Klinika Lakieru
Kos Tek
14 opinii·2 zdjęcia
4 godziny temu
Nowa
Nie polecam!!!!!!!,gość nie odpowiedzialny!!umawia termin po czym zapada się pod ziemie.Zero kontaktu,nie odbiera telefonu,nie odpisuje na wiadomości!Ponad miesiąc czekania na termin i usługa nie wykonana.Szkoda nerwów,odradzam każdemu jaką kolwiek współpracę z tym typem!!!
Paweł Grudzień
10 opinii·1 zdjęcie
3 miesiące temu
Super Super i jeszcze raz Super autko wygląda jak nowe mimo że lakier już przeszedł swoje 100% polecam
Super Secret
Lokalny przewodnik·110 opinii·36 zdjęć
5 lat temu
Termin został umówiony kilka dni wcześniej, po przyjeździe okazało się, iż nikogo nie ma w środku. Czekałem 20 min, dzwoniłem brak odpowiedzi. Brak jakichkolwiek informacji. Totalny brak odpowiedzialności, straciłem czas na dojazd, czekanie. Dodatkowo brak usługi. Radzę zastanowić się kilka razy.
❤️🙏2
Klinika Lakieru (właściciel)
5 lat temu
Po rozmowie telefonicznej, i przeproszeniu klienta został zaproponowany nowy termin, klient nie skorzystał. Zwyczajnie nastąpiła pomyłka, został zarezerwowany termin dzień wcześniej.
Agnieszka Dużyńska
1 opinia
5 lat temu
Wow wow wow ! Moje kilkuletnie auto wyglada spowrotem jak w chwili kiedy odbierałam w salonie ! Świetna jakość usług i konkurencyjne ceny ! Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę nie raz, nie dwa !! Dziękuje za profesjonalną obsługę !
Krzysiek
2 opinie·1 zdjęcie