Firma Peja Personal, ta Firma PEJA Peja Personal GmbH Hafenweg 19 48155 Muster 🤔 KATASTROFA ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Powiem tylko o Sobie. CWANIAKI SĄ..TO FAKT...Od początku Stycznia 2026r tam pracowałem. Za miesiąc Kwiecień 2026r, gdzie przepracowałem 15dni, rozwożąc meble Tirem jako pomocnik kierowcy, Niemcy, Holandia, często spanie w ciężarówce, była to praca dla firmy transportowej. Anton RŐHR LOGISTYK GRUP ,Siedziba w Masholte i Beckum, www.anton-roehr.de Choć było się nawet tydzień czasu w trasie to SZEF PEJA Paweł Kipek liczył Nam Pomocnikom tylko 9godzin pracy. ZERA JAKIEJKOLWIEK DIETY. 135godz ×11= 1480eur na ok 1066euro, lub trochę więcej zostałem oszukany. Nie ma wypłaty, nie ma na papierze zwolnienia. NIC ‼️ Mimo tego że do końca Maja miałem opłacone mieszkanie to już jak nie pracowałem od 07.05.2026. To tydzień później chciano Mnie centralnie na ulicę wyrzucić. Nie dałem się jednak zastraszyć. Daniel Stalka, Polak ,taki "Naganiacz" bardzo długo i pięknie opowiada Nowym przybyłym do pracy, JAKIE TO MAJĄ SZCZĘŚCIE ⁉️Bo trafili do RAJU‼️ . A jest odwrotnie. Przy jakiejkolwiek kwestii upomnienia się o pieniądze, automatycznie uruchamia się procedura ,otumaniona Pracownika że nabrał zaliczek, że opłacono za Niego ubezpieczenie Z JEGO WYPŁATY, że jeszcze ma długi wobec Dobrodusznego Pana Paula Kipka. Czyli Pawła Kipka. I lepiej będzie jak się spakujesz i wprowadzisz z mieszkania BO WŁAŚNIE JUŻ NA TWOJE MIEJSCE JADĄ UCZCIWI PRACOWNICY ‼️Dziadostwo po całości ‼️ Jak Druga Firma tej Turczynki Sedy to jedno i to samo połączenie z Peja Personal GmbH Hafenweg 19 48155 Muster. Dopiero 14go Czerwca opuściłem SAM służbowe mieszkanie. Paweł Kipek NIE dostarczył mi ani ostatniej fiszki za Kwiecień, ani zwolnienia. Choć ok chyba 6km było biuro tej firmy. Nie odbiera telefonu, NIE odpisują na maile. Zabezpieczenie jednak mam. Porobiłem fotografię moich wiadomości do Nich i ich do Mnie. Mam numery ciężarówek, Dane kierowców z którymi Łącznie pracowałem przez 43dni. Pojawiły się u Mnie problemy finansowe ,nie opłacone rachunki za telefon i inne zobowiązania,które zostały zachwiane bo przez nie zapłacenie Mi pensji, takie sytuacje powstały. Umowę o pracę mam. Kartę ubezpieczeniową numer podatkowy. Wszystko jest OK Z MOJEJ STRONY. Tylko z Mojej. NIE znam niestety języka niemieckiego i na tym właśnie bazują Cwaniaki z Peja Personal GmbH Hafenweg 19 48155 Muster i tej drugiej firmy. Znam wielu ludzi oszukanych jak Ja. Młode dziewczyny które były zwodzone że wypłata będzie, a potem wyganiano ludzi do Polski. Są tak beszczelni że nawet Swoimi Prawnikami straszą.Ja Nazywam Się Dariusz Szlufik . Wszędzie gdzie tylko się da ROZGŁASZAM po Facebooku i innych portalach KTO I CO. To Firma PEJA Peja Personal GmbH Hafenweg 19 48155 Muster. Adwokaci, o sumę tysiąca euro raczej nie chcą brać takich spraw. To kolejne paliwo dla Peja ‼️ Kiedyś jednak KTOŚ złapie tego Całego Kipka i wystrzela Go po tym pazernym pysku (usunięte przez administratora)do podłogi. To tyle. Jak by ktoś potrzebował pomocy, lub też Mi może doradzić jak odzyskać mam Moje Ciężko zarobione pieniądze. To na Facebooku można Mnie znaleść. NIE odpuszczę MOICH PIENIĘDZY. Bynajmniej Ja. Pozdrawiam Wszystkich Zainteresowanych. Z Naszej Strony.