Pracodawca i sama praca bardzo OK. Pracowałam w La Sezam przez dość długi czas na umowę zlecenia. Szczerze należy sobie powiedzieć, że oboje szefowie są bardzo wymagający, dbają o wysoki standard obsługi gości i sam wygląd lokalu i w tym kierunku bardzo szkolą pracowników, i nie ma taryfy ulgowej. Mimo to atmosfera pracy jest bardzo pozytywna, szkolenia są na wysokim poziomie zarówno te barmańskie jak i z obsługi klienta, co można wykorzystać na innych etapach swojej kariery zawodowej zarówno w branży gastronomicznej, rozrywkowej ale też w pracy biurowej z klientem. NAJWAŻNIEJSZE: Pensja zawsze na czas! Stawki są rynkowe i oczywiście napiwki tylko dla obsługi. Grafik pracy jest bardzo elastyczny i naprawdę pracę tą można pogodzić z innymi obowiązkami (druga praca, uczelnia itp), tym bardziej, że klub jest czynny do późnych godzin i również pracuje w święta więc pracy jest zawsze dużo i dla kogoś kto chce pracować i dobrze zarobić zawsze ta praca jest. Nie oferują żadnych benefitów zewnętrznych ale jest zniżka dla pracowników na bilard. Atmosfera pracy pozytywna i można poznać wiele ciekawych osób. Wracam tam z chęcią również jako klient :)