Szkoła Numerologii by Olga Stępińska zarejestrowana jako Homes to w moim odczuciu maszyna do zarabiania pieniędzy. Kursy bardzo drogie, nie warte wydania żadnych pieniędzy. Kurs o afirmacjach to w moim odczuciu afirmacji to zlepek treści- streszczenie najważniejszych rzeczy zebranych z kilku książek dostępnych na rynku. PDF-y z kursow niby 45-stro nicowe, a napisane trzcionką na 1cm + na niektórych stronach tylko 1 zdanie. Żeby wziąć udział w kursie zaawansowanym z Kronik Akaszy trzeba wcześniej wykupić kurs podstawowy u Olgi oczywiście, bo nie są oczywiście akceptowane kursy zrobione u innych osób lub jeśli nauczyłaś się sama. To po prostu wyłudzanie pieniędzy czy naciąganie. Kurs podstawowy z kronik akaszy to jakaś kpina. 4 spotkania 2-godzinbe. Na pierwszym spotkaniu jakiś wstęp i trochę informacji ogólnych czym kroniki są-jakieś 20 minut, a reszta to przedstawianie się uczestników, których na moim kursiw było około 100. Spotkanie nr2 to pół godziny opowieści o skali emocji wg Hawkinsa. Nie wiem co to ma wspólnego z kronikami i potwm reszta czasu pytania uczestników lub ich opowieści czy wrażenia nie na temat. Olga malo sympatyczna (nie taka, którą widzimy na filmikach na youtube czy w social mediach-total e rozczarowanie). Czasem bez cierpliwości, a wręcz z irobią odpowiadała na pytania.Jakby znudzona. Czasami wręcz odpowiadała opryskliwie. Jako, że wielokrotnie opowiadała, że byla nauczycielką w podstawówce wydawalo mi się, że powinna mieć podwjście pedagogiczne, pełne zrozumienia dla osób, które dopiero się uczą i czegoś nie rozumieją. Dla mnie merytorycznie i podejście do ucznia to lipa. Szkoda pieniędzy. A najgorsze to jej namawianie do innych swoich produktów i wciąganie w spiralę zależności, np.żeby oczyszczać w kronikach dobrze zrobić (u niej) kurs reiki,no najlwpiej 3 stopnie itd. A na końcu propozycja, że jeśli uczestnik napisze pozytywną opinię o Szkole Numerologii, to dostanie za to wybraną medytację ze strony-sklepu szkoły (medytacja za darmo w zamian za pozytywną opinię lub wideoopinię). Także jak patrzę na te opinie na stronie Szkoły Numerologii, to wiem z czym to się je. I te obiecanki, że jak się zda u OIgi egzamin z odczytu z kronik, to dołączy się do konsultantów na jej stronie. Moja koleżanka zdala u niej egzamin i czekała na umieszczenie na jej stronie wg obietnicy i nigdy to nie nastąpiło. A na egzaminie Olga pytała jej np. co ma zrobić aby absolwentki numerologii poszły na kolejny kurs numerotwrapii (co się wiąże z dodatkowymi kosztami plus dodatkowymi kursami które trzeba u niej zrobić, tj.reiki i kroniki akaszy obowiązkowo i np. kurs afirmacji) lub na SPA dla Duszy, gdzie robione są różne stopnie reiki. To są koszty dodatkowych kilku tysięcy złotych. I ludzie wpadają tak w spiralę finansową wykupywania kursu za kursem. Nie polecam.