Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.

Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.

Witaj na profilu Zakładów Mięsnych Zakrzewscy - Zakład Produkcyjny w Szczuczynie. Jesteśmy młodą firmą, która niedawno obchodziła swoje drugie urodziny.

Ciężko i stale pracujemy, by zbudować jak najlepszy zespół pracowników i zasłużyć na opinię dobrego pracodawcy i producenta najlepszej wołowiny... nie tylko w Europie!

Poznaj nas, poznaj nasze ogłoszenia, a jeżeli już z nami pracujesz lub spotkałeś nas na swojej zawodowej drodze, to zachęcamy do pozostawienia tu swojej opinii. Prosimy o obiektywność i odpowiedzialność w ich formułowaniu. Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi, a my staramy się zrobić jak najwięcej, aby praca u Zakrzewskich kojarzyła się tylko z tym, co najlepsze. Tak, jak produkowana przez nas wołowina!

Pozdrawiamy Wszystkich Bardzo Serdecznie!

Zespół Pracowników ZMZ w Szczuczynie
kandydat Nowy wpis

pytanie do byłych pracowników co wam sie tam nie podobało?

@kandydat

Szanowny Panie Jeżeli jest Pan zainteresowany, którymś z naszych ogłoszeń rekrutacyjnych, to zapraszamy do kontaktu. Przedstawimy dokładnie i rzeczowo naszą ofertę oraz zaprezentujemy warunki pracy w Zakładzie. Zależy nam na jak najpełniejszym przedstawieniu oferty, aby ewentualna decyzja o podjęciu z nami współpracy była świadoma i podejmowana w oparciu o realne warunki pracy. Zachęcamy do kontaktu z działem kadr pod numerem telefonu: 607805009 Pozdrawiamy serdecznie.

Anita Nowy wpis
@kandydat

Praca jak każda inna, ale chociaż dobrze płacą

Jarek

Na pewno nie miejsce dla leserów, ale za to dobrze płacą.

@Jarek

Dzień dobry Jarku. Dziękujemy za twoją opinię. Jeżeli pracownik jest usatysfakcjonowany swoimi zarobkami, to nas również to cieszy. Jesteśmy przekonani, że kolejny rok przyniesie nam wszystkim więcej powodów do zadowolenia. Pozdrawiamy.

Na uboju

Pracuję w tym zakładzie praktycznie od samego początku. Wcześniej pracowałem za granicą i powiem, że nie żałuję że wróciłem. Widziałem jak ten zakład się zmienia. Na początku jak to na początku było różnie, ale widzę, że jest coraz lepiej. Nigdy nie spóźnili się z wypłatą, zawsze gra co do złotówki. Widziałem tych, co przychodzili i odchodzili po tygodniu czy miesiącu. Powód był zawsze raczej jeden, nie nadawali się do tej roboty. Ja pracuję, wiem za co i jestem zadowolony. Widzę, że są ogłoszenia, więc polecam. Praca w takiej ubojni to nie to samo, co dawniej.

@Na uboju

Dziękujemy za twoją opinię. Zawsze tak jest, że to, co nowe wymaga czasu. Nasi nowi pracownicy zdobywają lub doskonalą swoje umiejętności. My jako zakład również cały czas się zmieniamy. Bardzo nam zależy, żeby owe zmiany były na lepsze. Serdecznie pozdrawiamy, a wszystkich zainteresowanych naszymi ofertami zachęcamy do aplikowania poprzez portal GoWork.

Pozdrawiamy Wszystkich Bardzo Serdecznie!

Zespół Pracowników ZMZ w Szczuczynie
Aplikowałeś do firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.? Czy jej przedstawiciel się z Tobą skontaktował? Czy udało Ci się przejść do kolejnego etapu rekrutacji? Jeśli tak: jak przebiegała rozmowa kwalifikacyjna?

Zostaw merytoryczną opinię o Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne Zakrzewscy Spółka z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Przejdź do nowych opinii