Od kwietnia 2026 roku pracowałem jako agent nieruchomości w tej firmie. Wcześniej miałem już okazję współpracować z obecnym prezesem w jego poprzedniej firmie, dlatego dobrze znałem jego podejście do biznesu i zarządzania zespołem. To właśnie ta wcześniejsza, pozytywna współpraca była jednym z powodów, dla których zdecydowałem się dołączyć ponownie.
Przez cały okres współpracy mogłem liczyć na profesjonalne wsparcie, uczciwe zasady i partnerskie podejście. System wynagrodzeń był przejrzysty, a zaangażowanie przekładało się na bardzo dobre zarobki. W tej pracy naprawdę można osiągnąć wysokie dochody, jeśli jest się konsekwentnym i nastawionym na rozwój.
Dużym atutem jest również atmosfera w zespole – wzajemna pomoc, wymiana doświadczeń i motywacja do działania sprawiają, że pracuje się z przyjemnością. Prezes jest osobą, która dotrzymuje słowa, stawia na rozwój pracowników i daje realne możliwości osiągania sukcesów.
Choć zakończyłem współpracę z powodów związanych z własnymi planami zawodowymi, bardzo dobrze ją wspominam. Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę firmę każdemu, kto szuka miejsca z uczciwymi zasadami, dobrym wsparciem i realną szansą na wysokie zarobki.