Zdecydowanie polecam i napewno wrócę problem z silnikiem rozwiązany inne warsztaty które odwiedziłem odrazu kwota naprawy bardzo wysoki, pół silnika do wymiany,termin za 3tygodnie,zostaw Pan auto będziemy szukać wszystko rozumiem ale jak mają szukać i wymieniać dobre na dobre aż trafimy.. dzwoniąc do Pana Wojciecha przedstawiając problem auta szybka odpowiedź proszę przyjechać.na miejscu mieszane wrażenia(warsztat w starym budynku)ale to chwilowe.Pan uprzejmy wysłuchał po raz kolejny podłączył komputer odczytał błędy skasował(myślę kolejny koniec diagnostyki)lecz Pan Wojciech prosi abym wsiadł jako pasażer i jedziemy pojeździć.pokazuje mi całą listę poszczególnych czujników, parametrów itp.podczas jazdy patrzy co i jak działa testuje pod obciążeniem włącza jakieś wykresy.(Inni kasowali tylko)po dość dłuższej jeździe stwierdza że nie jest aż tak źle i może się podjąć naprawy.zaproponował termin naprawy w tym samym tygodniu przedstawił mi koszta zakres pracy.odstawilem auto w umówionym terminie rano następnego dnia późnym popołudniem otrzymałem telefon że auto naprawione ale aby jeszcze zostało do jutra zrobić trasę ok 40km aby mieć pewność że usterka się nie pojawia.otrzymalem też informacje o stanie auta zawieszenie układ hamulcowy ogólny stan auta i co należy zrobić w najblizszym czasie.przy odbiorze auta wszystko wytłumaczone szczegółowo wymienione rzeczy do wglądu dodatkowo otrzymałem założona książkę w której zrobiony wpis naprawy rzeczy które należy zrobić w najbliższym czasie.mile zaskoczenie podczas rozliczenia cena niższa od przedstawionej(Pan odpowiada że przedstawia zawsze z górka choć podczas umawiania naprawy zaznaczył że podczas naprawy jeżeli wystąpią dodatkowe koszta to zostanę poinformowany.)faktura paragon bez problemu.jestem mega zadowolony kontakt bezproblemowy auto naprawione warsztat skromny wizualnie ale w środku panuje porządek w aucie kierownica,fotel założona folia no i przede wszystkim rzeczowe podejście do tematu oraz wiedza mechanika nie wymieniacza.napewno wrócę i będę polecał innym.