osoba, która intelektem nie grzeszy, wykorzystuje materiał ludzi, nie zna podstaw ortografii
30.01.2026 09:36
Dzień dobry, proszę powiedzieć gdzie i w jaki sposób pan z nami współpracował. Opis były pracownik jest złamaniem zasad regulaminu. W związku z zaistniałą sytuacją proszę doprecyzować relacje. Pragnę również podkreślić iż w naszej firmie zatrudnia się fachowców z wykształceniem inżynierskim i technicznym, niestety nie mamy aktualnie wolnych etatów dla humanistów i polonistów.
27.02.2026 20:13
Panie mateuszu, może jednak będzie pan łaskawy podpisać się pod swoją bezczelnością🙂. Tak ładnie podkreślał pan swoje pisarskie umiejętności a tu taka gafa. Niestety nie może pan pisać jako były pracownik, pomijając fakt łamania regulaminu tego portalu narusza pan również art. 23 i 24 Kodeksu cywilnego, ale taka oczytana osoba na pewno o tym wie. Aby naświetlić sprawę dla zainteresowanych dorzucam link, który ładnie przekierowuje do wizytówki firmy którą pan reprezentuje oraz wpisu który tam zamieściłem https://www.google.com/search?q=Admix%20Opinie&ludocid=9883834933381952599&ibp=gwp%3B0%2C7&client=ms-android-oppo-terr2-rso2&cs=1&hs=WkQp&hl=pl&sa=X&ved=0CAoQ5foLahcKEwjwt4XQrPqSAxUAAAAAHQAAAAAQCg&biw=360&bih=668&dpr=3#lkt=LocalPoiReviews&arid=Ci9DQUlRQUNvZENodHljRjlvT210WVMxVk1WVVZYVTJsT1N6UkhSMHhLYlhkTU4wRRAB . Są tam również inne opinie waszych klientów😆. Pozdrawiam
28.01.2026 07:00
Jesteś obecnym pracownikiem? Daj nam koniecznie znać jak wygląda teraz praca w przedsiębiorstwie JSK Jakub Konarski w mieście Warszawa. Czekamy na Twój komentarz, pomóż innym użytkownikom!
Zostaw merytoryczną opinię o JSK Jakub Konarski