brak jakiejkolwiek umowy, opóźnienia w wypłatach, atmosfera pracy nerwowa i napięta ze strony właściciela, brak jakiegokolwiek zwykłego szkolenia tylko co będzie to będzie później złość i docinki za rzeczy które nie zostały nigdy powiedziane ani wytłumaczone, zdarzyło się nawet ośmieszanie przy klientce która sama nie czuła się komfortowo w tej sytuacji, czasami po otwieraniu zmiany można było zastać syf po jakiejś imprezie lub po poprzedniej zmianie bez informacji żeby przyjść wcześniej żeby zdarzyć z otwarciem po czym złość na pracownika że nie otwarte na czas, obrażanie i wyśmiewanie byłego pracownika po konfrontacji o braku wypłaty która była obiecywana dzień po dniu później dziwne przelewy na raty, wybieranie gotówki z kasy na zakupy po czym nie dało się zawsze wydać, parę razy doprowadził mnie ten człowiek do płaczu, kompletnie nie powinien być pracodawcą niby optymista ale w rzeczywistości bardzo negatywna osoba która wyrzuca swoje niezadowolenie na swoich pracowników, można by było podać więcej przykładów braku profenalizmu i mobbingu przez tego człowieka ale to chyba wystarczająca przestroga pozdrawiam i uciekajcie od tego miejsca ;)))