przywiozłem mu classe cdp 100 w którym było słychać trrrr po włączeniu odtwarzacza i na ekranie wyświetlał się napis: prawdopodobnie uległ uszkodzeniu mechanizm napędu -ale po wciśnięciu stand-by każdą płytę czytał -zawiozłem w kwietniu -co telefon to jeszcze nie zajrzał w październiku za żądałem zwrotu to dopiero dostałem 27.11.2025r przez telefon powiedział że nie zaglądał włączyłem trrrr nie ma i ekran nie wyświetla o awarii ale szuflada po otwarciu skosem w dół nie trzyma poziomu i zero czytania płyt
wysłałem do serwisu Niderlandów atu się okazało laser do wymiany i szuflada do naprawy.tatuś p. krupy
ma cd 100 które nie czyta płyt i szuflada zwisa --na bank tatusiowi naprawił kosztem mojego syna bo to odtwarzacz jego syn jest po porażeniu porodowym nie chodzi i ma manualność rąk ograniczoną --nie polecam tutaj napraw bo zostaniesz okradzionym..moje cd o dem nie odebrał tata i powiedział że od roku nie naprawia mu setki a;e ta nic nie czyta i szuflada klapie w dół po otwarciu --dziwne to wszystko teraz mój ma. Włodzimierz Adrjańczyk Łodź
19.12.2025 07:00
Asystent AI
Jak teraz jest w przedsiębiorstwie FHU RK Remigiusz Krupa w mieście Świebodzin z zatrudnieniem, bo nie ma informacji o pracy u nich i nie wiemy jak to wygląda teraz, pomożecie?
Zostaw merytoryczną opinię o FHU RK Remigiusz Krupa