Adam05.06.2026 13:10
Z pełnym przekonaniem polecam firmę Instal System Patryk Maniek Usługi Hydrauliczne. Zleciłem montaż pieca pelletowego i od początku do końca współpraca przebiegała na najwyższym poziomie. Pan Patryk wykazał się ogromnym profesjonalizmem, fachową wiedzą oraz rzetelnym podejściem do swojej pracy.
Montaż został wykonany bardzo sprawnie i terminowo, a przy tym z dużą dbałością o każdy szczegół. Na szczególne uznanie zasługuje porządek podczas i po zakończeniu prac – wszystko zostało pozostawione w nienagannym stanie. Dodatkowo cena usługi była bardzo konkurencyjna, co w połączeniu z wysoką jakością wykonania daje naprawdę świetny efekt.
W dzisiejszych czasach trudno znaleźć fachowca, który jest jednocześnie słowny, uczciwy, dokładny i zaangażowany w swoją pracę. Tutaj znalazłem wszystkie te cechy. Widać, że jest to osoba, która zna się na swoim fachu i wykonuje go z pasją.
Jestem w 100% zadowolony z wykonanej usługi i bez wahania polecam tę firmę każdemu, kto szuka solidnego hydraulika i profesjonalnego montażu instalacji grzewczych. Oby więcej takich fachowców na rynku!