Dancing Kids23.08.2025 14:02
Koniec szukania i przepłacania 😃🫶🤩
Odkryłem to miejsce i pomyślałem, że to kolejna kaliska szkoła tańca bez większego polotu, robią pewnie swoje, kasują, smród w szatniach i koniec.
Żona wysłała mnie na poszukiwania szkoły dla dzieci no to poszedłem.
I miłe zaskoczenie powitanie pozytywne i zaraz młode zostały zgarnięte na salę na lekcje próbną. Niby nie powinienem uchylać drzwi i patrzeć jak instruktor uczy, ale nie byłbym sobą, tak więc opisuje;
1) dwie instruktorki właścicielka i jeszcze jakaś. Moje dzieci są nieśmiałe więc szczęka dosłownie mi opadła jak zaczęły się bawić w tańcu i śmiać. Zajęcia prowadzone z taką pozytywną energią że znalazłem ten efekt WOW! Dzieci wymęczone troche po jakiś 40 minutach, bardzo zadowolone, a ja mam koniec poszukiwań odpowiedniej szkoły dla nich i żonę z głowy na kilka lat hehe.
Cena!
Przedszkolaki - mają własne logo tygryska,, Szkoła podstawowa tez ma odrębną grupę.
Ceny są BARDZO konkurencyjne
Ważne!
Z uwagi, że mam dwójkę i jeszcze siostry dzieci przyjdą mam zniżkę i cenę na poziomie nie do pobicia przez innych.
Pytajcie o zniżki to ważne!
Ważne 2!
W czerwcu zawsze mają promocję zapisów na następny rok szkolny, taniej i każdy wygrywa nagrodę, ponoć nagrody były premium, ale ja się spóźniłem, no cóż.
Godziny!
Flex na maxa, grup jest już 4, my wylądowaliśmy w 5, dostosowane pod dodatkowe inne zajęcia i pod rodziców, nie wiem jak ona to robi, ale daje radę.
Grup docelowo będzie tylko 8, nie są duże po 20 dzieci jak w innych, to też mnie kupiło.
Miejsce!
3 lokalizacje w Kaliszu! Wiedzieliście o tym?, bo ja nie. Myślałem, że to mała firemka, a oni się rozrastają:
Polna, Wojska Polskiego i gdzieś na Widoku, ale zapomniałem gdzie dokładnie. Parkingi przy salach, bezpłatne
Na plus, właścicielka głównie będzie prowadzić zajęcia w Kaliszu, to spoko, ta druga instruktorka też jest pozytywna.
Zapisujcie się na lekcje próbną, dzieci się wybawią na maxa.
Na końcu poszperałem trochę w necie i…
Pani Gosia się nie chwali, ale była (ten najbardziej znany program YCD) WOW, mniej skromności, to super info dla rodziców.
Załączam zdjęcia z eventow z mediów.
Looknijcie sobie PYZA z tego roku, ona sama ogarnęła 300 przedszkolaków, szacun za to😎
A wiedzieliście, że ta Panj zorganizowała jeden z największych festynów na Dzień Dziecka u nas? Dmuchańce, animacje, zabawy itd, to ona zorganizowała, a wszystko jest w necie, a ona zrobiła to dla dzieci za free, myślałem, że tacy ludzie już wyginęli, a tu jednak niespodzianka miła.
Animatorzy też są z jej firmy, na urodziny jak znalazł.
Też poszperałem i znalazłem trochę info w jednym Resort Jastrzębia Góra, warto spojrzeć.
Minusy?
1) musiałem czekać 10 minut do końca zajęć, żeby zapisać dzieci