba, która wyraża swoje pretensje na tym ( o zgrozo) zupełnie anonimowym forum unika podania namiarów na swoją osobę gdyż nadużywała alkoholu, nie dopełniła obowiązków pracowniczych lub w inny sposób naruszyła zapisy umowy o pracę. Tylko w takich przypadkach pracodawca może skorzystać z możliwości zastosowania kary wobec pracownika w postaci potrąceń z wynagrodzenia lub wpłaconej kaucji za mieszkanie. Nasza firma może zareagować i zażądać wyjaśnienia w takim przypadku, ale PODSTAWĄ JEST RZETELNA INFORMACJA PRZESŁANA DO NAS NA PIŚMIE.Skoro pan dokonujący powyższych wpisów czuje się oszukany, dlaczego nie skierował do nas żadnego maila lub pisma informującego o takim zdarzeniu??? Najwięcej odwagi na portalu mają jak widać anonimowi "pisacze", bo najprościej jest swoją złość wylać właśnie w takim miejscu.

Pracownik

A ten co pisze same dobre rzeczy o tej firmie to jest Kuzyn i pracowik (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

spoko

witam dziś dzwonili do mnie i uważam po rozmowie z panem K ze im tez zależy na pracownikach i dobrej opinia a to ze ci robotę chcą załatwić i żebyś miał możliwość na leprze życie niż w Polsce to takich ludzi szanować nikt cie do niczego nie zmusza dla mnie to szansa na leprze życie .A nie robota op 13 h za 10 zł na godzinę na autobusie u prywaciarza na najniższym ubezpieczenie a tu kasa ok i pomyśl jaka potem emeryturę dostaniesz . pozdrawiam koncepcje powodzenia .

spoko

dario 1878 cześć powiedz mi jeszcze takom rzecz jak wygląda sprzedasz biletów masz bileterkę i sprzedajesz bilety i co na koniec robisz raport i kasa ma grac sa jakieś kontrole biletów dożo ludzi kupuje bilety u kierowcy a ty już długo pracujesz po ilu przeszyłeś z agenci na umowę niemiecką jesteś zadowolony i czy lepiej ci sie pracuje nisz w Polsce co ile zjazd do pl bardzo dziękuje za pomoc pozdrawiam

spoko

dario 1878 powiece mi jeszcze takom rzecz czy masz jedna trasę czy nie jakie długie są te autobusy i czy ktoś cie tam podszkoli obsługi i tęp podaj mi kontakt do siebie bo dym chciał pogadać z tobą

dario1878
@spoko 09.04.2016 07:44

Trasy są różne, w koncu to linie miejskie i podmiejskie, na początek masz ewentualnie jedną trasę żeby się przyzwyczaić. Autobusy zwykłe i przegubowe (Mercedesy, MAN-y). Co do szkoleń zależy od sezonu, ilości pracy. Jak było mniej roboty widziałem że nowi mieli "patronów" przez okres jak się przyuczali, jak jest więcej pracy to patrzą żebyś w miarę jak najszybciej wsiadł za kółko, bo nikt nie chce 2 driverów na 1 autobus dawać. Co do kontaktu to nie chętnie, nie chcę się tu uzewnętrzniać z danymi. Podstawa to rozmawiaj z pracodawcą niemieckim o wszystkich szczegółach (np. długość przerw, kasa za przerwy,ogólny czas pracy, odległość zakwaterowania od zajezdni) przed wyjazdem, a powinno być wszystko ok, tym bardziej że nie jest to nabór z dnia na dzień, tylko masz z nimi kilka rozmów przed wyjazdem. im w końcu też zależy żebyś pracował przez ich agencję i był zadowolony

przemo

proszę o info mam pracować jako kierowca autobusu w bawari jak to tam wygląda po ile godzin jakie tam majom autobusy czy warto czy nie oczywiście w transporcie miejskim praca przez agencje koncepcja możne ktoś ma namiar na coś lepszego na c tez mam prawko

daro1978

Przemo, jeśli chodzi o czas pracy/przerwy itd wszystko zależy od tego do którego klienta / przewoźnika zostaniesz skierowany. Musisz o tym rozmawiać z pracodawcą - z tym na pewno nie ma problemu ponieważ wiem z własnego dośw. że dzwonią do kandydatów i omawiają szczegóły. Najlepiej dokładnie o wszystko się jest wypytać przed wyjazdem, żeby nie było wątpliwości na miejscu . Poza tym spoko, nie mogłem im nic zarzucić.

Żenada

Na łańcuszkach zarabiać tuż przed Świetami... ŻENADA w imię naszego Papieża no to już straszne i nie normalne, odpuście proszę z szacunku dla wielkiego człowieka, proszę

laryy
@Żenada 21.03.2016 22:58

Oj kolego, ktoś anonimowo zamieszcza post a ty myślisz że firma to robi??? Co oni by z tego mieli? Daj spokój!

Bieda z Nędzą

Wstydzcie się IMIĘ PAPIEŻA świechtać, żeeenada, i to ma być wasza KONCEPCJA naprawdę BIEDA Z NĘDZĄ

kandydat na kierowce

Tak sobie czytam te wszystkie dyskusje i komentarze o firmach , ktore rekrutują kierowców i zastanawiam się, dlaczego o niektórych jest przekrój komentarzy jak tutaj a u innych firm tylko pozytywne. Zauważyłem, że na profilu UBT wszystkie negatywy ulotniły się w powietrzu. Nie jest to dziwne Waszym zdaniem? Czy zaobserowaliście to samo?

Marek

Witaj Figa, cieszę się, że zrozumiałaś swoje błędy i wyciągasz wnioski. Czytaj komentarze: KONCEPCJA to najlepsza agencja w Polsce wogóle dlatego chciałbym uniknąć nieporozumień.

AGENCJA PRACY KONCEPCJA

Pytania o pracę od naszych klientów mile widziane, natomiast pewną panią -autorkę większości pomówień zachęcamy do zajęcia się własną firmą.

Zostaw opinię o Agencja Pracy Koncepcja - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Koncepcja