Witam. Przestrzegam przez zakupem u tego kolesia. Moja historia jest następująca. Gdy doszlo do transakcji i wracałem do domu rozleciała sie automatyczna skrzynia biegów po ujechaniu ok 60-70km. Dzwoniąc do niego mowil ze go juz nie ma w domu i bedzie za kilka dni i wtedy cos ustalimy. Dzwoniąc zapewniał ze sie dogadamy i żebym sie nie obawiał bo moze byc slaby olej w skrzyni dlatego tak jest. Podjęliśmy decyzję ze jade samochodem do domu .PS gdy jechałem lekko gazem rzadko wpadała w tryb awaryjny. Lecz po dodaniu ciut ciut mocniej wpadała w tryb awaryjny i luzowala bieg i trzeba bylo zgasić i odpalić i znowu pomalutku przyspieszac. Pisząc fakture zniżył kwote o 12tys zl bo tak mu pasowało ze względ na nie placenia podatków. Po tygodniu od zakupu mechanik mial czas aby sprawdzić skrzynie i stwierdził ze skrzynia jest uszkodzona i nadaje sie do wymiany lub regeneracji. Informując sprzedawcę ze musimy sie dogadac w sprawie naprawy samochodu stwierdził ze chce rozmawiać tylko przez radcę prawnego gdzie pozniej godzi sie na oddanie pieniedzy zgodnych z fakturą. Odradzam wszystkim zakup u niego gdyz to mierna handlarzyna z Wielkopolski ktory oszukuje, kombinuje oraz zachowuje sie jak dziecko nie odbierając telefonów myslac ze sprawa ucichnie!!!!!!!!!!