Dobrylekarz24

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Dobrylekarz24 Sp. z o.o.

Opinie o Dobrylekarz24 Wrocław

Nie przegap nowości o Dobrylekarz24 Sp. z o.o.!

22.04.2026 21:52

Dzień dobry. Rozumiemy frustrację – niestety na rynku rzeczywiście zdarzają się takie praktyki i to nieuczciwe wobec pacjentów. U nas działa to inaczej: -Jeśli usługa się nie odbyła – zwrot 100% -Jeśli była odmowa z powodu braku dokumentacji – można ją dostarczyć w każdej chwili i recepta zostaje wystawiona -Jeśli pacjent nie ma dokumentacji i nie możemy jej uzupełnić – zwrot 50% (koszta administracyjne) Uważamy, że pacjent płaci za usługę, a nie za samą możliwość próby. Jeśli masz jakieś pytania dotyczące konkretnej sytuacji, napisz do nas bezpośrednio – postaramy się pomóc.

Maniek

20.05.2026 13:32

Kasa poszła recepta też niestety źle wystawiona. Brak możliwości kontaktu celem poprawienia recepty. Zostałem bez leku

Infolinia

22.05.2026 10:34

Szanowny Pacjencie, W przypadku jakichkolwiek problemów z receptą prosimy o niezwłoczny kontakt z naszym Biurem Obsługi Pacjenta. Na stronie internetowej dostępny jest numer telefonu oraz adres e-mail, za pośrednictwem których można zgłaszać takie sprawy. Kontakt obsługiwany jest codziennie w godzinach 10:00–20:00, a zgłoszenia dotyczące błędnie wystawionych recept są weryfikowane i rozpatrywane priorytetowo. Prosimy o przesłanie szczegółów zgłoszenia, abyśmy mogli jak najszybciej pomóc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiamy, Zespół Obsługi Pacjenta

Anna

19.05.2026 19:58

Dzień dobry. Proszę o rozpatrzenie reklamacji zamówienia nr 121875. Dostałam odmowę wydania recepty ze względu na brak kontaktu a tymczasem nie dostałam ani razu zaproszenia przez lekarza do czatu. Dokonałam płatności za usługę. Proszę o ponowną weryfikację . Napisałam trzykrotnie mejl - bez kontaktu.

12.05.2026 14:01

Szybko rozwijająca się firma z super podejściem do pacjentów jak i lekarzy! Elastyczny grafik, świetny zarząd i dodatki!

12.05.2026 13:57

Świetna strona, szybka obsługa i bardzo dobry kontakt ;)
    Sylwia

11.01.2026 22:08

Super że są pozytywne głosy, ale możecie napisać, co konkretnie stoi za tym ‘świetna placówka’ i ‘solidna firma’? 🤔

22.04.2026 22:20

Zapewniają program i wsparcie na grupie, sprzęt komputerowy trzeba mieć swój.
    Zuzanna

23.04.2026 08:34

Aaa, ok. A co do benefitów? Jest coś ciekawego czy raczej słabo? ;)

30.01.2026 12:39

Jak dla mnie wszystko ok. Spokojna, miła atmosfera idzie się ze wszystkim dogadać. Pozdrawiam Emil

22.04.2026 22:21

Dziękujemy Emil! Cieszymy się, że wszystko przebiegło po Twojej myśli 😊 Do zobaczenia przy kolejnej wizycie!

17.02.2026 20:01

Iga

18.02.2026 07:15

Jeśli ktoś nie jest zadowolony z konsultacji i usługi, to powinni mieć jakiś formularz kontaktowy lub możliwość reklamacji mailowej/ telefonicznej. Próbował Pan tymi kanałami się skontaktować?

22.04.2026 22:18

Przepraszamy za tę sytuację – brak odpowiedzi na czacie i trudności ze zwrotem to coś, co nie powinno mieć miejsca. Zwroty realizujemy standardowo – jeśli Państwa sprawa nie została jeszcze załatwiona, prosimy o kontakt: 📧 [email protected] 📞 668 745 78 Rozwiążemy to.

Oferty pracy - Dobrylekarz24 Sp. z o.o.

Lekarz Medyczna Marihuana

WalletIcon

250 - 350 PLN / h

Lekarz Chorób Zakażnych

Lekarz Chorób Wewnętrznych

23.02.2026 21:32

22.04.2026 22:12

Przykro nam, że ma Pan/Pani takie doświadczenie – chcemy to wyjaśnić. Każda sytuacja w której pacjent nie otrzymał ani recepty ani zwrotu wymaga sprawdzenia z naszej strony. Prosimy o kontakt: 📧 [email protected] 📞 668 745 781 w godzinach 10:00 - 20:00 Podając imię, nazwisko i datę wizyty sprawdzimy Państwa sprawę i wrócimy z odpowiedzią. Zależy nam na tym, żeby każdy pacjent został potraktowany rzetelnie.

31.03.2026 17:28

22.04.2026 21:56

Bardzo przepraszamy za tę sytuację – rozumiemy frustrację i mamy świadomość, że to niedopuszczalne zachowanie. Zamknięcie czatu bez możliwości odpowiedzi oraz brak reakcji po przesłaniu dokumentacji to coś, co nie powinno mieć miejsca i traktujemy to poważnie. Prosimy o kontakt bezpośrednio z nami, na stronie są wszystkie dane kontaktowe: mail i telefon Wyjaśnimy sprawę, skontaktujemy się z lekarzem i zadbamy o należną odpowiedź lub zwrot środków. Zależy nam na każdym pacjencie i takie sytuacje nie mogą pozostać bez reakcji z naszej strony.

22.04.2026 22:08

Widzimy ten komentarz i chcemy się odnieść – rozumiemy, że problem z dodzwonieniem się to dodatkowa frustracja w i tak trudnej sytuacji. Nasza infolinia działa w godzinach 10:00 - 20:00. Jeśli nie można się połączyć, prosimy o wiadomość na [email protected] – odpowiadamy również tą drogą. Jeśli chodzi o sprawę opisywaną powyżej – prosimy o bezpośredni kontakt w godzinie 10-20, sprawdzimy co się stało i postaramy się to jak najszybciej rozwiązać.
    Andrzej

21.04.2026 09:51

Świetna placówka, szybka konsultacja w 15 min, dostałem rabat na kolejną wizytę i podobno niedługo ma być aplikacja, która pozwoli na szybką rejestrację ze stałym rabatem !

22.04.2026 21:44

Dziękujemy za miłą opinię i za poświęcony czas! Cieszymy się, że konsultacja przebiegła sprawnie i że mógł Pan skorzystać z rabatu na kolejną wizytę. Staramy się, żeby każda wizyta była szybka i wygodna – takie słowa bardzo nas motywują do dalszego działania. Co do aplikacji – tak, pracujemy nad nią i rzeczywiście ma ona ułatwić rejestrację oraz zapewnić stały rabat dla naszych pacjentów. Szczegóły wkrótce! 😊 Do zobaczenia przy kolejnej wizycie! Zespół Medica Online

10.04.2026 12:02

K

13.04.2026 09:54

Zgadzam się mnie też oszukali. Niby lekarz napisał że nie miał kontaktu ze mną gdzie do mnie nikt nie dzwonił. Oszustwo w biały dzień

21.04.2026 09:47

Dzień dobry, czasami jest sytuacja gdzie program zewnętrzny nie wyśle linku smsem (na co nie mamy wpływu) Każda zgłoszona sytuacja jest przez nas szczegółowo weryfikowana. Na naszej stronie dostępne są dane kontaktowe – adres e-mail oraz numer telefonu – za pośrednictwem których można złożyć reklamację i opisać zaistniałą sytuację. Wszystkie zgłoszenia rozpatrujemy niezwłocznie. Jeśli wizyta nie doszła do skutku albo została źle przeprowadzona, zwracamy środki. Uprzejmie prosimy o publikowanie rzetelnych i zgodnych z rzeczywistością opinii. Jednocześnie informujemy, że posiadamy tysiące pozytywne opinie od potwierdzonych pacjentów w serwisie TrustMate. Z poważaniem Maja

21.04.2026 09:34

Nie wiem skąd tyle negatywnych komentarzy, jesli chcesz zwykły lek dostajesz z miejsca, jeśli coś poważniejszego trzeba potwierdzić dokumentacją to normalna sprawa, takie są przepisy

21.04.2026 09:45

Dodamy tylko, że przepisy są odgórne a wyłudzanie leków jest poważnym przestępstwem jak i przypisywanie go w ciemno przez Lekarza. Jeśli znacie firmy, które to robią, dla czego tam nie chodzicie na wizyty ? :)

12.03.2026 09:51

Nina

16.04.2026 14:10

Dokładnie o to chodzi, rozumiem że tobie się udało dodzwonić czy tam skontaktować na maila? Natomiast w takich sytuacjach jak ludzie to opisują że nie dostali zwrotu pieniędzy to też trzeba wziąć pod uwagę regulamin, bo nie jest powiedziane że receptę czy zwolnienie musi lekarz wystawić.

21.04.2026 09:42

Dokładnie, każda zgłoszona sytuacja jest przez nas szczegółowo weryfikowana. Na naszej stronie dostępne są dane kontaktowe – adres e-mail oraz numer telefonu – za pośrednictwem których można złożyć reklamację i opisać zaistniałą sytuację. Wszystkie zgłoszenia rozpatrujemy niezwłocznie. Jeśli wizyta nie doszła do skutku albo została źle przeprowadzona, zwracamy środki. Uprzejmie prosimy o publikowanie rzetelnych i zgodnych z rzeczywistością opinii. Jednocześnie informujemy, że posiadamy tysiące pozytywne opinie od potwierdzonych pacjentów w serwisie TrustMate. Z poważaniem Maja

19.04.2026 19:00

Zuzanna

20.04.2026 09:34

Ale czemu zablokowali ci konsultację? Po prostu nie zadzwonili czy jak? To chyba w takiej sytuacji powinni przyjąć reklamację, próbowałeś ją zgłaszać? 🤨

21.04.2026 09:38

Drogi Panie/Pani "Diablix" każda taka sytuacja jest weryfikowana, posiadamy na stronie widoczny mail oraz numer telefonu, gdzie można zgłosić reklamacje i opisać zaistniałą sytuację, która następnie jest rozpatrywana w trybie natychmiastowym. Prosimy o rzetelne opinie na nasz temat, ponieważ mamy tysiące zadowolonych pacjentów w Trustmate (potwierdzeni pacjenci) Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i cierpliwości

Kontakt - Dobrylekarz24 Sp. z o.o.

UL. MARSZ. JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 74 lok. 320 50-020 Wrocław

NIP:8971961580

KRS:0001201999

Branża główna: Lekarze i gabinety

27.03.2026 18:55

Uwaga (usunięte przez administratora) ,uwaga na tą stronę nie mają nawet swojej siedziby
    Frania

24.12.2025 07:25

Spodobało mi sie to zapewnienie ze bardzo dobre traktują pracowników. 🙂 jak w praktyce można to rozumieć? nie wiem czy to nawiązanie tylko do podejścia czy też do wynagrodzenia

26.01.2026 09:22

Chodzi głównie o normalne warunki pracy: jasne zasady, terminowe wypłaty, elastyczne podejście i wsparcie zespołu na co dzień. Do tego spokojna atmosfera i realny nacisk na dobrą obsługę pacjenta, a nie „sztukę dla sztuki”.
    Ciekawa

23.12.2025 09:29

faktycznie tak jak ktoś napisał to nowa firma bo z tego co widzę działalność trwa od dwóch miesięcy. to taki startup czy wcześniej też była już prowadzona inna firma?

26.01.2026 09:17

Firma działa już od dwóch lat ponad, została rozdzielona w ramach różnego profilu działalności i dlatego wydaje się, że jest nowa.
    Maciej

23.12.2025 15:34

Bardzo dobrze traktują pracowników jak i pacjentów Jasno określone zasady użytkowania na stronach

23.12.2025 05:51

23.12.2025 15:31

Dzień dobry. Przede wszystkim doceniamy kulturę i merytoryczną wypowiedź. Pozdrawiam
    Ewa

17.12.2025 22:51

Nowa dynamicznie rozwijająca się firma z miłą atmosferą.
    #Lekarz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Dobrylekarz24?

25.11.2025 13:03

Super firma, wszystko sprawnie i wygodnie. Lekarz dostaje wszystko na start, bardzo miła atmosfera. Pozdrawiam
    #Lekarz

Zostaw merytoryczną opinię o Dobrylekarz24 Sp. z o.o.