Klient04.06.2026 17:38
Tak perfekcyjnej obsługi w zakresie wymiany:
^w łazience 3 zaworów wody , umywalki oraz baterii,
^w WC zaworu wodnego, wężyka oraz wnętrza spłuczki, rozkręcenia i zamontowania nowej uszczelki z miską ustępową,
^kuchnia wymiana 2 zaworów wody, zlewozmywaka oraz baterii,
nie spotkałem do tej pory.
Dokładność wykonania każdej czynności montażowej świadczy o bardzo dużym zaangażowaniu w wykonywaną pracę, a przede wszystkim o bardzo wysokich umiejętnościach oraz trosce o zadowolenie klienta. Wielokrotne sprawdzenie każdego połączenia w celu uzyskania pełnej szczelności jest gwarantem bardzo dobrego wykonania zleconej pracy.
Ponadto na uwagę zasługuje pełne doradztwo w zakresie uzyskania pełnego funkcjonowania systemu wodnego i kanalizacyjnego oraz samodzielne proponowanie rozwiązania każdego problemu podczas wykonywania prac daje pełną gwarancję uzyskania przez zleceniodawcę pełnej satysfakcji. Polecam firmę KOŚCIELNIAK do wykonania każdej pracy wodnej w mieszkaniu jak i domu wolnej zabudowy.
Ponadto na uwagę zasługuje fakt występowania w duecie wraz z żoną. Role są podzielone. Każdy wie co ma zrobić. Pani doskonale jest zorientowana we wszystkich pracach hydraulicznych. Po zakończeniu cała powierzchnia pomieszczeń została wysprzątana. Zlecając pracę tak dobrze zorganizowanej firmie masz pewność i całkowitą gwarancję dobrze wykonanej pracy wodnej. Chcesz mieć sprawny system wodny zleć wszystkie prace włącznie z zakupem części do wymiany Express Serwis Radosław Kościelniak.
Jestem klientem bardzo zadowolonym z wykonanych prac i gorąco POLECAM wszystkim planującym remont w tym wymianę urządzeń wodnych, zatrudnienia takich fachowych, profesjonalnych oraz miłych wykonawców.
Na uwagę zasługuje jeszcze jeden bardzo istotny fakt, koszt wykonanej usługi. Wykonawca mocno analizuje i dba o portfel swego klienta. Wszystkie dodatkowe koszty są minimalne co jest bardzo ważne!
Dziękuje za wzorowo wykonaną pracę.
Murowana Goślina