Jacek28.10.2025 14:21
Zapadnięta kostka, wypłukana fuga, koleiny, użyte materiały wybrane przez wykonawcę nieodpowiednie do konkretnych prac co świadczy o jego braku wiedzy. Krzywo wyznaczył boczne granice i przeskakiwał miejsca bo mu się nie chciało przestawiać betoniarki co spowodowało że kostka się nie schodziła i zamiast kontynuować wzór docinał boki kostki w środku drogi by zmieścić kostkę. Teraz trzeba rozbierać 100 mkw by naprawić te jeden błędy (a jest ich cała masa). Brak wypełnienia fugą. Kałuże na kostce po złym zagęszczeniu i ustawieniu spadków. To tylko kilka z wielu wyników jego działań. Po zgłoszeniu usterek uciekł z miejsca prac zamiast naprawić. Nie dopełnił własnej umowy. W fakturę wpisuje fikcyjne rzeczy i prace których nie zakończył lub nie zrobił prawidłowo i nie chciał naprawić. Nierzetelny, nie mający dostatecznej wiedzy i nieuczciwy. Po wystawieniu oceny, wysłał mi zdjęcie nieżywej ryby w stylu mafijnym. Chyba naoglądał się Ojca Chrzestnego. Inny wykonawca kiedy zobaczył jego "dzieło" uznał po widocznym efekcie, że kostka była kładziona lata temu bo tak wyglądał efekt rzekomych prac. Szkoda że nie mogę dołączyć zdjęć na stronie gowork.