Witam. Mam problem w sprawie firmy Czysta Przyjemność Sp. z o.o.. Czy warunki pracy są odpowiednie? Dziękuje szczerze za odpowiedź.
olena
17.08.2025 09:31
nie zatrudniałam się, miałam kilka dni próbne dla sprawdzenia, za które mi nie zapłacono mimo ze w rozmowie telefonicznej pani obiecała ze zapłacą plus dostane rekompensatę za własny sprzęt i środki, co wykorzystałam i za użycie samochodu (dojazd do miejsca był we własnym zakresie). wypłata powinna była przyjść 10 przelewem na konto co podałam, ale już 13 okazało się że mnie zablokowano czat firmowy, facebook i telefon...Mam nadzieje ze moje doświadczenie pomoże tym poszukującym prace. pozdrawiam
UWAGA nie płacą za pracę!
16.08.2025 16:58
Błagam uważajcie! Ta firma oszukuje ludzi, później blokuje wszędzie żeby nie mieli możliwości dodać opinię))))🤮😱 Mam przepracowane 10 godz (mycie witryn i deweloperska) +obiecana "pula" za niezbędny sprzęt i płyny (propozycja aż 30 zł 🤣) naciągacze... wykorzystują poszukujący pracy! posiadam skiny harmonogramu i firmowego czatu.
Zostaw merytoryczną opinię o Czysta Przyjemność Sp. z o.o.