4.5/5

• Korzyści dla Twojej firmy
  • Zalety pracy dla pracodawców
  • Zarządzanie zasobami ludzkimi w firmach

Korzyści dla Twojej firmy

Zalety pracy dla pracodawców

Zarządzanie zasobami ludzkimi w firmach

3. Opinie o pracodawcach Eppertshausen
  5. Opinie o MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH

Opinie o MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH Eppertshausen

Nie przegap nowości o MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH!

Kuba

22.06.2024 14:40

Sam szukałem opinii przed wyjazdem o firmie i projekcie na wakacje i teraz pisze co mnie spotkało. Po rozmowie z rekruterka wszystko zostało nam wyjaśnione, na miejscu wszystko się zgadzało. Jest transport do pracy busem i póki co mamy godziny pracy a jesteśmy tu juz 5 tygodni. Pierwsza wypłata punktualnie, godziny się zgadzają. Jesteśmy na projekcie na wakacje sortowanie paczek. Ja z dziewczyna mamy prosta prace i jesteśmy zadowoleni na magazynie dużo Polaków którzy nam pomagali na początku. Nie wiem jak inne projekty ale u nas wszystko zgodnie z oferta która nam była przedstawiona przed wyjazdem.
    Mich

02.04.2025 11:45

O co chodzi dokładnie w tej pracy? To jest komisjonowanie?

19.04.2025 13:11

I tu sie nie zgadzam z tym Agencja zawsze podchodzila grzecznie do pracownikòw Cos tu nie tak z Polaczkami sami szukaja dziury w calym Zgadujac sie Jeden drugiego buntuje i w tym caly problem
    Basia

13.06.2024 16:21

Pracowałam na kosmetykach, praca była super, dużo godzin. Mieszkanie z dojazdami do pracy za opłatą ale wygodne rozwiązanie bo nie trzeba się o nic martwić. Byłam zadowolona z pracy i polecam firmę MBP
    SzybkiJohny

12.06.2024 22:01

Praca na mrożonkach była Ok. Można tez przejść pod klienta bezpośrednio tylko trzeba się wykazać. Zarobki Ok, mieszkanie i dojazd do pracy dobre.
    Magdalena

27.05.2024 19:54

Ja również polecam, firma dba o swoich stałych pracowników. Mi pomogli np. w trudnej prywatnej sytuacji. Nigdy nie było też problemu z wypłatą bądź nadgodzinami. Pracowałam na paczkach, różnie było ale w razie problemów mogłam liczyć na wsparcie biura I szefostwa. Pracowałam tam 9 miesięcy i niedługo znów wrócę. Dodam że jest sporo długich pracowników bądź tych co wracają. Polecam MBP

Krycha

01.06.2026 15:02

Mamy w planie z dziewczyną jechać do Amazon magazyn na pączki Frankfurt na Menem Świeże opinie? Agencja MBP
    #Magazynier

Szybki

01.06.2026 09:03

Witam nie polecam agencji ponieważ jak jest sam to mieszkasz 4 osoby w jedynym pokoju jak jesteście parą to mieszkasz kawalerce z busem Plus mieszkanie płacisz 350 euro W masz plan pracy i wypada ci taki dzien na telefon ze masz byc pod telefonem chyba ze chcesz iść do pracy piszesz do biura idxiesz praca jest okej ale nie masz ustalonej godziny o której jest przerwa bo decyduje tim lider (usunięte przez administratora)

Nubis

29.05.2026 16:37

A jak to jest w przypadku Amazona pod Frankfurtem jak to wygląda w praktyce i praca i płaca

rose

12.06.2026 00:31

Pracowałam tam kilka lat temu (zakwaterowanie było w Dietzenbach), więc nie wiem, jak sytuacja wygląda obecnie. Opisuję wyłącznie moje osobiste doświadczenia z okresu, gdy tam pracowałam. Moje doświadczenia były bardzo negatywne. Mieszkanie było przeznaczone dla 7 osób i miało jedną łazienkę z wanną oraz osobną toaletę. Gdy w toalecie wypadły drzwi, czekaliśmy około tygodnia na ich naprawę. Stan lokalu pozostawiał wiele do życzenia, m.in. brudna kuchnia, uszkodzone drzwi z dziurami po uderzeniach pięścią oraz ogólny problem z utrzymaniem porządku. Przez pewien czas dla wszystkich lokatorów dostępny był tylko jeden klucz do mieszkania. Organizacja pracy również była chaotyczna. Pracownicy byli często przenoszeni między różnymi działami w ciągu jednej zmiany. Po około dwóch godzinach pracy ogłaszano przerwę, po której trzeba było pracować kolejne sześć godzin bez kolejnej pauzy. Zdarzały się również sytuacje, gdy przy mniejszej ilości pracy część osób nie była wpuszczana na magazyn. Musieliśmy wtedy czekać na stołówce nawet do końca zmiany, ponieważ kierowca pracował w tym czasie na hali. W praktyce oznaczało to nawet około 8 godzin oczekiwania(usunięte przez administratora) Bardzo źle wspominam także kontakt z koordynatorem. W mojej opinii brakowało profesjonalnego podejścia do pracowników, pojawiały się nieodpowiednie komentarze, a organizacja transportu i dokumentów pozostawiała wiele do życzenia. Dodatkowo zdarzały się telefony w dni wolne z informacją o konieczności stawienia się do pracy, nawet na nocną zmianę. Warto też wspomnieć, że przynajmniej w tamtym czasie koordynator nie wprowadzał nowych pracowników do mieszkań. Otrzymywało się numer telefonu do osoby już tam mieszkającej i to ona miała wpuścić nową osobę. Niestety niektórzy współlokatorzy również pozostawiali wiele do życzenia. To oczywiście moje doświadczenia sprzed kilku lat, jednak ja nie zdecydowałabym się na ponowną współpracę z tą firmą i osobiście jej nie polecam.
    Artur

19.05.2026 14:18

Pracujemy w tej firmie od stycznia i po tym czasie możemy już coś konkretnie powiedzieć. Współpraca układa się bardzo dobrze, wypłaty są zawsze na czas, a zarobki w naszym przypadku to około 1700–1900 euro. Ja pracuję jako kierowca, więc mam dodatkowo dopłatę za tę funkcję. Dostaliśmy mieszkanie, świeżo wyremontowaną kawalerkę, wszystko zadbane i w spokojnej, zielonej okolicy. Dużym plusem jest też ogromny parking przed hotelem. Po ostatniej pracy w Hamburgu, gdzie codziennie był problem z zaparkowaniem auta, tutaj to naprawdę duży komfort. Po kilku miesiącach dobrze poznaliśmy firmę i ludzi, dlatego możemy spokojnie polecić współpracę. Atmosfera jest w porządku i dobrze nam się tutaj pracuje.
    Peofxjfj

19.05.2026 10:42

Czy jest jakiś kontakt do rekrutacji z osobą mówiąca po polsku?
    Xx

13.04.2026 21:14

Witam. Czy ktoś był na sortowaniu paczek w Amazon we Frankfurcie? Jak tam wygląda praca i czyli jak spoko wypłata?.

18.08.2025 16:35

Chce wyjechac do pracy w Hanowerze (w pojedynkę). Praca na sortowni na magazynie obok Amazona od 7.09. Czy ktos tam pracował? Jak wyglada wypłata nadgodzin, wynagrodzenie, zakwaterowanie, podpisanie umowy i sama umowa? Jak atmosfera w pracy i sama praca?
    Praca

19.08.2025 06:25

Teraz chce uzyskać więcej info na temat pracy przy sortowaniu paczek przy taśmie praca koło Frankfurtu nad Menem
    Bajo

09.04.2026 18:36

Również chce uzyskać informację ktoś był? Bo mam jechać.. jakie warunki mieszkalne , dają zaliczki oraz jak praca?
    Xz

27.03.2026 01:49

Wyjechaliśmy z chłopakiem z tą agencją na projekt z fotowoltaiką w Mannheim, komisjonowanie i bardzo tego żałujemy bo straciliśmy tylko czas i pieniądze na ten wyjazd i ponad 1200 km! Wszystko zapowiadało się spoko ale po przyjeździe na miejsce okazało się że ,,mieszkanie" w którym mamy mieszkać i uwaga płacić za nie, nie mało, wygląda jak rudera! W łazience widać gołe rury na ścianach. I nie mam na myśli tego że one po prostu biegną po ścianie tylko dookoła nich brakowało tynku/ściany wszystkiego!! Szkoda że nie da się załączyć zdjęć... W kuchni wszędzie tłuszcz i brudno. W naszym ,,pokoju" rozwalone szafy, brak firanek czy jakichkolwiek zasłon w oknach, nic! Dziura w drzwiach. O łóżku nie wspominając bo nie wyglądało dużo lepiej. Wszędzie syf, kurz i brud. Piekarnik i płyta były tak brudne jakby ktoś rozrzucił na nie ser topiony w plastrach i dodatkowo polał to jeszcze olejem. I my za coś takiego mamy płacić ? To ja mam tutaj przyjeżdżać i sprzątać po kimś obcym jak on opuszcza swoje lokum ? O ludziach nie wspomnę... mieliśmy okropnego niefarta bo trafiliśmy na jakichś waria.ów nie wiem po co ta agencja trzyma takie osoby(usunięte przez administratora) Po prostu warunki poniżej krytyki. Byliśmy tylko jeden dzień w pracy(usunięte przez administratora) Sama praca niby lekka ale też każdy miał cię gdzieś dają ci Ukrainkę ledwo mówiącą po polsku żeby to ona wyjaśniła ci co masz robić a nie ktoś kto umie mówić po polsku. Sama praca nudna. (usunięte przez administratora) Dobrze że wrócił nam rozum (po tym 1 dniu w pracy i 2 w pokoju) i zawinęliśmy się stamtąd jak najszybciej. Największa trauma to, to mieszkanie. Masakra
    Anonim0101

06.11.2025 13:21

Niestety nasza współpraca z agencją okazała się wyjątkowo rozczarowująca. Kontakt z biurem był utrudniony, a informacje przekazywane telefonicznie były niespójne lub wręcz znikome. Osoby odbierające telefony nie posiadały żadnej wiedzy na temat warunków zatrudnienia ani zakwaterowania. Dopiero dzień przed wyjazdem otrzymaliśmy numer kontaktowy do osób które znajdują się na mieszkaniu, aczkolwiek również tam nie uzyskaliśmy rzeczowych informacji. Podczas podróży – około 4 godziny przed dotarciem na miejsce – zostaliśmy poinformowani, że pokoje „nadają się do remontu”. Niestety rzeczywistość okazała się znacznie gorsza, niż byliśmy w stanie sobie wyobrazić. Zakwaterowanie w Dizenbach było w stanie dramatycznym, zarówno podstawowym standardom higieny, jak i elementarnemu poczuciu godności. W mieszkaniu panował intensywny, trudny do zniesienia zapach, brud widoczny był praktycznie na każdej powierzchni. Włosy, kłęby kurzu, wszystko się kleiło od tłuszczu. Panele były uszkodzone, okna bez rolet lub zasłon, a zamiast tego na szybach przyklejona tapeta. Lodówka znajdowała się w stanie opłakanym – urwane drzwi, popękane szuflady prowizorycznie sklejone klejem. Szafy również były uszkodzone, a materace zabrudzone włosami i śladami różnych wydzielin, co całkowicie dyskwalifikuje je do jakiegokolwiek użytkowania. W łazienkach sytuacja była równie nieakceptowalna: drzwi z dziurami, toalety chwiejące się i pozbawione desek, jedna wanna na sześć osób oraz ciepła woda lecąca jedynie delikatnym strumieniem. Całe mieszkanie sprawiało wrażenie miejsca dla bezdomnych. Aby móc tam w ogóle funkcjonować, należałoby zabrać własne środki czystości, a nawet urządzenia takie jak odkurzacz czy mop parowy. To nie są warunki, jakie można proponować pracownikom, a zwłaszcza gdy koszt zakwaterowania wynosi 600€ za parę. Takie warunki są nie tylko nieprofesjonalne, ale i niehumanitarne. Po przejechaniu ponad 1000 km, poświęceniu czasu oraz pieniędzy, jedyne co nam pozostało, to rozczarowanie i rezygnacja. Po obejrzeniu kwater zdecydowaliśmy się wrócić tego samego dnia, gdyż nie jesteśmy w stanie zaakceptować mieszkania w takich warunkach. Tego typu podejście ze strony agencji jasno pokazuje brak troski o pracowników oraz kompletny brak kontroli nad warunkami, w jakich mają oni mieszkać. Jest to sytuacja niedopuszczalna.
    #Komisjoner
    Bartkowiak

02.11.2025 12:13

Witam serdecznie chciałbym zapytać o prace na stanowisku magazynier sortowanie paczek byłbym chętny na współpracę
    #Magazynier

31.10.2025 14:54

Brak pełnego ubezpieczenia trzeba dopłacać do wizyty u lekarza i zarobki 1300 euro 2024 rok nie polecam

22.09.2025 13:07

Praca fajna trzeba lubiec to co sie robi Odnosnie wyplaty a w szczegolnosci ile sie zarabia na godzine to bezposrednio z biurem Agencja kazdego uswiadamia daje informacje co jak i za ile Za jaka stawke sie pracuje Jak wszedzie zreszta sa te same procedury zatrudnienia
    Niepolecam

28.10.2025 23:36

Zalecam sprawdzić , wyciąg godzin z pracy a wyciąg godzin pokazany na pasku .
    Kandydatka

27.10.2025 13:33

Cześć mamy wyjechać z chłopakiem do pracy na sortownie paczek do Frankfurtu nad Menem jak wyglada tam praca i jak z zakwaterowaniami jakie sa lokacje ?
    #PracownikFizyczny

Oferty pracy - MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH

Pracownik fizyczny

Kraków

2500 - 2700 EUR / m

Pracownik Mroźni (k/m/d)

Darmstadt

3000 - 3500 EUR / m

Operator wózka systemowego (k/m/d)

Rzeszów

Załadunek i rozładunek TIRów

Augsburg

3000 - 3500 EUR / m

Praca na magazynie w Niemczech również dla Par, bez języka

Darmstadt

11000 - 15000 PLN / m

Praca na magazynie w niemczech również dla Par, bez jezyka + dojazd do pracy busem firmowym

Hanau

11000 - 15000 PLN / m

Mmkk

21.09.2025 17:39

Czy ktoś aktualnie pracuje we Frankfurcie na sortowni paczek? Możecie podzielić się swoimi odczuciami co do pracy i zarobków ?

02.09.2025 13:30

Marta

02.09.2025 21:22

@Pan i Pani Witam Czy jest możliwość jakieś kontaktu prywatnie bo chciałabym zadać parę pytań o pani nadi ?
    Pani i Pan

02.09.2025 13:20

Od 1,5 tygodnia obiecywana jest nam praca, a jednocześnie proszono nas o wstrzymanie się z innymi ofertami, ponieważ „tutaj wszystko jest pewne”. Mieliśmy wyjechać w zeszłym tygodniu, ale poinformowano nas, że wyjazd został przesunięty na kolejny tydzień, zapewniając, że nie musimy się o nic martwić. W poniedziałek mieliśmy otrzymać adres zakwaterowania, na który mieliśmy się udać – jednak nie dostaliśmy żadnych informacji. Dzisiaj, we wtorek, skontaktowałam się z Panią Nadią, aby ustalić, co i jak. Była wyraźnie zestresowana i po chwili odpowiedziała, że takie informacje udziela Pani Aleksandra. Wyjaśniłam, że to właśnie Pani Nadia wcześniej zajmowała się wszystkimi formalnościami i to od niej powinniśmy otrzymywać takie informacje. Cała sytuacja była bardzo stresująca i nieprofesjonalna. Nie polecamy tej agencji w szczególności Pani Nadii. Bardzo niesłowna osoba.
    MaTch79

26.08.2025 18:49

Witam.Wybieram się do pracy przy sortowaniu paczek w okolicach Frankfurtu na Menem.Czy ktoś z obecnych pracowników mógłby napisać czy praca nie jest zbyt skomplikowana,da się szybko ogarnąć?I jak wyglądają warunki mieszkaniowe,da się normalnie mieszkać (chodzi mi o jakąś patologię itd)?I ile mniej więcej trzeba mieć kasy żeby przeżyć pierwszy miesiąc?
    Gosia

27.08.2025 09:38

Jak jesteś osobą z chęciami do pracy to szybko się nauczysz 2-3 dni. Na mieszkaniu jesteśmy z osobami w naszym wieku. Wszyscy są w porządku. Każdy ma inne wydatki ale jest też możliwość dostania zaliczek tygodniowych w tej firmie także to was może podratować 😏
    MaTch79

27.08.2025 17:27

Hej, dzięki za odpowiedź.A możesz jeszcze napisać czy to są mieszkania w jakimś hotelu robotniczym,czy to są mieszkania w różnych miejscach?Jak jest z dostępem do kuchni, łazienki itp?Czy są w pobliżu jakieś sklepy? Jest możliwość pracy w nadgodzinach?
    Fazlur Rahman

17.08.2025 10:12

I would like to work with your company.
    x

06.08.2025 10:08

Wypłaty na czas, czasem ciężko się dogadać z biurem bo kobietki są zakręcone (każda powie co innego) ale ostatecznie zawsze znajdzie się rozwiązanie problemu 😊 pracowałam 18 miesięcy z tą firmą i bylam zadowolona. Dbają o sumiennych pracowników.
    Patrycja

27.03.2025 16:54

Jeśli ktoś pracuje na komisjonerce w fuldzie proszę o kontakt mam parę pytań ☺️
    Jadwiga

26.05.2025 18:06

Na którym projekcie pracowałeś ?ja myślę o Amazonie
    były pracownik

02.08.2025 22:53

Nie polecam. Pracujesz od poniedziałku do soboty. A z wypłaty wychodzą grosze, niezależnie od tego ile godzin w miesiącu przerobisz.(usunięte przez administratora) Radzę się poważnie zastanowić nad współpracą z tą (usunięte przez administratora)firmą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH?

06.06.2025 04:14

Jak ze zakwaterowaniem ?? Czy jest możliwość żeby para nie miała przejściowego pokoju ? I jak zakwaterowanie wygląda
    Kamila

03.06.2025 14:29

Hej mam pytanie jak wygląda okres pracy chodzi mi na ile miesięcy się wyjezdza jak to wyglada?
    Zofia

21.05.2025 08:56

Czy agencja daje polska umowa ? Chodzi o magazyn Amazon?

20.02.2025 12:56

xyz

12.03.2025 09:18

Z nami kontaktowali sie telefonicznie. Do dziewczyny nie mogli sie dodzwonic bo miala nieaktualny numer w CV
    Anonim5

17.05.2025 07:28

Witaj, szukam pracy z chłopakiem, możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Jak się pracuje, przy czym pracujecie? Czym się dokładnie zajmujecie. Niestety nie mam zbytnio znajomych którzy by polecili mi jakąś agencję godną polecenia. Szukamy na ślepo poprzez opinie itp także fajnie byłoby gdybyś się rozpisał/a, szukam też pracy odpowiedniej do mojego wzrostu dlatego moje ostatnie pytanie jest takie czy wasza praca wymaga jakoś wysokich osób? Mam 154 więc czy nie byłoby jakiś problemów z sięgnięciem po coś lub cokolwiek innego?
    Adrian Łozowski

12.05.2025 12:32

Witam, Poszukuję pracy razem z dziewczyną najlepiej na magazynie albo jako komisjonerka. Nie posiadamy samochodu, a nasza znajomość języka niemieckiego jest słaba. Czy byłaby możliwość pracy bez znajomości języka i z zapewnionym transportem do pracy? Jeśli tak, proszę o kontakt. Z góry dziękuję!

09.05.2025 13:47

MBP tel +49 607 481 89 810

Kontakt - MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH

Paul-Ehrlich Str. 38 63322 Eppertshausen

GP

08.05.2025 15:46

Czy mógłby ktoś podań nr kontaktowy do kogoś z tej agencji, bo nigdzie nie mogę znaleźć?
    Konrad

16.10.2024 12:11

Wyjechalem do pracy, na miejscu straszne przeludnienie, zostalem wyrzucony po 20 dniach bez powodu i nie chcieli znalezc mi kolejnej lokalizacji, powiedzieli ze nie ma zlecen, na wyplate powiedzieli mi ze jestem stratny 20 euro po odliczeniu kosztow i nic mi nie wyplacili a ja tone w tym co wyciagnalem by w ogole wyjechac. Nie polecam.
    as

27.04.2025 13:41

nie pracowałem w tej Agencji jeszcze ale od 5 lat w Niemczech jestem szczerze mówiąc ten wpis w ogóle nie na miejscu . 1 . To nie Polska by pracodawca nie wypłacił należnej wypłaty bo idziesz do sądu pracy i Pracodawca dostaje po dupi.... a niemcy się strasznie boją sądu pracy . 2. zapewne nabrałeś tyle zaliczek ze nie starczało tobie na wypłatę co jest powszechne w śród Polaków w niemczech a później płacz jaka agencja zła . 3. w każdej agencji jest okres gdzie nie ma pracy - jak i w zakładach niemieckich nie kiedy od października do Kwietnia

27.04.2025 23:58

Zgadzam się z tym Wypłata zawsze była na czas Dużo osób pobiera zaliczki które agencja umożliwia poprostu daje Bo rozumie ze każdemu może być ciężko i co nie oznacza że muszą dawać To jest tylko i wyłącznie ich dobra wola inicjatywa z ich strony Dobrze to o nich świadczy W Polsce by tego nie mieli to też nie doceniają wstyd Pytanie czy Polacy mają za grosz honoru Przyjeżdżają do Niemiec za chlebem a co nie jeden udaje bogacza czego to oni nie mają Az śmiać mi się chce z takich ludzi Poprostu żenujące to jest Skoro tacy bogaci są to co oni robią w Niemczech Panu Konradowi życzę wyobraźni wielkiej poprostu albo tyle miał nabrane zaliczek albo najwyraźniej do pracy nie chodził Ciężko wnioskować ale napewno w życiu nie uwierzę ze agencja z nim się nie rozliczyła coś nie tak z tym panem Bo agencja co do wyplat zawsze trzymała się terminu i była wypłacalna Co do agencji byłam u nich na dwóch kontraktach i byłam mega zadowolona z agencji MBP Najwyraźniej pan Konrad nie trafił na gorsza agencje może wtedy by docenił Poprostu niektórzy ludzie nie doceniają niechca albo nie umieja Pozdrawiam
    Cześć

23.04.2025 17:14

Może mi ktoś powiedzieć w skrócie na czym polega praca w Amazon? Sortowanie lekkich przesyłek przy taśmie.

24.04.2025 11:16

Witam Praca w Amazon jest bardzo fajna Sortowanie wykładanie paczek na taśmę wedlug alfabetu np D,C,Y,X albo z drugiej strony taśmy np B Ściąganie paczek z linki tam gdzie Ciebie postawia według numeru na danym stanowisku Ściąganie paczek pozostałości nie wyzbieranych przez innych pracownikow przed Toba Wrzucanie ich do wózków wedlug numerów Skanowanie paczek pakietów na danym stanowisku do odpowiedniego kontenera przypisanego do danego numeru stanowiska np kartona Paczki z problemami otwarte zniszczone z niewidocznymi numerami puszcza się wolno na taśmie one idą na problem Gdzie tym zajmują się odpowiedni ludzie w tym wyszkoleni Praca prosta i łatwa Poprostu trzeba lubieć to co się robi Powodzenia

10.04.2025 10:41

11.04.2025 14:09

Witam Prosze wpisac sobie nazwe agencji MBP Niemcy i wyswietli sie strona ze szczegolami Agencja normalnie bez zadnego problemu rozmawia po Polsku Pozdrawiam

28.03.2025 12:49

Praca sama w sobie jest bardzo fajna Milo wspominam agencje oraz zaklad Poprostu trzeba lubiec to co sie robi i chodzic do pracy z energia ktorej co nie jednemu brakuje tam temu wystawiaja zla opinie Bardziej ludzie sieja propagande ktorym niechce sie albo pracowac albo utrudniaja innym ktorzy chca pracowac psuja opinie Tak ze polecam z czystym serce agencje i zaklad
    Onaa

05.03.2025 10:17

Witam wszystkich. Znalazłam ofertę pracy przy sortowaniu paczek w Frankfurcie. Chce wyjechać z siostrą i chciałabym się dowiedzieć jak mniej więcej wygląda praca ? Czy są godziny? I jak z wypłatą ( czy się opłaca) ?
    Anonym

23.02.2025 23:30

Jestem z wypłaty zadowolony, godziny mi się zgadzają, o dojazd nie muszę się martwić Polecam
    xxx

21.02.2025 13:42

jakie warunki mieszkaniowe miejscowosc Fulda praca na magazynie ile dojazd do pracy prosze o info
    Joker

18.02.2025 17:27

Pracowałem przez agencję pracy w Niemczech i wszystko poszło sprawnie. Szybko znalazłem zatrudnienie, warunki były zgodne z umową, a kontakt z agencją bezproblemowy. Ogólnie jestem zadowolony z współpracy i polecam, jeśli ktoś szuka pracy.

16.02.2025 18:56

Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o tej firmie czy warto wyjeżdżać jak wyglądają mieszkania oraz zakwaterowanie
    Mariusz

09.02.2025 08:56

Agencja w Niemczech, z którą współpracowałem, całkiem spoko. Rekrutacja poszła gładko, a cały kontakt z nimi był bez stresu – wszystko na czas. Praca była zgodna z tym, co mówili, i warunki też okej. Jak ktoś szuka roboty w Niemczech, to śmiało polecam!
    Jolla

10.12.2024 22:44

Długo szukałyśmy z córką miejsca dla siebie. Trafiliśmy do firmy produkującej kosmetyki i perfumy. Pracowałyśmy na jednej zmianie co było bardzo istotne dla nas, a nawet kluczowe przed podjęciem gdziekolwiek zatrudnienia. Nigdy nie było problemu z urlopem w tym samym czasie. Córka uczy się weekendowo i z tym też nie było problemów. Na mieszkaniu nie było problemów z internetem. A więc i w tej kwestii było wszystko zgodne z tym co nam obiecywało przed przyjazdem. Praca na dwie zmiany, jeśli było więcej pracy to dochodziły nadgodziny. Na zakładzie stołówka, miła atmosfera z ludźmi na naszej zmianie. Kierownictwo zawsze pomagało, interesowali się nami. My jako kobiety nie miałyśmy ciężkiej pracy, norma też była do wyrobienia. Jedynie co to przerwa była jedna 30 minut i jak ktoś pali to dla niego był to problem. A co do agencji to wypłaty punktualnie, w biurze zawsze ktoś telefon odbierze. Problemów z lokatorami nie było, na mieszkaniu sami Polacy. Teraz wróciłyśmy do Polski bo projekt się już skończył ale jak tylko załatwimy sprawy to chcemy wrócić tam do pracy.
    Xyz

19.11.2024 14:59

Cześć, czy ktoś się wybiera do pracy przy fotowoltaice?
    Maja

05.06.2024 19:15

Z siostra jesteśmy na fotowoltaice, pracujemy po 8/9 h dziennie. Dobry kontakt z biurem, zaliczki co tydzień. Z wypłat jesteśmy zadowolone.
    Natala

24.10.2024 00:50

Tez chcemy jechać z chłopakiem na fotowoltaike co dokładnie tam się robi praca ciężka?
    Marioo

28.10.2024 11:17

Jesteśmy już 2 miesiące i jesteśmy zadowoleni, nie ma tutaj ciężkiej pracy. Robisz swoje i wychodzisz. Jak masz pytania do pytaj

Zostaw merytoryczną opinię o MBP PERSONALMANAGEMENT GMBH