Ostrzegam przed współpracą z Panią Martą. To najmniej kompetentna księgowa z jaką do tej pory współpracowałem. Pani Marta swoimi błędami, zaniechaniami i brakiem wiedzy naraziła mnie na straty w wysokości kilkudziesięciu tysięcy złotych. Po zakończeniu współpracy z Panią Martą musiałem zatrudnić profesjonalne biuro, które przez wiele miesięcy naprawiało jej błędy. Minęły już dwa lata a moja sprawa o odszkodowanie przeciwko Pani Marcie nadal toczy się w sądzie. Wiem o co najmniej 5 firmach które są bardzo niezadowolone i zmagały się z konsekwencjami współpracy...
Bardzo odradzam korzystanie z usług Pani Marty każdemu kto chciałby mieć solidne, rzetelne i fachowe biuro rachunkowe.
Anka
22.05.2026 08:06
Szanowny Panie,
z przykrością czytam tak daleko idące i bardzo poważne zarzuty wobec Pani Marty. Moje doświadczenia ze współpracy są jednak całkowicie odmienne i trudno mi odnieść wrażenie, aby przedstawiony opis miał odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Pani Marta dała się poznać jako osoba kompetentna, rzetelna i zaangażowana. Współpraca przebiegała profesjonalnie, terminowo i z dużą dbałością o szczegóły. W sytuacjach wymagających wyjaśnień zawsze mogłem liczyć na merytoryczne wsparcie oraz sprawny kontakt.
Warto również pamiętać, że publiczne formułowanie bardzo poważnych oskarżeń — szczególnie dotyczących rzekomych strat finansowych czy postępowań sądowych — powinno opierać się na jednoznacznych i potwierdzonych faktach. Z perspektywy osoby, która miała okazję współpracować z Panią Martą, przedstawione zarzuty wydają się mocno przesadzone i trudne do pogodzenia z jej podejściem do pracy oraz opiniami wielu zadowolonych klientów.
Osobiście mogę z pełnym przekonaniem polecić współpracę z Panią Martą wszystkim osobom poszukującym solidnego, fachowego i uczciwego biura rachunkowego.
Magnitudo
28.04.2026 08:00
Jak wygląda oferta u nich w firmie MGG Księgowość Marta Gawołek-Grot w mieście Pęckowo? Są jakieś nowe miejsca? Oczekujemy na nowe komentarze. Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
Zostaw merytoryczną opinię o MGG Księgowość Marta Gawołek-Grot
Nie przegap nowości o MGG Księgowość Marta Gawołek-Grot!