Nigdy tego nie robię , ale Tobie nie omieszkam odpowiedzieć. Jeżeli wystawiasz opinie tak rozwiniętą , to opisój wszystko a nie wybrane wybiórczo fakty. Sprostujmy , po pierwsze masz problem z oszacowaniem czasu bo z 3 tygodni zrobiły Ci się 2 miesiące. Po drugie pomoc przy porządkach i rąbanie drewna nie porównuj do fachu którym się zajmuje. Po trzecie podczas 3 tygodni przychodziłeś 2 razy w tygodniu , jak w ogóle przyszedłeś , i owszem wspominałeś o problemach z córką ale służyły ci jako " powód " do wolnego który szanowałem. Po 4 nie powinny Cię interesować moje rozliczenia z innymi pracownikami którzy otrzymali ode mnie wynagrodzenie więc wypraszam sobie oszczerstwa. 5 i ostatnie zablokowałem Cię bo wydzwanialeś o późnych godzinach pod wpływem alkoholu i informowałem Cie że sobie tego nie życzę. Informuje że jeżeli w dalszym Ciągu tak barwnie będziesz opisywał nieprawdziwe chistorie na forum publicznym zgodnie z artykułem 23 i 24 kodeksu cywilnego zgłoszę sprawę do odpowiednich instancji. Dziękuję i pozdrawiam.