10 lat doświadczenia, setki partnerów, tysiące historii – kim jesteśmy w USPI WORK AND DOCUMENTS
Na rynku zatrudniania cudzoziemców działa wiele podmiotów, ale USPI WORK AND DOCUMENTS to coś więcej niż agencja. To zespół doświadczonych specjalistów, który od ponad 10 lat pomaga osobom z całego świata znaleźć legalną pracę i bezpiecznie rozpocząć nowe życie w Polsce. Towarzyszymy naszym klientom na każdym etapie — od pierwszego kontaktu, przez legalizację pobytu i zatrudnienia, aż po pełną adaptację w nowym środowisku.
Obsługujemy kandydatów z Ukrainy, Białorusi, Kazachstanu, Uzbekistanu, krajów Azji, Bliskiego Wschodu, Afryki i Ameryki Łacińskiej. Naszą misją jest nie tylko umożliwienie podjęcia pracy, ale przede wszystkim zapewnienie stabilności, bezpieczeństwa i realnego wsparcia w procesie migracyjnym.
Współpracujemy wyłącznie ze sprawdzonymi polskimi pracodawcami. Oferujemy legalne zatrudnienie na podstawie umów zlecenie, bez pośredników i ukrytych kosztów. Każdy kandydat otrzymuje opiekę osobistego koordynatora, który pomaga w języku ojczystym w załatwieniu wszelkich formalności: wizy, zezwolenia na pracę, karta pobytu, PESEL, ubezpieczenie, badania lekarskie, konto bankowe oraz inne sprawy związane z pobytem w Polsce. Pomagamy także rodzinom – od zapisania dzieci do szkół i przedszkoli, po uzyskanie świadczeń socjalnych.
Dla pracodawców oferujemy kompleksowe rozwiązania B2B: rekrutację i legalizację pracowników z zagranicy, doradztwo prawne oraz pełne wsparcie w prowadzeniu działalności z udziałem cudzoziemców. Zapewniamy pełną przejrzystość działań, zgodność z polskim prawem i partnerskie podejście do każdego klienta.
Główna siedziba USPI WORK AND DOCUMENTS znajduje się w Bydgoszczy, ale działamy na terenie całej Polski. W ciągu ostatniej dekady pomogliśmy tysiącom ludzi rozpocząć nowe życie i zdobyliśmy zaufanie wielu przedsiębiorców jako solidny i sprawdzony partner.
Z USPI WORK AND DOCUMENTS nie tylko znajdziesz pracę. Z nami budujesz przyszłość.