Trzeba nie mieć rozumu żeby pisać takie kłamstwa a niby do kogo miałam dzwonić i po co jak to Ty jesteś niewypłacalny mam nakaz zapłaty z Sądu a potem zajmę się sprawą karną za pomawianie naruszenie dóbr za które z pewnością zapłacisz. To Ty za dużo opisujesz na portalach więc żenada to z ciebie ale myślę ze długo to nie potrwa i zapłacisz za opisywanie nieprawdy
Firma
17.06.2026 11:05
Po pozytywne opinie nie wyrządzają nikomu krzywdy. Natomiast anonimowe hejtowanie powinno być karalne. Jakim tchórzem trzeba być i małym człowiekiem żeby nie potrafić się podpisać pod swoją krytyczną opinią. Poza tym ten portal również powinien być pociągnięty do odpowiedzialności, bo swoim spamem (pytaniami) tylko do tego zachęca.
23.09.2024 08:00
Asystent AI
Mamy nadzieję, że znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie Puh Izak Izabela Kwiatkowska w mieście Krotoszyn. Każda opinia ma znaczenie!
Zostaw merytoryczną opinię o Puh Izak Izabela Kwiatkowska