• O Aristocrat

Opinie o Aristocrat Australia

Kontakt - Aristocrat

Building A, Pinnacle Office Park 85 Epping Rd NSW 2113 Australia

LinkedinIcon

Nie przegap nowości o Aristocrat!

09.03.2026 16:50

Welcome to the official Aristocrat profile on GoWork.

We're glad you're here. This space was created with open and transparent communication in mind with our candidates, employees, and community.

At Aristocrat, our teams in Poland co-create world-class gaming experiences enjoyed by players worldwide. We believe that our success begins with our people, which is why we value honest feedback, collaborative dialogue, and continuous improvement.

Here, we strive to answer your questions, provide reliable information, and share knowledge about our organizational culture, values, and career development opportunities. Whether you're considering the next step in your career or simply want to learn more about us, we want you to experience what it's really like to work at Aristocrat.

kandydat

07.08.2026 16:10

Żenująca rekrutacja, AI, boty, automatyzacja procesu, a to wszystko po to, by nigdy nie dostać feedbacku. Bezczelne marnotrawienie czasu kandydata.

pansobieryba

08.07.2026 11:17

Moja przygoda z tym procesem rekrutacyjnym to był jeden wielki „social experiment”. Jeśli szukacie firmy, w której poziom profesjonalizmu przypomina organizację wycieczki szkolnej w chaosie, to trafiliście idealnie. Moje spostrzeżenia: - Rotacja kadr zamiast onboardingu: Odnoszę wrażenie, że w tej firmie jedyną rzeczą, która zmienia się szybciej niż priorytety projektu, jest kadra zarządzająca. Na każdym etapie spotykałem osoby, które w firmie pracowały „od wczoraj” np miesiąc XD. Poziom merytoryczny osób decyzyjnych sprawiał wrażenie, jakby IT znały głównie z seriali – rozmowa z nimi to był fascynujący pokaz tego, jak można nie rozumieć, kogo się właściwie rekrutuje. - Techniczny "agresor": Rozmowa techniczna to była próba sił w stylu przesłuchania, a nie sprawdzenia wiedzy. Jeden z rozmówców zdawał się mieć za cel raczej „znalezienie haka” na siłę, niż merytoryczną dyskusję. Bardzo „inspirujące” doświadczenie dla kogoś z dużym doświadczeniem w IT. I znowu osoby techniczne pracują tam bardzo krótko. - Strategia "Indie-Kraków-Loop": Oferta w Krakowie wisi w nieskończoność, podczas gdy w tym samym czasie widzę, jak identyczne ogłoszenia regularnie pojawiają się dla lokalizacji w Indiach. Mam bardzo mocne podejrzenie, że ta rekrutacja to tylko darmowy research rynku albo zbieranie "ankiety" z widełkami, a nie realna potrzeba zatrudnienia kogoś w Polsce. Wygląda to na klasyczne szukanie taniej siły roboczej, gdzie polski kandydat służy jedynie jako tło do porównania stawek. Finalnie dostałem informację, że „szukają kogoś lepszego” – co przy tak amatorskim podejściu brzmi jak największy komplement pod adresem moich umiejętności. Jeśli cenicie swój czas i szanujecie własne doświadczenie, odradzam branie udziału w tym cyrku. Moim zdaniem to proces pozorowany. Jeśli firma w ten sposób traktuje kandydatów na wysokich stanowiskach, to strach pomyśleć, jak wygląda tam codzienna praca. Szkoda Waszego czasu.
    #KierownikProjektu

Tamtam

29.06.2026 18:46

Rekrutacja 2 etapowa: 1 Etap rozmowa rekruterem: Obsługiwał mnie Pan ze wschodu mówiacy bardzo łamanym polskim/ukraińskim, miał fatalny mikrofon i w większości nie dało się go zrozumieć. Pan nie zabardzo był zorientowany w realiach polski bo tłumaczył że benefitem jest 26 dni urlopu na UOP (co jest nadane prawnie), benefity moize i jakieś były ale Pan nie dużo pamiętał. Natomiast zapewnił mnie że nie bedzie live codingu na 2 etapie 2 Etap: Rozmowa z dwomma obywatelami (Tech Lead + Senior) ukrainy po angielsku. Poziom języka angielskiego bardzo kiepski co rodziło ciągłe problemy ze zrozumieniem. Rozmowa podzielona na 3 etapy: - 1 etap - doswiadczenie i C# podstawowe pytania, prowadził głownie Tech Lead, który ewidentnie potrzebował dowartościowania bo łapał za każde możłiwe słowko i co wiecej jak się przyznało do błedu, to bardzo nie miło kpił sobie z tego. - 2 etap - live coding któego miało nie być, zadanie proste i przyjemne, czyste z c#, bez algorytmiki i innych głupot z leetcodea - 3 etap - architektura, tutaj do zaprojetkowania 3 systemy w draw io, ogólnie całkiem proste ale komunikacja z Tech leadem który nie rozumie po angielsku wyszła fatalnie, przez co nie rozumiał on tego o czym mówiłem, w pewnym moemnecie opowiadając o jednym systemie zbulwersował się na tyle że czegoś nie dopowiedziałem (btw to był funkcja na frontendzie, a rekrutowałem sie na backend) że na mnie nakrzyczał że to jest nie logiczne i on niczego nie rozumie. Po tym niedorzecznym zachowaniu nawet mnie nie przeprosił tylko sam dokończył to co mówiłem. Potem chyba się zorientował co zrobił i zapewniał mnie że super nam sie rozmawiało, że to była dla niego przyjemność i wgl super było mnie pozać i on sam sie czegoś nowego dowiedział. Absurdalna rekrutacja i bardzo nie polecam, 2 h zmarnowanego czasu na ludzi który nawet nie potrafia się dobrze wypowiadać po angielsku. Dodatkowo dowiedziałem się że firma wymaga 3 dni z biura ale zespoły są miedzynarodowe (Ukraina i Izrael), co przekłada się na to że przychodzi się do biura siedzieć na teamsach.
    #ProgramistaC

Oferty pracy - Aristocrat

Senior Detection & Response Engineer (L3 Security Operations)

Senior Revenue Accountant

Senior Manager - EMEA Statutory Reporting & Compliance

Senior Revenue Manager

Senior Manager - D365 Accounting Operations

Sr. Analityk - Zarządzanie Powierzchnią Ataku

Rekrutacja to joke

01.10.2025 18:53

Permanentnie wiszące oferty pracy, zero odpowiedzi mimo wysłanego CV raczej nie świadczą pozytywnie o tym co za tymi ofertami stoi. Bo de facto jak widać nie stoi za tym nic, żadna rekrutacja. Generalnie absolutna żenada jeśli chodzi o HR i kontakt z potencjalnym kandydatem
    zawodowiec

13.05.2026 15:35

Mam takie samo zdanie. Złożyłem aplikację na ofertę pracy, która idealnie odpowiadała mojemu profil ​​i doświadczenia, ale została odrzucona w ciągu godziny. Nawet mieszkam tuż obok ich biura. Coś tu śmierdzi.

Kuba

13.05.2026 16:55

No mi teraz też skoro piszesz o tak szybkim odrzuceniu. Ta oferta dalej wisi i szukaja? Może jakiś błąd systemu
    king prince chambermaid

12.03.2026 20:25

Czy w tym roku uda wam się znaleźć database developera? Wcześniej wymagane było 3 letnie doświadczenie teraz 1 rok :-)
    Majoretka

05.11.2025 12:08

siema, ktos uderzał w ostaniej rekrutacji na stanowisko database developera widzialem ze bylo 30 aplikujacych na linkedin...a ogloszenie zostalo odswiezone ktos sie dostal?

09.03.2026 16:48

Dziękujemy za pytanie. Nasze procesy rekrutacyjne mogą obejmować kilka etapów, a w niektórych przypadkach ogłoszenia są odświeżane lub ponownie publikowane w związku z bieżącymi potrzebami rekrutacyjnymi. Zachęcamy kandydatów do bezpośredniego aplikowania – nasz zespół dokładnie analizuje wszystkie zgłoszenia.

Zostaw merytoryczną opinię o Aristocrat