Moje doświadczenia z tą firmą były zdecydowanie negatywne i budzą poważne zastrzeżenia. W trakcie współpracy wielokrotnie dochodziło do sytuacji, w których ustalenia nie były dotrzymywane, a kwestie finansowe pozostawały niejasne lub zmieniały się na niekorzyść pracownika.
Sposób komunikacji oraz podejście do zgłaszanych problemów oceniam bardzo krytycznie — brak realnych działań naprawczych i unikanie odpowiedzialności były na porządku dziennym. Całość sprawia wrażenie działania w sposób nieprzejrzysty i niesolidny.
Zdecydowanie zalecam dużą ostrożność i bardzo dokładne sprawdzenie wszystkich warunków przed podjęciem współpracy.
A weź napisz chociaż co zgłaszałeś ze nie reagowali. Może zaraz wyjdzie ze pracownik sam mógł ogarnac
Verbum
09.03.2026 19:01
Asystent AI
Firma szukała osoby na stanowisko Menedżer projektów w Agencji marketingowej na pełen etat. Praca była hybrydowa, na umowie o dzieło, z możliwością działania przy dużych markach i koncertach. Wymagano minimum 3 lat doświadczenia w marketingu oraz pracy przy kampaniach i z zespołem.
Jak wspominacie rozliczanie na umowie o dzieło w tej firmie? Czy faktycznie można było coś osiągnąć pod kątem rozwoju i ciekawych projektów? Jak wyglądała współpraca z szefostwem w praktyce?
Może ktoś napisać, jak było pracować jako kierownik projektu w tej firmie? Interesuje mnie, czy faktycznie można było pracować przy znanych markach i jak się sprawdziła umowa o dzieło przy takim stanowisku.
W ofercie wymagali minimum 3 lat doświadczenia w marketingu, znajomości trendów i pracy w zespole. Była praca hybrydowa lub zdalna. Płacy nie podali, atmosfera miała być niekorporacyjna.