Uwaga na ten serwis. Po 4,5 miesiącach zabrałem pojazd. Termin ustalany w trakcie prac i przesuwany najpierw co 2 tygodnie a następnie co miesiąc ze strony warsztatu. Tłumaczenie - nie było terminu na zleceniu to może być i rok. (usunięte przez administratora) i naciągacze. Zaliczka około 60% wartości zlecenia. Raport wyda rzeczoznawca sądowy obecny w trakcie odbioru. Z ważniejszych: akumulator 1-roczny do wymiany, nie był ładowany, niechlujne oklejenie zwykłą taśmą malarską, taśma się zwulkanizował w ciągu 1,5 miesiąca, maska wyszlifowana a na niej czarne odpryski jak od iskier po szlifierce, pełno miejsc i punktów zeszlifowanych do gołej blachy i niezabezpieczone podkładem w następstwie czego początki korozji, próg zrobiony z zewnątrz - pewnie szpachla bo od spodu dalej pogięty i dziura, nadkole nie naprawione od wewnątrz jak zgłaszałem, słupek tylny prawy odpryski szpachli, drzwi tył - otwory po wkrętach mocujących tablicę rejestracyjną niezabezpieczone oraz liczne szlify do gołej blachy. Na koniec groźby pobicia, wyzwiska ze strony syna. Firma zarejestrowana 18.04.2024, nie ma mowy o doświadczeniu 20-letnim. Brak opinii w google.