Kiedyś były oferty pracy jako Spedytor międzynarodowy. Jakby ktoś szukał takiej pracy to warto teraz pytać czy są jakieś problemy nadal? Pisaliście coś o należnościach ale nie wiadomo czy coś ruszyło do przodu w tym temacie.
Piotr
10.09.2026 12:37
Arkor Sp. z o.o. – informacja skierowana do wierzycieli spółki. Osobom posiadającym nieuregulowane należności proponujemy kontakt z kancelarią pod numerem +48 696 718 446. Kancelaria prowadzi postępowania ukierunkowane na dochodzenie i odzyskiwanie wierzytelności od tego rodzaju podmiotów.
Istotną informacją jest fakt, że firma Arkor Sp. z o.o. ma ogłoszoną upadłość - czas na dochodzenie swoich zobowiązań jest naprawdę niewielki !!
Należności i pozostałe zobowiązania wobec wierzycieli mogą być nadal dochodzone. Podejmowane działania mogą zmierzać do uzyskania zapłaty od spółki, a jeżeli istnieją ku temu odpowiednie podstawy prawne – również od osób ponoszących odpowiedzialność za jej zobowiązania (właściciele z prywatnego majątku, zarząd również z prywatnego majątku! )
– Czas na podjęcie działań w celu dochodzenia swoich należności może być bardzo ograniczony!
Arkor Sp.z o.o.
22.04.2026 11:27
Jesli jest Pani Zainteresowana, na stronie https://arkor.com.pl/ - której rzekomo nie mamy, znajdzie Pani tel i zapraszam do kontaktu.pozd Agata Kordus
Całym tym patobiznesem zarządza Agata K. Fikcyjne nazwisko na Timo Maciejewska. Brak zapłaty. Brak polisy. Firma wydmuszka. "Profesjonalizm" z kontami mailowymi na wp.pl oraz rejestracja firmy w mieszkaniu.
Arkor Sp.z o.o.
09.04.2026 10:05
Stalkerze, słabo jesteś poinformowany więcm musze cie zmartwić, ale wszystko mamy i licencje i wysokie ubezpieczenie. Dobrze sobie radzimy,
ale słyszałam ze ty nie najlepiej.
W opiniach, które stale piszesz o nas widac jak niewiele o nas wiesz . Rozpowszechniasz wymyslone informacje chocby to, ze zminiam nazwisko na potrzeby Timo. Agata M. i Agata K. to dwie różne osoby.
Piszesz stale, ze nie płacimy. Nie bede udawadniac, ze placimy dlatego podajemy numer telefonu do osoby, ktora w Arkor sp. z o.o. zajmuje się platnościami: 720800202. Jesli masz problem to zadzwoń!
Twierdzisz, ze jesteś oszukany, a ja twierdzę, ze działasz w szajce, która brała udział w kradzieży. Widzisz jak można pisac o kimś rzeczy, które ślina na jezyk ci przyniesie. Nie jestes wiarygodny, piszesz wszędzie te same bzdury jako anonim. Działasz w ten sposób na niekorzyść mojej firmy, szkalujesz mnie i nękasz. Ale pamietaj, ze wszystko ma swój kres.
Autor Agata Kordus
spedytor
09.04.2026 10:05
Jeżeli jest Pan osobą poszkodowaną, uprzejmie proszę o przedstawienie się, zamiast publikowania anonimowych wpisów.
W przypadku ewentualnych nieprawidłowości właściwą drogą jest bezpośredni kontakt i wyjaśnienie sprawy, a nie zamieszczanie ogólnych zarzutów na forum, zwłaszcza gdy nie wiadomo, czego dokładnie dotyczą.
Ponadto Państwa anonimowość może sugerować, że wpis wynika z emocji, takich jak zazdrość czy zawiść, co poddaje w wątpliwość zasadność przedstawianych zarzutów oraz to, czy w ogóle miały one miejsce.
Firma funkcjonuje na rynku od dłuższego czasu, regularnie realizuje zlecenia i współpracuje z podwykonawcami, którym terminowo dokonuje płatności.
Anita GtN
08.04.2026 15:39
Współpraca z ARKOR przebiega bardzo sprawnie i bezproblemowo. Wszystko jest realizowane na czas, a kontakt jest szybki i konkretny. W razie jakichkolwiek kwestii zawsze można liczyć na pomoc i znalezienie dobrego rozwiązania. Widać, że to rzetelna firma, na której można polegać. Z naszej strony jak najbardziej na plus i możemy polecić współpracę.
Znakomita współpraca z firmą ARKOR. Ładunki zawsze bezpiecznie i terminowo dostarczane na plac budowy, obsługa, kontakt i rozwiązywanie ewentualnych problemów na najwyższym poziomie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej wspólnej działalności. Z pełnym zaufaniem możemy polecić dalej!
Jasne — coś eleganckiego, ale dalej „ludzkiego”, żeby dobrze siadło na Google 👇
**Podziękowanie:**
Chcielibyśmy serdecznie podziękować CargoKlik za dotychczasową współpracę. Doceniamy profesjonalizm, zaangażowanie oraz sprawną komunikację na każdym etapie realizacji zleceń. Dzięki takiemu podejściu współpraca przebiega bezproblemowo i w dobrej atmosferze. Z przyjemnością będziemy ją kontynuować 👍
Kala
31.03.2026 08:51
Nie są wypłacalni. Założyli 2 spółkę- Vetra Mariusz Poprawa, ale też już zniknęli z giełdy. Omijać szerokim łukiem!
Mariusz Poprawa
08.04.2026 09:43
Kala , wcześniej dyspozytor, inne nicki i anonimy to wciąż ta sama osoba zarówno tu i na fb i wszędzie gdzie można szkaluje naszą firmę. Jeśli ma niezapłacona fakturę to proszę o kontakt pod numerem tel +48 720 800 202
30.03.2026 08:00
Asystent AI
Dzień dobry wszystkim. Szukam byłych pracowników których możnaby było zapytać na temat warunków zatrudnienia. Czy nastrój w pracy jest ok? Dziękuje za odpowiedź.
Zostaw merytoryczną opinię o Arkor Sp. z o.o.