Witam, czy dostanę mowę o pracę? Czy pracodawca płaci dodatkowe nadgodziny powyżej 8h pracy i czy soboty też płaci jako dodatkowe nadgodziny? Czyli +50% stawki. Czy można pracować po 8h i później nie zostawać w pracy?
Karix
26.05.2026 10:02
Nic nie masz płacone więcej niż wyrobiłeś. Stawka godzinowa,lub jak się umówisz miesięczna. Chcesz urlop to bezpłatny. Jako sprzedawca pracujesz pon-pt po 9h szykując towar na zamówienia i rozworząc go. w soboty szykujesz towar dla bierzących klientów (co przed chwilą przyjechali) i towar na giełde na którą będziesz musiał jechać w Niedzielę. A w między czasię jeszcze rozładunki towaru który przyjechał. Tak więc praca w marpolu to nie praca - to Twoje życie 7 dni w tygodniu.
Na serwisie pracujesz pon -sob. Reklamacji jest dużo bo to chińszczyzna więc ciągle się nie wyrabiasz i ciągle o to są pretensje. Musisz się też urzerać z niezadowolonymi klientami i tłumaczyć im że jak kupił tanio to nie znaczy,że to dłużej podziała... Umowa oczywiście najniżej jak można, reszta pod stołem. A i jeszcze jedno: To się nie choruje! Ech dobrze że tam już nie pracuję. Pozdrawiam wszystkich którzy mają już tak wyprane mózgi że poza tą firmą życia nie widzą i koszą szefostwu trawniki i pucują samochody.
05.09.2024 09:50
Witam, czy pracodawca daje umowę o pracę? Czy pracodawca płaci powyżej 8h pracy dodatkowe nadgodziny+50% stawki od każdej godziny? Czy pracodawca płaci każdą sobotę jako dodatkowa nadgodzina+100% stawki? Czy można pracować po 8h i iść do domu bez zgody na nadgodziny?
04.09.2024 08:00
Asystent AI
Kreuj rynek pracy. Dodaj komentarz o firmie Mar-Pol s.c. Import-Export M. Ściana K. Ściana Krzysztof Ściana w mieście Suchowola. Napisz co sądzisz o tym pracodawcy. Twój wpis ma znaczenie.