Rzadko wystawiam opinie, ale tym razem po prostu muszę to zrobić. Przez ponad 20 lat miałem około 25 samochodów i odwiedziłem dziesiątki warsztatów w różnych częściach Polski. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jeszcze nigdy nie spotkałem mechanika, który pracowałby z takim zaangażowaniem, uczciwością i dbałością o każdy szczegół.
Już od pierwszego kontaktu czułem, że trafiłem do prawdziwego fachowca. Zanim rozpoczęły się jakiekolwiek prace, mechanik dokładnie wypytał mnie o historię samochodu i objawy usterki. Na moją prośbę bez żadnych dodatkowych opłat sprawdził miernikiem grubość lakieru na całym aucie, ocenił stan tarcz hamulcowych, a następnie wykonał bardzo dokładny przegląd samochodu, wskazując elementy wymagające uwagi.
Przyjechałem z jedną usterką – niedziałającym rozrusznikiem. Ostatecznie samochód przeszedł kompleksowy serwis. Wymieniony został rozrusznik, olej wraz z płukanką silnika, płyn chłodniczy z płukaniem całego układu chłodzenia, usunięto usterkę spryskiwacza reflektora i sprawdzono wiele innych podzespołów. Wszystko zostało wykonane sprawnie, dokładnie i bez pośpiechu.
Największe wrażenie zrobiło na mnie podejście do klienta. Przez cały czas byłem informowany o postępach prac. Otrzymywałem zdjęcia, filmy oraz szczegółowe informacje o tym, co zostało zrobione, dlaczego dana część wymaga wymiany i jakie są koszty. Nie było żadnych niespodzianek ani ukrytych opłat. Co więcej, za część wykonanych czynności diagnostycznych i dodatkowych usług mechanik nie policzył ani jednej złotówki.
Dzisiaj bardzo trudno znaleźć człowieka, który wykonuje swój zawód z taką pasją i szacunkiem do klienta. Tutaj liczy się nie tylko naprawa samochodu, ale również uczciwość, rzetelność i budowanie zaufania. To właśnie takie warsztaty zasługują na najwyższe uznanie.
Z całego serca polecam każdemu. Jeśli szukacie mechanika, któremu można bez obaw powierzyć swój samochód, to właśnie znaleźliście właściwe miejsce. Dziękuję za profesjonalizm, uczciwość i wzorową obsługę. Jestem pewien, że każda kolejna naprawa mojego auta będzie wykonywana właśnie tutaj.