3.8/5

• Misja i wizja naszej firmy
  • Co nas wyróżnia?
  • Proces rekrutacji w naszej firmie
  • Social media

Misja i wizja naszej firmy

Co nas wyróżnia?

Proces rekrutacji w naszej firmie

Social media

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Agencja Pracy Koncepcja

Opinie o Agencja Pracy Koncepcja Wrocław

Nie przegap nowości o Agencja Pracy Koncepcja!

29.03.2026 13:55

Zapraszamy do polubienia lub obserwowania naszego fanpage na facebook
     oraz Instagramie

Bedą Państwo mieli wówczas stały dostęp do najważniejszych ofert pracy.
    Daniel Popławski

09.08.2023 17:35

Witam. Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym pracą za granicami Polski. Współpraca z agencją pośrednictwa pracy,, Koncepcja " Od pierwszej rozmowy telefonicznej ponad pół roku temu. Wszystkie umawine warunki zatrudniania, zakwaterowania, logistyki I transportu do miejsca pracy od miejsca zamieszkania... Dokładnie pokryły się w rzeczywistości ... Stały kontakt I pomoc w do słownie każdych sytuacjach związanych z płynnym funkcjonowaniem po za granicami państwa. Możliwość pobierania realnych zaliczek. A wypłata nigdy się jeszcze nie spóźniła... Więc jednocześnie z podziękowaniami dla zespołu Biura... Szczerze polecam współpracę z Agencją Koncepcja . Pozdrawiam Daniel Popławski

09.08.2023 18:33

Panie Dariuszu - niezmiernie nam miło. Dziękuję w imieniu swoim i całego zespołu Koncepcja. Pozdrawiam Marzena Jaglińska

30.06.2025 18:54

zgadzam się
    Konrad Majchrzak

13.07.2023 10:11

Bardzo dobra agencja. Profesjonalne podejście do osoby poszukującej pracy oraz podopiecznych którym pomogli w zatrudnieniu. Wszystkie konsultantki oraz Pani dyrektor zawsze dzwonią uśmiechnięte pełne optymizmu oraz chęci pomocy. Dzwonią co jakiś czas upewnić się czy wszystko jest jak najbardziej w porządku i w razie potrzeby interweniują momentalnie. Polecam bardzo serdecznie. Konrad Majchrzak

13.07.2023 10:48

Panie Konradzie - piękne dzięki. Teraz też uśmiechamy się do Pana:)
    Maciej

23.06.2023 15:41

Miałem okazję współpracować z Agencją Pracy Koncepcja. Rozmowy prowadziły ze mną Pani Paula i Pani Marzena. Profesjonalne podejście, wysoka kultura i życzliwość. Nie miałem żadnych problemów z kontaktem, byłem o wszystkim na bieżąco informowany. Jak najbardziej polecam !

23.06.2023 16:10

Panie Maćku, Niezmiernie miło nam czytać takie słowa. Zadowolenie naszych Kandydatów to nasza motywacja do podejmowania dalszych działań. Zawsze może Pan liczyć na naszą pomoc. :)
    Piter.

15.02.2023 13:25

Miałem okazję w zeszłym roku pracować za pośrednictwem tej agencji pracy przy naczepach samochodowych firmy Kőgel.Rzetelni i pomocni ludzie do których zawsze można zadzwonić .Pomagają nie tylko na początku pracy ale w moim przypadku do samego końca przy wypowiedzeniu umowy.Szczegolnie polecam kontakt z Panią Pauliną i Panią Marzeną.Jak najbardziej polecam tą agencję pracy. Znaleźli nam dom o wysokim standardzie i dla osób bez auta firmowe autko.Sama praca była dość ciężka, wśród osób z różnych krajów ale po to się tam jedzie żeby pracować .

15.02.2023 21:35

Też pracowałem - potwierdzam

16.02.2023 13:08

Serdecznie dziękujemy za tę pozytywną opinię! Państwa zadowolenie jest dla nas ogromnie ważne. Czujemy się odpowiedzialni za wszystkie osoby, które podejmują pracę za granicą za naszym pośrednictwem, dlatego starannie dobieramy sobie pracodawców, dla których świadczymy usługi rekrutacyjne.

Pozdrawiam 53

29.06.2026 20:51

Witam prawdo podobnie bedzie praca blisko granicy z Polską Ściąganie elementów i zawieszanie do malowania i pakowanie braża motoryzacyjna Czy ktoś pracował przez Agecję Koncepcja proszę o szczerą odpowiedź

Piotrek Gs

28.05.2026 23:57

Jak najbardziej polecam! Stały kontakt oraz zainteresowanie pracownikiem nawet już po znalezieniu mi agencji która mnie zatrudniła. Prawie odrazu po założeniu profilu pracownika miałem mnóstwo telefonów z różnych agencji, także zawsze coś potrafią znaleźć.
    #OperatorCnc

29.05.2026 14:12

Panie Piotrze - serdecznie dziękujemy. Wszystkiego dobrego dla Pana!

Mirosław Smoleń

28.05.2026 15:42

Koncepcja to niesamowita agencja pracy. Kilka już w swoim życiu przeszedłem ale ta jest wyjątkowa. Współpraca jest wzorowa. Od samego początku czułem zaangażowanie, szacunek, indywidualne podejście do pracownika, troskę i walkę o super warunki w pracy. Wszystko jest jasne, uczciwe i konkretne. Pomoc zawsze i wszędzie. Na każdym kroku można liczyć na wsparcie i to nie tylko dotyczące pracy. Odrazu czuje się że trafiło się od dobre skrzydła. Moja ocena to 12 na 10 albo i więcej. Pozdrawiam Panią Paulę ktora robi świetną robotę... 😃
    Patryk Sz.

24.05.2026 21:28

Miałem okazję współpracować z agencją Koncepcja i musze wyrazić się w samych superlatywach. Ogromna pomoc w ,,sklejeniu" CV do kupy. Ciągły kontakt z Panią Agata nawet po godzinach pracy Pani Agaty oczywiście. Ogólnie uważam, że Pani Agata jest osobą na odpowiednim miejscu. Bardzo kontaktowa i otwarta na ludzi osoba. W znalezieniu pracy wyżej wspomniana osoba stanęła na wysokości zadania. Polecam w 100 proc. agencje. Pozdrawiam serdecznie
    #Spawacz
    endriu

20.05.2026 15:50

Również polecam pracowałem dla nich pół roku wszystko ok.aby inne firmy brały z nich przykład.pozdrawiam
    Dominik Winnicki

19.05.2026 23:57

Agencja godna polecenia (jedna z nielicznych) począwszy od kontaktu rekrutację i załatwienia spraw na miejscu, wszystko na wysokim poziomie. Rozwiązywanie problemów wręcz błyskawiczne. Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić tą agencję . Polecam jak najbardziej
    #OperatorPrasyKrawedziowej

20.05.2026 14:35

Pięknie dziękujemy. My Pana też polecamy i pozdrawiamy serdecznie:)
    Mariusz B-ła

29.04.2026 21:41

Witam. W mojej ocenie odbieram ich ostatnio bardzo pozytywnie. Agencja zwlekala z najważniejszymi danymi co do wyjazdu a oni to wszystko zalatwili.

14.05.2026 12:05

Panie Mariuszu - dziękujemy bardzo i pozdrawiamy.
    Jacek Wojtyna

13.05.2026 15:31

Polecam tę firmę. Stały kontakt, o każdej porze. Pełna opieka. Profesjonalizm. Ochrona pracownika przed instytucjami, pracodawcą. Jacek Wojtyna

13.05.2026 15:47

Jacku - bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam miło, że już od kilku lat jesteś z nami :)
    gość

03.04.2026 19:28

Jeżeli ktoś się zastanawia nad wyborem agencji, to tylko Koncepcja. Panie w biurze są sympatyczne i zawsze pomocne.
    Władysław

25.01.2026 08:21

Z agencją współpracuje od roku 2019, Austria potem Niemcy. Miałem do czynienia z wieloma agencjami przed nimi, ale Koncepcja to był strzał w dziesiątkę. Wiele zawdzięczam im w ukierunkowaniu mojej kariery zawodowej.
    #RenowatorZabytkow

26.01.2026 19:03

Panie Władysławie - dzięki, dzięki, dzięki !
    Matys

26.01.2026 11:12

Jeżeli chodzi o agencje nie mam zastrzeżeń, bardzo miła i przyjazna obsługa w każdym stopniu😀 mieszkania są w dobrym stanie i nie są to dziuplę tylko najczęściej normalne mieszkania, a jeżeli chodzi o pracę to dużo zależy od pracodawcy ale dla mnie jedna z lepszych agencji pracy.
    #OperatorWozkaWidlowego

26.01.2026 19:02

Bardzo pięknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Marzena Jaglińska z Zespołem
    LukaszIzykowski

13.01.2026 13:17

Czy pracuje ktos przy produkcji chipow w Freibergu
    Aleksander Mały

22.11.2025 22:34

Puki co! Warto przez nich. Byle tak dalej!
    #Elektryk
    Grzegorz

30.07.2025 07:27

Bardzo dobre biuro, uczciwi i mili pracownicy, którzy pomagają na każdym kroku, świetna opieka koordynatorska oraz zainteresowanie pracownikiem na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

17.09.2025 22:48

Panie Grzegorzu -bardzo dziękujemy za miłe słowa-:)
    Krzysiek

17.09.2025 15:10

Miałem obawy pracy przez agencje, bo nigdy tak nie pracowałem. Pani Klaudia wszystko miło,rzeczowo i kompetentnie mnie o wszystkim poinformowała i wytłumaczyła jak to wygląda 😊

17.09.2025 22:33

Panie Krzysztofie -baaaaaaardzo dziękujemy. Zawsze może Pan liczyć na nasze wsparcie -:)
    Grzegorz

30.07.2025 10:35

Bardzo porządna firma, godna zaufania. Bardzo dobry i miły kontakt z pracownikami, na naprawdę wysokim poziomie. Polecam firmę z czystym sumieniem i pozdrawiam serdecznie
    Karol z Allgäu

29.07.2025 19:17

Polecam kontakt z agencją pośrednictwa pracy Koncepcja. Wszystko to co bylo ustalone to dostałem. Praca jak w opisie tak i w rzeczywistości jest super. Kontakt z agencją też jest bardzo dobry szczególnie z Panią Agatą. Nawet jak nie mam problemów to i tak raz w miesiącu dostanę zapytanie czy jest wszystko w porządku. Polecam w 100% z czystym sumieniem.
    Tadeusz

25.07.2025 12:29

Z Koncepcją mam do czynienia od kilku lat. Zawsze pomagają w razie problemów. Mile panie doradzają i odpowiadają na pytania. Polecam współpracę z tą firmą.
    Mariusz

19.07.2025 13:09

Bardzo dobra firma, w stałym kontakcie przed wyjazdem do pracy, po wyjeździe. Pomagają w razie problemów.
    Piotr

02.07.2025 18:18

Jestem bardzo zadowolony z usług agencji. Pracuję już ponad rok. Zawsze pomocni i dostępni pod telefonem.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agencja Pracy Koncepcja?

Stanisław

01.07.2025 10:24

też polecam
    Rolek

30.06.2025 18:51

Z czystego serca polecam. Nie zawiodą was.
    Tomasz

27.06.2025 12:52

Podpisuję się pod pozytywnymi opiniami innych. Firma nie kręci, nie ściemnia, pomaga w razie problemów.
    Radek

26.06.2025 18:05

super agencja
    Marcinek

25.06.2025 20:41

Bardzo w porządku agencja. Miła kompleksowa obsługa.
    Stolarz Mirek

15.05.2025 18:17

Jestem w trakcie procesu rekrutacyjnego. Bardzo dobre wrażenie.

Kontakt - Agencja Pracy Koncepcja

Podwale 62A/2 50-010 Wrocław

En

13.05.2025 16:15

Polecam agencje - pełna opieka od zebrania CV i informacji nt docelowej pracy aż po przekazanie bezpośrednio pod firmę.
    Mikołaj

11.05.2025 19:38

Pod każdym względem najlepsza agencja.
    Andrzej

08.05.2025 09:50

Polecam Agencje. Pomocni i zawsze można liczyć na wsparcie
    Michał

08.05.2025 09:38

jak najbardziej pozytywnie oceniam
    marek

08.05.2025 09:31

polecam miłe panie, bardzo pomocne
    ROBERT

07.05.2025 23:07

bardzo dobra firma
    Tomek

07.05.2025 18:07

jestem bardzo zadowolony ze współpracy - polecam
    Bartosz

07.05.2025 16:43

Chciałbym serdecznie polecić tę agencję pracy każdemu, kto szuka profesjonalnego i rzetelnego wsparcia w znalezieniu zatrudnienia. Od samego początku kontakt był bardzo uprzejmy i rzeczowy. Rekruterzy wykazali się dużym zaangażowaniem, szybko odpowiadali na pytania i zaproponowali oferty idealnie dopasowane do moich kwalifikacji i oczekiwań. Cały proces rekrutacyjny przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Dzięki ich pomocy znalazłem pracę, z której jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie polecam!
    Przemysław

07.05.2025 10:05

Rzetelna firma. Polecam

06.05.2025 22:59

polecam
    Marek Majewski

19.04.2025 18:52

MAREK MAJEWSKI Telefon: +49 173 5319279 E-Mail: [email protected] Geburtsdatum: 08.01.1973 Adresse: Tychy, Polen (Umzugsbereit aus Deutschland) Staatsangehörigkeit: Polnisch --- BERUFLICHES ZIEL Ich suche eine feste körperliche Arbeit in Tychy (Polen) im Bereich Produktion, Lager, Bau oder Transport. Ich bin ein erfahrener, zuverlässiger und vielseitiger Mitarbeiter. Gehaltsvorstellung: über 5000 PLN brutto monatlich. Arbeitsaufnahme sofort möglich. --- BERUFSERFAHRUNG Altmetall – Nowa Sól (Polen) Produktionsmitarbeiter – Blechschneiden, Schleifen (Zeitraum bitte angeben) Zastal Wagony – Zielona Góra (Polen) Metallbearbeitung / Produktionsmitarbeiter 07.1997 – 03.2003 --- AUSBILDUNG Berufsschule – Zielona Góra Abschluss: Tischler – 24.06.1992 --- KURSE UND BERECHTIGUNGEN Führerschein Klasse C Gabelstaplerschein (alle Typen: Gas, Diesel, elektrisch) Kurs für thermisches Schneiden (Sauerstoff, Acetylen, Plasma) Erfahrung mit Metall-Schneidemaschine Metall Cortina DM 3600 Aktuelle medizinische Untersuchungen vorhanden --- FÄHIGKEITEN Technisches Zeichnen lesen Blechbearbeitung, Schleifen, Schneiden Bedienung von Maschinen und Gabelstaplern Teamarbeit, Bereitschaft für körperliche und Schichtarbeit --- SPRACHKENNTNISSE Polnisch – Muttersprache Deutsch – Grundkenntnisse (im Lernprozess)

04.03.2025 18:09

Witam. Całkiem z przypadku kontakt z Koncepcją, a jednak mile zaskoczony. Póki co kontakt znakomity, Najpierw z Panią Marzeną, a teraz w stałym kontakcie z Panią Paulą. O dziwo Pani Paula sama dopytuję na (usunięte przez administratora) czy wszystko ok, jak praca i każda inna ważna rzecz. Jako iż to nie jest moją pierwsza agencja jak i praca, Panie z Koncepcji robią niesamowite wrażenie i są bardzo pomocne. Polecam Fachowcą jak i osobą które dopiero zaczynają przygodę za granicą, na pewno Panial Marzena jak i Pani Paula pomogą i znajdą coś dla każdego. A te wszystkie negatywy to chyba wiadomo kto pisze... Kto był z granicą to wie jak się niestety nasi rodacy spusczeni że smyczy zachowują. Gorąco polecam Adam Barczyński

04.03.2025 18:15

Panie Adamie - DZIĘKUJEMY! Niezmiernie nam miło. Może Pan zawsze na nas liczyć.
    Ania

26.06.2024 19:04

Hej, był ktoś z was na produkcji wieczek aluminiowych? Widzę, że ta oferta pracy pojawia się dość często. Może mi ktoś powiedzieć na czym ta praca polega i czy jest jakieś przeszkolenie na miejscu? Jak wygląda współpraca z innymi pracownikami? Wypłata się zgadza oraz czy praca jest bardzo ciężka? Z góry dziękuje za informacje.

27.06.2024 15:44

Dzień dobry Pani Aniu, W przyszłym tygodniu dwie osoby mają rozpocząć pracę w tym miejscu więc będziemy mieć najnowsze wieści w niedługim czasie. W razie dalszego zainteresowania ofertą pracy zapraszam do kontaktu pod numerem +48 790 613 052 Chętnie odpowiem na pytania dotyczące tej oferty pracy :) Paula Agencja Pracy Koncepcja
    Pytajacy

06.01.2025 20:13

Mam pytanie o ofertę pracy w PRACOWNIK PRODUKCJI, OPERATOR MASZYN WANGEN.
    PATRYK

27.08.2024 19:20

Krótko i na temat ,Fantastyczny,pomocny zespół na każdym etapie współpracy!! Rzadko spotkać tak odpowiednich ludzi na odpowiednim stanowisku! Polecam ,a nie będziecie żałować. Pozdrawiam cała ekipę!!

28.08.2024 08:22

Dziękujemy Panie Patryku. Bardzo się staramy, aby nasi Klienci byli zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie!

Zostaw merytoryczną opinię o Agencja Pracy Koncepcja

Oferty pracy - Agencja Pracy Koncepcja

Operator, operatorka wózka widłowego

Kirchdorf

3600 - 3600 EUR / m

Operator, operatorka piły CNC (WN-PC-GL-DE)

Wolfertschwenden

4300 - 4300 EUR / m

Stolarz, stolarka, pracownik obróbki płyt

3500 - 3500 EUR / m

Stolarz, stolarka, pracownik obróbki płyt (AG-SR-DPK-DE)

Kierowca zawodowy

Kierowca zawodowy (AG-SR-DPK-DE)