Pan Radek zrobił u nas mikrocement na ścianach i podłodze efekt jest po prostu niesamowity! Ściany wyglądają jak małe dzieło sztuki, a podłoga wyszła dokładnie tak, jak sobie wymarzyliśmy. Te naturalne nieregularności i struktura dają niesamowity efekt, którego nie oddadzą żadne płytki.
Cezary
23.06.2026 18:17
Od razu widać ze opinia jest nieprawdziwa. Radek jest figurantem w tej firmie. Po prostu słup. Osobą decyzyjna jest Daniel. Widze ze wlasciciela bola prawdziwe opinie a będzie ich z pewnoscia wiecej
Cezary
23.06.2026 13:27
Przestrzegam przed fimą Micro Art Design. Ja akurat jestem inwestorem jednym z wielu oszukanych przez tą firmę. Nie zatrudniajcie sie tam bo za chwile z powodow prawnych i skarbowych firma sie zamknie. Ponizej opis jej pożałowania godnej działalności
Zleciłem im położenie podłogi w małym mieszkaniu. Nie podołali. Takiej fuszerki nigdy nie widziałem a remontowałem wiele mieszkań i domów. Rozumiem ze można popełnić błąd ale już na poziomie jego zgłaszania właściciel firmy nie jest skłonny do współpracy. Przekonany o swojej nieomylności nie przyjmuje żadnej krytyki. Po wielu rozmowach i przyjęciu do wiadomości że to inwestor ma być zadowolony łaskawie zdecydował się poprawić fuszerkę. Od tego momentu było już tylko gorzej.
Od 7 maja kiedy zaczeli pracę do dnia dzisiejszego podłoga nie nadaje się do użytkowania. Jest nierówna, z dziurami i co najważniejsze polakierowana lakierem który nie zabezpiecza przed wilgocią. Nie można jej umyć ponieważ po chwili wychodzą plamy. Każda kropla wody która spadnie zostawia ślad. Różna barwa podłogi. Brak wykończenia przy ścianach czy futrynach są tu najmniejszym problemem.
Dałem szansę zakończyć tą farsę w dniu dzisiejszym tj. 22 czerwca. Przyjechali lakierować podłogę mimo że nie załatali wcześniej dziur. Przyjechali lakierować podłogę nie zabierając ze sobą nawet odkurzacza.
Fuszerka. Brak odpowiedzialności za wykonaną pracę. Niesamowity bałagan pozostawiony nie tylko w mieszkaniu ale i na klatce schodowej. O tym ostatnim dowiedziałem się z maila od administracji osiedla. Pobrudzone ściany , uszkodzona wanna dopiero co zamontowana. Wystawili na klatkę schodową rzeczy znajdujące się w mieszkaniu bez ich zabezpieczenia. Finał jest taki że zginęła paczka warta około 3000 PLN. Własciciel firmy nie poczuwa się do pokrycia strat.
Do przyszłych inwestorów zastanówcie się dwa razy zanim zlecicie im prace. Szkoda nerwów i pieniędzy. Dla zainteresowanych dokumentacja fotograficzna jak I w niedługim czasie opinia rzeczoznawcy
22.06.2026 08:00
Asystent AI
Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu w przedsiębiorstwie Radosław Nyrć MICRO ART DESIGN w miejscowości Chotomów? Co wiecie nowego o pracy w Radosław Nyrć MICRO ART DESIGN? Twoja opinia jest ważna!