Opinie o Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.
pytanie do byłych pracowników co wam sie tam nie podobało?
Szanowny Panie Jeżeli jest Pan zainteresowany, którymś z naszych ogłoszeń rekrutacyjnych, to zapraszamy do kontaktu. Przedstawimy dokładnie i rzeczowo naszą ofertę oraz zaprezentujemy warunki pracy w Zakładzie. Zależy nam na jak najpełniejszym przedstawieniu oferty, aby ewentualna decyzja o podjęciu z nami współpracy była świadoma i podejmowana w oparciu o realne warunki pracy. Zachęcamy do kontaktu z działem kadr pod numerem telefonu: 607805009 Pozdrawiamy serdecznie.
Na pewno nie miejsce dla leserów, ale za to dobrze płacą.
Dzień dobry Jarku. Dziękujemy za twoją opinię. Jeżeli pracownik jest usatysfakcjonowany swoimi zarobkami, to nas również to cieszy. Jesteśmy przekonani, że kolejny rok przyniesie nam wszystkim więcej powodów do zadowolenia. Pozdrawiamy.
Pracuję w tym zakładzie praktycznie od samego początku. Wcześniej pracowałem za granicą i powiem, że nie żałuję że wróciłem. Widziałem jak ten zakład się zmienia. Na początku jak to na początku było różnie, ale widzę, że jest coraz lepiej. Nigdy nie spóźnili się z wypłatą, zawsze gra co do złotówki. Widziałem tych, co przychodzili i odchodzili po tygodniu czy miesiącu. Powód był zawsze raczej jeden, nie nadawali się do tej roboty. Ja pracuję, wiem za co i jestem zadowolony. Widzę, że są ogłoszenia, więc polecam. Praca w takiej ubojni to nie to samo, co dawniej.
Dziękujemy za twoją opinię. Zawsze tak jest, że to, co nowe wymaga czasu. Nasi nowi pracownicy zdobywają lub doskonalą swoje umiejętności. My jako zakład również cały czas się zmieniamy. Bardzo nam zależy, żeby owe zmiany były na lepsze. Serdecznie pozdrawiamy, a wszystkich zainteresowanych naszymi ofertami zachęcamy do aplikowania poprzez portal GoWork.
Jak się pracuje w Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!