Ostrzegam wszystkie potencjalne klientki przed tym salonem!!!
Niestety jakość wykonanych usług ma się nijak do profesjonalizmu, a efekt zabiegu przeprowadzony w tym miejscu sprawia, że czuję się oszpecona. Zabieg miał być wykonany metodą włosa maszynowego, co miało dać subtelny, delikatny i niemal niewidoczny efekt imitujący naturalne włoski. Geometria brwi została całkowicie zignorowana – jedna brew wykonana jest wyżej, druga niżej. Kreski są skrajnie nierówne: miejscami bardzo grube, w innych miejscach cieniutkie i zanikające, a całość tworzy brzydkie plamy . Dodatkowo z jednej brwi zaczęły mi wypadać włoski. Z kolei makijaż ust został zrobiony z poważnym błędem technicznym, polegającym na wyjechaniu pigmentu daleko poza naturalną linię konturu.
Kontakt z p. Anną był i jest mocno utrudniony, a próby polubownego rozwiązania sprawy i zwrotu kosztów napotykają na unikanie odpowiedzialności.
Poprawienie tych błędów wymaga teraz długiego, uciążliwego i bardzo czasochłonnego procesu usuwania oraz naprawiania makijażu u innej, wykwalifikowanej specjalistki.
Przez rażące błędy w sztuce niestety nie mogę polecić usług tego miejsca !!!