Firma Lavora Hr korzystała z usługi mojej firmy w zakresie noclegów dla pracowników. Ostatnie dwie faktury nie zostały opłacone. Moje e-maile są ignorowane. Raz miałam nieprzyjemność rozmawiać telefonicznie z Panem Nazarem Trufanovem w sprawie płatności i zostałam potraktowana bardzo nieprofesjonalnie, niegrzecznie , Pan się rozłączył.
Nazar Trufanov
07.01.2026 09:54
Pani Magdaleno,
Państwa komentarz zawiera nieprawdziwe informacje i jest przykładem skrajnie nieprofesjonalnego zachowania.
Po pierwsze – terminy płatności były jasno ustalone, a to Pani wielokrotnie nie dotrzymywała uzgodnionych terminów oraz warunków współpracy.
Po drugie – bez mojej zgody przekazała Pani mój prywatny numer telefonu osobom trzecim, które nie były stroną żadnej umowy, co skutkowało nieuprawnionymi wiadomościami oraz próbami wywierania presji. Takie działanie jest niedopuszczalne.
Po trzecie – wszystkie faktury zostały uregulowane. Twierdzenie o rzekomych zaległościach jest kłamstwem i wprowadzaniem opinii publicznej w błąd.
Publikowanie nieprawdziwych, szkalujących komentarzy z powodu tak nieznacznych kwot jest nie tylko niepoważne, ale może również stanowić podstawę do odpowiedzialności prawnej. W przypadku dalszego rozpowszechniania fałszywych informacji zastrzegam sobie prawo do podjęcia kroków prawnych, w tym wystąpienia na drogę sądową.
Na tym etapie nie widzę sensu dalszej publicznej polemiki i liczę na zaprzestanie publikowania nieprawdziwych treści.
Nazar Trufanov
Zostaw merytoryczną opinię o Lavora HR Sp. z o.o.