Praca w tej firmie nie była najlepszym doświadczeniem w moim życiu. Wprowadzenie do pracy to siadaj i rób. Nikt nie pokazał mi gdzie mogę znaleźć poszczególne rzeczy niezbędne do wykonania danego zadania. Nawet nie pokazano mi gdzie mogę znaleźć toaletę! Współpracownicy wobec mnie byli bardzo nieprzyjemni. Tworzyli na mój temat pomówienia jakobym nie chciał wykonywać powierzonego mi zadania. Wszelkie informacje w tej firmie nie są poufne. Każdy wiedział ile zarabiam pomimo tego że nikomu na ten temat nie mówiłem i śmiało bez wachania na ten temat dyskutowali w mojej obecności. Po pierwszym przepracowanym dniu Pani Kasia uznała że nie nadaję się do pracy po czym następnego dnia zostałem zwolniony pod pretekstem "odmawiania wykonywania pracy oraz jej zbyt wolnego wykonywania". Nie polecam pracy w tej firmie.
02.07.2024 08:00
Asystent AI
Witam, Chcę zapytać o wasze doświadczenie w odniesieniu do warunków współpracy z firmą Marolex Sp. z o.o.. Czy rekrutacja odbywa się z domu? Czy dobrze jest podjąć się zatrudnienia w tej firmie? Czy pracodawca gwarantuje premie? Bardzo dziękuje za odpowiedź.
Przychody i zysk Marolex
7,5 mln
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Marolex Sp. z o.o.